FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jasno je da ugovori na godinu nisu nesta sto nas obraduje. Ali mi je jasna ova situacija oko Djelmica. Nije to mlad i perspektivan igrac. On je sad,uslovno receno, nuzno zlo. Moze dati ruke ove polusezone, vec u narednoj sezoni nece imati svoje mjesto u timu.
Ali,za ovog stopera iz Drine ocekujem drugaciju situaciju. Sa ovim igracem se ne bi nikako trebalo potpisati krace od tri godine. On je definitivno perspektivan.
Ali,za ovog stopera iz Drine ocekujem drugaciju situaciju. Sa ovim igracem se ne bi nikako trebalo potpisati krace od tri godine. On je definitivno perspektivan.
Clanske su vezane za takmicarsku sezonu, a ne za kalendarsku godinu, je li tako?super je napisao/la:trenutna situacija zahtjeva izlazak u evropu,znaci ulaze se za ekipu koja ce izboriti u najmanju ruku evropu,samo mogu reci sto ja znam i sto sam gledao plan ovih investitora ako udju posle statuta u klub,znaci negdje u martu otprilike imat cemo odmah ulaz od blizu 1 miliona km ( pojacanja za evropu i sledecu sezonu) + u naredne 3 godine oko 5-6 miliona za omladinski program i igrace prvog tima,,,,shvatite i mene malo,nemam vremena od posla da vama 20 odjednom pisem pojedinacno......samo molim sve nase navijace da kupite polugodisnje i clanske karte jer ce to imati velikog utjecaja prilikom ulaska tih ljudi,znaci piotrudite se sto vise kod nasih navijaca.....pozz
Gledam opet Gredica i ovaj interviju i ne mogu sebi da dodjem koliko mi nebpomazemo klubu..deset(10) km godisnje je mizerna cijena a koliko bi se pomoglo klubu. Treba da se organizujemo mi navijaci vise,mislim da smi mozemo dativte pare cak i vise ,ukoliko ima nekovda ne moze treba a zeljan je pomoc,ja pri stojim na raspolaganju,mi mozemo dici koliko toliko klub na noge. Ajde da svi manje pricamo a da pocnemo radit nesto korisno,evo ja imam ideju da uzmemo nekog odgovornog ,da otvorimo racun pa da uplacujemo po nesto mjesecno,ja zivim trenutno vani i svaki mjesec mogu uplatit nesto vise i nece mi biti zao,pa na kraju godine da znamo i mi da smo pomogli nasem Zelji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Jbg, nema više Brke...pile87 je napisao/la:Mogao je vala i na 20 dana puno je godinaadi93 je napisao/la:Djelmic na godinu potpisao...
Volim te Željo !
Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
Cemu ovo manervisanje u javnosti meni nije jasno, ako Greda i Alihdzic potvrde neke stvari kako za Odovica tako i za Djelmica, onda je to zavrsena prica.Ali jok direktor mora unijeti konfuziju medju navijace i u samu javnost ...
Cemu ovo manervisanje u javnosti meni nije jasno, ako Greda i Alihdzic potvrde neke stvari kako za Odovica tako i za Djelmica, onda je to zavrsena prica.Ali jok direktor mora unijeti konfuziju medju navijace i u samu javnost ...
1921'
https://www.youtube.com/watch?v=KMaxDx_rMjk
Opet se nismo razumjeli. Ne kažem da neće biti pojačanje. I razumijem da trenutno izgleda na terenu bolje od Seje, ali realno ne možemo ga još nazvati pojačanjem, niti je realno da od njega očekujemo neku prevagu. aBd da pokaže sav svoj potencijal i da bude ekstra pojačanje. Niko sretniji od mene.Minjore je napisao/la:Izvini prijatelju ako te šta uvrijedih. U ovom trenutku pojačanje je riječ za igrača koji dolazi a koji je bolji od igrača koji nastupa na toj poziciji od ranije. Đelmić je za ovakvog Bučana ogromno pojačanje. Mnogo smo bili skeptični oko tih "manje poznatih" igraca al' takvi nam i pare donesošeublehas je napisao/la:Ti ili ne znaš da čitaš ili ne želiš. Nisam rekao što nismo doveli nekog od pobrojanih igrača, nego da bi za te igrače mogli unaprijed reći da će biti pojačanja ( za očekivati je da takvi igrači donesu novu dimenziju našoj igri, mada ni to nije garant), dok igrači poput Uzelca, Đelmića, ili ovih ''topnika'' što su došli na Otoku (odigra lik 8 utakmica za neke engleske niželigaše i škotskog drugoligaša u zadnje 3-4 godineMinjore je napisao/la:E čuj onog, pojačanja mu Štilić,Dialiba i tako tiDa,da sigurno ce u najboljim igračkim godinama doći da igraju za 7,8 puta nizu platu po ovim livadama
Idemo lagano, sad sacekati i tog napadaca, ili koja pozicija vec bude, uigrati se, i pomrsiti planove mnogima
) mogu biti prilikom dolaska samo prinove, a vremenom eventualno dobiti epitet pojačanja.
Živ mi bio
A gdje su Greda i Alihodzic potvrdili za Djelmica?JIJoe je napisao/la:Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
![]()
![]()
Sta su Greda i Alihodzic potvrdili za Odu i Djelmica ?JIJoe je napisao/la:Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
![]()
![]()
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ma nije do direktora do ovih novinara je .JIJoe je napisao/la:Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
![]()
![]()
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Djelmic potvrdio da je novi igrac Zelje i da se pridruzio ekipi...
Greda sinoc potvrdio da ce se platiti 10.000 KM Celiku za Odovica kao neki vid obestecenja, a Haris jutros da ce Djelmic potpisati u toku danaZZtop10 je napisao/la:Sta su Greda i Alihodzic potvrdili za Odu i Djelmica ?JIJoe je napisao/la:Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
![]()
![]()
"predomislise" se za manje od 24h ... ima razlog za ovo, al haj ga skontaj
1921'
Đelmić je izjavio za drugi portal da je naš igrač, ugovor 1+1 je dobra stvar, ako igrač zadovolji aktiviraš klauzulu i on mora ostati i narednu godinu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Gdje su to izjavili Gredic i Haris?JIJoe je napisao/la:Greda sinoc potvrdio da ce se platiti 10.000 KM Celiku za Odovica kao neki vid obestecenja, a Haris jutros da ce Djelmic potpisati u toku danaZZtop10 je napisao/la:Sta su Greda i Alihodzic potvrdili za Odu i Djelmica ?JIJoe je napisao/la:Siljak : "Dogovor sa Đelmićem u subotu, ne plaćamo obeštećenje za Odovića"
![]()
![]()
Cemu ovo manervisanje u javnosti meni nije jasno, ako Greda i Alihdzic potvrde neke stvari kako za Odovica tako i za Djelmica, onda je to zavrsena prica.Ali jok direktor mora unijeti konfuziju medju navijace i u samu javnost ...uleti tu onda direktor i kaze sve netacno ...
![]()
"predomislise" se za manje od 24h ... ima razlog za ovo, al haj ga skontaj
[/quote]
Greda sinoc potvrdio da ce se platiti 10.000 KM Celiku za Odovica kao neki vid obestecenja, a Haris jutros da ce Djelmic potpisati u toku dana
uleti tu onda direktor i kaze sve netacno ...
"predomislise" se za manje od 24h ... ima razlog za ovo, al haj ga skontaj[/quote]
Gdje su to izjavili Gredic i Haris?[/quote]
Ma nisu nigdje koliko sam upratio, vec da su njemu to rekli
Greda sinoc potvrdio da ce se platiti 10.000 KM Celiku za Odovica kao neki vid obestecenja, a Haris jutros da ce Djelmic potpisati u toku dana
"predomislise" se za manje od 24h ... ima razlog za ovo, al haj ga skontaj[/quote]
Gdje su to izjavili Gredic i Haris?[/quote]
Ma nisu nigdje koliko sam upratio, vec da su njemu to rekli
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
@FKZ1921, ne trebaju medijima servirati ako mislis na njih, dovoljno je da potvrde navijacima i ljudima u i oko kluba, Siljak zna zasto ovo radi ali je bezveze, uvjerit ce te se u narednim danima
Zadnja izmjena: JIJoe, dana/u 15 jan 2015, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
1921'
Zasto otvaranje 10 novih tema Zeljeznicar ovo-ono ... zar nije dosta jedna za sve ?
Samo pravite konfuziju.
Samo pravite konfuziju.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nevjerovatno!Znaci,uredu je sto se Greda i Haris mahalski ponasaju po ovim pitanjima. Pa ce malo nekom nesta sapnuti,nesta nece...JIJoe je napisao/la:@FKZ1921, ne trebaju medijima servirati ako mislis na njih, dovoljno je da potvrde navijacima i ljudima u i oko kluba, Siljak zna zasto ovo radi ali je bezveze, uvjerit ce te se u narednim danima
Ovako ozbiljni ljudi u ozbiljnom klubu ne rade.
A direktor,koji logicno,ne moze reci nesta sto klub nije potvrdio,nije uredu. Nidje veze.
Restruktuiranje burazeruElegant je napisao/la:Zasto otvaranje 10 novih tema Zeljeznicar ovo-ono ... zar nije dosta jedna za sve ?
Samo pravite konfuziju.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Daj ne lupaj ziv bioFKZ1921 je napisao/la:Nevjerovatno!Znaci,uredu je sto se Greda i Haris mahalski ponasaju po ovim pitanjima. Pa ce malo nekom nesta sapnuti,nesta nece...JIJoe je napisao/la:@FKZ1921, ne trebaju medijima servirati ako mislis na njih, dovoljno je da potvrde navijacima i ljudima u i oko kluba, Siljak zna zasto ovo radi ali je bezveze, uvjerit ce te se u narednim danima
Ovako ozbiljni ljudi u ozbiljnom klubu ne rade.
Zna se kome se sta govori i kako to ide znas i sam, skoro svi mediji su objavili da je Djelmic potpisao dok eto Siljak samo za ss.ba sve demantuje, sa Djelmicem je sve zavrseno i tacka, bespotrebo polemisati, svoje naivno misljenje zadrzi za sebe i ne kaljaj ljude bezveze, za daljnu raspravu imas pp., nema potrebe da kvarimo temu.
1921'
Trenutno korisnika/ca: Anpa, b00t, ELDIABLO20, Hansestadt, mnon46, Seher1921, tiagofaria25, voltron30 i 106 gostiju.