FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FOTO: Ognjen Đelmić potpisao ugovor
http://fkzeljeznicar.ba/foto-ognjen-del ... vor/13115/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/foto-ognjen-del ... vor/13115/" onclick="window.open(this.href);return false;
cuj ugovor na jednu godinu, da je Amar tu ovo se nikad ne bi desilo, al haj
FKŽ !
Hvala puno na potvrđenoj informaciji. Kao što je i direktor rekao u subotu. Slažem se da je igrač naš tek kad stavi svoj potpis na ugovor.fkzeljeznicarba je napisao/la:FOTO: Ognjen Đelmić potpisao ugovor
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Kako ne bi? Prošle godine je sa Vareom isti ugovor potpisao! Mada dijelimo isto mišljenje, bolje da nije ni potpisao, jedino ako je onaj 1+1 ali, ni on nije garancija.TeaM87 je napisao/la:cuj ugovor na jednu godinu, da je Amar tu ovo se nikad ne bi desilo, al haj
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Upravo sam to htio da napisem ali nije mi dozvoljavalo da ide post za postom. Sa Vareom je ista situacija.Adviser je napisao/la:Kako ne bi? Prošle godine je sa Vareom isti ugovor potpisao! Mada dijelimo isto mišljenje, bolje da nije ni potpisao, jedino ako je onaj 1+1 ali, ni on nije garancija.TeaM87 je napisao/la:cuj ugovor na jednu godinu, da je Amar tu ovo se nikad ne bi desilo, al haj
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa dobro, ocigledno ne vide u njemu dugorocno rijesenje vec kratkorocno pa se nisu zeljeli izlagati nekom riziku sa njim...
Za desetak minuta počinje utakmica između Hajduka i našeg Željezničara.
Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Memija, Bogdanović, Zeljković, Kvesić - Hasanović, Tomić, D. Sadiković, Nuspahić, Bučan - Bajić.
Za Plave od prve minute igraju: Antolović - Memija, Bogdanović, Zeljković, Kvesić - Hasanović, Tomić, D. Sadiković, Nuspahić, Bučan - Bajić.
- alan ford 26
- Kontakt:
Salu na stranu, sta je sa Dialibom, valjao bi nam itekako.
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"
Dialiba u Poljskoj ima ugovor do juna 2015. Mislim da je više to prevaziđena tema svakog prelaznog roka.alan ford 26 je napisao/la:Salu na stranu, sta je sa Dialibom, valjao bi nam itekako.
Nisu ni prišli golu kako treba, već gubimo! 
Ne mogu 5minuta da ne prime gol
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
-
PlaviSaJUGA
- Kontakt:
Re: AW: FK Željezničar
Gdje pratisAdviser je napisao/la:Nisu ni prišli golu kako treba, već gubimo!
Ma vi stvarno niste normalni !!!
Re: AW: FK Željezničar
Ima na fb straniciPlaviSaJUGA je napisao/la:Gdje pratisAdviser je napisao/la:Nisu ni prišli golu kako treba, već gubimo!
- corleone87
- Kontakt:
1:1 ekspresno
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Siguran sa bijele tačke za poravnanje rezultata je bio Sead Bučan.corleone87 je napisao/la:1:1 ekspresno
Ubismo mi Hajduk, ako je suditi po statistici, preko 60% posjed lopte a i ostala statistika nam ide u korist, čak je i kvota na Hajduk počela rasti sa 1,66 na 2.20+ a padati na Želju sa 4.00 na 3.10. Brao Oda! 
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 17 jan 2015, 12:58, ukupno mijenjano 3 puta.
Odovic je vec u ove dvije utakmice , siguran sam vidio kakva nam je odbrana, al u obje je kombinovao sa Zeljkovićem na štoperu, da li to znači da ce mu on biti prvi izbor vidjet cemo.
Dobismo žuti na desnoj strani, smijem se kladit da je Memija u žaru borbe. Samo udri Memija, osjećajno, ni nas ne štede.
Ma Mladen je naš najbolji obrambeni igrač! Uopšte mi nije jasno bilo zašto njega nisu forsirali ali, kako stvari stoje, Oda to zna. 
Ma pusti Amara, daleko je sad. Mislim da nam je on bas toliko potreban, ako bude tu dvije godine, vec ce biti u godinama, tako da mislim da je ovako najbolje.TeaM87 je napisao/la:cuj ugovor na jednu godinu, da je Amar tu ovo se nikad ne bi desilo, al haj
P.S. Da nije Baloteli
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Balorda, Lekqqq1921, Levin, Pact1921, perodeformero, ristagrad, Sarun, Vanja8, zastitaIdentiteta i 107 gostiju.