Koliko je Hibert večeras siguran na veći ulog?

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
svi lokali imaju, a ako pitaš za on-line puno ih je u opciji 365,Will hill, Betsson (najšira ponuda), Expekt isto dobra ponuda, Pinn i SboBet otvaraju samo za play off. Unibet također ima ponudu.trosito je napisao/la:zdravo dal neko zna jel moguce kladenje na igrace- NBA na UNIBETU,ako ne koji sajt preporucujete ,hvala puno za info
hvala za info ,gledam opcije na unibetu ali nisam pronaso. Da mislio sam on line kladionicuzlajci je napisao/la:svi lokali imaju, a ako pitaš za on-line puno ih je u opciji 365,Will hill, Betsson (najšira ponuda), Expekt isto dobra ponuda, Pinn i SboBet otvaraju samo za play off. Unibet također ima ponudu.trosito je napisao/la:zdravo dal neko zna jel moguce kladenje na igrace- NBA na UNIBETU,ako ne koji sajt preporucujete ,hvala puno za info
cousins hahahahahhaahalan_kardec je napisao/la:ko je rođo, hebo vas rođo?
diplomatija je napisao/la:Od kako su Argentinci završili ligu, čestito nisam ni dobio nista, zato večeras pokušavam iskoristiti kvotu 5.20 na bocu i Racing, zbroj golava 4+, često rade prelaze između sebe, nadam se da ce večeras odlučiti malo opuštenije igrati i zabiti po dva gola, danas se nisam kladio uopste, štedio sam za ovu utakmicu i stavljam 100KM pa kud puklo majku mu
Za danas :hamzaTM87 je napisao/la:Evo mojih prijeloga, pa neka uzme neko ako mu se išta svidi :
Austrija - Bosna i Hercegovina 1 @ 1,45 ; (-2,5) 1 @ 1,85
Dragan Milosavljević (11,5) UNDER @ 1,85
Bury FC - Wycombe Wanderers 2 @ 2,70 ; X2 @ 1,50
Plymouth Argyle - Luton Town 0-2 @ 1,60 ; 0-3 @ 1,20
Još par prijedloga :
Wimbledon - Carslie 3+ @ 1,95
Derby County - Notthingam Forrest 1 @ 1,65
Duško Čelica (4,5) UNDER @1,85
Shrewsbury - Hatelpool gost ne daje go @ 1,90
dobrodosaopaolohz je napisao/la:Poz ekipa. Novi sam, pa da se malo predstavim. Dugo pratim forum pa sam i sam odlučio biti dio njega![]()
Lazio-Napolo x2 1.45
Milan-Atalanta GG 2.0
Geona-Sassuolo GG 1.8
Arsenal Daje gol 1.4
Ukupno: 7.3
Prvi pa neka mu je sa srećom![]()
![]()
diplomatija je napisao/la:Cesena daje gol, kvota 1,7 dajte u zalog auto od 5 milja, posudite i dobijete 8500
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.