How yes no,prvo skoci pa reci hopmirzatele je napisao/la:Ma yebo kup, dosta ce nam bit liga i lp ove sezone
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
PEP je napisao/la:How yes no,prvo skoci pa reci hopmirzatele je napisao/la:Ma yebo kup, dosta ce nam bit liga i lp ove sezone.
Svjesni smo mi da to nece biti lako ostvarit,na kraju krajeva,nismo mi prepotentni navijaci bayerna.
Dzoni je napisao/la:PEP je napisao/la:How yes no,prvo skoci pa reci hopmirzatele je napisao/la:Ma yebo kup, dosta ce nam bit liga i lp ove sezone.
Svjesni smo mi da to nece biti lako ostvarit,na kraju krajeva,nismo mi prepotentni navijaci bayerna.
ako je iko prepotentan to ste vi pogotovu sada ,kurcili ste se i sezonama ranije pa ste dobijali niske udarce i samare do prosle sezone,kada niste mogli meda ,mi jesmo imali nade za ponovno finale jer smo u 4 sezonse odigrali 3 finala i normalno kad si sampion da hoces korak naprijed jos jedan da ucinis,da ostanes upamcen decenijama po necemu lijepome ,nismo uspjeli Ok ,real proso takticki nas pobjedio i u konacnici i svaka cast pruzam ruku .Favoriti jeste ali ne jedini ,hocete li opravdati to cemo vidjeti .
Ocito ti pamcenje ne seze tako daleko.
Uber bayo,ovo ono.
Inace ubjedljivo najseljackiji nadimak ikad.
Uber bayo,ovo ono.
Dzoni je napisao/la:Ocito ti pamcenje ne seze tako daleko.
Uber bayo,ovo ono.![]()
pasa moj lijepo procitaj moja post pa ces skontati zasto je to bilo i ako je bilo,i zasto su to govorili.zivio
PEP čim vidi da neko ne spominje Bayern u kontekstu titule odma se uvrijedi. Kako molim vas to možete 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
PEP je napisao/la:Dzoni je napisao/la:Ocito ti pamcenje ne seze tako daleko.
Uber bayo,ovo ono.![]()
pasa moj lijepo procitaj moja post pa ces skontati zasto je to bilo i ako je bilo,i zasto su to govorili.zivio
Evo dvoumim se izmedju Dostojevskog i tvojih postova.
nema potrebe, skocit ce ramo umjesto menePEP je napisao/la:How yes no,prvo skoci pa reci hopmirzatele je napisao/la:Ma yebo kup, dosta ce nam bit liga i lp ove sezone.
onaj prvi gol Torresa je smislena akcija, na sredini sve odigrano iz prve i izbačen Francuz u for...Mozambik je napisao/la:To ne iskljucuje jedno drugo. U ove dvije utakmice nisu napravili ni jednu smislenu akciju, a zabili su 4 gola, da covjek ne povjerujebarca_87 je napisao/la: kaze madridist nista nema cholova druzina ,ono ruzna igra,samo nabij i u napadu nista ,losi skroz su
zadnjih 5 utakmica cholova druzina neporazena u madridskom derbiju (3 pobjede ,2 nerijesene )
kod Atletica mi se sviđa to, da kad npr. igraju 2 na 2 po strani nikad ih nećeš vidjeti da vrate loptu nazad, ako nema prostora, nego guraju naprijed...a onaj Alba u Barci, svaka druga lopta mu je nazad
Da Pepe nije onako pogrijesio ne bi tu bilo nikakve akcije,al dosta o tome,Atletiko je prosao dalje,sombrero je napisao/la:onaj prvi gol Torresa je smislena akcija, na sredini sve odigrano iz prve i izbačen Francuz u for...Mozambik je napisao/la:To ne iskljucuje jedno drugo. U ove dvije utakmice nisu napravili ni jednu smislenu akciju, a zabili su 4 gola, da covjek ne povjerujebarca_87 je napisao/la: kaze madridist nista nema cholova druzina ,ono ruzna igra,samo nabij i u napadu nista ,losi skroz su
zadnjih 5 utakmica cholova druzina neporazena u madridskom derbiju (3 pobjede ,2 nerijesene )
kod Atletica mi se sviđa to, da kad npr. igraju 2 na 2 po strani nikad ih nećeš vidjeti da vrate loptu nazad, ako nema prostora, nego guraju naprijed...a onaj Alba u Barci, svaka druga lopta mu je nazad
svaka im cast i to je to..
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Re: Real Madrid CF
Nakon dobrih reakcija na izmjene koje smo radili unutar foruma Premijer liga BiH, krećemo i sa unaprjeđenjem dijela foruma posvećenog stranim klubovima.
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Kreiran je i podforum za vaš klub.
Pravila će biti jednaka kao za klubove iz Premijer lige BiH. Znači, dosadašnja tema ostaje rezervisane za navijače kluba, može se otvoriti još jedna za opšte diskusije na kojoj će svi moći diskutovati o navedenom klubu, te niz drugih tema za koje smatrate da su potrebne, a na kojima svi mogu ravnopravno diskutovati.
Želite li diskutovati o ovim promjenama, učinite to ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p3983573" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da su dvije teme za goste i domacine sasvim uredu.
Al kako zelite
Al kako zelite
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Odlicno, da ne citam vise razne policemane, currye, pepove
Korak naprijed,dobra stvar i za forum i za forumase.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Mislim da nema potrebe da se otvaraju teme za transfere, praćenje utakmica itd. To sve možemo pisati i ovdje.
Ako neko želi otvoriti temu gdje bi se svršavalo na najboljeg igrača svemira, to je ok.
Ako neko želi otvoriti temu gdje bi se svršavalo na najboljeg igrača svemira, to je ok.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Ma nema.
Preko ljeta svakako se nema sta pisati sem transfera.
A o treneru , castilji bilo cemu sad se moze raspravljat vise ovdje kad nema svakakvih uleta.
Plus je preglednije.
Preko ljeta svakako se nema sta pisati sem transfera.
A o treneru , castilji bilo cemu sad se moze raspravljat vise ovdje kad nema svakakvih uleta.
Plus je preglednije.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Joj termina sutra. Moram alarm naviti da ustanem.
Sto se utakmice tice sutra, cini se lagano ali mislim da cemo se dobro namuciti. Getafe je uzeo Barci bod i Atletico se dosta mucio sa njima a i sigurno da nekim igracima nisu baterije pune nakon Atletica.
Pepe propusta, tu Varane upada tako da nea problema. Ostalo standardno.
Sto se utakmice tice sutra, cini se lagano ali mislim da cemo se dobro namuciti. Getafe je uzeo Barci bod i Atletico se dosta mucio sa njima a i sigurno da nekim igracima nisu baterije pune nakon Atletica.
Pepe propusta, tu Varane upada tako da nea problema. Ostalo standardno.
Jel misliš na Kroosa, Isca ili Ronalda?Clutch je napisao/la: Ako neko želi otvoriti temu gdje bi se svršavalo na najboljeg igrača svemira, to je ok.
Lajkam ovo što smo se riješili policajca. Možda se čak i vratim ozbiljno na ovu temi
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.