FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Imam potrebu da nesšto napišem sad kad sam vas sve iščitao.
evo nekoliko njih pljuje sad upravu, prije topga su pljuvali marića i igrače, sad više ne pljuju njih al je ostala uprava.
Neko kaže kad su rpošle godine izgubili evropu ne može im se oprostiti i ovu.
E takav je naš svijet vazda kritizerstvo i nepovjerenje.
E sad ajmo malo činjenice bez namjere da budem bilo čiji adovokat ovdje samo ćemo pošteno:
Istina :
1.Upravni odbor plus sportski direktor i drierketor kluba poa i većina drugih struktura o kojem se ovdje govori je skoro pa potpuno nov (novi ljudi) koliko ja znam nije to onaj od prošle godine.
2.Obezbjeđene pare za stadion ( 5 miliona ) , to je pravo lak posao **** pet miliona !
3. Raspisan tender, znači krenulo se ( tender obavezuje izdavača tendera, znači ije šuplja oko rekonstrukcije)
4. Da bi se tender raspisao prethodno je bilo potrebno obezbjediti pare ( ovu siću), zatim uskladiti projekat sa finansijskom konstrukcijom u okviru raspolozivih para, revizija projekta i njegova validacija.
5. Zatecenm je klub u poitpunom rasulu, a sad koliko sam inforsmisan svim igracima su plate redovne i dobre (usvojen pravilnik o premijama- igraci zadovoljni). Reprogramirani dugovi za poreze struju , PIO, tako da smo što se toga tiče bezbjedni po dva osnova em možemo dobioti licencu po finansijski m kriterijumima, em nam igrači više ne mogu prijetiti da će nazor otići raskidom na štetu kluba zbog neplaćenih doprinosa.
6. Pored ove sice od 5 miliona, obezbjedjen budžet za takmičenje od oko 1.000.000 maraka ( što je zaista fina cifra u odnosu na prije)
7. Borac prvi na tabeli sa već poznatom prednošću nad rivalima i skoro u finalu kupa.
Otišao vranješ -nije greška uprave nije se mogao zadržati
Otišao Bilbija- greška uprave mogao se zadržati
Otišao Markić - greška uprave mogao se zadržati
Maksimović- nema greške uprave čovjek ima bolesna ledja klub mu plaća liječenje i skoro je oprovljen koliko čujem
Otišao Ljubojević- nije greška uprave ( prestar i nije htio smanjiti ugovor) a nije ni igrao i malo se od njega moglo očekivati.
Otišao Starčević - geška uprave mogao se zadržati.
Došao Vukelja - pravo pojačanje
Došao Stevanović pravo pojačanje ( čujem da će ga otkupiti sad od vojvodine neki dil ce bit za Bikija jer vojvodina nije platila još)
Došao Milinović - prravo pojačanje bolji golman od Starčevića
Došao Puzigaća - pravo pojačanje premda još to ne pokazujeđ
Došao Stanić- tu i tamo nije neko pojačanje
Došao Vukobratović- isto ko i Stanić
Došao Marić - bolji trener od Baje ( po meni )
Znači ovako, po meni Stevanović - Vukelja bolji napadački tandem od Vranješ -Bilbija naročito kad se zna da je Vranješ igrao zadnjeg veznog u Borcu.
Milinović Bolji golman od Starčevića
PRIČA STADION
Evo ja garantujem da će Borac igrati u Banjaluci na rekonstrusianom stadionu
I takođe mislim da je ova prijava stadiona u Širokom kao opcije B. ekstra potez uprave .
Pošto se morala izvršiti prijava stadiona za evropu ne možeš prijaviti stadion koji još uvijek nema licencu, ili rizikovati da ga priajvis pa doa zbog neke zahenbanicje nama bude uskracena evropa jer ko fol ne ispunjavamo licencu a mi u medjuvrmenu zavrsimo reksonstrukciju stadiona.
Prema tome, ovo kritizerstvo je po meni nerealno, gdje je to bio borac prije dvije godine , gdje je bio prije godinu a gdje je sad ?
ajmo malo biti iskreni, najlaše je sve popljuvati
još da dodam da je išlo nazor i bez preocedure bez tendera, nakon mjesec dva svi bi počeli priačti kako je maznuta lova
evo nekoliko njih pljuje sad upravu, prije topga su pljuvali marića i igrače, sad više ne pljuju njih al je ostala uprava.
Neko kaže kad su rpošle godine izgubili evropu ne može im se oprostiti i ovu.
E takav je naš svijet vazda kritizerstvo i nepovjerenje.
E sad ajmo malo činjenice bez namjere da budem bilo čiji adovokat ovdje samo ćemo pošteno:
Istina :
1.Upravni odbor plus sportski direktor i drierketor kluba poa i većina drugih struktura o kojem se ovdje govori je skoro pa potpuno nov (novi ljudi) koliko ja znam nije to onaj od prošle godine.
2.Obezbjeđene pare za stadion ( 5 miliona ) , to je pravo lak posao **** pet miliona !
3. Raspisan tender, znači krenulo se ( tender obavezuje izdavača tendera, znači ije šuplja oko rekonstrukcije)
4. Da bi se tender raspisao prethodno je bilo potrebno obezbjediti pare ( ovu siću), zatim uskladiti projekat sa finansijskom konstrukcijom u okviru raspolozivih para, revizija projekta i njegova validacija.
5. Zatecenm je klub u poitpunom rasulu, a sad koliko sam inforsmisan svim igracima su plate redovne i dobre (usvojen pravilnik o premijama- igraci zadovoljni). Reprogramirani dugovi za poreze struju , PIO, tako da smo što se toga tiče bezbjedni po dva osnova em možemo dobioti licencu po finansijski m kriterijumima, em nam igrači više ne mogu prijetiti da će nazor otići raskidom na štetu kluba zbog neplaćenih doprinosa.
6. Pored ove sice od 5 miliona, obezbjedjen budžet za takmičenje od oko 1.000.000 maraka ( što je zaista fina cifra u odnosu na prije)
7. Borac prvi na tabeli sa već poznatom prednošću nad rivalima i skoro u finalu kupa.
Otišao vranješ -nije greška uprave nije se mogao zadržati
Otišao Bilbija- greška uprave mogao se zadržati
Otišao Markić - greška uprave mogao se zadržati
Maksimović- nema greške uprave čovjek ima bolesna ledja klub mu plaća liječenje i skoro je oprovljen koliko čujem
Otišao Ljubojević- nije greška uprave ( prestar i nije htio smanjiti ugovor) a nije ni igrao i malo se od njega moglo očekivati.
Otišao Starčević - geška uprave mogao se zadržati.
Došao Vukelja - pravo pojačanje
Došao Stevanović pravo pojačanje ( čujem da će ga otkupiti sad od vojvodine neki dil ce bit za Bikija jer vojvodina nije platila još)
Došao Milinović - prravo pojačanje bolji golman od Starčevića
Došao Puzigaća - pravo pojačanje premda još to ne pokazujeđ
Došao Stanić- tu i tamo nije neko pojačanje
Došao Vukobratović- isto ko i Stanić
Došao Marić - bolji trener od Baje ( po meni )
Znači ovako, po meni Stevanović - Vukelja bolji napadački tandem od Vranješ -Bilbija naročito kad se zna da je Vranješ igrao zadnjeg veznog u Borcu.
Milinović Bolji golman od Starčevića
PRIČA STADION
Evo ja garantujem da će Borac igrati u Banjaluci na rekonstrusianom stadionu
I takođe mislim da je ova prijava stadiona u Širokom kao opcije B. ekstra potez uprave .
Pošto se morala izvršiti prijava stadiona za evropu ne možeš prijaviti stadion koji još uvijek nema licencu, ili rizikovati da ga priajvis pa doa zbog neke zahenbanicje nama bude uskracena evropa jer ko fol ne ispunjavamo licencu a mi u medjuvrmenu zavrsimo reksonstrukciju stadiona.
Prema tome, ovo kritizerstvo je po meni nerealno, gdje je to bio borac prije dvije godine , gdje je bio prije godinu a gdje je sad ?
ajmo malo biti iskreni, najlaše je sve popljuvati
još da dodam da je išlo nazor i bez preocedure bez tendera, nakon mjesec dva svi bi počeli priačti kako je maznuta lova
Zadnja izmjena: borcev_navijac, dana/u 30 mar 2010, 16:21, ukupno mijenjano 1 put.
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ovako bas i ja razmisljam, mada mislim da je druga opcija puno realnija, i da nam opet po hiljaditi put bacaju prasinu u oci, pa mislim da je vrijeme za radikalnije promjene da i mi iskoristimo godine izbora, sad Dodik nece smijeti tuci djecu po tribinama.1 Scenario (bolji)
Stadion će biti završen početkom oktobra,par dana prije opštih izbora.Dodik ponovo kao i prije četiri godine dovodi Zvezdu i pravi prikriveni politički hapening.Mene naravno na toj utakmici neće biti,kao što me nije bilo ni prošli ni preprošli put,jer ne bih mogao one političke njuške da gledam po svečanoj loži,ali ipak bih se radovao tom scenariju jer bismo konačno riješili pitanje stadiona za duži period.
2 Scenario (lošiji,ali nažalost vjerovatniji)
Završi se taj period od 42 dana za tender,pojave se neke namještene žalbe,sudske tužbe i slično,Borac odigra svoju evropsku utakmicu ili utakmice u Širokom Brijegu,počinje nova sezona,stadion više niko i ne pominje,a nama prodana muda pod bubrege kao i toliko puta dosad. Mislim da će se upravo ovako nešto desiti.
borčev_navijač
Koliko sam ja pročitao te pare nije obezbijedila Uprava,nego grad,Vlada RS,ali nema veze ko je obezbijedio.
Nadam se da si ti u pravu,ali djeluje mi nemoguće do 15 jula da se završi išta od toga,a tad počinju kvalifikacije.
Koliko sam ja pročitao te pare nije obezbijedila Uprava,nego grad,Vlada RS,ali nema veze ko je obezbijedio.
Nadam se da si ti u pravu,ali djeluje mi nemoguće do 15 jula da se završi išta od toga,a tad počinju kvalifikacije.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
Schaleger, bila je i prije ista vlada isti grad , ali nije bilo para , nemoj minorizirati ono što ne vidiš da se dešava da bi se namakle te pare, niko to ne daje baš tako lako.Schlager je napisao/la:Koliko sam ja pročitao te pare nije obezbijedila Uprava,nego grad,Vlada RS,ali nema veze ko je obezbijedio.
Nadam se da si ti u pravu,ali djeluje mi nemoguće do 15 jula da se završi išta od toga,a tad počinju kvalivikacije.
Ja sam 100% u pravu, scenario je sledeći, prvo se izvode radovi koji su nužni za licencu, anrttidoping soba, prilazi parkinzi i stolice na istoku
to ce biti jako brzo završeno, sjever i jug nisu uslov za evropu oni su pride i mkogu ici pored itakmicenja koje vec zapocne
TREĆI PUT ČASTIMO !
Navijam da bude tako.
Pare su obezbjedjene sada jer su sada izbori, ti branis ovu upravu kazes nisu oni krivi dosli su prosle godine ,samim tim nisu krivi ni za dizanje kluba jer je krenulo prije dvije godine.Schaleger, bila je i prije ista vlada isti grad , ali nije bilo para , nemoj minorizirati ono što ne vidiš da se dešava da bi se namakle te pare, niko to ne daje baš tako lako.
A ko ti garantuje da su pare uopste obzbjedjene ,jesu one legle na racun FK Borac, mislim da nisu.
-
borcev_navijac
- Kontakt:
gavro, nikog ja ne branim napisao sam ja i greške, ja samo iznosim činjenice, a ti me demantuj činjenicama molim te.gavra je napisao/la:Pare su obezbjedjene sada jer su sada izbori, ti branis ovu upravu kazes nisu oni krivi dosli su prosle godine ,samim tim nisu krivi ni za dizanje kluba jer je krenulo prije dvije godine.Schaleger, bila je i prije ista vlada isti grad , ali nije bilo para , nemoj minorizirati ono što ne vidiš da se dešava da bi se namakle te pare, niko to ne daje baš tako lako.
A ko ti garantuje da su pare uopste obzbjedjene ,jesu one legle na racun FK Borac, mislim da nisu.
Nije istina da jeklub dignut prije dvije godine, istina je da je baja zatekao igrački kadar koji mu se rasuo i uspio od toga stvoriti nešto, ali ovo je sad neka druga ekipa. Nisu klub samo igrači i trener, a npisao sam ti samo šrta je uradila ova uprava.
Pare ni ne m ogu leći na raču borca, jer je stadion u vlasništvu grada i on mora sprovoditi tender, da su pare borčeve moglo bi bez tendera, shavataš?
to što ti misliš da nisu pare legle odnosno da nisu obezbjedjene govori da ne znaš baš puno o tenderu, teneder obavezuje onog ko ga izdaje, znači ne možeš ga tek tako izdati moraš za njega imati obezbjedjen novac.
Čuj izbori, ajde neka su i izbori kolilpo to ljudi dolazi na gradski stadion, 10000 ljudi, koliko ljudi uopšte prati fudbal u banjaluci, i ajde koliko god.
A zanš li koliko će ljudi iz istočnog dijela reći kako sve pare idu u banjaluku, a dodik već ima banjaluku ne mora da je osvaja , a istočni dio baš i ne toliko koliko banjaluku.
to samo govori da ni politiku baš najbolje ne pratiš
TREĆI PUT ČASTIMO !
Ma ja bi volio da si ti sve u pravu i da mi svi nemamo pojma sta pricamo, ali da li te malo bode u oci slike u svim danasnjim novinam renoviranog stadiona i sve, a danas ova informacija, zasto juce nije objavljeno da cemo igrati u Sirokom "ako se ne zavrsi". A sto se tice tendera mislim da ne bi bio prvi koji je propao tako da i to mi ne pije vodu, al nema razloga da se raspravljamo svi mi zelimo najbolje Borcu a vrijeme ce pokazati ko ce biti u pravu , nadam se ti
Eto toliko aj pozdrav svima, zavrsio sa poslom.
Eto toliko aj pozdrav svima, zavrsio sa poslom.
- zli mrkvić
- Kontakt:
Sve što je napisao borčev navijač, potpisujem. Odlično! Dobro je što će naši klubovi dobiti stadion koji zadovoljava UEFA standarde. Ovim pakosnicima iz SA što su mislili da ćemo igrati kod njih i da ćemo se osramotiti poručujem da ćemo igrati u BL u inat ili nećemo igrati. Pecara je samo Alternativa u slučaju da radovi zakažu ali današnje prefabrikovano građevinarstvo je čudo. Stadion je već napravljen samo ga trebamo sklopiti
Ipak smo mi glavni grad a ne provincija kao što bi vi voljeli.
Dobro rješenje bi bilo da od Čaira naprave mali stadion koji zadovoljava UEFA standarde, taj stadion nije predviđen za rušenje a gradski jeste, u svakom slučaju ne bi se rušilo nešto što je skoro izgrađeno, a borac bi igrao evropu na čairama do novog stadiona na Banjalučkom. Onda bi imali dva stadiona za UEFA utakmice! Mada ako se dobro sjećam Janjetović je potpisao sporazum sa Bskom da će kada se bude rušio Gradski sva infrastruktura biti preseljena na Čaire (reflektori, stolice, tribine itd. Moje mišljenje je da te pare možemo iskoristiti na čairama i kroz tri mjeseca imati dva super stadiona u BL.
Dobro rješenje bi bilo da od Čaira naprave mali stadion koji zadovoljava UEFA standarde, taj stadion nije predviđen za rušenje a gradski jeste, u svakom slučaju ne bi se rušilo nešto što je skoro izgrađeno, a borac bi igrao evropu na čairama do novog stadiona na Banjalučkom. Onda bi imali dva stadiona za UEFA utakmice! Mada ako se dobro sjećam Janjetović je potpisao sporazum sa Bskom da će kada se bude rušio Gradski sva infrastruktura biti preseljena na Čaire (reflektori, stolice, tribine itd. Moje mišljenje je da te pare možemo iskoristiti na čairama i kroz tri mjeseca imati dva super stadiona u BL.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Cega ste vi glavni grad?
Zli Mrkvić nepretjeruj sa glupostima, prvo ko ti je reko da bi mi volili da je Banja Luka provincija, drugo Banja Luka je grad na sjeveru BiH, glavni grad je Sarajevo, valjda si imao geografiju u školi!?
Kad imaš novac, svi te vole brate, svi žele s tobom život svoj da prate, kofol ti ime ne blate, a ima ih ko salate, jer fakat pare, pare svima drag si brate!
Nisam nešto upućen u sve ovo, ali mislim da će FK Borac svoju prvu utakmicu u Europi igrati van Banja Luke. Jednostavno sam razmisljanja da se ne stigne u tako malo vremena sve stići napraviti/renovirati i ishoditi dozvolu za igranje na vlastitom domaćem terenu. Možda griješim, ali poznavajući "stručnost i sposobnost" naših ljudi, sumnjam da će biti sve kako je planirano.
Samo, Uprava Borca je mogla kao alternativni stadion uzeti Bilino Polje. Nije tolko daleko od BL, malo vise od dva sata vožnje, došlo bi dosta navijaca.
p.s. kad nesto razmislim, najblizi veći stadion vam je Maksimir

Samo, Uprava Borca je mogla kao alternativni stadion uzeti Bilino Polje. Nije tolko daleko od BL, malo vise od dva sata vožnje, došlo bi dosta navijaca.
p.s. kad nesto razmislim, najblizi veći stadion vam je Maksimir
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- Banjaluka SRB
- Kontakt:
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Ma nisi ti dobar nikako... Pa isti taj stadion ce opet biti popunjen samo onda kada vam dolaze velikani iz GLAVNOG GGRADA SARAJEVA! Pa i meni bi bilo drago biti tada na stadionu Borca da sam navijac Borca, jer gledati ZELJEZNICAR i SARAJEVO ne moze se uvijek.... i ko vam garantuje da vas opet u skorije vrijeme ne gurnemo u drugu ligu...zli mrkvić je napisao/la:Sve što je napisao borčev navijač, potpisujem. Odlično! Dobro je što će naši klubovi dobiti stadion koji zadovoljava UEFA standarde. Ovim pakosnicima iz SA što su mislili da ćemo igrati kod njih i da ćemo se osramotiti poručujem da ćemo igrati u BL u inat ili nećemo igrati. Pecara je samo Alternativa u slučaju da radovi zakažu ali današnje prefabrikovano građevinarstvo je čudo. Stadion je već napravljen samo ga trebamo sklopitiIpak smo mi glavni grad a ne provincija kao što bi vi voljeli.
...glavni grad?

Aferimtatamata je napisao/la:Glavni grad RS?
1921-2011
Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.
Lazu vas.
To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.
Mladi ste i ne dozvolite da vas lazu.
Lazu vas.
To su bila samo dva prosjecna kluba u bivsoj Jugi,daleko iza velike cetvorke po svemu,a pogotovo nisu velikani sada kad dobijaju po 6 golova od Basela,ili 7 od Litexa,ili 6 komada od Partizana na Grbavici.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Pa brate moj i Zeljo i Sarajevo su primili po 6 i 7 komada ali ti se malo bolje informisi pa se onda javi da diskutujemo. A da budem realan, nemam se sta sa tobom raspravljati niti mi je zelja, kada sam siguran da si se prvi ti a i mnogi u Banjaluci divili uspjesima Zelje i Sarajeva, jer nije malo doci do 3 pretkola lige prvaka, i napuniti najveci stadion u drzavi... A posto mi ne zivimo od proslosti bolje je da te ne kljukam cinjenicama od kojih ce te zaboljeti glava. Reci cu ti samo jednu cinjenicu koja je bila u jednim sportskim novinama u kojem pise da su Crvena Zvezda i Zeljeznicar dva najuspjesnija kluba sa prostora bivse ex yuge na euro sceni, tako da me ta tvoja fantasticna cetvorka ne interesuje jer nije bila ni realna a ni objektivna, jer ista ta zvezda je znala doci na Kosevo pa primiti tricu, istom Patizanu je znao doci Zeljo i razvaliti ih na stadionu JNA i mangupski osvojiti titulu, tako da je bolje da ne raspravljamo o tome... PozzzSchlager je napisao/la:Banjaluka nije glavni grad nicega,i to je tacno,a Zeljeznicar i Sarajevo nisu nikakvi velikani.
Lazu vas.
Kako Crvena Zvezda i Zeljeznicar najuspjesniji?
Ja mislim da je to greska i da je samo Zeljeznicar najuspjesniji i u bivsoj Jugi i na evropskoj sceni.
Ja mislim da je to greska i da je samo Zeljeznicar najuspjesniji i u bivsoj Jugi i na evropskoj sceni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.