Mora biti razlog zasto Halilbegovica nema ovdje al nebitno, upravu si za srednjaka a krila slabo koristimo tokom igre ajd mogu se sloziti da ovicna nije neka klasa al brate faruk je dobar igrac ne bi igrao bundes ligu da je los. A ko je Dzozic?samo_lijevo je napisao/la:esprit24 je napisao/la:@pauk, povreda je u pitanju
Mi svi moramo biti svjesni da smo mi dosta limitirana ekipa sto se tice napada, jer od nase vanjske linije samo Malinovic u klubu igra u napadu, dok ostali igraju pretezno u odbrani. Mi tu limitiranost nadoknadjujemo srcem i zeljom i za sad nam hvala Bogu prolazi. Nama ce u buducnosti trebati jedan lijevi bek, a nadam se da ce to biti Vladan Loncar. Ono sto me nervira samo sto se ne puca vise sa devet-deset metara nego svaka akcija ide na pivotu. U svakom slucaju idemo se regenerisat , oporavit, psihicki pripremiti i pobiti se sa svima do kraja pa sta Bog da.
P.S ajde da budemo racionalni i skromni da ne pljujemo ove momke, jer ovo sto nam oni priredjuju to je neprocijenjivo, ko sto neko rece prvo SP da ne moram navijati za Poljsku, Francusku...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Imamo mi Dzozica na desnom beku,Halilbegovica na lijevom.Ovaj drugi je dusu dao za ove meceve pa da je rasplali sa 9 metara.Imamo jos Loncar dosta raditi,tek mu je 18 godina.
Treba nama srednji bek i to odmah.O krilima da ne govorim.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.