BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Biki
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Biki » 15 jan 2015, 21:54

shminka je napisao/la:Gratis je sigurno ulaz...a u glavnom dijelu turnira se plati ulaz u kompleks i možeš gledati koji hoćeš meč...samo 2-3 glavna terena imaju posebne ulaznice
Tako je i na nizim ATP turnirima, jedan je ulaz i biras terene koje zelis da gledas u tom 'bloku' (prije podne, popodne i vece), na tim turnirima sam bio i znam da se kvale placaju po 10 eura, na GS nisam bio, ali nema logike da je gratis. Pa oni bi tamo i zrak naplatili da mogu.

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 15 jan 2015, 21:55

DoktorIvo je napisao/la:
Forster je napisao/la:Naravno, znaci za te terene nije problem sto se kvalifikacije igraju, nego jednostavno nedostatak zelje ili strah za gubljenjem novca, ako se na tim terenima i moze uopste zaraditi na ulaznicama :crazy:
Ne piši gluposti. Karte postoje za 2-3-4 glavna terena ili za sve ostale. I sve se rasprodaju dok napišeš "Forster".
Gledaj ovog padobranca. Sigurno svi mecevi na vanjskim terenima budu ispraceni i tribine budu popunjene do posljednjeg mjesta. Oni koji kupe kartu za te terene biraju najbolji mec koji mogu pratiti.
Rijec nije bila uopste o tome nego o spremnosti za live stream sa svih terena :facepalm:

Ulaz na meceve kvalifikacija je 100% besplatan. Kapije otvorene :mrgreen:
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2015, 21:59

Na Wimbledonu se ne plaćaju ulaznice za kvalifikacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 15 jan 2015, 22:03

Hahaha svađa oko toga da li se plaćaju ulaznice u kvalama :mrgreen:

Jel' Tomo i Džumi igraju prve mečeve na svojim terenima ili početak mečeva zavisi od drugih?

Ko će ih dočekat višee....

thelightblue
Kontakt:

Post Postao/la thelightblue » 15 jan 2015, 22:05

Ulaz na kvale je bezplatan na AO, Wimbledonu i USO. Platite samo u Parizu 20euro/1 dan ili 60 euro za svih 4 dana kvale

Biki
Kontakt:

Post Postao/la Biki » 15 jan 2015, 22:10

pingpong je napisao/la:Hahaha svađa oko toga da li se plaćaju ulaznice u kvalama :mrgreen:

Jel' Tomo i Džumi igraju prve mečeve na svojim terenima ili početak mečeva zavisi od drugih?

Obicna rasprava, decko. Za razliku od nekolicine koji ovdje sve znaju o tenisu i ne mozes im prici od arogancije, govorim iz iskustva jer idem na ATP turnire a za GS samo nagadjam. Znam i ja za Wimbledon kvale da se ne placaju a mislio sam da se za AO placa. Za RG sam cuo da se placa, kako neko ovdje i potvrdi, tako da eto nije istina kako neki vele da se nigdje ne placa.

DoktorIvo
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIvo » 15 jan 2015, 22:10

Forster je napisao/la:
DoktorIvo je napisao/la:
Forster je napisao/la:Naravno, znaci za te terene nije problem sto se kvalifikacije igraju, nego jednostavno nedostatak zelje ili strah za gubljenjem novca, ako se na tim terenima i moze uopste zaraditi na ulaznicama :crazy:
Ne piši gluposti. Karte postoje za 2-3-4 glavna terena ili za sve ostale. I sve se rasprodaju dok napišeš "Forster".
Gledaj ovog padobranca. Sigurno svi mecevi na vanjskim terenima budu ispraceni i tribine budu popunjene do posljednjeg mjesta. Oni koji kupe kartu za te terene biraju najbolji mec koji mogu pratiti.
Rijec nije bila uopste o tome nego o spremnosti za live stream sa svih terena :facepalm:
Nismo pričali o popunjenosti, nego o tome može li se zaraditi na vanjskim terenima. Eto, saznao si da se može zaraditi, odnosno da se ne može doći do karte ako je ne uloviš puno ranije ili na Wimbledonu ako ne stojiš ujutro od 6 u redu.

Ja sam npr. bio u Parizu prošle godine, a nisam mogao doći do karte za Džumhurov meč koji se igrao na nekom lijevom terenu. Toliko o potražnji.

slika

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jan 2015, 22:11

šta mislite može li damir do pobjede včrs ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 15 jan 2015, 22:12

Biki je napisao/la: Tako je i na nizim ATP turnirima, jedan je ulaz i biras terene koje zelis da gledas u tom 'bloku' (prije podne, popodne i vece), na tim turnirima sam bio i znam da se kvale placaju po 10 eura, na GS nisam bio, ali nema logike da je gratis. Pa oni bi tamo i zrak naplatili da mogu.
Što se mene tiče ja bih na Wimbledonu platio i vazduh. Toliko.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 jan 2015, 22:14

Govorio sam da ce Brkic otrest onog anonimusa i bilo je tako , veceras ce damir hladno pobijedit , ide u dva seta , njemu je bila vazna prva prepreka , sad ide do kraja , sto se brkica tice , nece bedenu biti tako lako , jako je umoran od atp sto je igrao a sad i ove kvale.. ako bude servis slusao brkica moglo bi ovo biti zanimljivo , kako god , damir sigurno prolazi , brkicu 15 % sanse ..

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 15 jan 2015, 22:17

Biki je napisao/la:
pingpong je napisao/la:Hahaha svađa oko toga da li se plaćaju ulaznice u kvalama :mrgreen:

Obicna rasprava, decko. Za razliku od nekolicine koji ovdje sve znaju o tenisu i ne mozes im prici od arogancije, govorim iz iskustva jer idem na ATP turnire a za GS samo nagadjam. Znam i ja za Wimbledon kvale da se ne placaju a mislio sam da se za AO placa. Za RG sam cuo da se placa, kako neko ovdje i potvrdi, tako da eto nije istina kako neki vele da se nigdje ne placa.
Dobro bikac, "obična rasprava" vam je vrh :D Kakve veze sad to ima kad niko ovdje nije ni u prilici da kupi tu kartu (ili možda neko foruma iz Australije ko Enver birvaktile :D ) ...
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 15 jan 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 15 jan 2015, 22:20

Moramo večeras iskukati i dobar žrijeb za kvalifikante :beba:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 15 jan 2015, 22:34

Bgm, korisnih informacija saznadoh citajuci zadnjr dvije tri stranice ove teme.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2015, 22:42

shminka je napisao/la:Moramo večeras iskukati i dobar žrijeb za kvalifikante :beba:
Ne kuko više, prošlo nije prošlo pa tako neće ni ovo. Samo još gore bude, možda da nismo kukali možda bi došli lakši protivnici ? :mrgreen: Očekujemo opet Hajeka. :D

Još malo i Tomo počinje. Onaj koje mislio doći doći će i sa stream-om i bez njega, njemu je sasvim svejedno hoće li biti stream. Po meni je neshvatljivo da na jedno GS-u nisu svi tereni pokriveni kamerama, i da prvi nosilac igran terenu br. 15, pa valjda bi kao 1. nosilac trebao da ima prednost u odnosu na neke druge protivnike i kao učesnik treće runde na prošlogodišnjem AO.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 15 jan 2015, 22:43

Imam neki osjecaj da ce Tomo dobit ovog Slovenca,cak evo i kontam da ga na kladionici odigram :D
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 15 jan 2015, 22:45

Evo mapa kompleksa terena :D
Damir igra ovdje u gornjem lijevom ćošku - teren 15.

slika

Temperatura je 14 stepeni celzijusa.
Trenutno puše slab sjeverni vjetar brzine 13 km/h, što nnije po željama Džumija.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 15 jan 2015, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: BiH Tenis

Post Postao/la esprit24 » 15 jan 2015, 22:46

Bihac96 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Tomo dobit ovog Slovenca,cak evo i kontam da ga na kladionici odigram :D
Ja uplatio euro na wwin-u na tomz i damira kvota 11 :O :O :O
:bih: :bih:

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

pingpong
Kontakt:

Re: Odg: BiH Tenis

Post Postao/la pingpong » 15 jan 2015, 22:49

esprit24 je napisao/la:
Bihac96 je napisao/la:Imam neki osjecaj da ce Tomo dobit ovog Slovenca,cak evo i kontam da ga na kladionici odigram :D
Ja uplatio euro na wwin-u na tomz i damira kvota 11 :O :O :O
:bih: :bih:

Šansa da prođeš tiket je da se Bedene teže povrijedi i odluči izgurat meč do kraja :mrgreen:
Al' eto, čuda su moguća.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 15 jan 2015, 22:50

Jel' Tomo igra prvi meč na svom terenu, mislim jel' odmah u 00:00 počinje?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2015, 22:51

@pingpong zar nije Damir rekao da mu je odgovarao vjetar u prošlom kolu ? :mrgreen:
FaraonTM je napisao/la:Jel' Tomo igra prvi meč na svom terenu, mislim jel' odmah u 00:00 počinje?
Jest, Tomo prvi meč, Damir drugi na svom terenu. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.