AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa kod nas ni Sheva iz najboljih dana ne bi valjao.Jer nije lahko napadačima kad iza sebe nemaju igrača koji će im asistirati.Pa čovječe od odlaska Ibrahimovića naši napadači u ovih 30-ak mjeseci, nisu imali više od 30 čistih šansi za gol.Znači u prosjeku jedan zicer mjesečno.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
http://www.football-italia.net/61245/ag ... n%E2%80%99" onclick="window.open(this.href);return false;
Muštuluk.
Muštuluk.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Kolko' ti buraz dodjem ?
- CapoDiTuttiCapi
- Kontakt:
Bolje da ste se i Muntarija riješili.
Treba ih se obojice rijesiti sto prije, odroni od igraca koji nicemu ne sluze i koji unose negativnu energiju medju ekipom (citaj Muntari). A cak bi se moglo nesto i zaraditi, sigurno bi se za obojicu moglo dobiti najmanje 6-7 miliona sto je za nase prilike elhamdulilah. 
joj boze, par agenata govori kako ce milan na kraju sto posto dovesti destra
... uopste mi se ne svidja kako tece ovaj prelazni rok, pocevsi od toga da ne vide da je srz problema u sredini a ne yebenom napadu pa do samog izbora igraca, od jedno deset imena samo mi se witzel cinio koliko-toliko ok (s tim sto od njega nema nista), ovo ostalo katastrofa, ne znam samo gdje ih iskopaju.
joj boze, par agenata govori kako ce milan na kraju sto posto dovesti destra
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Kakva se pojacanja spominju, ja bi najvise volio da ostane samo na Cerciu kao pojacanju. Više ćemo biti pojačani ako se riješimo esiena, zakarda, muntaria i sl.
Dajemo Saponaru koji kod nas nije igrao, pa time nije ni mogao nesto puno pokazati, i dovodimo Susoa koji u Liverpoolu nije igrao i ništa nismo dobili.
A što je najgore na kraju će Destro zavrsiti kod nas!
Dajemo Saponaru koji kod nas nije igrao, pa time nije ni mogao nesto puno pokazati, i dovodimo Susoa koji u Liverpoolu nije igrao i ništa nismo dobili.
A što je najgore na kraju će Destro zavrsiti kod nas!
- nextterrain
- Kontakt:
AC Milan have made an offer for Paulinho, matching Juventus’s offer for the Tottenham midfielder. (The Times)

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nastavljaju se špekulacije oko Siqueire, navodno Milan sprema ponudu od 5 miliona za Brazilca. Zahvalan igrač, sigurno bolji od De Sciglija i Armera, ali sumnjam da će ga Atletico prodati za siću u situaciji kada za njega nemaju kvalitetnu zamjenu (Gamez to očito nije, a Ansaldi je svakako na posudbi).
Kako bi nam samo legao ali i ja cisto sumnjam da ce ga pustiti za 5-6 M, mozda kada bi nasi ponudili jedno 10-ak M ali od toga nece biti nista, bas sam ga gledao neki dan protiv Real madrida kada su igrali i odigrao je super, bio bi nam veliko pojacanje.
pazi natpisa u Susa na majci
covjek vec dosao u opremi Milana 
pazi natpisa u Susa na majci
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Ne znam vala, bas pitam jarana koji prati Atletico i kaze da je taj Sikjera jedna od najslabijih karika ekipe, igra jer mora i jer nema niko drugi jer je onaj Gamez jos gori. Mislim, sama cinjenica da bi ga pustili nakon jedne polusezone (a moram priznati da za to nisam cuo u ovom profesionalnom fudbalu) dovoljno govori.
I na stranu to, lik ima skoro 30 godina, pa 'bem ga ja, zar nema niko mladji i perspektivniji od njega na trzistu? Da imamo iole normalan skauting naslo bi se sigurno desetak potencijalnih kvalitetnih imena koji bi bili dostupni za 6-7 miliona, al' nazalost nemamo.
Eno bas gledam Valenciu i onog Mustafija koji je jedan od najboljih igraca, lik je bio u Sampdoriji, znaci bio nam je tu nadomak ruke i ama bas niko nije ni pokusao kontaktirati ga. Doduse ni ne cudi me jer nam je skauting u ku'rcu, ni sami se ne sjecaju kad su nanjusili kvalitetnog igraca.
I na stranu to, lik ima skoro 30 godina, pa 'bem ga ja, zar nema niko mladji i perspektivniji od njega na trzistu? Da imamo iole normalan skauting naslo bi se sigurno desetak potencijalnih kvalitetnih imena koji bi bili dostupni za 6-7 miliona, al' nazalost nemamo.
Eno bas gledam Valenciu i onog Mustafija koji je jedan od najboljih igraca, lik je bio u Sampdoriji, znaci bio nam je tu nadomak ruke i ama bas niko nije ni pokusao kontaktirati ga. Doduse ni ne cudi me jer nam je skauting u ku'rcu, ni sami se ne sjecaju kad su nanjusili kvalitetnog igraca.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ne mozemo imati skauting kad Galliani zeli sve sam da radi.Matori ker sprijecava dolazak Maldinija i ostalih legendi u klub,plasi se zdravog razuma,i savjeta koje bi mu mogli udjeliti mladji od njega.
Uglavnom,welcome Suso,na vrijeme je pobjegao iz Liverpoola gdje je stagnirao,a i ako se dobro sjecam imao je neku povredu koja ga je sprijecila da pokaze sta zna.Po mom nekom skromnim misljenu bolji je od Saponare,a i mnogo bolji od Essiena i Muntarija.Ali opet ce dva panja imati prednost ispred njega.
Uglavnom,welcome Suso,na vrijeme je pobjegao iz Liverpoola gdje je stagnirao,a i ako se dobro sjecam imao je neku povredu koja ga je sprijecila da pokaze sta zna.Po mom nekom skromnim misljenu bolji je od Saponare,a i mnogo bolji od Essiena i Muntarija.Ali opet ce dva panja imati prednost ispred njega.
@francobaresi
Mah, i on je u startu osakacen jer u merkato ulazi sa maksimalno 5 miliona, a sa tim novcem je nemoguce normalno poslovati pa si prinudjen ici linijom manjeg otpora sto naravno nicemu ne vodi. Ako cemo o iskljucivom krivcu ili ti ga zlikovcu koji ne da novac i zahtjeva odredjene igrace, to je Berla bez konkurencije, ovo ostalo je nista za njega.
vidim da se malo forum promijenio, na budnesligi i EPl su otvoreni novi podforumi odredjenih klubova tako da nema mjesta diskriminaciji, hocemo i mi svoj.
vidim da se malo forum promijenio, na budnesligi i EPl su otvoreni novi podforumi odredjenih klubova tako da nema mjesta diskriminaciji, hocemo i mi svoj.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Skauting i jest bitan kad se nema para. A mi nit imamo para nit imamo skauting
Il Club più titolato al mondo!
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee dobili smo svoj kutak

FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Gdje je novi pdf za Lazio, nije fer prema Chinaglia-i, ili se samo veliki klubovi izdvajaju?
Danas se niko novi ne povezuje sa Milanom, cudno mi, hhh.
Danas se niko novi ne povezuje sa Milanom, cudno mi, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
De ba, mi za mjesec dana ispisemo ono sto su oni za 4 godine uspjeli.
kad smo vec dobili svoj kutak, trebalo bi sad razmisliti koje teme otvoriti, sta i kako dalje...
kad smo vec dobili svoj kutak, trebalo bi sad razmisliti koje teme otvoriti, sta i kako dalje...
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.