FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ficobahtic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ficobahtic » 16 jan 2015, 02:30

Nek' on dodje bujrum a Sablja je svakako tu na klupi da mu objasni neke stvari ako slucajno zatreba..;) :D
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 16 jan 2015, 07:45

aleksandar_veliki je napisao/la:Kako se vremena mijenjaju. Ognjen Djelmic je prije tri ili cetiri godine, ne sluzi me bas pamcenje najbolje, ostarilo se, bio na probi u Zeljeznicaru i istu nije prosao, a sada je pojacanje. Da se razumijemo, uopste po meni nije los igrac, ali kako se kriteriji promijene u par godina. On dosita tad nije imao mjesta...
Fkt i ti ponekad lupas. Gdje moze igrac biti isti nakon 4 godine iskustva i aktivnog igranja u ne tako losim klubovima (gdje je uvijek igrao vodece uloge), pa hajde da si rekao prije 4 mjeseca na pocetku ove sezone, pa uredu, nego 4 godine... :facepalm: :facepalm: I kaze mijenjaju se kriteriji. Ne mijenjaju se care, koliko para toliko muzike, tada je u Zelji bio neko ko je mozda bio bolji od njega, dok sada nema...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 16 jan 2015, 08:16

exbabilon je napisao/la:Ma ja, reci cemo da je zavrseno, izjava Siljka unosi pomutnju..ostaje taj napadac ili sta vec...svaka informacija je dobro dosla

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zavrseno 100% ovo je urađeno zbog nekih kvazi novinara koji lete pred rudu i objavljuju stvari koje tek trebaju da se realizuju .
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 16 jan 2015, 08:32

aleksandar_veliki je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:Kako se vremena mijenjaju. Ognjen Djelmic je prije tri ili cetiri godine, ne sluzi me bas pamcenje najbolje, ostarilo se, bio na probi u Zeljeznicaru i istu nije prosao, a sada je pojacanje. Da se razumijemo, uopste po meni nije los igrac, ali kako se kriteriji promijene u par godina. On dosita tad nije imao mjesta...
Fkt i ti ponekad lupas. Gdje moze igrac biti isti nakon 4 godine iskustva i aktivnog igranja u ne tako losim klubovima (gdje je uvijek igrao vodece uloge), pa hajde da si rekao prije 4 mjeseca na pocetku ove sezone, pa uredu, nego 4 godine... :facepalm: :facepalm: I kaze mijenjaju se kriteriji. Ne mijenjaju se care, koliko para toliko muzike, tada je u Zelji bio neko ko je mozda bio bolji od njega, dok sada nema...
Ma slazem se s ovim sto si rekao, mnogo je cetiri godine. Isao sam na to da prije cetiri godine ti je igrac tipa Djelmica ili pak Djelmic ali eto nesto slabiji ili neiskusniji, dolazio na probu, a danas ti je ekstra pojacanje.
Ne tako davno i Tomic je bio treca ili cetvrta opcija iza Svrake,Bekrica i Jamaka sad je glavni igrac,**** mnogo slabiji je ovo Željo ali dobro je kako je moglo biti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 16 jan 2015, 08:58

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 16 jan 2015, 10:29

Milomir Odović, koji je, za razliku od Đelmića, imao ugovor sa Čelikom, prije nego će doći na Grbavicu, kaže kako je zadovoljan prvim pojačanjem.

- Nisam htio razgovarati i govoriti, dok ne budemo potpuno sigurni da je slobodan. Čim je to postalo jasno, nije bilo dileme hoćemo li razgovarati sa njim. Đelmića dobro poznajem i pomoći će nam u nastavku sezone, tvrdi Željin trener, kojem su se jučer na raspolaganje stavili i U19 reprezentativci Kerim Memija i Amer Hiroš.

- Nećemo gomilati igrače. Ne igramo Kup i želim napraviti ekipu od 16 do 20 igrača, koji će iznijeti najveći teret na proljeće. Logično je da oni koji neće imati minutažu, odu na posudbe, kako bi stekli iskustvo, koje im je potrebno, riječi su Odovića, koji će prvu provjeru imati na Memorijalu "Andrija Anković" u Gabeli i to protiv jesnjeg prvaka Premijer lige BiH Širokog Brijega.
Deri mali Široki! :mrgreen:

Očito se politika kluba vratila na staro, mlađi će iskustvo sticati daleko od matičnog kluba.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 16 jan 2015, 10:33

Neće nas valjda i u prijateljskoj naš grobar pokopati ( Wagner ). Nadam se da ne igra, ako bude igrao, cijela odbrana neka njega čuva
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 jan 2015, 10:36

Ma ovi momci koji nisu dobijali sansu u jesenjem dijelu tesko da bi je dobili i na proljece zbog vaznosti gotovo svake utakmice i za njih je najbolje da idu na posudbu.. Boje igrati na posudbi nego konstantno grijati klubu kod nas.. Bajic, Sadikovic, Memija ce biti standardni a Hadziahmetovic bi trebao dobijati vise minuta nego jesenas..
BUDI ŽELJO !!!

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 16 jan 2015, 10:46

Ako slucajno izgubimo jednu ili dvije od ovih prvih pripremnih, ocekujem navalu strucnjaka i kriticara.
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 16 jan 2015, 11:26

Tradicionalno.
Ako dobijemo koju u nizu onda je pohod na titulu i plavo proljeće, opet tradicionalno.

adi93
Kontakt:

Post Postao/la adi93 » 16 jan 2015, 11:30

Zoran Kokot novo pojacanje Zeljeznicara...

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 jan 2015, 11:32

Adviser je napisao/la:
Milomir Odović, koji je, za razliku od Đelmića, imao ugovor sa Čelikom, prije nego će doći na Grbavicu, kaže kako je zadovoljan prvim pojačanjem.

- Nisam htio razgovarati i govoriti, dok ne budemo potpuno sigurni da je slobodan. Čim je to postalo jasno, nije bilo dileme hoćemo li razgovarati sa njim. Đelmića dobro poznajem i pomoći će nam u nastavku sezone, tvrdi Željin trener, kojem su se jučer na raspolaganje stavili i U19 reprezentativci Kerim Memija i Amer Hiroš.

- Nećemo gomilati igrače. Ne igramo Kup i želim napraviti ekipu od 16 do 20 igrača, koji će iznijeti najveći teret na proljeće. Logično je da oni koji neće imati minutažu, odu na posudbe, kako bi stekli iskustvo, koje im je potrebno, riječi su Odovića, koji će prvu provjeru imati na Memorijalu "Andrija Anković" u Gabeli i to protiv jesnjeg prvaka Premijer lige BiH Širokog Brijega.
Deri mali Široki! :mrgreen:

Očito se politika kluba vratila na staro, mlađi će iskustvo sticati daleko od matičnog kluba.
Nije se ništa vratilo na staro. isti oni mladi koji su igrali u prošloj polusezoni igrat će i sada. Pošto je manje tekmi, ostali mladi koji nisu igrali sada tek neće imati toliko prostora pošto se mora obezbjediti i Evropa. Ne možeš sada gurati neke koji se nisu dokazali. Bolje im je da odigraju 15 tekmi negdje nego da u Želji dobiju jednu ili dvije. vrlo jednostavno.

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 16 jan 2015, 11:37

adi93 je napisao/la:Zoran Kokot novo pojacanje Zeljeznicara...
mahalska il provjerena informacija
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

logme
Kontakt:

Post Postao/la logme » 16 jan 2015, 11:39

Schwarz je napisao/la:
Koliko sam ja upratio adi93 nikad nije iznio pogrešnu informaciju.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 16 jan 2015, 11:48

On pretežno citira članke iz printanih medija, novinskih članaka i slično, ne piše mahalske!

Ne znam šta bih rekao za Kokota, koliko nam je potreban igrač tipa Kokot, Oda najbolje zna šta mu treba, SRETNO.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 16 jan 2015, 11:55

http://****/clanak/5901/ekskluz ... ljeznicara" onclick="window.open(this.href);return false;

evo odavde mu info

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jan 2015, 12:01

logme je napisao/la:
Schwarz je napisao/la:
Koliko sam ja upratio adi93 nikad nije iznio pogrešnu informaciju.
Nije koliko ja pratim ovaj forum uvijek je tacan.Predugo se vuklo ovo sa Kokotom da ga nebi doveli mene boli kad za moj klub igra igrac koji je igrao za Serbian White Eaglese a svi znamo ko su bili "beli orlovi".
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 jan 2015, 12:04

Ne znam, kroz prvu polusezonu stekao se neki utisak da je defanzivni dio tima bio onaj koji je losiji i kojeg bi trebalo posebno podebljati nekim pojacanjem. Ofanzivni dio se cinio u redu, s obzirom da smo postizali golove. U sredini nam je svaku utakmicu nedostajao jedan pravi kreativac, a zapinjemo godinama na lijevom krilu.
Nama je dosao igrac koji igra desno krilo, i evo ako je istina napadac. Taj mali defanzivac koji se spominje iz Drine je sigurno neko ko bi u buducnosti dobio sansu, sumnjam da bi odmah zaigrao.
Nemam nista protiv ovih pojacanja, oni ce pojacati konkurenciju na nekim mjestima. Ali je bilo za ocekivati vise da se nasi okrenu rjesenjima na lijevom beku, stoperu,lijevom krilu i eventualno kreativnom veznjaku.
Kvesic nam je problematican jer veze povrede, nisi nikad siguran da li je dovoljno i kompletno spreman. Nadati se da ce ove pripreme odraditi maksimalno i da cemo moci na njega racunati, jer nemamo drugog rjesenja.
Stopere smo gledali i nismo bili zadovoljni vidjenim. Mogli bi oni popraviti svoju igru kroz bolje poznavanje,kroz ove pripreme. Ali nam fali jedan pravi stoper, lik koji ubija u skoku i duelu i koji ce mirno iznijeti loptu do zadnjeg veznog npr.
A lijevo krilo nam je dugogodisnja boljka i nadam se da ce Nuspahic uhvatiti period bez povrede, te da ce uspjeti na ovim pripremama da napreduje. U njemu je buducnost, ima potencijal koji smo svi vidjeli na evropskoj utakmici, i kada bi dosao na taj nivo bilo bi ekstra. Sve ostalo bi bilo krpljenje pozicije kao i do sada ovih par godina.

Sretno ovim novajlijama, na nama je da im damo podrsku, a na njima je da nam pokazu da su pojacanja.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 16 jan 2015, 12:06

A sto te nije bolilo kad je Amar doveo Veljka Aleksica ? Mislim cemu vise ove podjele, ko je kakve nacionalnosti, kakve su mu slike i ostala sranja. Neka igra srcem, neka radi na terenu ono sto treba a ostalo ostaviti s strane. Do neki dan se pisalo kako je ok, kako je Ama otisao pojedini odmah poceli za sranjima.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Braachuka, bvsic, GavranBeli, itatabisine, NazorUso, supervizor i 64 gosta.