FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Nije zvaka za seljaka!VB 1987 je napisao/la:Nego nećemo se mi znati ponašati na ovom novom...
Treci put castimo
Nema više pišanja ispod tribine, ima komunalna odma da te "apsi"...EastStand je napisao/la:? стварно, & - $ " у WC-у $ ' "'о $ ".
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
? су га % ? ", & 15 $, то " $ ? $.tatamata je napisao/la:Nije zvaka za seljaka!VB 1987 je napisao/la:Nego nećemo se mi znati ponašati na ovom novom...Ovaj mi na slici izgleda prejako,a osim toga kapacitet mu je taman za nase uslove...Kad je neki derbi,napunicemo ga kao kutiju sibica.
"" ПУТ ""
Ma dovoljno je ovih 12000 ili nešto malo više, neda mi se sada tačno sabirati, ali je činjenica da će na zapadu biti manji broj stolica nego do sada, mislim da je to zbog novinarskih loža...EastStand je napisao/la:? су га % ? ", & 15 $, то " $ ? $.tatamata je napisao/la:Nije zvaka za seljaka!VB 1987 je napisao/la:Nego nećemo se mi znati ponašati na ovom novom...Ovaj mi na slici izgleda prejako,a osim toga kapacitet mu je taman za nase uslove...Kad je neki derbi,napunicemo ga kao kutiju sibica.
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Hvala Širokobriježanima na gostoprimstvu,ali oni ne gledaju Borac ni kad igra protiv Širokog,što smo jasno vidjeli prošle subote kad je bio prazan stadion,a kamoli će doći da gledaju Borac protiv neke ekipe iz Luxemburga,Slovačke.....
Velika je ovo sramota za Borac,Banjaluku,Republiku Srpsku...Za svakog levata koji zatraži pare za folklorijadu,noć šampiona,rafting,koncerte ima para,samo za ono što Banjalučane stvarno raduje,i na šta bez ikakve najave dođe po 10 000 ljudi,para nema....A za ove gore manifestacije ljudi se bombarduju danima reklamama po medijima,auta sa razglasom idu kroz grad,i opet ne dodje ni manji dio koliko na Borac gdje se usmenim putem pronosi da ima utakmica i u koliko sati počinje!
Velika je ovo sramota za Borac,Banjaluku,Republiku Srpsku...Za svakog levata koji zatraži pare za folklorijadu,noć šampiona,rafting,koncerte ima para,samo za ono što Banjalučane stvarno raduje,i na šta bez ikakve najave dođe po 10 000 ljudi,para nema....A za ove gore manifestacije ljudi se bombarduju danima reklamama po medijima,auta sa razglasom idu kroz grad,i opet ne dodje ni manji dio koliko na Borac gdje se usmenim putem pronosi da ima utakmica i u koliko sati počinje!
30.000tatamata je napisao/la:Potpisujem u potpunosti!EastStand je napisao/la:- ЕВРОПУ У ? ? ЈЕ - " ! ! !
' је " у ", $ са 15.000 ". Ове $ ' $.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Šta ce im tender kad se zna ko gradi velike obijekte u rs-u.
INTEGRAL
INTEGRAL
J*be se nama ko ce graditi,samo nek sagradi!ibrakadabra je napisao/la:Šta ce im tender kad se zna ko gradi velike obijekte u rs-u.
INTEGRAL
Treci put castimo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Trebali su o tome ranije razmisljati ,neznam do kada je zadnji rok prije euro utakmica kada komisija uefe moze izaci na teren.Mislim da su prva predkola negdje oko sredine jula.Imate 3 mjeseca da nesto napravitetatamata je napisao/la:J*be se nama ko ce graditi,samo nek sagradi!ibrakadabra je napisao/la:Šta ce im tender kad se zna ko gradi velike obijekte u rs-u.
INTEGRAL
Pa Lešinari su bili na Istoku i dok je postojao sjever i jug.EastStand je napisao/la:% ' " ? - " ? ", $ се " све ово? " % - ?, остају ? на "?
Čisto sumnjam da će ga napustati,pogotovo sad ako dodje krov,jer je opštepoznato koliko pjesme jače grme kad se pjevaju ispod natkrivene tribine.
Ja znam za sebe da ostajem na Istoku,a oni će procjeniti šta je najbolje za njih.
' ', ' $ - сјевер " југ " $ " а " " " - ".Schlager je napisao/la:Pa Lešinari su bili na Istoku i dok je postojao sjever i jug.EastStand je napisao/la:% ' " ? - " ? ", $ се " све ово? " % - ?, остају ? на "?
"" ПУТ ""
' " је &EastStand je napisao/la:' ', ' $ - сјевер " југ " $ " а " " " - ".Schlager je napisao/la:Pa Lešinari su bili na Istoku i dok je postojao sjever i jug.EastStand je napisao/la:% ' " ? - " ? ", $ се " све ово? " % - ?, остају ? на "?
а % се " " & " - " " '. " / $ - " ? " сјевера у $ на ", ' % на сјевер - " " $ $ ' " ". та - " " попуњена ' на $.
"" ПУТ ""
Сјевер - " " за - " вјероватно, а југ " сјевер " ? " " у $ на $ " ", & је $. ' вјероватно - $ " " $ по ". 
"" ПУТ ""
ne brinite boni..ugostit cemo vas lipo

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ne bih ja pravio ražanj dok je zec u šumi.
Ja vidim dva scenarija. Ni u jednom ni u drugom ne vidim,nažalost,da ćemo evropske utakmice igrati u Banjaluci,tako da me ta Evropa više i ne zanima ove godine.žao mi je samo što sam se onoliko uzbuđivao prekjuče protiv Zvijezde i drhtao,od sad pa do kraja sezone utakmice ću gledati mnogo opuštenije.
1 Scenario (bolji)
Stadion će biti završen početkom oktobra,par dana prije opštih izbora.Dodik ponovo kao i prije četiri godine dovodi Zvezdu i pravi prikriveni politički hapening.Mene naravno na toj utakmici neće biti,kao što me nije bilo ni prošli ni preprošli put,jer ne bih mogao one političke njuške da gledam po svečanoj loži,ali ipak bih se radovao tom scenariju jer bismo konačno riješili pitanje stadiona za duži period.
2 Scenario (lošiji,ali nažalost vjerovatniji)
Završi se taj period od 42 dana za tender,pojave se neke namještene žalbe,sudske tužbe i slično,Borac odigra svoju evropsku utakmicu ili utakmice u Širokom Brijegu,počinje nova sezona,stadion više niko i ne pominje,a nama prodana muda pod bubrege kao i toliko puta dosad. Mislim da će se upravo ovako nešto desiti.
Ja vidim dva scenarija. Ni u jednom ni u drugom ne vidim,nažalost,da ćemo evropske utakmice igrati u Banjaluci,tako da me ta Evropa više i ne zanima ove godine.žao mi je samo što sam se onoliko uzbuđivao prekjuče protiv Zvijezde i drhtao,od sad pa do kraja sezone utakmice ću gledati mnogo opuštenije.
1 Scenario (bolji)
Stadion će biti završen početkom oktobra,par dana prije opštih izbora.Dodik ponovo kao i prije četiri godine dovodi Zvezdu i pravi prikriveni politički hapening.Mene naravno na toj utakmici neće biti,kao što me nije bilo ni prošli ni preprošli put,jer ne bih mogao one političke njuške da gledam po svečanoj loži,ali ipak bih se radovao tom scenariju jer bismo konačno riješili pitanje stadiona za duži period.
2 Scenario (lošiji,ali nažalost vjerovatniji)
Završi se taj period od 42 dana za tender,pojave se neke namještene žalbe,sudske tužbe i slično,Borac odigra svoju evropsku utakmicu ili utakmice u Širokom Brijegu,počinje nova sezona,stadion više niko i ne pominje,a nama prodana muda pod bubrege kao i toliko puta dosad. Mislim da će se upravo ovako nešto desiti.
Da li neko zna jel mi moramo evropske utakmice igrati u Bih, mislim da bi nam puno bolje bila da igramo u Novom Sadu, kop bi sigurno bio pun, a vise bi simpatizera otislo odavde za NS, autoput a cak je i blize, pa cak mislim da bi puno vise ljudi islo i u Zagreb, al Siroki stvarno ne kontam.
Da naglasim nemam nista protiv Sirokog i njima svaka cast za gostoprimstvo, al ljudi na 40 stepeni putovati do Sirokog alo....
Da naglasim nemam nista protiv Sirokog i njima svaka cast za gostoprimstvo, al ljudi na 40 stepeni putovati do Sirokog alo....
Koliko ja znam nemoguce je da domace utakmice igrate u drugoj zemlji/drzavi.gavra je napisao/la:Da li neko zna jel mi moramo evropske utakmice igrati u Bih, mislim da bi nam puno bolje bila da igramo u Novom Sadu, kop bi sigurno bio pun, a vise bi simpatizera otislo odavde za NS, autoput a cak je i blize, pa cak mislim da bi puno vise ljudi islo i u Zagreb, al Siroki stvarno ne kontam.
× Plava krv ispod koze ×
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ja ne znam da igdje stoji da je moguce ili da se negdje desilo da predstavnik jedne drzave igra na stadionu u drugoj drzavi. Bar ja za to nisam cuo, pa sad.
A kontam ionako da ce dovrsiti te neke preinake i sve ostalo na vrijeme. Ja sam vec davno bio na ovoj temi, pocetkom sezone ako se ne varam, rekao da imaju i vise nego dovoljno vremena da sve ovo urade ako planiraju nesto (s obzirom da su ambicije bile Europa), kako ne bi opet bila prica ''oduzimaju nam Europu za zelenim stolom'' i sl., a tamo pored upozorenja brojnih i saznanja da nemaju uvjete i da nema bez tih uvjeta igrati Europu na svom stadionu i da je samo UEFA tu kljucna i dalje nista nije rijeseno i krivci u mislima ljudi bi bili u tom slucaju mahom svi osim ljudi koji bi trebali osigurati neke uvjete. Sredi ti sebi uvjete, nitko Borac ne moze iz BL ''izbaciti''. Kontam da ce tako i biti.
A kontam ionako da ce dovrsiti te neke preinake i sve ostalo na vrijeme. Ja sam vec davno bio na ovoj temi, pocetkom sezone ako se ne varam, rekao da imaju i vise nego dovoljno vremena da sve ovo urade ako planiraju nesto (s obzirom da su ambicije bile Europa), kako ne bi opet bila prica ''oduzimaju nam Europu za zelenim stolom'' i sl., a tamo pored upozorenja brojnih i saznanja da nemaju uvjete i da nema bez tih uvjeta igrati Europu na svom stadionu i da je samo UEFA tu kljucna i dalje nista nije rijeseno i krivci u mislima ljudi bi bili u tom slucaju mahom svi osim ljudi koji bi trebali osigurati neke uvjete. Sredi ti sebi uvjete, nitko Borac ne moze iz BL ''izbaciti''. Kontam da ce tako i biti.
...Život za Široki...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.