"Talent koji pogledom ubija protivnika"
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Uprava intera je do sada mnogo grijesila, ako ne i najavise u italiji? Ali mislim da sa novom upravom nece vise biti gresakaadoo11 je napisao/la:E moj Inter ovakvog fudbalera olako prepustiti Sevilji.Grehota. Zalit će Inter kad ga Barca kupi ali kasno Marko na Kosovo stiže.Tino ne zaslužujemo te!!!
emir79 je napisao/la:Ne skrecem ja nista, Avaz je i pisao da je Safet rekao da je sa Interom sve zavrseno, kao i vecinu svojih izmisljenih intervjua sa Safetom. Covjek ih nije sljivio jos od Albanije, niti je ikad od tada dao intervju za Avaz.bhsport je napisao/la:Spin maestro sa avazom i Martićem skreces temu, a nećeš vala. Ko te ne zna skupo bi te platio.
Nego Tino je već heftu trebao biti u Milanu, krenuo je iz Belgije. Nije valjda da pješke ide?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Lažeš, dao je intervju za avaz i sam je vise puta ponovio da je to gotova stvaremir79 je napisao/la:Jah tesko nalijepiti neciju sliku i odraditi intervju. Jak ti argument.
Radoncicevanska posla. Manipulise citavu BIH svojim tariguzom.
Sad odjednom od utorka dodjosmo do prije ili kasnije. Ja davno reko a evo i da ponovim qita ide na dasku ako ovaj predje u peticu, a ko hoce da se kladi sa mnom dajem 5 za 1.calcio je napisao/la:Sto se koprcaju strucnjaci.Momka ste bez razloga, na nevidjeno proglasili antitalentom i ne odustajete zbog tvrdoglavosti. Tino ce otici u neki dobar klub prije ili kasnije, pomirite se sa tim. Kao sto rekoh, onaj Brozovic trenutno nije nista bolji od njega pa eto izgleda da ce u Arsenal za 5-10 milja.

Tebe su konacno svi procitali ovdje.emir79 je napisao/la:Kaze mi neko ko napise ovo, joooojbhsport je napisao/la:Mujdza ima slične slike, nego lik spinuje sa propalog transfera.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Da li je propao transfer vidjecemo.
I ja sam uz tebe od prvog dana..Effenberg je napisao/la:Sad odjednom od utorka dodjosmo do prije ili kasnije. Ja davno reko a evo i da ponovim qita ide na dasku ako ovaj predje u peticu, a ko hoce da se kladi sa mnom dajem 5 za 1.calcio je napisao/la:Sto se koprcaju strucnjaci.Momka ste bez razloga, na nevidjeno proglasili antitalentom i ne odustajete zbog tvrdoglavosti. Tino ce otici u neki dobar klub prije ili kasnije, pomirite se sa tim. Kao sto rekoh, onaj Brozovic trenutno nije nista bolji od njega pa eto izgleda da ce u Arsenal za 5-10 milja.
Nisi u pravu.Neandertalac je napisao/la:Ja mislim da je Arsenal i Chelsea odbila cijena. Puno je brate 5 mill , u Africi kamion natovare za te pare.
Tu je Hajduk principijelan !Otelo je napisao/la:Nisi u pravu.Neandertalac je napisao/la:Ja mislim da je Arsenal i Chelsea odbila cijena. Puno je brate 5 mill , u Africi kamion natovare za te pare.
Istina je da ih je odbila cijena no oni su se uvrijedili kad je Hajduk trazio samo 5mil za Tinu a znas kakvi su engleski klubovi, uvijek moraju biti u pravu.
Smatraju da Tino vrijedi izmedju 12-22mil te ispod toga nece ici.
Ne znaju bosancerosi kakav dragulj nosi nas dres.Otelo je napisao/la:Nisi u pravu.Neandertalac je napisao/la:Ja mislim da je Arsenal i Chelsea odbila cijena. Puno je brate 5 mill , u Africi kamion natovare za te pare.
Istina je da ih je odbila cijena no oni su se uvrijedili kad je Hajduk trazio samo 5mil za Tinu a znas kakvi su engleski klubovi, uvijek moraju biti u pravu.
Smatraju da Tino vrijedi izmedju 12-22mil te ispod toga nece ici.
Trenutno korisnika/ca: dubrovnik, Goalgetter, Mostarska, Zglavkar i 29 gostiju.