FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

imekorisnicko
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la imekorisnicko » 17 jan 2015, 17:32

Adviser je napisao/la:Neka nam Lekanić treba. :roll: Ne mogu se složiti sa vama, Zeba bi u svakom klubu u BiH bio pojačanje!

Ovako se privlače navijači na stadion, moraš nešto uložiti da bi ti se vratilo, a kod nas idu na kartu ljubavi, odanosti ... naši "Kokota dovode" da rastjera i ovo malo što ima. ccc :oops:
On,dugoročno gledano, nije bio "pojačanje" ni u zadnjoj sezoni dok je igro za nas,ne sjećam se jedne utakmice protiv nekog jačeg da je dobro odigro, već je bio star, nije napredovo, pričalo se i da je unosio nemir u svlačionici. Potpuno je nelogično da sad zauzima mjesto nekom ko napreduje radi par "malih" utakmica gdje bi nam koristio.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 17 jan 2015, 17:45

terabajt je napisao/la:Nek mu je sa srecom.
I od mene :)

Sve je vec receno u postovima iznad...Za prekida bi Zeba dobar bio ali kad je u pitanju motorika i brzina tu bi sigurno izgubili. Ocekujem da ce nam se igra i protok lopte ubrzati na proljece i sad kad bi napravili anketu sigurno oko 60-70% raje nije bilo za njegov dolazak. Nama jednostavno treba Play koji ce u trku izbacivati po dva igraca i praviti visak...Mali Amir je buducnost i nadam se da ce dobivati mnogo vise prilike za igru.

Schwarz, Imekorisnicko odlicni postovi sve receno.. :salut:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 jan 2015, 17:47

Kad je bio tu, svi ga "tjerali" zbog nezalaganja i pruzanja prilike novim igracima, a sad kukaju. Siguran sam da je Ognjen trenutno bolji igrac, u boljoj formi i sa vise motiva od Zebe. Od njega dosta nek u zadnjem kolu uvali ga na Hadisonu za gubitak titule.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jan 2015, 17:48

koliko god bio drag svima nama - jedan od onih kojima se prečesto ne igra, a u jačim utakmicama vježbaju hudinijevu tačku nestajanja. jedine jake utakmice koje je dobro odigrao su protiv šerifa.

NemaStrancaDoBosanca
Kontakt:

Post Postao/la NemaStrancaDoBosanca » 17 jan 2015, 17:52

Fidelito je napisao/la:
plavipatriota je napisao/la:ozbiljno, osim tine i avdije, ko im još fali? :mrgreen:
Koliko vidim svi su im tu,čak je i njihov najbolji igrač Milevski tu,naravno sem Tine i Avdije.
Od prve ekipa u Gabelu nisu putovali Milovic, Vrsajevic, Susic, Kouassi i Gotal.

Video s utakmice: http://hajduk.hr/vijest/kombinirani-haj ... ijalu/5303" onclick="window.open(this.href);return false;
Iz ljubavi, iz dišpeta. Član Hajduka. http://hajduk.hr/klub/clanstvo

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jan 2015, 18:00

oj odbrane i rasula.

antolović :bow:

fanatic1991
Kontakt:

Post Postao/la fanatic1991 » 17 jan 2015, 18:02

Pravo mi se svidja ova kombinacija boja na dresu :ljepota:
I dont have a singnature:(
Can i have yours?

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 17 jan 2015, 18:03

što se tiče zebe nije mi žao,sjetite se samo utakmica protiv maribora i u mariboru i na koševu kad je gubio lopte a mi golove primali pa igara u toj polusezoni,mahanja rukama indolentnosti,zavaljivanja kvese na toj strani

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 17 jan 2015, 18:07

jel mu ovo zeljković budalasti igra lijevog beka budala igrač izgubi loptu na centru i trči za igračem i primismo gol nakon njegove greške, i nakon druge njegove smo mogli primit gol, ja ne znam ko ga više drži i fosrira i na lijevom beku još, pa bolje juniora stavit manje bi griješio od njega **** sve, bio je onaj mali lijevi bek naš solidan.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jan 2015, 18:18

Zeljkovic retard samo takav,haj dobro sto je gol skrivio ali poslije toga ova njegova procjena i postavljanje fuj.Bogdanovic se dohavizao pred kraj polusezone,kakav god da je ne moze biti gori od ovog debila...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 jan 2015, 18:19

I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
BUDI ŽELJO !!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 17 jan 2015, 18:21

champions1921 je napisao/la:I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
Svi su karine ali ovaj zeljkovic je glup frajer jednostavno.Od svih nasih stopera bio je daleko najgori i sad nastavlja po svom :crazy:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 17 jan 2015, 18:21

champions1921 je napisao/la:I Kosoric i Bogdanovic i Zeljkovic su u pet deka.. Ako se ne poprave u pripremama bice belaja nazad kao i do sada..
jel došo taj uzelac nema nigdje da je potpisao probat njega pozadi pa vidjeti ovo je katastrofalno.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 17 jan 2015, 18:22

Video izvjestaj iz Sjeverne Koreje :mrgreen:

Znamo da je Amar otjerao Zebu a i plata mu nije bila bas mala..Kao da ga je Brko "svjesno zavalio" na lijevom krilu da i raja vidi da nema nista od njega.. :)

Odbrana izgleda jos luta.. :(

Sejo desno krilo, izborio penal i zabio 2.. :cool: Memija bek ;)

Samo nek' ih fizicki dobro spreme ima ovdje potencijala itekako.. :salut:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 jan 2015, 18:25

Vidjecemo Uzelca ako dodje ali po meni ni on a ni Asanovic ne mogu nesto posebno unaprijediti nasu igru u zadnjoj liniji.. To su stoperi koji tek trebaju da se na pravi nacin afirmisu.. Nama treba jedan iskusan stoper i kvalitetan zadnji vezni koji ce roviti u defanzivi i rasterecivati stopere.. Ovako je meni lose..
BUDI ŽELJO !!!

fininavijac

Post Postao/la fininavijac » 17 jan 2015, 18:27

champions1921 je napisao/la:Vidjecemo Uzelca ako dodje ali po meni ni on a ni Asanovic ne mogu nesto posebno unaprijediti nasu igru u zadnjoj liniji.. To su stoperi koji tek trebaju da se na pravi nacin afirmisu.. Nama treba jedan iskusan stoper i kvalitetan zadnji vezni koji ce roviti u defanzivi i rasterecivati stopere.. Ovako je meni lose..
Ma ja mislim da gori ne mogu biti od ova dva što imamo pozadi i ovog zeljkovića, gore ne može 100 %.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 17 jan 2015, 18:34

uvijek može gore. zeljković je recimo u tandemu sa kerlom super igrao stopera.

pred nama su pripreme, oda je peti dan sa ekipom i isprobava, vidjećemo šta će skontati.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 jan 2015, 18:35

tek je pocetak nemojte pljuvati toliko, pa svako moze imati los dan daj malo pozitive.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 17 jan 2015, 18:38

Ja ih ne pljujem.. Takvi su, kakvi su.. Nisu ni dovedeni kao neka kvalitetna pojacanja.. Cinjenica je da su citavu polusezonu odigrali lose.. Sto neko rece ne vjerujem da smo imali losije stopere od rata pa na ovamo..
BUDI ŽELJO !!!

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 17 jan 2015, 18:45

Ma teren je bio katastrofa i Hajduk je bolja ekipa nema tu šta. Ovo je realnio trebao biti petak. Nadam se da će Oda vidjeti gdje sve škripi. Teško je naći dobrog štopera, a da ne košta. Hare je pojam štopera u Želji poslije rata, ali nema toga više. Da je nafatati nešto kao onaj Amanaka što je bio.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Omerta1921 i 18 gostiju.