Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pustite Garetha da dise na lijevoj strani 
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Ti pratis fudbal od 2010 godine onda. Pa u atleticu je bio strasan,u liverpoolu i spanskoj reprezentaciji donio titulu evropskog prvaka kad je silovao lahma. Al ne mogu ove djece....LvG je napisao/la:Da Torres siluje neki klub, neka sam i to dozivio.
Sad ce se vidjeti ima da im uvali jedan.geoxx je napisao/la:Inace protiv Atletica nije jer je premekan za ove krkane. Al' et jbg, ova dvojica uvezu dvije najgore utakmice sezone.emir18 je napisao/la:Varan je doktor za ovu dvojicu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Benzema jos uvijek na terenu, ne mogu da vjerujem.
Real Madrid C.F.
Veceras sva 4. u odbrani katastrofa, ne zna se ko je gori!
Kakvi amateri igraju pozadi malo ih stisnes i greska

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Nece niko pamtit nakon ovog ispadanja , al kakva partija Isca 
- grobar1099
- Kontakt:
Kakav je panj ovaj Benzema ja ne mogu da vjerujeeeeem
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
E moj Benzema pusti kad ne znas.
Evo hajde molim vas u top 10 timova u evropi izdvojite centarfora u svakom timu.Mi ubjedljivo imamo najgoreg!
Jedino koji nesto moze i zna iskreiratiRaul_64 je napisao/la:Nece niko pamtit nakon ovog ispadanja , al kakva partija Isca
Al' sada je ovima usao Arda i nea tu prolaza
Ne pomaze ni kad nemas Luku , pogotovo protiv ovakve ekipe.Rajaz je napisao/la:Jedino koji nesto moze i zna iskreiratiRaul_64 je napisao/la:Nece niko pamtit nakon ovog ispadanja , al kakva partija Isca
Ramos jedan dan najbolji stoper svijeta, drugi dan glumi demichelisa
Bravo benzema.
Bravo ramo. Kad kao stoper uspijes da useres ovoliko dodavanja s tobom nesto ozbiljno nije uredu
Bravo ramo. Kad kao stoper uspijes da useres ovoliko dodavanja s tobom nesto ozbiljno nije uredu
naprijed rejal
Luka vrati se
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
A ballon d'or ?Raul_64 je napisao/la:Ne pomaze ni kad nemas Luku , pogotovo protiv ovakve ekipe.Rajaz je napisao/la:Jedino koji nesto moze i zna iskreiratiRaul_64 je napisao/la:Nece niko pamtit nakon ovog ispadanja , al kakva partija Isca
Taj nikad nije bio najbolji stoper svijeta, cak nije ni klasan defanzivac. Samo ima najbolji ofanzivni arsenal od svih stopera sto ga i izvlacixaves je napisao/la:Ramos jedan dan najbolji stoper svijeta, drugi dan glumi demichelisa
Dobar ovaj komentator na Areni, Realovac pravi...
Zadnja 3 gola Realu Atleticu postignuta glavom
, znaci samo pametno protiv njih treba.
Zadnja 3 gola Realu Atleticu postignuta glavom
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Da balon de oro dobiva ovakve utakmice sam , zabio bi i messi chelsea nekad gol dok je bio bdo.
Od isca ovo nisam očekivao
Zna li Jese šta znaci tacan pas?
Zadnja izmjena: Garfield, dana/u 15 jan 2015, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.