FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
@Ultra - zar nije Said vec posudjen nekome slabijem klubu u HNL-u, Belupu ili kome vec?
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
nije nigdje presao jos uvijekBatva je napisao/la:@Ultra - zar nije Said vec posudjen nekome slabijem klubu u HNL-u, Belupu ili kome vec?
Ma kakav Said, ne zanosite se, Mamic trazi za njega 200 000 eura za posudbu samo. A i ne uklapate se u njegovu viziju ako cemo realno. Dobili ste Zebu na njegovoj poziciji. Koji je za ovu ligu top igrac.
Inace, ako dobijete Kouadia i Bekica iz Sarajeva na posudbu, te uz Husrefa i Zebu red bi bio da uzemete negdje bod u gostima, recimo Siroki ili Mostar idealno. Da Hus pogura svoje.
Inace, ako dobijete Kouadia i Bekica iz Sarajeva na posudbu, te uz Husrefa i Zebu red bi bio da uzemete negdje bod u gostima, recimo Siroki ili Mostar idealno. Da Hus pogura svoje.

1946
Ima i golmana slobodnih haos. Starijih, a ima i mlađih. Svi pozitivno ludi, a takav jedan nam i treba.

- Slatinash_7
- Kontakt:
Hvala Bogu pa jedan igrac koji moze promjeniti tok utakmice
nadam se da ce on i Mico ordinirati po krilima i to bi samo po sebi trebalo biti dovoljno za par lijepih poteza i par golova vise nego u prvom dijelu pa tako i opstanak nebi trebao doci u obzir..Volio bi vidjeti i ovog crnca,jednostavno brzi igraci imaju dosta prolaza u ovoj nasoj ligi..Defanzivni vezni i jos malo odbrane,ne treba puno pojacanja,vise bi trebao da nas interesuje kvalitet,3 igraca mogu napraviti veliku razliku kod nas..

Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ja nisam ni primijetio da je otvorena posebna tema.
Zeba je definitivno dobro pojacanje iako je vec usao u trecu deceniju zivota no ovih godinu i po na koliko je potpisao sigurno moze odraditi na visokom nivou.
Zeba je definitivno dobro pojacanje iako je vec usao u trecu deceniju zivota no ovih godinu i po na koliko je potpisao sigurno moze odraditi na visokom nivou.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zadnja izmjena: klasik, dana/u 18 jan 2015, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Zeba pravi beduin, uvijek u pokretu. 

Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Kontakt:
Vjeruj da ga i mi Hordaši jedva čekamo vidjeti da konačno zaigra negdje, a još bolje ako to bude u PL za slobodu jer ćemo odmah znati na čemu smo s njim i da li može biti pojačanje.Slatinash_7 je napisao/la:Hvala Bogu pa jedan igrac koji moze promjeniti tok utakmicenadam se da ce on i Mico ordinirati po krilima i to bi samo po sebi trebalo biti dovoljno za par lijepih poteza i par golova vise nego u prvom dijelu pa tako i opstanak nebi trebao doci u obzir..Volio bi vidjeti i ovog crnca,jednostavno brzi igraci imaju dosta prolaza u ovoj nasoj ligi..Defanzivni vezni i jos malo odbrane,ne treba puno pojacanja,vise bi trebao da nas interesuje kvalitet,3 igraca mogu napraviti veliku razliku kod nas..

Odlično pojačanje. Dugo vremena sam se nadao da ga nekako možemo dovesti u naše redove, obzirom da je jedan od najboljih igrača koji je igrao u našoj ligi poslije rata. Srećom, sada je tu Azmir, koji naše snove pretvara u realnost, tako da očekujem još barem 2-3 kvalitetna igrača u našim redovima. Ne sumnjam da će Husref pronaći dobitnu kombinaciju kada bude imao sve igrače na raspolaganju.
ma zeba je k... od igraca...Nekad davno prije 10 mozda bi mogli i pricati o njemu kao igracu...Al ****.. takva nam liga...Dok je igro za Zelju gurali ga manijaci u nebesa...Psovali Susicu sto ga ne zove...Ode lik u Split i ne sastavi 2 utakmice...Cini mi se ko nas Crnogorac mozda bolja tehnika ali losija fizicka spremnost...Al bolji defintivno od ovih sto smo dosad imali, samo kad se ovako radi to lici na seljacke klubove...Skupili nesto para i hajmo kupiti 4-5 igraca i plasirati se u ligi...Ko da smo iz obarske...Manji stomak Buco ima od Zebe a minimum je 5 godina stariji.
& $ ?
-
- Kontakt:
Ljudi mozel ko po svojoj slobodnoj procjeni napisat pojedinacno mjesecnu platu igracaa slobode ukljucujuci i zebu a ako neko zna jos bolje
Mala ispravka:

klasik je napisao/la: [...]
2013 Olimpija Ljubljana
2014 Olimpic Sarajevo
2014-2015 Shkëndija
[...]

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
S obzirom da mi sad na FB iznaci kako Husaric popljuva i ismija dolazak Zebe...u tom pljuvanju rece da mu je plata 3 milje marakadzekooooTz je napisao/la:Ljudi mozel ko po svojoj slobodnoj procjeni napisat pojedinacno mjesecnu platu igracaa slobode ukljucujuci i zebu a ako neko zna jos bolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako sam dobro čuo izjavu Husića 800 000 KM od budžeta ide na plate u klubu, a sad koliko ko ima pojedinačno teško ćemo znati
ultrasstyle je pisao da su ovi do polusezone imali 800 KM.
Zavisi sve ko će doći i ko će ostati, nije isto kad imaš 23 igrača i 31
Šuška li se više za koga da će doći ? hajmo insajderi

Zavisi sve ko će doći i ko će ostati, nije isto kad imaš 23 igrača i 31

Šuška li se više za koga da će doći ? hajmo insajderi
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
do polusezone su imali mahom po 800, pojedinci malo vecu, do 1000 maraka (mozda 2-3-4 igraca) sto je i Azmir na skupstini potvrdio kad je govorio da ti ne mozes za 1000 maraka nac dobrog igraca...
sad kako ce biti vidjet cemo, naravno cinjenica je da Zeba ne igra za 1000 maraka
sad kako ce biti vidjet cemo, naravno cinjenica je da Zeba ne igra za 1000 maraka

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Nusmir Fajic kazu blizu Slobode, mora da se neko zajebava ali hajde
Kakav gigant ovaj nas babuka 

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Sulejman Krpić, 24-godišnji napadač koji je bio jedan od najzaslužnijih igrača za povratak Slobode u Premijer ligu Bosne i Hercegovine, ponovo će obući dres tuzlanskog kluba s kojim je dogovorio saradnju.
Krpić je na kraju prošle sezone napustio Slobodu, koji je sa jedanaest golova predvodio do povratka u društvo najboljih, te je zbog toga postao miljenik navijača tuzlanskog kluba, a njegov povratak predstavljat će veliko pojačanje za tim sa Tušnja.
"U ponedjeljak dolazim na prozivku", potvrdio je Krpić za portal ****.ba, te je dodao:
"Što se tiče povratka, vraćam se kao svojoj kući. Meni je bilo jako dobro u Tuzli. Kada sam došao na prvi trening, odmah sam želio pokazati svima da sam dobar. Sada želim pokazati još više. Željan sam golova".
Dvadesetčetverogodišnji napadač vjeruje da će Sloboda izboriti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te ističe da se ovaj klub treba boriti za gornji dio tabele.
"Sada se vraćam u Slobodu da ostanemo u društvu najboljih. Sloboda je klub koji treba da se bori za gornji dio tabele, a ne za opstanak. Ljudi u Upravi zaista rade sve dobro za klub", dodao je Krpić na kraju razgovora za naš portal.
Krpić je u karijeri nastupao za omladinske kategorije Orašja i Dinamo Zagreba, odakle je otišao u austrijski LASK, a zatim se vratio u Orašje gdje je igrao za prvi tim. Nakon toga nosio je dres Sarajeva, Metalca, te Slobode.
Krpić je na kraju prošle sezone napustio Slobodu, koji je sa jedanaest golova predvodio do povratka u društvo najboljih, te je zbog toga postao miljenik navijača tuzlanskog kluba, a njegov povratak predstavljat će veliko pojačanje za tim sa Tušnja.
"U ponedjeljak dolazim na prozivku", potvrdio je Krpić za portal ****.ba, te je dodao:
"Što se tiče povratka, vraćam se kao svojoj kući. Meni je bilo jako dobro u Tuzli. Kada sam došao na prvi trening, odmah sam želio pokazati svima da sam dobar. Sada želim pokazati još više. Željan sam golova".
Dvadesetčetverogodišnji napadač vjeruje da će Sloboda izboriti opstanak u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, te ističe da se ovaj klub treba boriti za gornji dio tabele.
"Sada se vraćam u Slobodu da ostanemo u društvu najboljih. Sloboda je klub koji treba da se bori za gornji dio tabele, a ne za opstanak. Ljudi u Upravi zaista rade sve dobro za klub", dodao je Krpić na kraju razgovora za naš portal.
Krpić je u karijeri nastupao za omladinske kategorije Orašja i Dinamo Zagreba, odakle je otišao u austrijski LASK, a zatim se vratio u Orašje gdje je igrao za prvi tim. Nakon toga nosio je dres Sarajeva, Metalca, te Slobode.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma dovesce Azmir jos nekoliko dobrih pojacanja kako bi se izvukli iz zone ispadanja a onda od ljeta samo nadograditi ekipu s obzirom da ce vjerovatno pojacanja dobiti dugorocnije ugovore nego sto je bio slucaj u proslosti.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Moze Ibrakadabra moze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.