FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ficobahtic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ficobahtic » 16 jan 2015, 16:52

Zavrseno 1-2, prva je utakmica i prilika da strucni stab bar malo vidi na djelu neke igrace a siguran sam da ce ovo biti sve bolje i bolje.

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-u-gabeli- ... ega/13112/" onclick="window.open(this.href);return false;

Zanimljivo da Sirokog nismo savladali u 4 utakmice u ovoj sezoni, peta je vrlo brzo i zakon velikih brojeva je na nasoj strani.. :)
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 16 jan 2015, 17:02

Samo da odgovorim @aci za Đelmića. davno nekad sam čitao intervju sa njim gdje je rekao da mu je Amar tada rekao da je mlad i da trenutno nema mjesta u Želji i da mu j ebolje da ide negdje gdje će igrati. Čak se čovjek i zahvaljivao Amaru jer mu je na taj način omogućio da stekne iskustvo. U suprotom vjerovatno bi se desilo nešto tipa Pehilj ili Ramić. Pretpostavljam da je Amar procijenio da ni u konačnici, a bio je u pravu kao što vidimo, neće biti igrač od kojeg se može zaraditi. Sada ipak može pomoći, a mislim da bi ovaj sada Ognjen imao mjesta u onom Želji sigurno među 16, ali ne vjerujem da bi imao ovaj sadašnji kvalitet da je ostao i čekao šansu sa tribina. Sad je ispao igrač tipa Selimovića. Uvijek dobar za naših i sličnih terena a nikad se neće negdje prodati.

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 16 jan 2015, 17:08

Pade mi na pamet gledajući sastav, šta onda planiraju sa ovim Lekanićem, za šta će nam on sad kad je već "Đelmić potpisao", igraju istu poziciju?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 16 jan 2015, 17:17

Adviser je napisao/la:Pade mi na pamet gledajući sastav, šta onda planiraju sa ovim Lekanićem, za šta će nam on sad kad je već "Đelmić potpisao", igraju istu poziciju?
Djelmic je vise desno krilo i tu se najbolje snalazi a ovaj lijevo ako sam dobro shvatio.Inace bice na pripremama pa ako se pokaze ostace.Meni je zanimljivi ovaj Hiros sto je poceo protiv Sirokog djeluje kao da ima nesto, mogao bi biti igrac koji treba dobiti minute.Nadam se samo da ovi mladji Amir, Dado, Baja, Memija da ce dobiti jos vise prilike za igru jer su i sad bili ako ne u nivou ovih starih onda bolji.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jan 2015, 19:02

Kokot igrao za Bele Orlove u Kanadi :lol: :lol: :oops:
Grbavica naš je Hram!!!

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jan 2015, 19:18

RiverPlate je napisao/la:Kokot igrao za Bele Orlove u Kanadi :lol: :lol: :oops:
A sto nebi igrao...sta ti je smjesno....jel imas nesto protiv SRBA......KOKOT dobio papire iz kineske ambasade i skoro je sve zavrseno sa tim kineskim klubom....Koka je mnogo dobar covjek i fudbaler a to znaju i ljudi iz Zeljine uprave pa su ga zato i pokusali da angazuju....Svu srecu mu zelim gdje god ode da igra mada najvise bi volio da ode vani i rjesi svoju egzistenciju...vama svu srecu u nastavku prvenstva....

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jan 2015, 19:20

lovcen16 je napisao/la:
A sto nebi igrao...sta ti je smjesno....jel imas nesto protiv SRBA......KOKOT dobio papire iz kineske ambasade i skoro je sve zavrseno sa tim kineskim klubom....Koka je mnogo dobar covjek i fudbaler a to znaju i ljudi iz Zeljine uprave pa su ga zato i pokusali da angazuju....Svu srecu mu zelim gdje god ode da igra mada najvise bi volio da ode vani i rjesi svoju egzistenciju...vama svu srecu u nastavku prvenstva....

Nemam! Ali imam protiv četnika, a Beli orlovi su četnički klub! Pusica :wave:
Grbavica naš je Hram!!!

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 16 jan 2015, 19:24

Ovaj u Zelju nije dobrodosao i bice jos svega i vjerujem da nece doci. Troprstas(ako si sportista sta se glupiras i stavljas takve slike po fejsu) i clan bijelih orlova je nepozeljan na Grbavici. Sto se mene tice nek' ispadnemo, ali njemu daleko kuca od nase bila. Mi smo Zeljeznicar !
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 16 jan 2015, 19:26

RiverPlate je napisao/la:
lovcen16 je napisao/la:

Nemas ti dijete nista protiv cetnika mora da se javljas iz nekog podruma...rat je gotov davno.....izvinjavam se ovom prilikom gradskoj raji i svim sipatizerima Zelje ali ovi likovi su uzrok sto je sve manje raje na ovom forumu....cao...

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 16 jan 2015, 19:28

Beli Orlovi su lave cetnicki klub. Niko nema nista protiv Srba , ali ne mozes igrat dole i tek tako doci u Zelju. Nismo mi s grane pali i zaboravili nase poginule i silovane u ratu od "orlova". Bio je stopiran transfer Spalevica i bice stopiran i od ovog orla.
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 16 jan 2015, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jan 2015, 19:28

Troprstaš nije dobrodošao jesi čuo @Lovcen16, barem po meni, govorim u svoje ime! Beli orlovi su četnički klub! Imaju slike mene niko budalom neće praviti!
Grbavica naš je Hram!!!

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 16 jan 2015, 19:48

RiverPlate je napisao/la:Troprstaš nije dobrodošao jesi čuo @Lovcen16, barem po meni, govorim u svoje ime! Beli orlovi su četnički klub! Imaju slike mene niko budalom neće praviti!
mrš u **** materinu više i ti i rat i šačica jada sa juga napušenih i nadrogiranih koju svaku utakmicu pravite sranja i štetu klubu i ta šačica jada će se pitat nešto stoka neotesana, zato i nema navijača zato i **** vi klub sa vašim zadojenim plaćeničko naručenim orgijanjem na stadionu od zna se već koga, nama treba kvalitetan igrač i sportaš drugo nas ne zanima dobar igrač više pravih simpatizera kluba koji plate kartu i sjede ko gospoda ne ko mamlazi da skaču i divljaci.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 16 jan 2015, 19:50

fininavijac je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Troprstaš nije dobrodošao jesi čuo @Lovcen16, barem po meni, govorim u svoje ime! Beli orlovi su četnički klub! Imaju slike mene niko budalom neće praviti!
mrš u **** materinu više i ti i rat i šačica jada sa juga napušenih i nadrogiranih koju svaku utakmicu pravite sranja i štetu klubu i ta šačica jada će se pitat nešto stoka neotesana, zato i nema navijača zato i **** vi klub sa vašim zadojenim plaćeničko naručenim orgijanjem na stadionu od zna se već koga, nama treba kvalitetan igrač i sportaš drugo nas ne zanima dobar igrač više pravih simpatizera kluba koji plate kartu i sjede ko gospoda ne ko mamlazi da skaču i divljaci.
Ja govorim u svoje ime, ne u ime Juga! Pročitaj post prije nego odgovoriš!
Grbavica naš je Hram!!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 jan 2015, 19:51

Najvjerovatnije nece ni potpisati za nas.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 16 jan 2015, 19:54

terabajt je napisao/la:Najvjerovatnije nece ni potpisati za nas.
A i se ru bezveze dizo ti je tri prsta i Mudrinic i to prema nasim navijacima na sjeveru pa dodje kod nas i nikom nista :crazy:I ne treba da raspravljamo o tome uopce
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 16 jan 2015, 19:56, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 16 jan 2015, 19:54

**** vas i rat više i sve zna se ko je narod blesavi uvukao i napravio sve ovo oni vile i milione narod bjeda opet i svuda i opet na to se vraćate daj da živimo normalno ljudi božji, od svog rada i rezultata gledam ljudi iz rijeke i dinama prodaju igrače za masne pare, igrau sva evropska natjecanja jedino nama sve smeta a jad obični i bijeda napravljena, i žabokrečina.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 16 jan 2015, 20:32

Sto se Kokota tice, nije neki kvalitet da bi zbog njega izazivali nemire medju ljudima koji prate nas klub. Momak nek ide gdje hoce, ali daleko mu kuca od nase.

Sent from my iPhone using Tapatalk
DRUG NEBI TI PUNCA

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 16 jan 2015, 21:22

Jedni kazu potpisat ce, drugi kazu nece. Treba nam jedan napadac kakav je Kokot i ako potpise bice veliko pojacanje. Pored njega kad bi dosao Zeba bili bi na konju. Dva kvalitetna igraca s vecim postojecim kadrom, evropa ne bi dosla u pitanje.

lazar
Kontakt:

Post Postao/la lazar » 16 jan 2015, 22:03

lovcen16 je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:

Nemas ti dijete nista protiv cetnika mora da se javljas iz nekog podruma...rat je gotov davno.....izvinjavam se ovom prilikom gradskoj raji i svim sipatizerima Zelje ali ovi likovi su uzrok sto je sve manje raje na ovom forumu....cao...
Ziv bio idi na drugu temu i opleti i ti river s njim. Nemoj ovdje da moram citati retardirane prepirke.

Nama napadac ne treba, pogotovo ne kakav je Kokot. Niti pojacanje niti prinova. Nama treba zadnji vezni i defanzivac. Pa nas ce Olimpik u prvom kolu rastaviti ako udjemo sa ovom odbranom

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 16 jan 2015, 22:04

Taj i ako bi dosao bio bi rezerva. U ovom trenutku mislim da je najpametnije da kraja ispostujemo Bajića, najbolji je strijelac lige i uz Vareu u samom vrhu napada bi to pakleno izgledalo. Mislim da bi Kokot bio kao dzoker, jer ocigledno da Turkovic to ne moze biti. Ne gori toliko pod nogama kolko vi pisete. Mjesec i kusur dana je do prvenstva, vjerovatno ce se takvih igraca milion povezati sa nama, tako da iz dana u dan idemo..
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Cwirek i 42 gosta.