Sto bi ulazio ako je bo jos nisam dozivio da mi igrac udje kad je bo
Il ce se smanjit razlika -14 trenutno ajde jos mali nek udje debil

Eo ga proso Knight
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
najjači igrač kod hrvata je vori, frajeru granica bude 1,5 ili 2,5, frajer igra čitavu utakmicu i rjetko pređe granicu, a ti želiš da razbiješ i tv i svenJoy je napisao/la:miky iz Hrvatske ide ovako
Strlek 3,5
Duvnjak 4,5
Cupic 5,5
Karacic 3,5
hahahahahaha istina, istina, koliko me Vori unistio na proslom prventstvu na granici od 1,5 to nije humanoAdmir_Sa je napisao/la:najjači igrač kod hrvata je vori, frajeru granica bude 1,5 ili 2,5, frajer igra čitavu utakmicu i rjetko pređe granicu, a ti želiš da razbiješ i tv i svenJoy je napisao/la:miky iz Hrvatske ide ovako
Strlek 3,5
Duvnjak 4,5
Cupic 5,5
Karacic 3,5kad mu napokon dodaju loptu, njega fauliraju i bude sedmerac
Al bas tako sviju mi meni jaran jednom kad smo bili bas u Bhplayu govori odo gurnut pare neke iso na neku utakmicu on i kaze kad se vrati sa tekme bice ovo sve dobro i stavi neke bezveze kvotice i kaze ma ajd jos jednog igraca da gurnem i stavi vorija preko 1,60 ja msm kvota bila i brat da 1 go umro sam od smijeha kad se zalio i psovo da bi on sad da izadje iz kafica mogo skocit preko ograde (od kafica) i poentirat hahhahaaAdmir_Sa je napisao/la:najjači igrač kod hrvata je vori, frajeru granica bude 1,5 ili 2,5, frajer igra čitavu utakmicu i rjetko pređe granicu, a ti želiš da razbiješ i tv i svenJoy je napisao/la:miky iz Hrvatske ide ovako
Strlek 3,5
Duvnjak 4,5
Cupic 5,5
bas takoAdmir_Sa je napisao/la:najjači igrač kod hrvata je vori, frajeru granica bude 1,5 ili 2,5, frajer igra čitavu utakmicu i rjetko pređe granicu, a ti želiš da razbiješ i tv i svenJoy je napisao/la:miky iz Hrvatske ide ovako
Strlek 3,5
Duvnjak 4,5
Cupic 5,5
Valjda sutra bude.bodi123 je napisao/la:Hocel biti igraci u Premieru da se mogu igrat under over za sutrasnji rukomet, danas ih nije bilo
Debil, ako u 2 seta propusti break prednosti ondaBihac96 je napisao/la:Hajde Hernych okreci to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.