Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ne mogu ja ovo više gledat. Uvijek ove yebene crne rupe. Može li ikako bez toga? Možemo li i u jednom sportu završit započeto? Odigraš odlično prvo pol. a onda 2. katastrofalno. I nisu nas oni pobjedili već mi sami sebe !!!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
Hattrick10
- Kontakt:
goranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
Hrvatska druga isto sa 4 boda
Verovatno da Bosna i Iran pakuju kufere
pakujte vi ajvara, fali bosancima
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
Kakav si clowngoranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Malinović i Prce uzimaju šuteve jer samo oni to mogu protiv ovakve odbrane. Krila 'ne koristimo' jer je austrijska odbrana nenormalno pokretljiva i rijetko kad pucaju na krilu. Kontre ne trčimo jer se bojimo odbitaka u ruke protivnika, kao jučer, plus što su mnogo brži od nas i naše kontre su mnogo rizičnije.Arhitekt je napisao/la:Sta brani nemoguce?Ima isto odbranjenih zicera koliko i nas golman, samo sto Malinovic i Prce uzimaju svaki sut a nista ne pogadjaju, krila ne koristimo nikako, kontre cijelu utakmicu nismo imali.Nemojte te price o stokilasima, dovoljan je dan igrac da tric i drugi da doda loptu za kontru
Sve veoma logično. Ljudi su bolji od nas, imaju širu klupu, samim tim mnogo više rješenja, mnogo više rotacija u odbrani i to je to. Zatvorili su nam pivota, počeli na vrijeme izlaziti na igrača sa loptom, sve školski i čestitam im na pobjedi, sasvim zasluženo.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To je to_dreamer_ je napisao/la:mi ne znamo dati gol kada ljudi igraju s cetiri igraca... sta mi hocemo onda.. uzeli smo taj iran i to je to, treba biti realan
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sad je karacic nasao kad ce igrati, na kraju tekme 
- skyisthelimit
ovo se mozda izgubilo ali s obzirom da cetiri ekipe prolaze dalje, imamo mi jos sanse dobre 
dobijamo makedonce i tunis idemo dalje kao treci
uzivancija je biti na svetskom prvenstvu pa kako god
uzivancija je biti na svetskom prvenstvu pa kako god
- akisarajevo92
- Kontakt:
nijedna yebena kontraaaaaaaaa. pa znate li baciti loptu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
Juventino1995
- Kontakt:
-
Hattrick10
- Kontakt:
J*** ti kontru da ti J*** u picku materu vise da ti J*** kontru
"S lijepim ženama je kao s nogometom. Veselimo se lijepom vikendu, a nakon toga smo beskrajno razočarani."
- OnlyUnited
- Kontakt:
Uzasne kontra.. Najmanje 5 golova upropastili na taj nacin...
- Ed Woodward for Prime Minister !
vidi grka sto provociragoranzoran je napisao/la:Zasad Makedonija je prva sa 4 boda i maksimalan ucinak 2 od 2, +10 gol razlike
steta pa niste s nama u grupi u kosarci, da vam sahranimo taj umrli sport koji ide na nivo albanske kosarke
nemamo kontru, ****...nemamo laganih golova
- Goalgetter
- Kontakt:
Pa opet duga lopta pobogu i opet je gubimo. Vec peti put u u picku materinu PA OVO JE NEMOGUCE
J*** ti kontru
J*** ti kontru
DO KONTRI NISU NI STOKILASI KRIVI NI NJIHOVA BRZINA,NI NASA OPREZNOST NEGO STO LOPTU NE ZNAMO BACIT
Nad tobom sunce najljepše sja
Pa ja ne vjerujem više stvarno
MI SE SAMO BRUKAMO SA OVIM KONTRAMA! Ljudi nam se smiju, ne bacaj je J*** joj mater kad ne znas!
evo vidite da ne znamo igrati kontre...ova maloprije akcije je sve pokazala....valjda je sad to svima jasno
Ne znamo kontre
loši pas igraci, to je smiješno koliko su loši i bez osjecaja ti pasovi
Ne znamo kontre
loši pas igraci, to je smiješno koliko su loši i bez osjecaja ti pasovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.