mada je bilo i skeptika

u svakom slučaju, sada se svi skupa moramo potruditi da to tako i ostane, pa ću imati osnove da predlažem i provodim i dodatna unaprjeđenja.
Mislio sam na samo jednog covjeka za teme PLBiH, naravno da ne mislim da vas placaju (ovo je BiHPasha je napisao/la:pa mi moderatori i jesmo volonteri.
niko nas ne plaća za to što moderiramo forum...
Iskreno, meni i nije toliko bitan pdf o LP i EL, vidio da nema i reko da predložim.admin je napisao/la:Zanimljivo je da najviše padobranaca na "specijaliziranim" temama imamo upravo iz redova one grupe koja se u zadnjih 7 godina najviše žalila na padobrance koji im smetaju na njihovoj temi.
Tačnije, do sada jedino nisam morao intervenisati tamo gdje su mi se najviše žalilidok sam na ostalim temama intervenisao jedino na upade upravo tih navijača.
Neće biti podforuma za Ligu prvaka i Evropsku ligu. Nisu se koristili. Mislim da je 7 godina testiranja sasvim dovoljno da se izvuku statistike po kojima se možemo mjeriti za budućnost.
Nemojte tražiti nešto samo onako, da bi bilo, a da ni sami tu opciju niste do sada koristili niti imate želju da je koristite. Pokušajmo biti konstruktivni.
Unofficialpage je napisao/la:Iskreno, meni i nije toliko bitan pdf o LP i EL, vidio da nema i reko da predložim.admin je napisao/la:Zanimljivo je da najviše padobranaca na "specijaliziranim" temama imamo upravo iz redova one grupe koja se u zadnjih 7 godina najviše žalila na padobrance koji im smetaju na njihovoj temi.
Tačnije, do sada jedino nisam morao intervenisati tamo gdje su mi se najviše žalilidok sam na ostalim temama intervenisao jedino na upade upravo tih navijača.
Neće biti podforuma za Ligu prvaka i Evropsku ligu. Nisu se koristili. Mislim da je 7 godina testiranja sasvim dovoljno da se izvuku statistike po kojima se možemo mjeriti za budućnost.
Nemojte tražiti nešto samo onako, da bi bilo, a da ni sami tu opciju niste do sada koristili niti imate želju da je koristite. Pokušajmo biti konstruktivni.
Neka ste vi meni bh tenis gore prebacili, ovo mi ostalo i nije toliko bitno. Hvala za to.![]()
Admine, bili bilo izvodivo kad bi svaki pdf imao svoju sličicu? Osim kladionice i druženje.
rodjenisa je napisao/la:Ma i meni ovo nije pljacka,onako je bilo jednostavnije
admin je napisao/la:Da budem iskren, meni ovo za sad izgleda stravično, koliko šarenila i različitih ikonica...
Ali hajde, ne mora se meni sve sviđati.
BluesForever je napisao/la:Baš je odlično ovo sa novim ikonama,nadam se da ćete i ostale ikone staviti,da ne gledamo ovo sivilo više.
Dobro si me podsjetio, zaboravio sam na SS.ba kupVirtu4l je napisao/la:admin je napisao/la:Da budem iskren, meni ovo za sad izgleda stravično, koliko šarenila i različitih ikonica...
Ali hajde, ne mora se meni sve sviđati.
Jbg, 7 godina gledamo u isto, do jučer sam mogao žmireći surfati po forumu, a danas čitav dan skrolam na dno da bi išao na bh tenis.
Ovo je super, samo treba malo vremena da se čovjek navikne. aktuelno, liga prvaka, liga UEFA i još par podforuma su samo zauzimali dragocjeni prostor na indexu.
Svaka čast rukometnoj reprezentaciji, auto moto sportu, prvoj ligi RS, zimskim sportovima ili ss.ba kupu, ali ako za sedam godina pojedinačno skupe 5-7 hiljada postova, ili u prevodu 2-3 posta dnevno... možda im i nije mjesto na početnoj.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.