FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Velkovski ima sigurno mjesto radi repke,a i cijena mu je veca radi iste.U sigurnih 11 jos vidim Cimirota,Radovca ista situacija kao i sa Velkovskim.Onda Benko kako god igrao,bice tu radi svoje reputacije,a i realno i nemamo boljeg napadaca.Tu je još Dupovac i Tatko (ukoliko ne dovedemo stopera).Na lijevom boku Puzigaca jer boljeg nemamo na toj poziciji.Sto se tice Alispahica tu ne mogu nista reci ,jer ne znam u kakvom je stanju,formi, i mislim da ce ga Kodro postepeno ubacivati u ekipu.Volio bi da me demantuje, i da odma pocne u prvih 11
Svi ostali ce u rotaciju zavisno od forme,ekipe,taktike itd.itd.
To je licno moje misljenje.
Ko je VelkoVski?amypitar je napisao/la:Velkovski ima sigurno mjesto radi repke,a i cijena mu je veca radi iste.U sigurnih 11 jos vidim Cimirota,Radovca ista situacija kao i sa Velkovskim.Onda Benko kako god igrao,bice tu radi svoje reputacije,a i realno i nemamo boljeg napadaca.Tu je još Dupovac i Tatko (ukoliko ne dovedemo stopera).Na lijevom boku Puzigaca jer boljeg nemamo na toj poziciji.Sto se tice Alispahica tu ne mogu nista reci ,jer ne znam u kakvom je stanju,formi, i mislim da ce ga Kodro postepeno ubacivati u ekipu.Volio bi da me demantuje, i da odma pocne u prvih 11
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako neko zna, neka napise.. Kako bi bilo vrh da mozemo sve pripremne odledat..hilmo je napisao/la:Znali se na koji nacin ce biti, i da li ce biti, obezbjedjeni prenosi iz Turske?amorovski je napisao/la:Koji je fazon da se Alispahic gura u prvu? Isto ko i sa Mitrevskim sto je bilo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
- BoskoAntic
- Kontakt:
Ne pravite se pametni, i dan danas pola onih od 2 000 sto redovno sjede na tribinama, misli da je VekVski a ne Velkoski, ali to ih ne cini manjim pitarima, i bezveze PODVLAČITE greške kao da je ne znam ni ja kakvu glupost izjavio neko, ispravite dobronamjerno i ćao!UltraSA je napisao/la:Ko je VelkoVski?amypitar je napisao/la:Velkovski ima sigurno mjesto radi repke,a i cijena mu je veca radi iste.U sigurnih 11 jos vidim Cimirota,Radovca ista situacija kao i sa Velkovskim.Onda Benko kako god igrao,bice tu radi svoje reputacije,a i realno i nemamo boljeg napadaca.Tu je još Dupovac i Tatko (ukoliko ne dovedemo stopera).Na lijevom boku Puzigaca jer boljeg nemamo na toj poziciji.Sto se tice Alispahica tu ne mogu nista reci ,jer ne znam u kakvom je stanju,formi, i mislim da ce ga Kodro postepeno ubacivati u ekipu.Volio bi da me demantuje, i da odma pocne u prvih 11
U INAT SVIMA 1946
Vidi ovaj poredi Mitrevskog i Alispahica. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Hilmo je na treningu,kad dođe kuci ocekujem izvjestaj i da nam prenese svoje impresije sa istog.Usput Hilmaga pod ruku ponesi Avazov sport.J*** ti posao,tako mi je zao sto sam propustio,da osjetim tu šampionsku atmosferu, koja vlada među igracima, i navijacima Sarajeva.

@hilmo je na poslu, jedva sam uspio rukomet pregledatiamypitar je napisao/la:Hilmo je na treningu,kad dođe kuci ocekujem izvjestaj i da nam prenese svoje impresije sa istog.Usput Hilmaga pod ruku ponesi Avazov sport.**** ti posao,tako mi je zao sto sam propustio,da osjetim tu šampionsku atmosferu, koja vlada među igracima, i navijacima Sarajeva.![]()
hilmo je napisao/la:@hilmo je na poslu, jedva sam uspio rukomet pregledatiamypitar je napisao/la:Hilmo je na treningu,kad dođe kuci ocekujem izvjestaj i da nam prenese svoje impresije sa istog.Usput Hilmaga pod ruku ponesi Avazov sport.**** ti posao,tako mi je zao sto sam propustio,da osjetim tu šampionsku atmosferu, koja vlada među igracima, i navijacima Sarajeva.![]()
![]()
E ****,sad.
Ima Benko on ne zna izdati.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 16 jan 2015, 15:52, ukupno mijenjano 1 put.
@hilmo izrada.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- BoskoAntic
- Kontakt:
http://sportsport.ba/bh_fudbal/horde-zl ... mce/150852" onclick="window.open(this.href);return false;

U INAT SVIMA 1946
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Može li vama fotogaleriju otvoriti? Kod mene nešto neće.
Nisi jedini drug. Ne može ni meni.SiouxLukavac je napisao/la:Može li vama fotogaleriju otvoriti? Kod mene nešto neće.
4.10.2009
Sad radi.
Bila je mala greška.
Bila je mala greška.
- Burberry46
- Kontakt:
- bordoakapitar
Sto me trznu Kuadio na ovoj slici... Reko Baloteli zaluto od nekud... Isti!
Vala kako igra u Liverpoolu ove sezone mogao bi kod nas zavrsiti na kraju..bordoakapitar je napisao/la:Sto me trznu Kuadio na ovoj slici... Reko Baloteli zaluto od nekud... Isti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Puzigaća nije normalan
polomi pred kraj treninga Kovačevića ja sam mislio završi karijeru.
Bila fina brojka, preko 500 ljudi, na pocetku treninga sunce, polsij toga brate zima sledio sam se. Al je vrijedilo. Svi igraci su tu,niko kasnio nije.
Prvo se radilo bez lopte nekih pola sata a onda su malo igrali (bez golmana)
Ono sto se primjeti je da je Benko ko beton, Puzigaća nije normalan
udara, galami (najvise na Kuadia)
Kuado me iznenadioo... jako dobro se krece, brz, zna s loptom... bas iznenađen sam
Alsipahoc parekstra poteza vidi se da ima fudbal u malom prstu
Mitrevski od odbrambenih najagilniji
Mihojevic provukao loptu puriću kroz noge ovaj na guzicu pao
Rustemovic isto vidi se da zna lopte... eto ... t je to otprilike, vidi se vec sad da se svi bore za svoje mejsto u ekipi... Vii se naboj, Stojčev grize, ali opet pegla loptu do besvjesti, Kallasi, vidi se da je bas u formi i pored pauze, frajs sprinta cijeli trening
Bila fina brojka, preko 500 ljudi, na pocetku treninga sunce, polsij toga brate zima sledio sam se. Al je vrijedilo. Svi igraci su tu,niko kasnio nije.
Ono sto se primjeti je da je Benko ko beton, Puzigaća nije normalan
Kuado me iznenadioo... jako dobro se krece, brz, zna s loptom... bas iznenađen sam
Mitrevski od odbrambenih najagilniji
Mihojevic provukao loptu puriću kroz noge ovaj na guzicu pao
Rustemovic isto vidi se da zna lopte... eto ... t je to otprilike, vidi se vec sad da se svi bore za svoje mejsto u ekipi... Vii se naboj, Stojčev grize, ali opet pegla loptu do besvjesti, Kallasi, vidi se da je bas u formi i pored pauze, frajs sprinta cijeli trening
- BoskoAntic
- Kontakt:
Znači ovako na prvu, prinove izgledaju kao da bi mogli dobra pojačanja bitiBenko je napisao/la:Puzigaća nije normalanpolomi pred kraj treninga Kovačevića ja sam mislio završi karijeru.
Ono sto se primjeti je da je Benko ko beton, Puzigaća nije normalanudara, galami (najvise na Kuadia)
Mitrevski od odbrambenih najagilniji![]()
Mihojevic provukao loptu puriću kroz noge ovaj na guzicu pao![]()
U INAT SVIMA 1946
Puzi rasista uhvatio na crnca vikati.Benko je napisao/la:Puzigaća nije normalanpolomi pred kraj treninga Kovačevića ja sam mislio završi karijeru.
Ono sto se primjeti je da je Benko ko beton, Puzigaća nije normalanudara, galami (najvise na Kuadia)
Mitrevski od odbrambenih najagilniji![]()
Mihojevic provukao loptu puriću kroz noge ovaj na guzicu pao![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma dobar je Benko vidi se nanjemu, ko balvan je
Ali je Puzi lud, mogu misliti kakav je prema protivnicima kad onako je sa svojim igracima
A protic napravio slalom ko stojčev, dobio aplauz raje... alispahic isto imao dva poteza dobio aplauz...
Kuadio ce biti ekstra igrac, pazite sta sam vam rekao... momak je zvijer ... nadam se da ce odirati pola sezone na posudbi...i da ce se onda ratiti kod nas...
Samir igra takvom lahkocom... strasno...
Ali je Puzi lud, mogu misliti kakav je prema protivnicima kad onako je sa svojim igracima
A protic napravio slalom ko stojčev, dobio aplauz raje... alispahic isto imao dva poteza dobio aplauz...
Kuadio ce biti ekstra igrac, pazite sta sam vam rekao... momak je zvijer ... nadam se da ce odirati pola sezone na posudbi...i da ce se onda ratiti kod nas...
Samir igra takvom lahkocom... strasno...
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, Google Adsense [Bot] i 5 gostiju.