Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
Pogba
Kontakt:

Forum

Post Postao/la Pogba » 17 jan 2015, 18:34

Logotipi ok, podforumi evropskih ekipa bespotrebni. Samo se razvodnjava bespotrebno.

Sasvim dovoljna je tema jednog kluba i tema lige/kupa.

Apelujem da se predomislite bar sto se tice Serie A jer ste EPL i BL vec zavrsili.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Clutch
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la Clutch » 17 jan 2015, 18:37

Pa stavite onda i logo EPL-a, Primere, NBA lige, itd.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 17 jan 2015, 18:41

QUARESMA 18<<< je napisao/la:nije lose ovo, samo eto bilo bi dobro da su i za nase bosanske klubove teme u pdf premier liga bih, kao sto je kod engleza recimo
Ja baš krenuo da ovo napišem. Ne znam zašto odmah nisu ovako napravili :mrgreen:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 17 jan 2015, 18:54

Ma ne valja ovo ovako sekunde....hajd moze proci recimo za Zelju I Sarajevo gdje se pise dosta postova dnevno...al sto ce za Juve (konkretno za njih pisem jer ih jedino simpatisem od stranih klubova) kad je ta tema ubjedljivo najjaktivnija na Seria A PDFu a opet zna se desiti da ne napisemo nijedan post za dan ili dva dana.... treba vratiti kako je bilo bar za Seriu A... opet ponavljam za Zelju moze proci da ima svoj PDF jer pise nas barem 200-300 o Zelji, al nas na PDFu Juveta max ima 15-tak aktivnih, pa sto cemo onda otvarati vise tema npr transferi I sl kad ni na ovoj ne pisemo.......a ista je situscija I sa temama ostalih (i domacih i stranih) osim Zelje I Sarajeva. ...
Ovo je samo sugestija, naravno ne mora se usvojiti...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 jan 2015, 18:59

Niko ne kaže da morate otvoriti posebne teme, možete nastaviti sve isto, ako mislite da je tako najbolje.

Ali znači da sada recimo Inter može imati moderatora na kojeg se neće žaliti svakih 15 minuta zato što navija za Juventus.

sve u svemu, novi sistem ima prvenstveno ulogu da olakša moderatorima, a ne forumašima. Znači, ono što biste vi u prvom redu trebali osjetiti je olakšanje od trolova. A teme... pa nikad se nije ni određivalo ni zabranjivalo koje teme će se otvoriti.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 17 jan 2015, 19:00

Donnie Darko je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:nije lose ovo, samo eto bilo bi dobro da su i za nase bosanske klubove teme u pdf premier liga bih, kao sto je kod engleza recimo
Ja baš krenuo da ovo napišem. Ne znam zašto odmah nisu ovako napravili :mrgreen:
Je li samo meni čudno vidjeti "Klubovi u BiH" i onda unutar toga tema "Premijer liga BiH"? :D Logičnije bi mi bilo da piše ili ime lige ili recimo "Klupski fudbal u BiH", pa onda unutar toga sve ostalo...

Inače, sve pohvale za izmjene na forumu, pogotovo vezano za reprezentativni sport. :clap:
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 17 jan 2015, 23:07

još samo da na podforume predviđene za lige peetice (seria a, primera, premiership...) postavite njihove zvanične ambleme i u okviru tih podforuma ambleme za klubove koji već imaju svoje teme i to bi bilo to.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jan 2015, 23:16

Ma treba otvoriti podforum za vedatora, ovo nije humano šta čovjek radi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 17 jan 2015, 23:27

Forum je sad odlican sa ovim ikonicama svaka cast admin timu na ovome i cestitke od mene. :)
04.10.2009 !!

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jan 2015, 08:46

alan_kardec je napisao/la:još samo ambleme za klubove koji već imaju svoje teme i to bi bilo to.
Ne može se staviti sličica za temu, samo za podforum.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jan 2015, 09:13

Za sada, mislim da smo postigli dosta dobre rezultate ovim proširenjima. Barem mi se tako čini po broju prijava koje dobijam (a kojih je daleko manje nego recimo prošle sedmice).

Sigurno je da još uvijek ne znaju svi za ova naša pravila i da će biti novoregistrovanih članova koji ih neće znati.

Molio bih sve forumaše da mi u početku pomognu i osobama koje dođu da troluju temu koja je namjenjena samo navijačima skrenu pažnju da su pogriješili, prijave post i ne ulaze u dalje diskusije (pri tome je sasvim dovoljno da jedan forumaš to uradi, nema potrebe da to radi vas trideset, jedan ispod drugog.)

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jan 2015, 09:15

Također, ako neko ima prijedlog kako da se riješimo nekolicine forumaša koji su privatizovali sve teme o reprezentaciji i uništavaju ih internim pošalicama i prepucavanjima. Ne bih ih banovao trajno, svakako će se i vratiti... a ne znam da li bi jednostavna molba mogla upaliti :pray:

Virtual? Harishp? Imate li vi kakav prijedlog?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2015, 11:03

Ja već duže vrijeme skoro nikako ne pišem na pdf reprezentacije, uletim ponekad, ali ni blizu onom intenzitetu kao kad je Pape bio selektor, ali diskusija se time nije promijenila, sve je isto, ako me banuješ sigurno se neću vratiti, do tebe je. Kad te neko jednom otjera iz svoje avlije, znači da si nepoželjan. Sve u svemu, sedam prelijepih godina :salut:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Profesor
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la Profesor » 18 jan 2015, 13:38

Zasto mi na app ne pokazuje teme arsenala, uniteda, celzia i poola?

admin
Site Admin
Kontakt:

Re: Forum - pristup mobitelom

Post Postao/la admin » 18 jan 2015, 13:41

Profesor je napisao/la:Zasto mi na app ne pokazuje teme arsenala, uniteda, celzia i poola?
Moraš reinstalirati aplikaciju.

biće na portalu obavijest o tome, ali ćemo raditi još promjena, pa je najbolje uraditi reinstalaciju kad sve bude završeno.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 18 jan 2015, 14:02

Kad ste već počeli ukrašavati forum ovim grbovima, možda bi mogli ubaciti i najdraži klub, ili klubove kao što je to slučaj na RealGM forumu, koji je istog tipa kao ovaj. Ono, najdraži domaći tim, najdraži strani tim, na nogomet mislim, i ubaciti još poneki sport ako ima potrebe, prije svega NBA :mrgreen: Evo dole slika kako to izgleda. :D

slika

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 18 jan 2015, 14:48

Nisam optimista da bi taj dodatak radio na svim mogućim platformama i pri svim budućim updateima.

Pogledaćemo.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 18 jan 2015, 14:54

slika

ovo bi bilo dobro potrudite se :thumbup:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jan 2015, 15:35

Donnie Darko je napisao/la:Kad ste već počeli ukrašavati forum ovim grbovima, možda bi mogli ubaciti i najdraži klub, ili klubove kao što je to slučaj na RealGM forumu, koji je istog tipa kao ovaj. Ono, najdraži domaći tim, najdraži strani tim, na nogomet mislim, i ubaciti još poneki sport ako ima potrebe, prije svega NBA :mrgreen: Evo dole slika kako to izgleda. :D

slika
Mogli bi i and1 ubaciti kad smo vec kod toga. :mrgreen:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 18 jan 2015, 15:52

Dobre su promjene na forumu,ovo sa grbovima kod nicka bi bilo predobro :thumbup:
A definitivno trebate radit nesto sa pdf o reprezentaciji,ono vise ne moze onako,udjem na temu da vidim kako je Pjanic igrao npr ili ima li kakavih novosti za njega u klubu,kad ono vitro i jos par njih govore da je Pjanic na nivou BiHPL.I naravno na njih se nakaci 20 koji ne misle tako i na preko 10 stranica se vodi rasprava da li je Pjanic zadnji kloc ili ne i to naravno preraste u licne rasprave i udalji se potpuno od teme.
A dobro mozda se to ne moze sredit uopste,mozda je to do naseg seljackog,bosanskog,glupog mentaliteta da nam nista na svijetu ne valja i sve pljujemo pa tako i igraca Rome na cije poteze,asistencije i golove svrsava cijela Italija a i Europa.
Nad tobom sunce najljepše sja

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.