FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
pokaze li se to kao istina treba gradski stadion poravnati i ne dozvoliti da se vise ikad igra fudbal u banjaluci
themaniaks je napisao/la:pa kako u sirokom pa mogli su negdje blize naci,jer glupo je igrati evropske tekme pred praznim tribinaiama mozda dodje lesinara oko300-400 al nije to to krajnje glup potez vase upraveopustenoBL je napisao/la:vidi ovo sad na pecari nista od gradskog,,,pa ebem ti fudbal ko ga izmisli
a sta ce ljudi, haj mi reci koji ce stadion izabrat ako vec ne mogu osposobiti svoj stadion za evropu
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
opustenoBL je napisao/la:vidi ovo sad na pecari nista od gradskog,,,pa ebem ti fudbal ko ga izmisli
otkud sad to ovi nasi iz uprave svaki sat mjenjaju misljene.
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Stvarno glup potez, garantujem da se igra u Sarajevu da bi dosta raje islo da gleda Borac samim tim nebi bile prazne tribine....
pozz.
pozz.
Ja bih prvi isao da gledam Borac da igra na kosevu.... Cak i imam dres Borca xD...
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
ja prvi nebi doso na neku glupu utakmicu...kad bi igrali sa nekim atraktivnim iso bi gledat...a tako ce biti i u sirokom ako budu igrali sa nekim atraktivnim doce ljudi ako nista da gledaju tu ekipuZeljo-Sarajevo je napisao/la:Stvarno glup potez, garantujem da se igra u Sarajevu da bi dosta raje islo da gleda Borac samim tim nebi bile prazne tribine....
pozz.
ajd ne budalite odmah...
Siroki je B opcija ako Gradski stadion ne bude spreman...
Siroki je B opcija ako Gradski stadion ne bude spreman...
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne znam zasto ste iznenadjeni. Pa bilo je vise nego ocigledno da cemo tesko, ako se udje u rekonstrukciju stadiona, stici to odraditi na vrijeme. Dobro je da su uopste poceli traziti alternativu i da su ostali papiri u redu, sto znaci da nam Savez vjerovatno nece uvaliti kosku kao Slobodi.
Vec sam napisao da bih bio zadovoljan da igramo Evropu ove godine, makar i na nekom drugom stadionu, pod uslovom da se nas stadion zavrsi i da ne brinemo za buducnost. Ako bude ovako ja sam zadovoljan. Treba biti realan i shvatiti da su nasi u Upravi nesposobni i da im je ovo prvi put da se susrecu sa Evropom.
Ja cu biti u Sirokom a vi?
Vec sam napisao da bih bio zadovoljan da igramo Evropu ove godine, makar i na nekom drugom stadionu, pod uslovom da se nas stadion zavrsi i da ne brinemo za buducnost. Ako bude ovako ja sam zadovoljan. Treba biti realan i shvatiti da su nasi u Upravi nesposobni i da im je ovo prvi put da se susrecu sa Evropom.
HAJ FAJV
Ovo je riječ koliko sam ja shvatio samo o tome koji stadion će biti prijavljen, kao opcija koja ispunjava kriterije, a naravno da je prva opcija gradski stadion, to je valjda svima jasno...Simpatizer je napisao/la:Ne znam zasto ste iznenadjeni. Pa bilo je vise nego ocigledno da cemo tesko, ako se udje u rekonstrukciju stadiona, stici to odraditi na vrijeme. Dobro je da su uopste poceli traziti alternativu i da su ostali papiri u redu, sto znaci da nam Savez vjerovatno nece uvaliti kosku kao Slobodi.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Lijepo vrijeme, a dosadan dan naravno da bih otisao da igra olimpik a ne Borac19TM87 je napisao/la:ja prvi nebi doso na neku glupu utakmicu...kad bi igrali sa nekim atraktivnim iso bi gledat...a tako ce biti i u sirokom ako budu igrali sa nekim atraktivnim doce ljudi ako nista da gledaju tu ekipuZeljo-Sarajevo je napisao/la:Stvarno glup potez, garantujem da se igra u Sarajevu da bi dosta raje islo da gleda Borac samim tim nebi bile prazne tribine....
pozz.
zna li neko kada se mora prijaviti na kojem ce se stadionu igrati?
- Simpatizer
- Kontakt:
Naravno. Zato sam ranije pitao koji je krajnji rok za prijavu stadiona. E sad, ocigledno je da imamo pravo da prijavimo Pecaru koji je uslovan a onda jos jedan, tj. nas, kao rezervu (ako bude gotov na vrijeme).VB 1987 je napisao/la:Ovo je riječ koliko sam ja shvatio samo o tome koji stadion će biti prijavljen, kao opcija koja ispunjava kriterije, a naravno da je prva opcija gradski stadion, to je valjda svima jasno...Simpatizer je napisao/la:Ne znam zasto ste iznenadjeni. Pa bilo je vise nego ocigledno da cemo tesko, ako se udje u rekonstrukciju stadiona, stici to odraditi na vrijeme. Dobro je da su uopste poceli traziti alternativu i da su ostali papiri u redu, sto znaci da nam Savez vjerovatno nece uvaliti kosku kao Slobodi.
Zadnja izmjena: Simpatizer, dana/u 30 mar 2010, 12:26, ukupno mijenjano 1 put.
HAJ FAJV
Gradski stadion trenutno nema licencu, Pecara ima.
Borac ce naravno prijaviti svoj stadion ali i opciju B koja vec ispunjava usloce.
Onda ce doci komisija UEFA pogledati stadion i da ti ocjenu. Ako GRadski bude ispunjavao igrace se na njemu ako ne onda nam ne gine Pecara
Borac ce naravno prijaviti svoj stadion ali i opciju B koja vec ispunjava usloce.
Onda ce doci komisija UEFA pogledati stadion i da ti ocjenu. Ako GRadski bude ispunjavao igrace se na njemu ako ne onda nam ne gine Pecara
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...
Prijava stadiona pocinje ja mislim kad i licenciranje klubova koje pocinje krajem aprila pocetkom maja... Tada se prijavluje i stadion na kojem ce se igrati utakmice...& ? je napisao/la:zna li neko kada se mora prijaviti na kojem ce se stadionu igrati?
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC
Zeljo-Sarajevo je napisao/la:Lijepo vrijeme, a dosadan dan naravno da bih otisao da igra olimpik a ne Borac19TM87 je napisao/la:ja prvi nebi doso na neku glupu utakmicu...kad bi igrali sa nekim atraktivnim iso bi gledat...a tako ce biti i u sirokom ako budu igrali sa nekim atraktivnim doce ljudi ako nista da gledaju tu ekipuZeljo-Sarajevo je napisao/la:Stvarno glup potez, garantujem da se igra u Sarajevu da bi dosta raje islo da gleda Borac samim tim nebi bile prazne tribine....
pozz.
eto naveo si dva preduslova da bi dosao na utakmicu sto znaci da nemora znaciti da bi dosao...jos kolko bi raje reklo nedam ili nemam (10 km npr) da gledam npr: borac - penerosa
a druga stvar...iskreno nisam upucen ja ne znam kako stoje stvari sa sarajevskim stadionima, jel imaju licencu?
- Zeljo-Sarajevo
- Kontakt:
Kosevo je do sada prolazilo, ali sam citao skoro da i oni moraju poraditi na toaletima, rekonstrukciji nekih stolica, kao i poboljsati kvalitet prilaza ulazima. Ali to se uvijek neko izmajmunise, tako da se moze igrati na kosevu.
Pitam se kakva je draž igrati utakmice toliko udaljeni od svog grada,sa malim brojem svoje publike,baš grozna situacija po navijače Borca
fakat smo jadni.... 
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
pa normalno da nema vremena kad se sjete 5 do 12" je napisao/la:Е стварно $ ај ? $ се " у ?. ' ' % пуно за " $ на $, а & % % $ се $.
Зна ? & $ се " прва & "? - ? & $ $ " готове оне " " & су & $ " $ % "? " се све " $ ту & " & " на ' $
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Da malo zaboravimo sumornu pricu o stadionu:
Vezista Borca Miroslav Stevanović pruža sve bolje partije
Datum: 29.03.2010 20:34
Autor: Vladimir Grbić
Miroslav Stevanović, sjajni mladi fudbaler Borca, polako izrasta u vođu "crveno-plave" ekipe i mnogi ga već vide kao idealnu zamjenu za Nemanju Bilbiju koji je otišao u Vojvodinu.
Sjajni vezista u Borac je došao u zimskom prelaznom roku kao pozajmljeni igrač iz Vojvodine i nakon niza sjajnih partija postao ljubimac domaće publike. Fudbalski virtuoz do ludila dovodi protivničke odbrane, a prvenac u dresu lidera Premijer lige BiH postigao je u nedjelju protiv Zvijezde iz Gradačca (2:0)
"Imao sam dosta prilika u prošlim mečevima, ali ih, nažalost, nisam iskoristio. Napokon je došao trenutak da i ja zatresem mrežu i presrećan sam zbog toga. Postići gol u ovakvoj utakmici, pred ovakvim navijačima, je neopisiv osjećaj", rekao je Stevanović.
Mladi reprezentativac BiH zadovoljan je dosadašnjim boravkom u Banjaluci i Borcu:
"Saigrači, navijači i vodeći ljudi u klubu fantastično su me prihvatili. U Banjaluci se osjećam, zaista, prijatno. Grad je lijep i prosto uživam u njemu".
Mladi fudbaler sredine terena zadovoljan je i rezultatima Borca ovog proljeća:
"Napredujemo iz utakmice u utakmicu, a to se vidi i na terenu. U ekipi je dosta novih igrača, novi je i trener, pa je trebalo vremena da sve dođe na svoje mjesto. Ubijeđen sam da ćemo u nastavku prvenstva pružati još bolje partije".
Stevanović je posebno prihvaćen od navijača koji aplauzom ispraćaju svaki njegov potez dok im on uzvraća fudbalskim čarolijama na terenu.
"Donekle sam zadovoljan svojim partijama do sada. Smatram da mogu puno bolje i trudiću se da to i pokažem na terenu. Ipak, važnija od pojedinačnih partija je pobjeda ekipe i to uvijek treba staviti u prvi plan", rekao je Stevanović.
Borac sigurno drži prvo mjesto sa tri boda ispred prvog pratioca sarajevskog Željezničara. Put do titule i izlaska na evropsku scenu je otvoren, ali Stevanović ističe da je o tome još rano govoriti.
"Mnogo bitaka je do kraja i još nije vrijeme da govorimo o šampionskoj kruni. Prednost je na našoj strani i sudbinu držimo u svojim rukama. Igramo i polufinale Kupa i imamo velike šanse da se nađemo u finalu. Trofej bi sigurno bio kruna sezone", naveo je Stevanović i dodao:
"Veliku zahvalnost za dosadašnje dobre rezultate dugujemo navijačima koji nas nose iz utakmice u utakmicu. Istinski su 12. igrač. Veoma ih poštujemo i zahvalni smo im što nas prate i bodre u svakom susretu."
MAJSTOR! Trebali bismo nekako nategnuti Vosu i otkupiti njegov ugovor. Valjda u Upravi ima neko sa mozgom ko gleda unaprijed.
Vezista Borca Miroslav Stevanović pruža sve bolje partije
Datum: 29.03.2010 20:34
Autor: Vladimir Grbić
Miroslav Stevanović, sjajni mladi fudbaler Borca, polako izrasta u vođu "crveno-plave" ekipe i mnogi ga već vide kao idealnu zamjenu za Nemanju Bilbiju koji je otišao u Vojvodinu.
Sjajni vezista u Borac je došao u zimskom prelaznom roku kao pozajmljeni igrač iz Vojvodine i nakon niza sjajnih partija postao ljubimac domaće publike. Fudbalski virtuoz do ludila dovodi protivničke odbrane, a prvenac u dresu lidera Premijer lige BiH postigao je u nedjelju protiv Zvijezde iz Gradačca (2:0)
"Imao sam dosta prilika u prošlim mečevima, ali ih, nažalost, nisam iskoristio. Napokon je došao trenutak da i ja zatresem mrežu i presrećan sam zbog toga. Postići gol u ovakvoj utakmici, pred ovakvim navijačima, je neopisiv osjećaj", rekao je Stevanović.
Mladi reprezentativac BiH zadovoljan je dosadašnjim boravkom u Banjaluci i Borcu:
"Saigrači, navijači i vodeći ljudi u klubu fantastično su me prihvatili. U Banjaluci se osjećam, zaista, prijatno. Grad je lijep i prosto uživam u njemu".
Mladi fudbaler sredine terena zadovoljan je i rezultatima Borca ovog proljeća:
"Napredujemo iz utakmice u utakmicu, a to se vidi i na terenu. U ekipi je dosta novih igrača, novi je i trener, pa je trebalo vremena da sve dođe na svoje mjesto. Ubijeđen sam da ćemo u nastavku prvenstva pružati još bolje partije".
Stevanović je posebno prihvaćen od navijača koji aplauzom ispraćaju svaki njegov potez dok im on uzvraća fudbalskim čarolijama na terenu.
"Donekle sam zadovoljan svojim partijama do sada. Smatram da mogu puno bolje i trudiću se da to i pokažem na terenu. Ipak, važnija od pojedinačnih partija je pobjeda ekipe i to uvijek treba staviti u prvi plan", rekao je Stevanović.
Borac sigurno drži prvo mjesto sa tri boda ispred prvog pratioca sarajevskog Željezničara. Put do titule i izlaska na evropsku scenu je otvoren, ali Stevanović ističe da je o tome još rano govoriti.
"Mnogo bitaka je do kraja i još nije vrijeme da govorimo o šampionskoj kruni. Prednost je na našoj strani i sudbinu držimo u svojim rukama. Igramo i polufinale Kupa i imamo velike šanse da se nađemo u finalu. Trofej bi sigurno bio kruna sezone", naveo je Stevanović i dodao:
"Veliku zahvalnost za dosadašnje dobre rezultate dugujemo navijačima koji nas nose iz utakmice u utakmicu. Istinski su 12. igrač. Veoma ih poštujemo i zahvalni smo im što nas prate i bodre u svakom susretu."
MAJSTOR! Trebali bismo nekako nategnuti Vosu i otkupiti njegov ugovor. Valjda u Upravi ima neko sa mozgom ko gleda unaprijed.
HAJ FAJV
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.