FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ocel bit kakav prenos bilo gdje bilo kakav ? 
- primasquadra
- Kontakt:
black64 je napisao/la:ocel bit kakav prenos bilo gdje bilo kakav ?
Kontam zajeba.ncija za Kokota, a ono ozbiljna stvar. Pa je.bo ih Kokot, koja budala je sve zaduzena za dovodjenje igraca ? Dovode igraca koji ce nam biti finansijski teret, koji ku.rcu ne valja, koji nije ni za prnove, a nece ga ni navijaci prihvatiti. Prvi ja necu
I sto je najgore nama propuh u dobrani, prosle sezone svaka ekipa nam je uspjela odbranu izlevatiti. Nema utakmice da gola nismo primili.
I sto je najgore nama propuh u dobrani, prosle sezone svaka ekipa nam je uspjela odbranu izlevatiti. Nema utakmice da gola nismo primili.
Hladna Neretva strah nas da se ne prehladiteprimasquadra je napisao/la:black64 je napisao/la:ocel bit kakav prenos bilo gdje bilo kakav ?
![]()
trebali ste doć u Gabelu
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Kasni početak zbog Hajduka i GOŠK jer su penale igrali. Teren loš.
-
KontraNogama
- Kontakt:
Upravo tako. Svi kontamo Tomic ostaje i o toj poziciji ne trebamo razmisljat.A bas nam tu treba da se podebljamo, ne moze Tomo sve. Po meni do sada sa ovim "pojacanjima" nije bas kako bi trebalo. Trosimo ovo malo para na pogresne pozicije.rodom s Mejtaša je napisao/la:Ma hajde, nije problem, ali Bokačo napisa gdje nam više škripi. Mislim ako ćemo tjerati mak na konac nama škripi gotovo na svakoj poziciji ali jedan dober štoper i jedan solidan defanzivni vezni su baš neophodni. E kad bi još bila kakva solidna desetka da nije sve na Tomiću moglo bi se nešto i napraviti.
Izgleda da sam bio u pravu po pitanju zadnjeg veznog, da bi ove sezone to mogao biti E. Sadiković po ovom izboru igrača.MosaLjoze1921 je napisao/la:Za nekoliko minuta počinje pripremna utakmica našeg Željezničara sa Širokim Brijegom.
Za Plave od prve minute će igrati: Antolović - Memija, Zeljković, Kosorić, Kvesić - E. Sadiković, Tomić, Varea, Baša, Hiroš - Turković.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Moram malo prokomentarisati ova pojačanja jer je očigledno neko nezadovoljstvo.
Slažem se sa iznad napisanim da nam ipak malo više škripi pozadi, ali koliko sam ja upratio, došla su dva nova stopera (Asanović i Uzelac). Dakle, ako ništa konkurencija je veća u odbrani i u drugi dio sezone ulazimo već sad jači u tom segmentu igre.
Što se Đelmića tiče, mi u ovom trenutku imamo samo tri krilna igrača (Bučan, Nuspahić i Baša), a niti jedan od njih nije pokazao nešto posebno u prvom dijelu sezone, tako da nam je bio bio potreban jedan dobar krilni igrač, a Đelmić to jeste. Memiju i Vareu ne računam jer to nisu njihove prirodne pozicije, kao ni Stanića iz dobro poznatih razloga.
A treba biti realna i priznati da smo cijelu polusezonu prizivali nekog napadača umjesto Nede, mada ja nisam nešto pretjerano zadovoljan Kokotom, ali ako valja struci, valja i meni.
Sve u svemu, ja sam dosta zadovoljan dosadašnjim pojačanjima i što se mene tiče ne mora više niko doći, čak ni taj famozni veznjak jer vjerujem da Varea kao naš najkreativniji igrača može dosta dobro odigrati i u vezni, čak šta više.
Slažem se sa iznad napisanim da nam ipak malo više škripi pozadi, ali koliko sam ja upratio, došla su dva nova stopera (Asanović i Uzelac). Dakle, ako ništa konkurencija je veća u odbrani i u drugi dio sezone ulazimo već sad jači u tom segmentu igre.
Što se Đelmića tiče, mi u ovom trenutku imamo samo tri krilna igrača (Bučan, Nuspahić i Baša), a niti jedan od njih nije pokazao nešto posebno u prvom dijelu sezone, tako da nam je bio bio potreban jedan dobar krilni igrač, a Đelmić to jeste. Memiju i Vareu ne računam jer to nisu njihove prirodne pozicije, kao ni Stanića iz dobro poznatih razloga.
A treba biti realna i priznati da smo cijelu polusezonu prizivali nekog napadača umjesto Nede, mada ja nisam nešto pretjerano zadovoljan Kokotom, ali ako valja struci, valja i meni.
Sve u svemu, ja sam dosta zadovoljan dosadašnjim pojačanjima i što se mene tiče ne mora više niko doći, čak ni taj famozni veznjak jer vjerujem da Varea kao naš najkreativniji igrača može dosta dobro odigrati i u vezni, čak šta više.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
-
KontraNogama
- Kontakt:
@ceze
Daj boze da si u pravu.
Daj boze da si u pravu.
- invincible1921
- Kontakt:
eo kazu u Sportu da je doso Kokot, ja mislim da ce nam bit od velike pomoci 
=\_1921_/=
Nekoliko domacih biznismena spremno investirati u F.K.Zeljeznicar oko dva miliona eura.U tom smislu se i prilagodjava klupski statut interesima potencijalnih investitora,ali i ambicijama ljudi koji vode Zeljeznicar.Raduje me da biznismeni pokazuju zanimanje za Zelju-naglasava Almir Gredic,predsjednik F.K.Zeljeznicara.Niko ne potvrdjuje,ali niko ni ne demantira informacije da ce slovenacki biznismen i dugogodisnji sponzor Olimpije uskoro doci u Sarajevo."Kralj banana"izlazi iz Olimpije i trazi povrat ulozenih sredstava .Navodno je ulozio oko 1.500.000 eura.Rastoder dolazi u Sarajevo 10.februara,najvise zbog svogbiznisa koji je zapoceo u Sarajevu,ali vjeruje se da ce doci do neformalnih razgovora oko potencijalnog ulaganja u klub s Grbavice.Do tada bi mogao biti preciscen statut i prilagodjen novim trzisnim zahtjevima zanimljivim domacim i stranim investitorima.I Rusmir Cviko,bivsi igrac i menadzer Zelje ponudio je mocnog investitora,koji je spreman "uci"s oko milion eura i svoj biznis prosiriti na nogomet.Novi vjetrovi pusu u Dolini Cupova...
Dobar Kokot igrac pravoinvincible1921 je napisao/la:eo kazu u Sportu da je doso Kokot, ja mislim da ce nam bit od velike pomoci
- invincible1921
- Kontakt:
-
MosaLjoze1921
- Kontakt:
autogol
Ova utakmica totalno ne bitna. Pripreme tek pocele, rezultat u drugom planu. Niti bi sta znacilo da pobjedimo 3:0, a niti ce nesto znaciti ako izgubimo.
- corleone87
- Kontakt:
Evo ga 1:1
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
1:1
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- corleone87
- Kontakt:
1:2 siroki
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Izgubili smo, sutra pretpostavljam igramo sa Hajdukom, što će biti dobar meč 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Mislim da Šef ide na to da je napad najbolja odbrana. Sam je izjavio da je sramota da Čelik protiv Želje ima na GRBAVICI u pojedinim momentima posjed lopte od 60 do 70%. Imas dobar ofanzivni dio i treba maksimalno ga iskoristiti. Imali smo mi na golu i Karica ( da ne spominjem kakvu je odbranu imao ispred sebe
), pa nije imao toliko posla prvenstveno jer smo uvijek imali posjed lopte preko 55%. U trenutku kad imaš u ekipi Tomića,Vareu, ozbiljnog Sadikovića i možda Zeba ako dodje morali bi imati posjed lopte , pogotovo protiv slabijih ekipa, preko 60%. Mi smo citavu jesen igrali takozvanu Italijansku igru, daj gol i povuci se, a nemas oruzje za odbranu. Pravi primjer toga je utakmica sa Zvijezdom. Takodjer zadnje kolo, kad rasturiš Čelika prvih 15 minuta i onda se povuci, primi gol i svaki put kad predju centar strahuj ocel odnijeti bod sa Grbavice. Mislim da Šef to ima u glavi već, i zato se ne brinem, jer bolje da se gomilaju nego da fali 
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: AhmedNurudin, COYGBiH, Cwirek, Faraon iz Visokog, GavranBeli, Hrasno15 i 77 gostiju.