Ja sam džoshzna je napisao/la:ChWilla je napisao/la:jedite kod džoa.![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sta je sad s Djelmicem, na portalima oprecne informacije... ko zna nesto vise nek podijeli informacije..za napadaca moze i u pp..budite kolegijalni 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Meni je ovo dovoljno!ZVANIČNO: Đelmić novi fudbaler Željezničara
Informacija o kojoj se danas dosta špekulisalo dobila je svoju zvaničnu potvrdu; Ognjen Đelmić je novi član Željezničara. Rezultat je to današnjih pregovora.
Đelmić je prvo pojačanje Željezničara u proljetnoj polusezoni, a ovog bivšeg fudbalera Čelika krase brzina, dobra tehnika i efikasnost. Đelmić je prije Čelika nastupao i za banjalučki Borac, gdje je ostavio dubok trag.
Đelmić nije krio svoje zadovoljstvo dogovorenim transferom:
”Istina je. Novi sam fudbaler Željezničara. Prije nekoliko trenutaka priključio sam se novim saigračima u Međugorju. Sretan sam što sam član Željezničara, jer svi znaju da je to naš najveći klub. Već sam imao priliku sarađivati sa trenerom Odovićem, poznajem većinu igrača i neću imati problema da se uklopim u novu sredinu. Nadam se da ćemo svi skupa ostvariti zacrtane ciljeve.”
Detalji ugovora između Đelmića i Plavih sa Grbavice biće poznati naknadno.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
''Istina je. Novi sam fudbaler Željezničara. Prije nekoliko trenutaka priključio sam se novim saigračima u Međugorju. Sretan sam što sam član Željezničara, jer svi znaju da je to naš najveći klub. Već sam imao priliku sarađivati sa trenerom Odovićem, poznajem većinu igrača i neću imati problema da se uklopim u novu sredinu. Nadam se da ćemo svi skupa ostvariti zacrtane ciljeveexbabilon je napisao/la:Sta je sad s Djelmicem, na portalima oprecne informacije... ko zna nesto vise nek podijeli informacije..za napadaca moze i u pp..budite kolegijalni
Odlicno za delmica 
Ognjen Djelmic za "Sport":Sve je dogovoreno,Zeljo se ne odbija! Imao sam jos ponuda ali Zeljo je tim koji se ne odbija.Dogovorio sam sve sa Zeljom i jednu godinu sam igrac Zelje.Ako sve bude kako treba produzetak saradnje ne dolazi u pitanje...
Evo Odi za početak prijedlog za razmišljanje :
.............Antolović.....................
..Čolić......Kosorić......Asanović.....Kvesić...
.....Tomić.......Hasanović........Varea....
.....Memija.......Bajić..........Đelmić.....
Rezerve : Kjosevski, Bogdanović, Zeljković, D. Sadiković, Hadžiahmetović, Beganović, Turković.
.............Antolović.....................
..Čolić......Kosorić......Asanović.....Kvesić...
.....Tomić.......Hasanović........Varea....
.....Memija.......Bajić..........Đelmić.....
Rezerve : Kjosevski, Bogdanović, Zeljković, D. Sadiković, Hadžiahmetović, Beganović, Turković.
Ma ja, reci cemo da je zavrseno, izjava Siljka unosi pomutnju..ostaje taj napadac ili sta vec...svaka informacija je dobro dosla
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Nije nikakav animozitet prema nekim forumasima.Ali ubi nas ova mahala i mahalanje po forumima.Opet cu kazati hajmo malo vise vjerovati oficijelnoj stranici kluba.Hajmo informacije sa Naseg sajta prihvatati kao amin.Samim tim doprinosimo kolilo toliko nekoj ozbiljnosti kako kluba tako i nas navijaca.Yebo vose doci ce ovaj doci ce onaj al ne mogu kazati ko da se ne izjalovi.....Samo prije nekoliko godina se kuklo kako nemamp sajt kako ovo kako ono.Sada to izgleda puno ozbiljnije,momci koji to rade zaista se trude.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
pregovaramo s dvojicom,ako bude blizu potpisa javim vam,jedan je napadac a drugi vezni 
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Što zatvori servere bolan?terabajt je napisao/la:Ja sam džoshzna je napisao/la:ChWilla je napisao/la:jedite kod džoa.![]()
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Ja sam džo
Što zatvori servere bolan?[/quote]
Aludirao sam na crtani
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Djelmic je pojacanje za svaki klub u pl kod vas moze biti samo jos bolji, uglavnom odlican igrac
Kakvi ste vi kraljevi
Pricaju se ozbiljne teme, samo na jednom, prenos na zezanciju
Nikad im halaliti necu sto nam "jedite kod Džoa" zatvoriše 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Prava raja bila na serverima. Bio jedan admin iz BL i navijao za Borac, kako sam njeg volio zayebavati, koliko sam banova popio
Al dosta off topica
Al dosta off topica
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Tad smo imali vrhunsku ekipu.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako se vremena mijenjaju. Ognjen Djelmic je prije tri ili cetiri godine, ne sluzi me bas pamcenje najbolje, ostarilo se, bio na probi u Zeljeznicaru i istu nije prosao, a sada je pojacanje. Da se razumijemo, uopste po meni nije los igrac, ali kako se kriteriji promijene u par godina. On dosita tad nije imao mjesta...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Tad je bio deckic,bas kao Zec i Alispahic cini mi se. A i bili smo.mnogo jaki .
Zeljeznicar! 1921 !
Ma nije upste los bio na treningu mi smo svi mislili da ce ostati.Ali Brko nije mislio tako a vjerujem da je on imao svoje razloge.Dosao je tada na probu iz Laktasa ako se dobro sjecam.Da je Brko tu nikad ovoga ne bi doveo.aleksandar_veliki je napisao/la:Kako se vremena mijenjaju. Ognjen Djelmic je prije tri ili cetiri godine, ne sluzi me bas pamcenje najbolje, ostarilo se, bio na probi u Zeljeznicaru i istu nije prosao, a sada je pojacanje. Da se razumijemo, uopste po meni nije los igrac, ali kako se kriteriji promijene u par godina. On dosita tad nije imao mjesta...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.