Champions League 2014/15
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2014/15
Real i Bayern prvi favoriti..igraju najbolje,najkonstantniji su,imaju dobar i širok rooster,dobrog stručnjaka koji ih vodi.Druga stepenica bi bila Barselona mada smatram da sa njima mogu dobro odigrati i svi ostali.Imaju rezultate ali mi igra ne ulijeva neko povjerenja da bi mogli ići do vrha.Iako sam Chelseovac ove svoje bi stavio tek poslije ova tri,.Imam osjećaj da mogu uzeti sve redom ali i zijaniti već sa PSG.Ne vjerujem da se može desiti neko iznenađenje tipa Atletico od prošle sezone...Do februara ima dosta ,,milion faktora može da utiče na formu...na nama je da čekamo ..
barca nije tu u vrhu sto se tice favorita cak bi rekao da su negdje mozda 5.-6.
bayern real chelsea atletico pa tek mozda oni
bayern real chelsea atletico pa tek mozda oni
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Treba doöekati nastavak
Real
Bayern
Atletico
Barcelona/Chelsea
Bayern
Atletico
Barcelona/Chelsea
Chelsea ispred Atletica svakako, nekako se nadam da će se Real, Bayern ili Chelsea pošamarat što ranije. Barca nije neki favorit, al' eto ništa nije isključeno kad vidiš kakve su ekipe ranijih godina uzimale.
Ne znam, polažem nade u Chelsea isključivo što su Bayern i Real trenutno najbolji pa su mi čak i Mouovi puleni simpatični pored njih.
Ne znam, polažem nade u Chelsea isključivo što su Bayern i Real trenutno najbolji pa su mi čak i Mouovi puleni simpatični pored njih.
Don't hate what you don't understand.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Chelsea prolazi PSG sigurno i nadam se da ce dobiti Real,Mourinho nece nocima spavat samo da ih izbaci,a opet Ramos,Iker,Luka,Ronaldo i kompanija ce krv propisat da unakaze Chelsea.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
Pa bolje da se Pepun i Jozun pokolju kao u stara dobra vremenaschweinsteiger je napisao/la:Chelsea prolazi PSG sigurno i nadam se da ce dobiti Real,Mourinho nece nocima spavat samo da ih izbaci,a opet Ramos,Iker,Luka,Ronaldo i kompanija ce krv propisat da unakaze Chelsea.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ja bih vise volio gledati Real - Chelsea,zbog nacina kako je Jose otisao iz Reala i kasnijeg prepucavanja po medijimaMozambik je napisao/la:Pa bolje da se Pepun i Jozun pokolju kao u stara dobra vremenaschweinsteiger je napisao/la:Chelsea prolazi PSG sigurno i nadam se da ce dobiti Real,Mourinho nece nocima spavat samo da ih izbaci,a opet Ramos,Iker,Luka,Ronaldo i kompanija ce krv propisat da unakaze Chelsea.

A naravno da svi zele gledati trenutno dva najjaca kluba na svijetu,Bayern - Real

Ja bih najvise volio polufinal

#miasanmia
Samo da ispravim obicno se bolji klub stavlja na prvo mjestoschweinsteiger je napisao/la:Ja bih vise volio gledati Real - Chelsea,zbog nacina kako je Jose otisao iz Reala i kasnijeg prepucavanja po medijimaMozambik je napisao/la:Pa bolje da se Pepun i Jozun pokolju kao u stara dobra vremenaschweinsteiger je napisao/la:Chelsea prolazi PSG sigurno i nadam se da ce dobiti Real,Mourinho nece nocima spavat samo da ih izbaci,a opet Ramos,Iker,Luka,Ronaldo i kompanija ce krv propisat da unakaze Chelsea.
A naravno da svi zele gledati trenutno dva najjaca kluba na svijetu,Real-Bayern
Ja bih najvise volio polufinal
isto tako kad bi ljude pitao koja se 2 kluba sastaju u el clasicu 90 posto ljudi ce reci Real-Barcelona a ovih 10 su neuracunljivi mslm red se mora znati

ako sve bude islo kako treba i ako ih kuglice ranije ne spoje bayern i real bi se trebali naci 6 juna u berlinu ,tu celsi jedino moze biti uljez ovo ostalo tesko .
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ako Real zadrzi ovu formu i ako ne bude povreda kljucnih igraca isti je glavni favorit za osvajanje. Konkurenti Realu su, zasad, Chelsea, Barsa, Atletiko M. i Bayern. Naravno, pretpostavke su jedno, pa sumnjam da ce ovakav poredak biti tamo u aprilu. Vjerujem da ce neko od ovih gore pobrojanih da kiksa, a da ce neko iz drugog plana da digne formu i udje u polufinale pa cak i finale. Prije svega mislim na Man City i Juventus pa cak i Arsenal. Ipak, eto, nisam siguran, vidjet cemo na proljece sta ce se desavati. Najvaznije je da pobjedi fudbal.
momci ovako jedno pitanje ne vevezano za ligu prvaka ,st mislite dali bi bilo ok ,recimo da uefa napravi pred kraj kalendarske godine odigravnej nekog all star meca ,recimo kao NBA all star mecevi ili slicno,istok vs zapad ,gdje bi ekipe bile sastavljene od primjereice top 10 klubova tako nesto .Ili recimo kako bi to vi vidjeli. 

- alan_kardec
- Kontakt:
ovim wc igračima, malo utakmica tokom sezone, pa onda još i to. ma ništa od toga.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
alan_kardec je napisao/la:ovim wc igračima, malo utakmica tokom sezone, pa onda još i to. ma ništa od toga.

al ne bi bilo lose

- alan_kardec
- Kontakt:
naravno da ne bi loše sve majstore zanata vidjeti na jednom mjestu, ali nije realno.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Ako se preselimo u Usa onda ce biti i to nekad januar, februar. Zavisno kad se savez dogovori.alan_kardec je napisao/la:naravno da ne bi loše sve majstore zanata vidjeti na jednom mjestu, ali nije realno.
Pa postoji ova tema jos uvijek
nadam se dvobijima u četrifinalu koje još nismo vidili npr
Arsenal-Real (osmina finala 2006.HENRY
)
Chelsea-Real(Jose mourinho ,nista više ) ili ako prođe Paris dalje , onda Paris-Bayern ( Zlatan i Guardiola odnosi koje je opiso pola toga u svojoj knjizi )
Arsenal-Real (osmina finala 2006.HENRY

Chelsea-Real(Jose mourinho ,nista više ) ili ako prođe Paris dalje , onda Paris-Bayern ( Zlatan i Guardiola odnosi koje je opiso pola toga u svojoj knjizi )
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Je li samo ja imam osjecaj da ce Dortmund izbaciti Staru damu ? 

Chelsea F.C.
NEBlue_He4rt je napisao/la:Je li samo ja imam osjecaj da ce Dortmund izbaciti Staru damu ?

"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.