Ako se pogleda statistika medjusobnih omjera u posljednje 2 godine u 4 utakmice uvijek je bilo minimalno 3 gola. Sto i danas ne probati, po ovoj kvoti vrijedi.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

jopaa7 je napisao/la:Navijački
Oklahoma 1x @1,70
Durant over 27,5 @1,85
Curry over 24,5 @1,85
Ako će OKC dobiti Durant bi morao ići preko a vjerujem da će Curry imati svoju noć i držati utakmicu u neizvjesnosti
+ Iggy and Bogut out
Osim toga još:
Bosh over 21,5
Cousins over 24,5
Griffin over 23,5
Lowry under 19,5
Irving under 20,5
James over 27,5
I ja sam primijetio Santosa, ako na njega misliš10.Skoro je napisao/la:I on a i onaj sto im lijevo krilo igra. Frajer trci ko Bolt.mirzatele je napisao/la:Metalac - Partizan 2 1.6
Weber 5.5 vise
Da, Metalac igra sjajno kod kuce, ali moraju jednu i izgubiti a to ce biti danas. Partizan jednostavno ima puno kvalitetnije pojedince i napokon su skoro svi zdravi i spremni ( Macvan, Milosavljevic, Pavlovic, Muric ) Partizan je trenutno cetvrti i sigurno da zele osigurati final four ali i progurati se na trecu ili drugu poziciju dok je Metalac vec sada svjestan da nit moze u ff nit mogu bit na dnu, mozda i puste zemljacima![]()
Weber hrvatima dao 7 golova. Izvodi sedmerce, trci kontre, a nasi golmani bas i nisu sjajni tako da mislim da ce lagano preci.
EASYSPY je napisao/la:Prelista dosta parova na nba forumu i najviše mi se sviđa Bosh i Carter-WIlliams. Wade ne igra veceras, više lopti za boša. Carter ima minutažu 40+ minuta tako da bi trebao prebacit ovih smiješnih 15 poena.
Bosh over 22
C-W over 15

Upravo na njega msilim, a nasi mi djeluju tromo. Ne vidim ko ce moci stici santosa jer ovi igraju brzi centar. Vrazalica je na njegovoj strani ali me ne ulijeva povjerenje.xaves je napisao/la:I ja sam primijetio Santosa, ako na njega misliš10.Skoro je napisao/la:I on a i onaj sto im lijevo krilo igra. Frajer trci ko Bolt.mirzatele je napisao/la:Metalac - Partizan 2 1.6
Weber 5.5 vise
Da, Metalac igra sjajno kod kuce, ali moraju jednu i izgubiti a to ce biti danas. Partizan jednostavno ima puno kvalitetnije pojedince i napokon su skoro svi zdravi i spremni ( Macvan, Milosavljevic, Pavlovic, Muric ) Partizan je trenutno cetvrti i sigurno da zele osigurati final four ali i progurati se na trecu ili drugu poziciju dok je Metalac vec sada svjestan da nit moze u ff nit mogu bit na dnu, mozda i puste zemljacima![]()
Weber hrvatima dao 7 golova. Izvodi sedmerce, trci kontre, a nasi golmani bas i nisu sjajni tako da mislim da ce lagano preci.
Ne igra Keita,Gervinho,De Rossi a Totti ima stomacne probleme.Vjerovatno ni on nece igrati a jos Palermo igra odlicno kuci a i imaju najbolji mladi napad u Italiji.moj uzor-S.G je napisao/la:Zasto je ovolika kvota na Romu ?

Bit ce kasnije neki dobitni za danasVGS je napisao/la:Boston-Chicago h2
Durant over
Cousins over
LAC-Cavsi h2
James over
Griffin over
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.