Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

topnik1
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 22:21

Pa kako će i pobijedit kad svi skupa imate luzerski mentalitet i već najavljujte poraz. ? Koji đavo jbt, i onda se čudite kad izgubimo :?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 17 jan 2015, 22:27

Ne znam zašto al eto kontam da necemo sutra izgubit ... moramo pomoc drugovima Terekovcima :lol:
Arsenal All The Way !

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 17 jan 2015, 22:41

Barcod je napisao/la:Ne znam zašto al eto kontam da necemo sutra izgubit ... moramo pomoc drugovima Terekovcima :lol:
Samo zbog njih ću lakše prihvatiti poraz :mrgreen:
Pld W D L
38 26 12 0

Barcod
Kontakt:

Post Postao/la Barcod » 17 jan 2015, 22:46

anell je napisao/la:
Barcod je napisao/la:Ne znam zašto al eto kontam da necemo sutra izgubit ... moramo pomoc drugovima Terekovcima :lol:
Samo zbog njih ću lakše prihvatiti poraz :mrgreen:
:lol:
Arsenal All The Way !

arminarsenal
Kontakt:

Post Postao/la arminarsenal » 17 jan 2015, 22:47

Da onaj Wenger nije debil kakav jeste,stavio bi sutra Chambersa umjesto Mertesacera,zbog brzine njihovih napadaca,to bi svaki trener na zemaljskoj kugli sutra uradio,ali :nene:

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jan 2015, 22:54

topnik1 je napisao/la:Pa kako će i pobijedit kad svi skupa imate luzerski mentalitet i već najavljujte poraz. ? Koji đavo jbt, i onda se čudite kad izgubimo :?
s obzirom na iskustva u velikim utakmicama,neznam kako opće očekivati remi :lol: za mene će biti iznenađenje ako ne popijemo bar 3 komada,iako i city ima rupetina u ekipi pogotovo u obrani,mi smo priča za sebe,u pravilu primamo neki jeftini gol iz prekida ili šeprtljima u obrani,i tako već godinama,a u napadu kod lomljenja rezultata,u pravilu se promaše mrtvaci,a muda prije tekme igračima su velika do neba,a kad dođe tekma kao da su ih ostavili u svlačioni :rol:voajer je u euforiji dolaska druge poljske lude,umjesto da je doveo već nekog dmf za prvih 11

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 jan 2015, 22:56

topnik1 je napisao/la:Pa kako će i pobijedit kad svi skupa imate luzerski mentalitet i već najavljujte poraz. ? Koji đavo jbt, i onda se čudite kad izgubimo :?
hahahaha sad su navijaci (i to oni sto pisu na forumu :crazy: ) krivi sto imaju luzerski mentalitet pa voajer stalno luzerski gubi jake utakmice uglavnom svi su krivi samo Wenger nije :lol: :lol:

Ono sto je kriminalno je da je francuski ublehas 17-godisnjaka doveo u prvi tim kao DMFa, uglavnom sve ce spodoba uraditi samo da ne potrosi novac za klasu na tako krucijalnoj poziciji...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 23:02

BigBigBang je napisao/la:
hahahaha sad su navijaci (i to oni sto pisu na forumu :crazy: ) krivi sto imaju luzerski mentalitet pa voajer stalno luzerski gubi jake utakmice uglavnom svi su krivi samo Wenger nije :lol: :lol:

Ono sto je kriminalno je da je francuski ublehas 17-godisnjaka doveo u prvi tim kao DMFa, uglavnom sve ce spodoba uraditi samo da ne potrosi novac za klasu na tako krucijalnoj poziciji...
Čekaj, ti imaš luzerski mentalitet i za istu stvar kriviš igrače ?

meni to nema smisla, al hajd
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 17 jan 2015, 23:03

hahahahahaha ne mogu da vjerujem pa je li ja igram pa da moj eventualni luzerski mentalitet bude presudan u tome da gubimo? Ti si nesto pomijesao mi ovde samo pratimo, a voajer i njegovi igraci gube te utakmcie a ne mi navijaci. Izgubili smo skoro sve moguce utakmice protiv top timova i ti se cudis sto su ljudi pesimisticni? :lol: :lol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 17 jan 2015, 23:04

mi igramo preko kompa :rol:

"Spremni smo za "smrtonosni" City." - Monreal! :rol: kad pukne 6

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 17 jan 2015, 23:06

Pa eto meni to baš ne ide u glavu. Ako posmatraš kroz prizmu Arsenala svi smo mi kolektiv i ako ti imaš luzerski mentalitet onda nešto ne valja sigurno. Ako sutra svi očekujemo poraz i to nas uopšte neće potresti treba se zapitat pa šta očekujemo uopšte od Arsenala.
Treba zauzeti stav velikog i takav biti. Ne napadam ja tebe al malo mi to nejasno, ako si već kod Wenger vidio takav mentalitet nemoj ti i ostali takvi biti :?

VOLIM TE ČELIK!!!!!

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jan 2015, 00:11

Luzerski mentalitet se dobije nakon mnogo poraza. Pobjednicki mentalitet se dobije nakon mnogo pobjeda. To vazi za igrace i za navijace. Vazi i za sve drugo. Sta ces ocekivati ako se pobijes sa momkom koji te je vec ranije vise puta dobro namlatio? Normalno da ce te biti strah da se bijes. Jos je gore kad je vise njih koji te redovno samaraju.

Ako je iko bio optimista, onda je to @Paja. Pogotovo kad je Wenger u pitanju. Svi mi to znamo i ja sam to dobro osjetio, ali covjek je jednostavno postao pesimista i ne vjeruje vise Wengeru jer razloga za veliki ili bilo kakav optimizam vise nema.
Treba li biti budala i nadati se necemu kad je Arsenal vec godinama sve osim ambicioznog i konkurentnog kluba?

Zastrasujuce je ovo sto Arsenal ima ponajboljeg igraca lige koji je odgovoran za preko pola golova ali ipak ovaj Arsenal igra najlosijih 20 kola u posljednjih 20 godina. To neki zovu los start sezone ali za mene je 20 kola sve osim starta. Kakav start, to je preko pola sezone.
Sta onda ocekivati od ove ekipe kad decko koji je tek dosao spasava i ovo malo ugleda i imena kojeg Arsenal jos uvijek ima. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da se Alexis povrijedi. :silent:

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 18 jan 2015, 00:16

Uskočio bi neko drugi i davao golove i to je to. Fora je da se jednom zapne i da svi počnu igrati na nivou. Da izađu na teren sa jednim ciljem a to je pobjeda, pa makar loptu odnio rukom u yebeni gol.

Previše me nerviraju komentari tipa igrali smo dobro, imali smo posjed, nismo imali sreće, ovaj nas oštetio onaj nas oštetio, lopta nije htjela u gol( Od strane ljudi vezanih za klub, menadžera i igrača konkretno. Ne navijača). To ne treba ikog da zanima, i treba jednostavno reći izgubili smo izgubili smo bodove i to je nedopustivo.

Znači stvoriti režim pobjeda i samo pobjeda, sve ostalo je NEUSPJEH.
Treba nam više igrača poput Sančeza koji mijenjaju mentalitet ostalim igračima kad vide koliko se on trudi da pobijedi i na treningu pa će shvatiti svi neke stvari.

Slažem se da je Wenger postavo pi.čka i da ima taj gubitnički mentalitet, al ja ga nemam i uvijek očekujem pobjedu svog tima. To je to

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 18 jan 2015, 00:17

Radi se o vrsti stecenog ponasanja koje je bazirano na negativnim iskustvima. Buduci da su ona vrlo cesta protiv ovih top klubova, mi navijaci arsenala smo poput preplasenog sincica koji se trza kada otac dize ruku. :kafa:

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 18 jan 2015, 00:30

Promjena trenera je mozda jedini nacin da se ova uspavanka brzo okonca i da se krene sa mudima.
Ja se divim Southamptonu i stvarno sam toliko iznenadjen da jos ne vjerujem da oni nakon 22 kola drze trece mjesto. To vise nije pocetnicka sreca nego su oni jednostavno ozbiljan kandidat za Ligu Prvaka.
Ne znam kako ce podnijeti ove povrede i ova dva igraca koji zbog Afrika i Azija kupa ne igraju, ali ako je suditi po vecerasnjoj tekmi, mogli bi to proci mnogo lakse nego sto svako misli.

Ja sam jos ranije govorio bas na ovoj temi da Koemana vidim na klupi Barcelone. Davno nekad, prije nego je dosao u Englesku sam ja to mislio ali nije Koeman jedini mladi ambiciozni trener. Ima ih jos.
Koeman bi i Arsenalu leg'o ko budali samar.

Ne znam sta vise cekaju? Da Arsenal ispadne iz top4 i da i definitivno vise niko Arsenal ne shvata ozbiljno?

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 jan 2015, 00:51

Red je da i mi nekog dobijemo od jacih ekipa a da to nije Liverpool. :D Mislim, koliko god covjek bio kivan na Wengera i njegove maloumne poteze samo budala koja barem malo simpatise Arsenal moze navijati protiv istog. City je odvratna ekipa, bez duse, timskog duha, kolektiva koja se moze dobiti borbenoscu i htjenjem. Nas najveci problem je priprema utakmice, njih Wenger ubije u pojam svojim taktickim zamislima i miksanjem pozicija da ljudi prije pocetka utakmice vec razmisljaju o porazu. Sad dajem zivot da im uleti Henry, Adams ili neko treci od legendi Arsenala, poprica s njima pola sata i izvede 11 najboljih na njihovim prirodnim pozicijama da bi sutra dobili.

Tako, ako ne bude pretjeranog filozofiranja od Wengera, i ako ih aman zaman ne bude priprem'o psihicki za sutrasnju utakmicu ocekujem barem bod, ali sto ne i 3.

slika

Za ovo ne moras biti pretjerano pametan, bitno je da poznajes pozicije na kojim se tvoji igraci snalaze najbolje, but Wenger know. :guz:
1946

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 18 jan 2015, 00:57

Turčin ne vjerujem da će počet jer Cazorla igra dobro
Ramiz bi treb'o jer za njega nemamo zamjenu. Ovo ostalo manje-više OK
A.F.C. Bournemouth!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 18 jan 2015, 01:05

To Gibbs nije spreman za City ?
Pld W D L
38 26 12 0

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 18 jan 2015, 01:18

And Arsenal legend Merson believes Arsene Wenger’s squad are underachieving considering the talent that the Frenchman has at his disposal.

“It’s a shame that Arsenal are going to the Etihad and they’re only thinking about getting in the top four, they should be going up there and fighting for the title,” Merson told Sky Sports.

“I can’t pick Arsenal because of their record against the top four. If they get a draw, they should be happy.” :kafa:

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 18 jan 2015, 01:37

VOAJER OUT.
TRPAJ VOAJEROVU PRĆIJU.

Samo da provjerim kako mi radi ovaj novi forum.

ARTETA NAJGORI.
ZIRU KLADA.
BELGIJSKI KOZOJEBI.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.