BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

BosnaSTL
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la BosnaSTL » 16 jan 2015, 04:01

QUARTERBACK je napisao/la:
ennis je napisao/la:Borio se lavovski nema sta :bih:
to su trebali da pisu na nekom njemackom forumu za puetza, ne mogu da vjerujem da nije mogao ovog retaarda pobjediti **** ga servis bogovi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bjezi odo leci ne vrijedi vise sviju mi
Kad imas servis kao Damir tesko je bilo koga pobjediti.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 16 jan 2015, 04:02

Imaš 3 game lopte i ne možeš nijednu iskoristit. Damire vježbaj taj servis, on nema ni servis a ni igru sa osnovne linije. Ofanzivno je prelimitiran, retern slab. Udarci premlaki. U teretanu i bildaj. Ali prije svega toga psihologu, da te smiri.

Gubi oko 100 bodova i pada za 20-30 pozicija. :thumbdown:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 jan 2015, 04:02

Od očaja do sjaja i nazad ;)

DAMIR DŽUMHUR :bih:

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jan 2015, 04:02

110 servi i niti jednog vinera ne napraviti.
Ovo je njegov maksimum.I realna slika. A tek ovo nespavanje. Ores Damire od Oktobra vec. Dobro ores.
Nazalost,ostaje nam samo da sacekamo da Dea Herdzelas odigra ovu i jos jednu godinu da vidimo hoce li biti sta od nje. A Damiraga moj,dobro cuvaj pare koje si zaradio sebi,cuvaj ko oci u glavi.
OVO JE TVOJ MAKSIMUM. Mozda,ali samo mozda da u svojoj karijeri doguras do nekog 80. mjesta,mada i to tesko. Jesi ti nas najbolji igrac u Historiji,sto dovoljno pokazuje koliko smo slaba teniska nacija,preslaba.
I sto je najgore ovo nisu frustracije zbog ovog poraza .....ovo je samo surova realnost.
Jos kad mi sad ovi na FB Bosanskohercegovacki tenis krenu opravdanja traziti.
Nema prosle godine i odustajanja zbog povreda.
Jos ti Damire nemas pobede niti protiv jednog igraca iole ozbiljnog u svojoj karijeri.
Znaci,vjerujem jos samo u Deu,i to je to.
Tebe Damire..............mozes ti i bez mog pracenja tvoje karijere nastaviti sve ovo.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
BosnaE

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 16 jan 2015, 04:02

Da me je neko prosle godine nakon AO pitao, dokle ce Damir izgurati sezonu, kladio bih se da moze medju prvih 70! Ovo je veliki korak nazad, ponovo se vraca ispod 150 igraca svijeta, sto je ogromni korak u nazad ! Bosanska politika, otac trener, majka i tetka ga psiholoski spremaju za mec! Ne ide to tako sine Damire! Pare u ruke ozbiljnom treneru, ucini nesto od svoje karijere! Ali bojim se da ce biti kasno ! Godina dana veliko :thumbdown:
Max Allegri

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 16 jan 2015, 04:02

ovo mu necu oprostiti, em halali ispit zbog njega, em cu bit nenaspavan ko **** rukomet gledat, em je jos izgubio, ne moze gore :nene:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jan 2015, 04:04

CashMan je napisao/la:Prevara od tenisera... ;)
7 dana :mrgreen:

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jan 2015, 04:05

"Teretana je majka uspjeha" - Izet Fazlinovic.

Sa takvim rucicama i 175 cm nikad u top 100 Damire. Toliko.

Laku noc.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Forster
Kontakt:

Post Postao/la Forster » 16 jan 2015, 04:06

https://www.youtube.com/watch?v=9QKJMbEReaM
Pogodite sta se culo na streamu :salut:
Bosno ti si šampiooooooooooooooon u Melburn parku :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :lol: :lol:

Malo premotajte nazad :tokralju: :tokralju:
Zadnja izmjena: Forster, dana/u 16 jan 2015, 04:06, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 jan 2015, 04:06

mirzatele je napisao/la:
CashMan je napisao/la:Prevara od tenisera... ;)
7 dana :mrgreen:
Vrlo ambiciozno, što bi reko admin. :mrgreen:
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

VGS
Kontakt:

Post Postao/la VGS » 16 jan 2015, 04:06

hahaha koji brat al upravu je sve :bih: :bih:

slika

Curry
Kontakt:

Post Postao/la Curry » 16 jan 2015, 04:08

VGS je napisao/la:hahaha koji brat al upravu je sve :bih: :bih:

slika
Hahaha cuj pobit cu vas sve. Boli dzumhura tuki ode sad karrrat jelenu mmm

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jan 2015, 04:09

newton_heath_lyr je napisao/la:[b]110 servi i niti jednog vinera ne napraviti.[/b]
Ovo je njegov maksimum.I realna slika. A tek ovo nespavanje. Ores Damire od Oktobra vec. Dobro ores.
Nazalost,ostaje nam samo da sacekamo da Dea Herdzelas odigra ovu i jos jednu godinu da vidimo hoce li biti sta od nje. A Damiraga moj,dobro cuvaj pare koje si zaradio sebi,cuvaj ko oci u glavi.
OVO JE TVOJ MAKSIMUM. Mozda,ali samo mozda da u svojoj karijeri doguras do nekog 80. mjesta,mada i to tesko. Jesi ti nas najbolji igrac u Historiji,sto dovoljno pokazuje koliko smo slaba teniska nacija,preslaba.
I sto je najgore ovo nisu frustracije zbog ovog poraza .....ovo je samo surova realnost.
Jos ti Damire nemas pobede niti protiv jednog igraca iole ozbiljnog u svojoj karijeri.
Tebe Damire..............mozes ti i bez mog pracenja tvoje karijere nastaviti sve ovo.

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

JEL ME JE.BES :o
=\_1921_/=

mirsad993
Kontakt:

Post Postao/la mirsad993 » 16 jan 2015, 04:14

ala sve neki teniseri dzumhur, basic, brkic, setkic, sve je to buranija, ozb mislim da se oni svi trebaju okaniti tenisa cccc, pisam ja njih kad ne mogu docekat da ih vidim nekad na sportklubu, eurosportu da ih gledam na nekim ozbiljijim turnirima, a mogu kojekakvi krajinovici, lajovici, dodizi itd :salut:

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 16 jan 2015, 04:16

mirsad993 je napisao/la:ala sve neki teniseri dzumhur, basic, brkic, setkic, sve je to buranija, ozb mislim da se oni svi trebaju okaniti tenisa cccc, pisam ja njih kad ne mogu docekat da ih vidim nekad na sportklubu, eurosportu da ih gledam na nekim ozbiljijim turnirima, a mogu kojekakvi krajinovici, lajovici, dodizi itd :salut:
Je l' misliš na onog sa animal planet-a il' onog sa eurosporta?
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 16 jan 2015, 04:26

invincible1921 je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la:[b]110 servi i niti jednog vinera ne napraviti.[/b]

Mozda i 112. 100%
BosnaE

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jan 2015, 04:28

newton_heath_lyr je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:

Mozda i 112. 100%

i mi pricamo o nekim nastupima na GS ili prvih 70-60 :oops: :oops:
=\_1921_/=

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 16 jan 2015, 04:31

Kad bi mogli ocekivati Deu ne terenima? Kao sto rece kolega, ostala je jos ona... Steta kad se uzme u obzir Jasmina, Ema, Mirza, Damir... siguran sam bio da ce barem jedan od njih postati stabilan teniser/ka. Mozda ne top igrac ali barem tu negdje oko vrha. Da ne moras strepit od prosjecni tenisera. Nazalost svi nasi teniseri su prosjecni. A mi malo pretjerujemo sa Damirom. Dok on ne proradi na svojem tijelu i psihi (a kako stvari izgledaju to se nece desit, jer ako nije do sad...) ovo je njegov maksimum.

Gledam ovog svedjanina Ymera. Bez izgubljenog seta u finale kvala, ali on sa svojom misicnom masom boze Damira nositi...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 jan 2015, 04:35

Djaba ti sve, 1.75 je 1.75

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 16 jan 2015, 04:36

mirzatele je napisao/la:Djaba ti sve, 1.75 je 1.75
ako moze ferrer moze i on :D

on bi trebao glavu da sredi i mozda ne daj boze da promijeni trenera :) onda bi mozda nesto bilo :)
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.