FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zajedno sa tim-menadjerom Zelje Harisom Alihodzicem Djelmic je otputovao u Medjugorje gdje ce nastaviti pripreme sa Plavima...
- zeljeznicar1
- Kontakt:
E čuj onog, pojačanja mu Štilić,Dialiba i tako ti
Da,da sigurno ce u najboljim igračkim godinama doći da igraju za 7,8 puta nizu platu po ovim livadama
Idemo lagano, sad sacekati i tog napadaca, ili koja pozicija vec bude, uigrati se, i pomrsiti planove mnogima 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Odgledah malo ovaj klip, jako zanimljiv igrač, ali dok god ne odigra par utakmica u svetom dresu i ne pokaže isto...onda će dobiti status pojačanja ili...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Svi ocekivamo Fajica a na kraju ce ispasti neki lijevi.
"Hard work beats talent,when talent fails to work hard "
- imekorisnicko
- Kontakt:
Dobar štoper i jedan solidan zadnji vezni i možemo i titulu ganjati 
Iskreno po pitanju medija i neke nazovimo je mahale ne očekujem ništa. Od par ljudi koje znam i ljudi s foruma uvijek dobijem pravovremeni info, ali opet ne trčim nigdje i sačekam da to bude zvanično jer danas više nema ništa sigurno. Doći će onaj kojeg trener želi, a mi samo možemo nagađati...EdoMajka je napisao/la:Svi ocekivamo Fajica a na kraju ce ispasti neki lijevi.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Mislim da mi trenutno ne mozemo dovest Fajica ali da vidimo jos. Po meni nije potreban napadac toliko,ukoliko dodje onda neka bude kvalitet. Treba vidjet,svaki dobar igrac je dobrodosao ali ne treba ocekivat nesto previse.
Ja bi najvise volio igraca tipa Culum itd,da snagu da odbrani koja je i onako potanka a veznivred moze puno posla uradit za odbranu .
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja bi najvise volio igraca tipa Culum itd,da snagu da odbrani koja je i onako potanka a veznivred moze puno posla uradit za odbranu .
Zeljeznicar! 1921 !
Fajica je tesko, jako tesko dovesti, prvenstveno sto ima ima ugovor sa Mariborom i oni ga nece pustiti tek tako a da nesto ne uzmu za njega, makar minimalno nesto, drugo je plata, on sigurno nece igrati za hiljadu dvije, samim tim Fajic je meni nerealan ali opet kazem nikad se nezna, cudan je fudbal biznis i sve oko njega, bilo i ostalo ...
Eto prva dva pojacanja stigla, Djelmic i ovaj mali iz Drine, jos ova dva moja djokera i ja zadovoljan
Po svemu sudeci uplatit cemo Celiku 10.000 KM kao neki vid odstete za Odovica, da se nebi tuzakali i vrtili po komisijama NFSBIH.
Eto prva dva pojacanja stigla, Djelmic i ovaj mali iz Drine, jos ova dva moja djokera i ja zadovoljan
Po svemu sudeci uplatit cemo Celiku 10.000 KM kao neki vid odstete za Odovica, da se nebi tuzakali i vrtili po komisijama NFSBIH.
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Re: Odg: FK Željezničar
Gospodski to treba riješiti....JIJoe je napisao/la:Fajica je tesko, jako tesko dovesti, prvenstveno sto ima ima ugovor sa Mariborom i oni ga nece pustiti tek tako a da nesto ne uzmu za njega, makar minimalno nesto, drugo je plata, on sigurno nece igrati za hiljadu dvije, samim tim Fajic je meni nerealan ali opet kazem nikad se nezna, cudan je fudbal biznis i sve oko njega, bilo i ostalo ...
Eto prva dva pojacanja stigla, Djelmic i ovaj mali iz Drine, jos ova dva moja djokera i ja zadovoljan![]()
S obzirom na igrački kadar kojim raspolažemo i tržište igrača u BiH Đelmić nam je idealno pojačanje. Može igrati i lijevo i desno a i u sredini. Ofanzivan je a to nam baš treba. Po mom mišljenju treba nam još jedan sličan igrač i Evropa bi bila izvjesna. Recimo Stokić iz Borca bi bio to rješenje ili Žeravica takođe iz Borca. E tada bi bili popunjeni i po pozcijama i po širini. Otvorilo bi se da Memija može igrati bilo gdje gdje nam škripi računajuči i odbranu koja bi se takođe zavisno od forme pojedinih igrača i još dolaskom Asanovića mogla fino ukomponovati.
Ti ili ne znaš da čitaš ili ne želiš. Nisam rekao što nismo doveli nekog od pobrojanih igrača, nego da bi za te igrače mogli unaprijed reći da će biti pojačanja ( za očekivati je da takvi igrači donesu novu dimenziju našoj igri, mada ni to nije garant), dok igrači poput Uzelca, Đelmića, ili ovih ''topnika'' što su došli na Otoku (odigra lik 8 utakmica za neke engleske niželigaše i škotskog drugoligaša u zadnje 3-4 godineMinjore je napisao/la:E čuj onog, pojačanja mu Štilić,Dialiba i tako tiDa,da sigurno ce u najboljim igračkim godinama doći da igraju za 7,8 puta nizu platu po ovim livadama
Idemo lagano, sad sacekati i tog napadaca, ili koja pozicija vec bude, uigrati se, i pomrsiti planove mnogima
dobro, ako se vidi da ulijeće umjesto seje u rotaciju gotovo je izvjesno da je đelmić pojačanje. ne sad mega pojačanje, ali trebali bi biti bolji.
Haj kad skontas dacemo Čeliku tih 10 milja k'o crkavicu al smo im uzeli Odovica i Đelmica..hah nije lose 
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ma taman memija na beka, a dobili smo fino krilo 
Ne znam zasto Memija mora na mjesto beka. Mali odlican i na krilu. Ne treba puno ofanzivnih igraca gomilati, samo ce djeca ispastati. Memija i Bajic moraju biti starteri
Pa ko ce igrat beka? Zeljkovic mora na stopera sa nekim a Benjo hodat ne moze
Zeljeznicar! 1921 !
u mlađim kategorijama je igrao beka i stopera, ovo u prvom timu mu je prvi put da igra krilo. i sam za sebe kaže da misli da najviše može na beku.
Ne kazem da mora na krilo, nego da moze na krilo. Samo neka igra
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Pozdrav...
Volio bih ako je noguce da.mi.kazes.par info o Zelji sto se tice dolazaka i.invenstitora.
Pisao si mi podavno za neke.invenstitore a bil mogao i sada za igrace koji bi dosli il koji se gledaju,razmatraju da dodu?
Ja.sam onaj manijak sto je otisao u inostranstvo pa me.bas zanima sve o Zelji.
A ne pisem po forumima ako mi neko.jesto kaze.
Hvala
Volio bih ako je noguce da.mi.kazes.par info o Zelji sto se tice dolazaka i.invenstitora.
Pisao si mi podavno za neke.invenstitore a bil mogao i sada za igrace koji bi dosli il koji se gledaju,razmatraju da dodu?
Ja.sam onaj manijak sto je otisao u inostranstvo pa me.bas zanima sve o Zelji.
A ne pisem po forumima ako mi neko.jesto kaze.
Hvala
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Trenutno korisnika/ca: StriktnoZlo i 9 gostiju.