Svaka cast momcima
Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
vazda mi imamo pritisak i smamo mi
Svaka cast momcima
Svaka cast momcima
DUŠKO ČELICA
čESTITKE MOMCIII
čESTITKE MOMCIII
Za Čelik i Zenicu,
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
za crno i crveno,
za naše voljeno,
mi pjevamo...
Cestitke momcima, ali ovo je definitivno selektorova pobjeda.... ocitao im je bukvicu na poluvremenu.
Markovic

Markovic
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
POBJDAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Kakvo drugo poluvrijeme jbte
Bilo je tu opet gresaka, ovakve nam se ne smiju ponoviti protiv Austrije, ni slucajno. Nadam se i molim boga kako su one bile samo plod pritiska i nervoze te da ce vec protiv Austrije biti stabilnije ako nista. Ovaj preokret nam moze drasticno podici samopouzdanje. Oni veceras imaju bas tesku utakmicu.
Kakvo drugo poluvrijeme jbte
Bilo je tu opet gresaka, ovakve nam se ne smiju ponoviti protiv Austrije, ni slucajno. Nadam se i molim boga kako su one bile samo plod pritiska i nervoze te da ce vec protiv Austrije biti stabilnije ako nista. Ovaj preokret nam moze drasticno podici samopouzdanje. Oni veceras imaju bas tesku utakmicu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
E nek je dobio ! Kraljina
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Bravo momci
vrhunsko drugo poluvrijeme

- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tako je lavovi,svaka cast na borbenosti. Bitno da smo startali pobjedom. Bravo BiH 
TAKO JEEEEEEEEE. 
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Čestitke na prvoj historijskoj pobjedi, bravo momci bravo ljiljani nasi.
Duško Čelica igrac utakmice
sasvim zasluženo

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Svaka cast momcima za igru i zalaganje u drugom poluvremenu. Tek je ono pokazalo na sta je licila igra u prvom i svaka frustracija je po meni bila potpuno razumljiva...
Nisam gledao veci dio drugog pol, bio na sastanku, jel igra u odbrani sa pet u liniji i jednim isturenim donijela prevagu ili smo jednostavno igrali sa vise zelje?
Nisam gledao veci dio drugog pol, bio na sastanku, jel igra u odbrani sa pet u liniji i jednim isturenim donijela prevagu ili smo jednostavno igrali sa vise zelje?
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Cestitam zmajevima na pobjedi i da onima forumasima sto su ih u poluvremene psovali i vrijedzali kazem pokrij te se smradoviiiiiiiiiiiiii hajmooooooooooooooooo bosnoo

Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
Cestitke momci, impresivan preokret! Sutra gazimo ove moje skijase.

Tacno ce mi srce jednom stat uz ovu ekipu

Bravo momci
Bravo momci
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Nadam se da je vedator snimio utakmicu ..
5 razlike na kraju extra kako je izgledalo. Bice interesantno sutra s Austrijom.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Uh teske utakmice
Ne znam kako cu prezivjeti ove ostale
Cestitke momcima na historijskoj pobjedi
Nije izgledalo dobro nimalo nakon 1 pol.,razloga je puno vjerovatno,ali nije vise ni bitno..Bolji smo od Irana i zasluzena pobjeda na kraju
U narednim utakmicama moramo naci konstantniju igru,ne smije biti ovoliko oscilacija,padova i uspona u igri jer nam dolaze sve tezi protivnici..
Dusko Celica zasluzeno nosi epitet igraca utakmice

Cestitke momcima na historijskoj pobjedi
U narednim utakmicama moramo naci konstantniju igru,ne smije biti ovoliko oscilacija,padova i uspona u igri jer nam dolaze sve tezi protivnici..
Dusko Celica zasluzeno nosi epitet igraca utakmice
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.