FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

joksimovic
Kontakt:

Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la joksimovic » 15 jan 2015, 17:43

OOOOdličan izbor--Husref Musemić

Konjić jedna poštenjačina koja je nama naajpotrebnija,a ima svo potrebno iskustvo.Nadam se samo da ne bi podlegao sportskim novinarima ,koji su u talu sa mendžerima.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 15 jan 2015, 17:46

fukarezv je napisao/la:Dobro je ovo sa Husrefom :clap: :clap:
A za Konjica ajmo biti pozitivni :urnebes:

husref je odlican trener, sa iskustvom, pravi izbor za ovu situaciju u kojoj se mi nalazimo i nadam se da ce nas
voditi na duze staze...

a sto se tice konjica, vec vidim kad na rtvtk izjavi nama je cilj cempions liga :mrgreen:

jest nas krenulo sa ovim komentatorima, sad imamo najjaci komentatorski tandem u bih vugdalic-konjic :rol:
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA...

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 jan 2015, 17:48

Buco pa nije loša ideja.

Za igrače po meni samo tu treba Ibrić da spisak da naše djece ,naših reprezentativaca ,zlatnih generacija koji su danas u najboljim godinama ,Ima ih od golmana,odbrane,veze pa do špiceva kako ih pratim svi bi se oni sad mogli dovesti ili kao slobodni ili na posudbu.

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 15 jan 2015, 17:51

Meni je zao sto nismo ugrabili Osmanagica, nase je dijete al eto ode u Olimpic

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 15 jan 2015, 17:54

Ja mislim da to nije još sa Osmangićem gotova stvar-

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 jan 2015, 18:01

http://m.klix.ba/sport/nogomet/husref-m ... /150115149" onclick="window.open(this.href);return false;

Prva izjava naseg novog trenera...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jan 2015, 18:09

daj kako ulovit onog Ognjena Djelmica iz Celika dok/ako nije za koga potpisao...vjerujem da je Musemic upoznat sa njegovim kvalitetima i bio bi nam vrhunsko pojacanje
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 15 jan 2015, 18:17

ultrasstyle_tz je napisao/la:daj kako ulovit onog Ognjena Djelmica iz Celika dok/ako nije za koga potpisao...vjerujem da je Musemic upoznat sa njegovim kvalitetima i bio bi nam vrhunsko pojacanje

FK Željezničar je jutros putem svoje zvanične stranice potvrdio da se nalazi u pregovorima sa Ognjenom Đelmićem, fudbalerom koji je jesenas nosio dres zeničkog Čelika.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 15 jan 2015, 18:30

nesvrstani je napisao/la:
ultrasstyle_tz je napisao/la:daj kako ulovit onog Ognjena Djelmica iz Celika dok/ako nije za koga potpisao...vjerujem da je Musemic upoznat sa njegovim kvalitetima i bio bi nam vrhunsko pojacanje

FK Željezničar je jutros putem svoje zvanične stranice potvrdio da se nalazi u pregovorima sa Ognjenom Đelmićem, fudbalerom koji je jesenas nosio dres zeničkog Čelika.
Sada bi show bio da ga vi klepite njima kao sto su oni Olimpicu :urnebes: :urnebes:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 15 jan 2015, 19:01

Da li neko zna sta se desava sa Radovanovica...kako mu ide oporavak...
Zlatan Nalić sin tuzlanski

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 15 jan 2015, 19:16

" onclick="window.open(this.href);return false;
red je da ga podrzimo i mozel podrska poceo sam pravit sltv pa valjda ce na nesto izac :D

Pupi04
Kontakt:

Post Postao/la Pupi04 » 15 jan 2015, 19:50

Omi hvala za sve, pravi kapiten :thumbup:

Sto se tice "Slobodine djece" kao pojacanja, nema tu nikakve sentimentalnosti, ako zna lopte dobro dosao, ali ono sto je vrijedilo je napravilo kakve takve karijere a velika vecina "talenata" je pokazala da ne zna osnove fudbala i zato smo i gledali atomski fudbal na Tusnju godinama.
Sto su vojnici Slobode napravili u samom klubu to su nasa djeca napravila na terenu.
...Io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato...

Tuzla ne zaboravlja, Tuzla pamti, podsjeća i opominje !

nesvrstani
Kontakt:

Post Postao/la nesvrstani » 15 jan 2015, 23:08

Dolaskom Husrefa Musemića na mjesto šefa stručnog štaba FK Sloboda postoji mogućnost saradnje kluba sa Tušnja i FK Sarajeva. Sloboda je u veoma nezavidnoj situaciji i sa svega 12 osvojenih bodova nakon jesenjeg dijela prvenstva zauzima 14 mjesto na tabeli. U nastavku sezone koja je pred nama svaki osvojeni bod Slobodi će biti od velikog značaja, pogotovo uzmemo li u obzir da postoje velike šanse o smanjenu BH Telecom Premijer lige sa 16 na 12 klubova. Nakon što je dogovoreno da Husref Musemić preuzme Crveno-crne sa Tušnja otvara se mogućnost saradnje Musemićevog matičnog kluba FK Sarajeva i Slobode. Saradnja ova dva kluba najprije bi se odnosila na razmjenu igrača, tako bi navodno nekoliko fudbalera FK Sarajevo koji nisu u prvom planu Mehe Kodre moglo na proljeće preseliti na Tušanj, a Slobodi bi bili od velikog značaja u borbi za opstanak. Prvo ime koje bi moglo Sarajevo da zamijeni Tuzlom je tamnoputi napadač iz Obale Slonovače Germain Kouadio

[youtube][/youtube]

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 15 jan 2015, 23:17

Da li neko zna kakvo je stanje sa Igorom Radovanovice, da li se oporavio, da li ostaje, u kakvom je stanju...

Jaoooo kolko mi je taj igrac drag... (evo jos jedna slikica, posto vidim da su me ispostovali sa zvanicne stranice kluba sto se husrefa tice :P )

slika
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 15 jan 2015, 23:25

I ovo je poglupo malo isto ko sa cirom na po godine se potpisalo pa ce se u ljeto posvadat sa azmirom pa opet cemo u ljeto dovodit neke tam polovne igrace treba nam evropska sloboda a nju treba sad gradit bojim se da ce bit isto ko polusezona sa cirom a onda i odlazak najvaznih igraca

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 15 jan 2015, 23:28

jbg tesko je praviti tim u januaru i to je praksa koju moramo eliminisati..jedini igrac koji mi pada na pamet koji bi mogao biti dio nekog dugorocnog stabilnog premijerligasa a da je dostupan sad je upravo taj Djelmic..eventualno Gojkovic ako se moze uzeti Celiku te mozda Zeba zavisno od fizicke spreme nakon raskida ugovora

ovo ostalo su sve manje-vise igraci da se pregura do ljeta..mozda sam koga fulao naravno
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 15 jan 2015, 23:34

dzekooooTz je napisao/la:I ovo je poglupo malo isto ko sa cirom na po godine se potpisalo pa ce se u ljeto posvadat sa azmirom pa opet cemo u ljeto dovodit neke tam polovne igrace treba nam evropska sloboda a nju treba sad gradit bojim se da ce bit isto ko polusezona sa cirom a onda i odlazak najvaznih igraca
Za evropsku Slobodu nam treba evropski račun a za evropski račun treba vremena, također nam trebaju i igrači koje ćemo izdašno plaćati a jedva se iskoprcasmo da Husić ostane.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 16 jan 2015, 00:03

Nešto ne vjerujem da će predsjednik ponoviti istu grešku kao na kraju prošle sezone. Da ipak sačekamo kompletiranje rostera, pa će onda biti jasno gdje smo. Moram priznati da me iznenadio Husref Musemić kao rješenje za novog trenera, ali u svakom slučaju je dobro rješenje.

Svakako igrači na koje bi trebali obratiti pažnju uz Zebu i Đelmića i koji bi mogli doprinijeti boljoj igri Slobode su Danijel Majkić (defanzivni vezni), Dario Đaković (štoper) i Ermin Alić (ofanzivni vezni). :thumbup:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 16 jan 2015, 00:05

Coraco je napisao/la:
dzekooooTz je napisao/la:I ovo je poglupo malo isto ko sa cirom na po godine se potpisalo pa ce se u ljeto posvadat sa azmirom pa opet cemo u ljeto dovodit neke tam polovne igrace treba nam evropska sloboda a nju treba sad gradit bojim se da ce bit isto ko polusezona sa cirom a onda i odlazak najvaznih igraca
Za evropsku Slobodu nam treba evropski račun a za evropski račun treba vremena, također nam trebaju i igrači koje ćemo izdašno plaćati a jedva se iskoprcasmo da Husić ostane.
Sve ja to razumijem ali ako cemo opet u ljeto ostat bez trenera pa opet polovni igraci pa da opet azmir najavi odlazak nije trebo ni ostat i mozel mi ko rec sad sta je plan do ljeta sacekst ili..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 16 jan 2015, 00:26

Brate ovaj portugalac je bio najavljen kao dugoročno rješenje, da sklapa ekipu koja bi za sezonu/dvije napala gornji dio tabele. Desilo se to što se desilo, čovjek dobi papire. Nije imao neke rezultate ali nije bio ni tjeran sa Tušnja kao pojedini prethodnici. Husref je doveden da nam osigura opstanak, a zavisno od učinka na kraju sezone bi mu se ponudio neki ugovor. Barem ja mislim da je takav plan.
Prošlu sezonu ne možemo porediti, Ćirolini je bio u pitanju. Ako je sam Husić rekao da Ćiro košta, sve nam je jasno, mada nam se on višestruko isplatio.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.