Zahvaljujuci njemu? meni se bas cini da posto je on otisao tada su na scenu stupili Uske, Iljo i kompanija a prije toga ih nije bilo nigdje, nisu se zivi culi. I liga je bila bolja tada. Sto se mene tice povratak Pusine je super, zna posao i autoritet je.harishp je napisao/la:Svasta procitatiCartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.,on ti je zacetnik svog ovog zla zvani savez.Sva ona huljava ekipa je u savezu vec godinama zahvaljuci njemu i takvima.Uostalom murijas u fudbalskom savezu ima veze sa svim ali sa fudbalom najmanje.
to je i budali jasno.
Nogometni savez BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Re: Nogometni savez BiH
Uske je skoro od samog pocetka nisu klinac se culi,Pasalic desna ruka iliti sine elvire i ta preseravanja.calcio je napisao/la:Zahvaljujuci njemu? meni se bas cini da posto je on otisao tada su na scenu stupili Uske, Iljo i kompanija a prije toga ih nije bilo nigdje, nisu se zivi culi. I liga je bila bolja tada. Sto se mene tice povratak Pusine je super, zna posao i autoritet je.harishp je napisao/la:Svasta procitatiCartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.,on ti je zacetnik svog ovog zla zvani savez.Sva ona huljava ekipa je u savezu vec godinama zahvaljuci njemu i takvima.Uostalom murijas u fudbalskom savezu ima veze sa svim ali sa fudbalom najmanje.
to je i budali jasno.
Posao mu je da hapsi a ne da ceka da bude uhapsen.

To te jedino u savezu moze dopasti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Capo Di Tutti Capi se vratio
Eh sad ce tek biti uzbudljivo.
Dobro nam dosao Juka!!!!!!

Eh sad ce tek biti uzbudljivo.
Dobro nam dosao Juka!!!!!!

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
AulleTa je napisao/la:Pusina zasluzuje repekt !?Cartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.
Pa on i njemu slicni su zabranili Ibrahimovicu da igra za Bosnu i Hercegovinu. To mu nikad niko, ko prati fudbal u BiH, nece oprostiti, NIKADAA !!!

Nemoj majke ti ! Kakav Ibrahimovic, on samo prezime nase ime i nista vise. Da je imao veliku zelju cekao bih kao i Pjanic, a ne ovako.....
Pjanic je zivi dokaz da samo trudom i strpljenjem mozes uspijeti, i da te se tad ne moze IGNORISAT. A Ibrahimson je zelio u A repku dok je pelene nosao, pa ne moze tako majku mu !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
Pasalic i njemu slicni su istjerali Pusinu, Pricajte sta hocete, ali on je doveo Italiju u Sarajevo godinu poslje rata, ovi debili ne mogu ni Irak dovest. Naravno, nije idealan covjek, ali bolji nego ostala bagra. I svi znamo za koju mu drzavu kuca srce i da je spreman na sve da odbrani tu drzavu. Onaj Colakovic samo Ilji lize supak, umjesto da vodi glavnu rijec u savezu. To kod Pusine nema.harishp je napisao/la:Svasta procitatiCartman je napisao/la:Pusina najvise zasluzuje respekt za to sto nije dozvolio tudjmanovcu da dodje na selektorsko mjesto. Samo ga treba izabrat za predsjednika, pa ce se brzo razcistit savez.,on ti je zacetnik svog ovog zla zvani savez.Sva ona huljava ekipa je u savezu vec godinama zahvaljuci njemu i takvima.Uostalom murijas u fudbalskom savezu ima veze sa svim ali sa fudbalom najmanje.
to je i budali jasno.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Evo sad bilo na Tv-u. Kompletna garnitura iz Saveza podnijela ostavku i mjesto ustupila bh strucnjacima.
Svi se danas takmice ko ce gluplju vijest objavitiAdinjo je napisao/la:Evo sad bilo na Tv-u. Kompletna garnitura iz Saveza podnijela ostavku i mjesto ustupila bh strucnjacima.
biskitt je napisao/la:Svi se danas takmice ko ce gluplju vijest objavitiAdinjo je napisao/la:Evo sad bilo na Tv-u. Kompletna garnitura iz Saveza podnijela ostavku i mjesto ustupila bh strucnjacima.
Nek si nam ti tako pametan rodila te majka.

- majestic24
- Kontakt:
Ima li kakve prilike da ce ove guzonje otici iz saveza BH nogometa??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sanse su iste,kao sto cemo uci u bezvizni rezim krajem juna, kao sto najavljuju 

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Jusuf Pušina bio je prvi i po mnogima najbolji predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Nakon nekoliko godina provedenih van fudbala, Pušina je odlučio da je došlo vrijeme za povratak.
Naime, nekada prvi čovjek N/FSBiH pobijedio je na izborima za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, što znači da će po automatizmu biti izabran u Izvršni odbor državnog Saveza. Međutim, Pušina se ne planira na tom zaustaviti.
"Moje su ambicije jasne. Želim biti predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Jasno je: Želim probati završiti započeti posao", kaže Jusuf Pušina na početku razgovora za SportSport.ba.
Dakle, ambicije su jasne, želite postati predsjednik N/FSBiH. Šta biste kao novi (stari) predsjednik promijenili unutar bh. Saveza?
"Među prioritetima u promjenama koje želim provesti su izmjene i dopune u Statutu N/FSBiH, reorganizacija sistema takmičenja, završtak izgradnje FIFA projekta Goal, borbu protiv huliganstva, promociju fudbala u našoj zemlji..."
Šta konkretno mislite pod promjenom Statuta N/FSBiH?
"Prije svega, ukidanje tročlanog Predsjedništva i uvođenje institucije jednog predsjednika, koji bi imao svoje odgovornosti i ovlasti. Nije nikakva tajna da UEFA i FIFA to traže od nas. Potrebno je odbaciti sve političke, klupske i nacionalne dimenzije i pokrenuti interes za boljitak nogometa. Tada bi nam se otvorio veliki broj optimalnih opcija, a promjenom Statuta dobila bi se jedna nova dimenzija za nogomet na ovim prostorima".
"Osim toga, potrebna je sistematizacija unutar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Potrebno je sistematiziranje konkretnih zaduženja. Moramo osnažiti dio koordinatora za saradnju sa klubovima, kantonalnim i entitetskim savezima, uspostavljanje saradnje sa savezima UEFA i FIFA, osnažiti edukaciju trenera, poboljšati infrastrukturu N/FSBiH i klubova..."
Kakve su vam šanse da na predstojećim izborima u N/FSBiH odnesete pobjedu?
"Prema mojim spoznajama, imam podršku većine. Međutim, znam da mnogi lobiraju u suprotnom pravcu, često apostrofirajući moju ulogu u ratu, odnosno Dobrovoljačku ulicu. Moja poruka njima glasi: Ponosan sam na svoju ulogu u ratnim dešavanjima i na sve ono što sam radio. Ja jedino žečim završiti započeti posao".
U posljednje vrijeme primjetna je eskalacija huliganstva na bh. fudbalskim terenima. U slučaju da vas izaberu u Predsjedništvo N/FSBiH, kako biste se izborili sa ovim problemom i da li je to uopšte moguće?
"Naravno da je moguće. Potrebno je raditi na edukaciji i preventivi, potrebno je uspostaviti kontakte sa navijačkim skupinama, poboljšati odnos N/FSBiH sa navijačima, klubovima i policijom. Moramo imati registraciju navijača, kako bi razdvojili huligane od pravih navijača, potrebno je imati više kamera na stadionima i imati saradnju sa medijima. Ima tu mnogo stvari. Također, želim potcrtati ulogu naših BH Fanaticosa, s kojima Savez nema ama baš nikakvu saradnju, a oni su bitan i neizostavan dio bh. navijačke populacije".
"Kod nas se vrlo rijetko desi da se recimo isprazni tribina na kojoj se dešavaju incidenti. Model borbe protiv huliganstva već postoji i on se više nego uspješno primjenjuje na Zapadu".
Namještanje utakmica i korumpirana liga također su rak-rana bh. fudbala...
"Što se tog dijela tiče, moramo usvojiti pravilnike o sudijama i delegatima. Ne može jedan sudija ili delegat pratiti samo jedan određen klub. Potrebno je donijeti pravilnik s kojim bi se to spriječilo. FIFA i UEFA će pokrenuti inicijativu za pomoć nacionalnim savezima u borbi protiv namještanja utakmica. Također, potrebna je mnogo veća saradnja sa policijom u tim slučajevima. Kod nas postoji mnogo prostora za proširenje saradnje sa policijskim organima. Istovremeno, potrebno je onemogućiti da ljudi koji se povezani sa kladionicama imaju ulogu u N/FSBiH i klubovima. Takvo nešto je nedopustivo i potrebno je da svako radi svoj posao".
Pređimo malo na reprezentaciju. U vrijeme kada ste vi bili na čelu Saveza, BiH je igrala prijateljske utakmice sa fudbalskim velesilama poput Argentine, Brazila ili Italije. Vašim odlaskom situacija se i na tom polju promijenila. Kako biste ocijenili nemogućnost sadašnje vladajuće garniture N/FSBiH da dogovori prijateljske utakmice, koje se konstantno riješavaju u "pet do 12"?
"Potpuno je neodgovorno to što bh. Savez radi sa dogovaranjem prijateljskih susreta. Međutim, razlozi za takvo nešto mnogo su dublje prirode. Izgubili smo autoritet, ali i prijatelje u FIFA-i i UEFA-i. Moramo to što je moguće prije vratiti, a za takvo nešto biće potrebne drastične promjene unutar N/FSBiH".
Na početku razgovora ste spomenuli reorganizaciju takmičenja. Šta pod tim podrazumijevate?
"Ima i tu mnogo stvari koje je potrebno promijeniti iz korijena. Između ostalog, potrebno nam je jedinstvo na nivou države na omladinskom nivou. Potrebna nam je jedinstvena liga u ženskom i malom nogometu. Moramo pod hitno ograničiti broj stranaca u ekipama i vratiti dominaciju domaćih fudbalera. Potrebno je ulagati i proširiti omladinske pogone, jer je to glavna baza za buduće prvotimce. Potrebno je izvršiti omasovljenje nogometa, čak i odgovarajućim stimulativnim sredstvima".
"Također, sazrilo je vrijeme da udruženje premijerligaša preuzme svoje obaveze u takmičenju. Ne mislim da Savez treba ostati bez ingerencija u nacionalnom nogometnom takmičenju, ali sve bi se to dalo riješiti putem pravilnika i međusobnih dogovora. To bi donijelo veću odgovornost klubova i pojedinaca u njima, a vremenom možda i do smanjenja lige".
"Imamo veliki problem koji nam se konstantno nameće, a to je da mlade fudbalske talente tražimo po inostranstvu, čime zapostavljamo ovdašnje fudbalere. Svi igrači u reprezentativnim selekcijama moraju biti izabrani po kvaliteti, ali ne smijemo zapostavljati domaće igrače. Kako bi osnažili domaće klubove i igrače, potrebno je da premijerligaški klubovi imaju svoje ekipe u nižim ligama, odnosno sa sastave "B" tim od mlađih igrača, koji bi popunili takmičenja na nižem rangu. Dalje, zalagaću se da se prve lige igraju na državnom, a ne na entitetskim nivoima, jer bi to najviše značilo klubovima koji se tu takmiče", zaključio je Jusuf Pušina u razgovoru za najčitaniji sportski portal u regionu.
Šta mislite o Pušini ? Imam osjećaj, bar po njegovim, moram priznati, pametnim odgovorima, kad bi on došao na mjesto predsjednika da bi se mnoge stvari promjenile, nabolje.
Naime, nekada prvi čovjek N/FSBiH pobijedio je na izborima za predsjednika Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo, što znači da će po automatizmu biti izabran u Izvršni odbor državnog Saveza. Međutim, Pušina se ne planira na tom zaustaviti.
"Moje su ambicije jasne. Želim biti predsjednik Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine. Jasno je: Želim probati završiti započeti posao", kaže Jusuf Pušina na početku razgovora za SportSport.ba.
Dakle, ambicije su jasne, želite postati predsjednik N/FSBiH. Šta biste kao novi (stari) predsjednik promijenili unutar bh. Saveza?
"Među prioritetima u promjenama koje želim provesti su izmjene i dopune u Statutu N/FSBiH, reorganizacija sistema takmičenja, završtak izgradnje FIFA projekta Goal, borbu protiv huliganstva, promociju fudbala u našoj zemlji..."
Šta konkretno mislite pod promjenom Statuta N/FSBiH?
"Prije svega, ukidanje tročlanog Predsjedništva i uvođenje institucije jednog predsjednika, koji bi imao svoje odgovornosti i ovlasti. Nije nikakva tajna da UEFA i FIFA to traže od nas. Potrebno je odbaciti sve političke, klupske i nacionalne dimenzije i pokrenuti interes za boljitak nogometa. Tada bi nam se otvorio veliki broj optimalnih opcija, a promjenom Statuta dobila bi se jedna nova dimenzija za nogomet na ovim prostorima".
"Osim toga, potrebna je sistematizacija unutar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine. Potrebno je sistematiziranje konkretnih zaduženja. Moramo osnažiti dio koordinatora za saradnju sa klubovima, kantonalnim i entitetskim savezima, uspostavljanje saradnje sa savezima UEFA i FIFA, osnažiti edukaciju trenera, poboljšati infrastrukturu N/FSBiH i klubova..."
Kakve su vam šanse da na predstojećim izborima u N/FSBiH odnesete pobjedu?
"Prema mojim spoznajama, imam podršku većine. Međutim, znam da mnogi lobiraju u suprotnom pravcu, često apostrofirajući moju ulogu u ratu, odnosno Dobrovoljačku ulicu. Moja poruka njima glasi: Ponosan sam na svoju ulogu u ratnim dešavanjima i na sve ono što sam radio. Ja jedino žečim završiti započeti posao".
U posljednje vrijeme primjetna je eskalacija huliganstva na bh. fudbalskim terenima. U slučaju da vas izaberu u Predsjedništvo N/FSBiH, kako biste se izborili sa ovim problemom i da li je to uopšte moguće?
"Naravno da je moguće. Potrebno je raditi na edukaciji i preventivi, potrebno je uspostaviti kontakte sa navijačkim skupinama, poboljšati odnos N/FSBiH sa navijačima, klubovima i policijom. Moramo imati registraciju navijača, kako bi razdvojili huligane od pravih navijača, potrebno je imati više kamera na stadionima i imati saradnju sa medijima. Ima tu mnogo stvari. Također, želim potcrtati ulogu naših BH Fanaticosa, s kojima Savez nema ama baš nikakvu saradnju, a oni su bitan i neizostavan dio bh. navijačke populacije".
"Kod nas se vrlo rijetko desi da se recimo isprazni tribina na kojoj se dešavaju incidenti. Model borbe protiv huliganstva već postoji i on se više nego uspješno primjenjuje na Zapadu".
Namještanje utakmica i korumpirana liga također su rak-rana bh. fudbala...
"Što se tog dijela tiče, moramo usvojiti pravilnike o sudijama i delegatima. Ne može jedan sudija ili delegat pratiti samo jedan određen klub. Potrebno je donijeti pravilnik s kojim bi se to spriječilo. FIFA i UEFA će pokrenuti inicijativu za pomoć nacionalnim savezima u borbi protiv namještanja utakmica. Također, potrebna je mnogo veća saradnja sa policijom u tim slučajevima. Kod nas postoji mnogo prostora za proširenje saradnje sa policijskim organima. Istovremeno, potrebno je onemogućiti da ljudi koji se povezani sa kladionicama imaju ulogu u N/FSBiH i klubovima. Takvo nešto je nedopustivo i potrebno je da svako radi svoj posao".
Pređimo malo na reprezentaciju. U vrijeme kada ste vi bili na čelu Saveza, BiH je igrala prijateljske utakmice sa fudbalskim velesilama poput Argentine, Brazila ili Italije. Vašim odlaskom situacija se i na tom polju promijenila. Kako biste ocijenili nemogućnost sadašnje vladajuće garniture N/FSBiH da dogovori prijateljske utakmice, koje se konstantno riješavaju u "pet do 12"?
"Potpuno je neodgovorno to što bh. Savez radi sa dogovaranjem prijateljskih susreta. Međutim, razlozi za takvo nešto mnogo su dublje prirode. Izgubili smo autoritet, ali i prijatelje u FIFA-i i UEFA-i. Moramo to što je moguće prije vratiti, a za takvo nešto biće potrebne drastične promjene unutar N/FSBiH".
Na početku razgovora ste spomenuli reorganizaciju takmičenja. Šta pod tim podrazumijevate?
"Ima i tu mnogo stvari koje je potrebno promijeniti iz korijena. Između ostalog, potrebno nam je jedinstvo na nivou države na omladinskom nivou. Potrebna nam je jedinstvena liga u ženskom i malom nogometu. Moramo pod hitno ograničiti broj stranaca u ekipama i vratiti dominaciju domaćih fudbalera. Potrebno je ulagati i proširiti omladinske pogone, jer je to glavna baza za buduće prvotimce. Potrebno je izvršiti omasovljenje nogometa, čak i odgovarajućim stimulativnim sredstvima".
"Također, sazrilo je vrijeme da udruženje premijerligaša preuzme svoje obaveze u takmičenju. Ne mislim da Savez treba ostati bez ingerencija u nacionalnom nogometnom takmičenju, ali sve bi se to dalo riješiti putem pravilnika i međusobnih dogovora. To bi donijelo veću odgovornost klubova i pojedinaca u njima, a vremenom možda i do smanjenja lige".
"Imamo veliki problem koji nam se konstantno nameće, a to je da mlade fudbalske talente tražimo po inostranstvu, čime zapostavljamo ovdašnje fudbalere. Svi igrači u reprezentativnim selekcijama moraju biti izabrani po kvaliteti, ali ne smijemo zapostavljati domaće igrače. Kako bi osnažili domaće klubove i igrače, potrebno je da premijerligaški klubovi imaju svoje ekipe u nižim ligama, odnosno sa sastave "B" tim od mlađih igrača, koji bi popunili takmičenja na nižem rangu. Dalje, zalagaću se da se prve lige igraju na državnom, a ne na entitetskim nivoima, jer bi to najviše značilo klubovima koji se tu takmiče", zaključio je Jusuf Pušina u razgovoru za najčitaniji sportski portal u regionu.
Šta mislite o Pušini ? Imam osjećaj, bar po njegovim, moram priznati, pametnim odgovorima, kad bi on došao na mjesto predsjednika da bi se mnoge stvari promjenile, nabolje.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Ma Pusina legenda, jedva cekam da izbaci Sulju pa da onda ocisti savez od bagre poput Ilje, Jelica itd.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- NoName
- Kontakt:
Ono što je Haris Silajdžić u politici to je PUške u fudbalu: Vrhunski demagog. Ma da mi je samo vidjeti kako će nam krasno biti sa jednim predsjednikom (?) i sa tom strukturom saveza. Samo molim PUšketa da, čim završi sa sređivanjem situacije u savezu, pređe u politiku te da nam napravi i državno uređenje po istom principu.
PUške će izbaciti troglavo predsjedništvo taman toliko koliko je i Sila ukinuo RS.
Sve ekipe iz RS, kao i njihov entitetski savez, jedva su dočekale ovakvog vizionara.
PUške će izbaciti troglavo predsjedništvo taman toliko koliko je i Sila ukinuo RS.
Sve ekipe iz RS, kao i njihov entitetski savez, jedva su dočekale ovakvog vizionara.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Potpis !Cartman je napisao/la:Ma Pusina legenda, jedva cekam da izbaci Sulju pa da onda ocisti savez od bagre poput Ilje, Jelica itd.
- bistrikboy
- Kontakt:
Pusina je za sve ove lezihljebovice i sitne kriminalce bog,ako bude predsjednik bice dobro,mada ga je raja prosli put otjerala ne zna ni ona zasto...
Zadnja izmjena: bistrikboy, dana/u 26 apr 2010, 15:42, ukupno mijenjano 2 puta.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- majestic24
- Kontakt:
Iskreno,nemam pojma ko je on. Al cim sam cuo njegove ideje,vidim da od toga nema nista.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- NoName
- Kontakt:
eto, sta znam - nista ne znam, a dje da znambistrikboy je napisao/la:Pusina je za sve ove lezihljebovice i sitne kriminalce bog,ako bude predsjednik bice dobro,mada ga je raja prosli put otjerala ne zna ni ona zasto...

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
- velez_mostar
- Kontakt:
Lijepo zbori ovaj covjek...ALI ,niti ce ga prihvatiti ovi iz RS-a ,niti ce ga prihvatiti ovi iz federacije..zasto?
Pa ,zato sto ovi iz RS_a rade sve na separaciji drzave ,i njenih institucija ,a kamoli fudbala ,i logika je da nikad nece dozvoliti ovo o cemu Pusina prica ,a ovi iz Federacije ce tesko odustati od svog kolaca koji imaju putem ovakvog stanja ,i da mu dozvole da to sve sredi ,NIKAD.
Mi ne mozemo razmisljati o uredjenju u fudbalu generalno ,dok ne rijesimo politicku situaciju u drzavi ,i to je cinjenica..jer je fudbalski savez ,organizacija ,reprezentacija slika stanja u drzavi ,i to je to..i to ce pojedinci koristiti kako znaju ,i umiju ,a raja ce to posmatrati sa strane.
Jos jednom kazem ,kad nismo napravili promjene sa projektom Kodro ,Bola i prijatelji za spas BH fudbala ,nikad nista necemo napraviti ,djaba milion Pusina kad je sistem takav!
Ja licno vjerujem da ovaj covjek ima dobre namjere ,ali nista od toga.
Pa ,zato sto ovi iz RS_a rade sve na separaciji drzave ,i njenih institucija ,a kamoli fudbala ,i logika je da nikad nece dozvoliti ovo o cemu Pusina prica ,a ovi iz Federacije ce tesko odustati od svog kolaca koji imaju putem ovakvog stanja ,i da mu dozvole da to sve sredi ,NIKAD.
Mi ne mozemo razmisljati o uredjenju u fudbalu generalno ,dok ne rijesimo politicku situaciju u drzavi ,i to je cinjenica..jer je fudbalski savez ,organizacija ,reprezentacija slika stanja u drzavi ,i to je to..i to ce pojedinci koristiti kako znaju ,i umiju ,a raja ce to posmatrati sa strane.
Jos jednom kazem ,kad nismo napravili promjene sa projektom Kodro ,Bola i prijatelji za spas BH fudbala ,nikad nista necemo napraviti ,djaba milion Pusina kad je sistem takav!
Ja licno vjerujem da ovaj covjek ima dobre namjere ,ali nista od toga.
Pusinu ako izaberu izabrace bas ovi na sto raja i kuka.
Ko koga tu zasto i zbog cega.Kako @bistrik boy rece ni sama raja ne konta.
Bitno je da se taljiga.Kuda i kako pitajte raju

Ko koga tu zasto i zbog cega.Kako @bistrik boy rece ni sama raja ne konta.
Bitno je da se taljiga.Kuda i kako pitajte raju

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bistrikboy
- Kontakt:
Mozemo se mi do mile volje zayebavat' sa Pusinom (ko mu poznaje bracu mogao bi o tome koju zayebanciju baciti
),ali jedno je sigurno,daleko je ozbiljni od svega sto smo vidjeli poslije njega...

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua