S.S. Lazio
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: S.S. Lazio
Cestitam na prolazu,volio bih da Lazio osvoji Kup.Simpatisem ih u Italiji najvise.Sretno dalje a i mislim da ce ove godine izboriti i Ligu prvaka.
Auu zar svi imate tim za kojeg navijate pored lazia?commando je napisao/la:Vidite kakva je institucija nas Lazio, spaja pitare, fukare, i strumfove![]()
(da se ko ne naljuti sto nisam nabrojao)
Roma non si tifa, si ama!
No10 je napisao/la:Auu zar svi imate tim za kojeg navijate pored lazia?commando je napisao/la:Vidite kakva je institucija nas Lazio, spaja pitare, fukare, i strumfove![]()
(da se ko ne naljuti sto nisam nabrojao)
Koliko ti je godina?Post ti je bas zreo nema sta..
Ne znam odakle si.. da nisi mozda rodjen u rimu pa ono riomu pratis od malena (koliko puta si je gledao uzivo i sl.)?? al ovdje odakle sam ja imas od malena klub odrastas s njim..pored maticnog Lazio je postao velika ljubav vremenom..jos nisam uspio otici tamo..a nadam se da hocu..tako da ti je pitanje toliko preglupo da ne moze covjek povjerovati..svasta.
aBd u martu ću da je gledam, a gledao bih svaki vikend da sam u mogućnosti vjeruj mi.
Meni je Roma i ispred repke i lokalnih timova. Znači samo Roma, jedan tim. I to je za tebe nezrelo
Meni je Roma i ispred repke i lokalnih timova. Znači samo Roma, jedan tim. I to je za tebe nezrelo
Roma non si tifa, si ama!

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
nisam siguran da je povreda u pitanju, bio je na klupi protiv Tora, a i Pioli je rekao da je sam igrač tražio da bude u kadru, inače nije ulazio u igru! moguće da je dobio dopust zbog oca, a to je prekriveno kao povreda
kako god, Keita je na redu
inače, De Vrij također povrijeđen i propušta Napoli 
Morrison potpisao za Lazio
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Anderson je zvijerka ali Kavanda 
Sutra out su Mauri,Anderson i De Vrij. tesko sutra 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Marchetti, Gentiletti, De Vrij, Lule, Mauri, Felipe AndersonAndrej je napisao/la:Sutra out su Mauri,Anderson i De Vrij. tesko sutra
al' bez obzira na to, pobjeđujemo smećare

Hoedt potvrdio da prelazi u Lazio, sada ili na ljeto 
šta reć' za ovo?

šta reć' za ovo?

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Uzimate li Napolitance danas ?
žedru, to ti je siguricaUrbyEmanuelson je napisao/la:Uzimate li Napolitance danas ?
Joj Radua cigana, opet pusti da mu se igrac nasteli i opuca. A i ovaj Berisha je za qurca golman. Kroz usi mu prodje, hebo ga onaj plavi Tare sto ga dovede.
u napadu je to dobro, ipak se igra bez Maurija i Felipe Andersona, al' odbrana
Radu, Berisha
Radu uvijek izgubi svog igrača, x puta smo zbog njega primili golove
valjda napravimo šta u drugom pol, valjda nas i sreća malo pogleda
Dobra igra cak sta vise odlicna napoli osim gola nije nista uradio al se ne zna dati gol .
ma, Cavanda je debil svoj vrste, neinteligentan igrač, da hoće više otić' da ga ne gledamo
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ajd Cavanda,al gledam i Candreva sa pola metra stativu pogodi. Sreca pa su offside svirali 
Lazio puno bolji,ocekujem preokret u nastavku
Lazio puno bolji,ocekujem preokret u nastavku
Ajmo Lazio, X bi najbolje lego

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.