Jos malo pa HrvatLloriS je napisao/la:Bogadanovic from Bosnia and Herzegovina, to hercegovac nas![]()
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mirza Teletović
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ma ko ga jbe, ali nek se zna odakle je, koja mu je rodna grudaOtelo je napisao/la:Jos malo pa HrvatLloriS je napisao/la:Bogadanovic from Bosnia and Herzegovina, to hercegovac nas![]()
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ma nije ovo njegova igra... Kako zna igrati. Brooklyn sranje
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Okanite se BB...

"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ubise me ovi Netsi u pojam 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na teletovica sam mislio
Jesam li ja jedini kome ovaj Djeret Djek izgleda napusen?
Cime se on puca? 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kao Kinder jaje "3 u jednom "Garfield je napisao/la:Okanite se BB...![]()
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- Consigliere
- Kontakt:
Posljednji jugoslovenski kosarkas... 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Kako igra Jack ljudine ?
Ja stream iskljucujem odoh Juku gledati. Ako Mirza ude pisite ja odma stream ukljucujem. Al ovi njegovi vala ne da ubiju volju za kosarkom, nego za zivotom majku mu. A i djeca u mene samo Juku gledaju, Kosarka ih generalno ne zanima.
Samo Juka. 
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pogrešna tema ovo je Mirza Teletović aj vozdraGuarin14 je napisao/la:Kako igra Jack ljudine ?
Šalim se broo 14 poena dao i 4 asistencije
Kad sam ja ukljucio stream, vidim pronasao Mirzu majstorski kad je fulio tricu, sad gledam statistiku da vidim jel Mirza usao, kad vidim 14 poena,3 skoka,5 asistencija, dvije ukradene lopte, pa da vidim da li je i dalje drzavni neprijatelj broj 1, propali kosarkas i tako toJanez je napisao/la:Pogrešna tema ovo je Mirza Teletović aj vozdraGuarin14 je napisao/la:Kako igra Jack ljudine ?![]()
![]()
Šalim se broo 14 poena dao i 4 asistencije
Guarin14
tebi je samo cilj da provociras..... sto se ne javis kad Jack ima sut 0/7 i 0 asistencija
covjek jednu od milion utakmica odigra kako treba..... aj prati Bogdanovica ali ne na Mirzinoj temi
jer jedva cekas da Mirza bude los a tvoj omiljeni kosarkas Jack fantastican ionda krece tvoje pametovanje

tebi je samo cilj da provociras..... sto se ne javis kad Jack ima sut 0/7 i 0 asistencija
covjek jednu od milion utakmica odigra kako treba..... aj prati Bogdanovica ali ne na Mirzinoj temi
Mirza u igri 
Yebem li ga i Mirza me poceo nervirati kao da ne za povesti loptu, vec i kad je dobije ko drvena marija se ukoci i prosljedi dalje 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- akisarajevo92
- Kontakt:
Nit ga ko gleda nit mu dodaje
Vala bašmirzatele je napisao/la:Nit ga ko gleda nit mu dodaje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.