no rules je napisao/la:Malo atmosfere sa otvaranja , na 4:57 prikazane sve ljepote BiH![]()
[youtube][/youtube]
Masonska ceremonija.

Moderator/ica: Pasha
no rules je napisao/la:Malo atmosfere sa otvaranja , na 4:57 prikazane sve ljepote BiH![]()
[youtube][/youtube]
Valja ustat,a nikako da se zaspemirzatele je napisao/la:Jos 8 sati i 23 minute![]()
PO CEMU je masonska hljeba ti... samo pjevacice su beton svaku bi trehnojuanitomaravillaa je napisao/la:no rules je napisao/la:Malo atmosfere sa otvaranja , na 4:57 prikazane sve ljepote BiH![]()
[youtube][/youtube]
Masonska ceremonija.
S tim da Muhamed ispada u odbrani, a u ulazi Vranjes. Terzic ce igrati vise u odbrani, a Prce u napadu.mirzatele je napisao/la:Da se malo igram Dragana dok cekam 13:00![]()
-----------------------------------------------Grahovac-------------------------------------------------------
-----------Malinovic (Savic) -----------------Karacic (Peric)-----------------------Prce (Terzic)--------
Faruk---------------------------------------Toromanovic----------------------------Ovcina----------------
ne izgleda ovo nimalo naivno![]()
Zahvaljujemmirzatele je napisao/la:Da ce na kraju bit 6 i vise razlike za nas
Imam isti problem, ali eto ja cu uspjet stic odgledat prvo poluvrijeme.EdoMajka je napisao/la:Koji sam baksuzKomsinica mi umrla juce danas dzenaza u 13:15.Stari me se reko odreci ako ne odem.Ne mogu se pomiriti s tim da necu pogledati utakmicu
![]()
![]()
Biti ce jos komsija koji ce umrijeti pa ces im ici na dzenazu. Bgm,nikad vise Bosna u rukometu nece imati prvu utakmicu na SP pa ti vidi. Da gledas drugo poluvrijeme ili reprizu...hmm,nije to-toEdoMajka je napisao/la:Koji sam baksuzKomsinica mi umrla juce danas dzenaza u 13:15.Stari me se reko odreci ako ne odem.Ne mogu se pomiriti s tim da necu pogledati utakmicu
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.