AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Meni licno nije drago zbog posebnog pdf-a. Do sad sam pratio jednu temu sad moram vise. Hajd barem nemojte puno tema otvarat.
Il Club più titolato al mondo!
Super stvar je ovo sa zasebnim temama o nasem klubu.
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
Potrebno je ne razvodniti diskusiju pa da sve bude nista ni sa cim, ovo bi trebala biti primarna i glavna tema koja ce biti najaktivnija, a ostale po potrebi.
Znaci, imamo temu o transferima i live pracenju tako da na ovoj temi necemo bespotrebno spamati glupim komentarima o utakmici kojih bude poprilicno
ali sve ostale ostale diskusije vodimo ovdje, kao i prije.
Meni se bas djasvi, imamo svoju sobicu samo za nas.

Znaci, imamo temu o transferima i live pracenju tako da na ovoj temi necemo bespotrebno spamati glupim komentarima o utakmici kojih bude poprilicno
Meni se bas djasvi, imamo svoju sobicu samo za nas.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nije lose nije lose, samo sad treba puno vise gledati da se saleti sta trazis, ne samo sto se tice Milana vec i ostalih klubova, bice tema mali milion, ne treba sad tu pretjerivati, uglavnom one najbitnije su to i to je to.
Eh sad, naravno da ce se ovdje voditi glavna diskusija medju nama ( bez ostalih, msm onih koji nisu navijaci Milana) da mi rahat pisemo. Bice na pocetku sigurno i nekih vijesti ovdje a koje su komotno mogle na drugu temu ali neka se niko ne ljuti barem dok se malo ne naviknemo, jbg zaboravit ce se nekad da imaju i druge teme za to.
Recimo temu o transferima cemo iskljucivo posjecivati samo kada je aktuelan prelazni rok i za neke spekulacije, tako da to ne bi bio neki problem, isto tako ovu za pracenje kada je utakmica u toku i ove ostale slicno ovome.
FM
Eh sad, naravno da ce se ovdje voditi glavna diskusija medju nama ( bez ostalih, msm onih koji nisu navijaci Milana) da mi rahat pisemo. Bice na pocetku sigurno i nekih vijesti ovdje a koje su komotno mogle na drugu temu ali neka se niko ne ljuti barem dok se malo ne naviknemo, jbg zaboravit ce se nekad da imaju i druge teme za to.
Recimo temu o transferima cemo iskljucivo posjecivati samo kada je aktuelan prelazni rok i za neke spekulacije, tako da to ne bi bio neki problem, isto tako ovu za pracenje kada je utakmica u toku i ove ostale slicno ovome.
FM
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Slažem se da ovo treba ostati primarna tema i da sve bitnije stvari za klub treba i dalje pisati ovdje. Tema za praćenje utakmica će svakako služiti od meča do meča, a siguran sam da će se nakupiti dosta sočnih komentara obzirom na igru tima (biće tu i potrage za najboljim streamovima dakako
), dok će na onoj za opće diskusije prostor imati ponajviše navijači drugih klubova.
Ma treba ostaviti ovu, opce diskusije i transfere a sve ostalo je nepotrebno razvodnjavanje.
Ma kako god administracija odluči, ja sam otvorio ove dvije (opću i praćenje) po uzoru na ostale podforume. Naravno, opstanak tema će zavisiti od količine napisanih postova na njima, tako da će se vremenom izdvojiti one na kojima najviše pišemo. Zato je najbolje da sačekamo i vidimo kako će ovaj novi sistem funkcionisati.
Re: Odg: AC Milan
heheh ma suti samo da ga ne gledam u dresu Milana pa makar bio i vjecito po posudbama 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
yebo mater, nije dobio minute u raspalom torinu, a hoce ponovo izboriti poziv u reprezentaciju... hoces, mal' ne reko' 
da mu hoce vise isteci ugovor pa ga poslati u pm, isto je metilj.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Udjem kad ono puff,vidim na pdfu najdrazi grb na svijetu
Toplo pozdravljam ovaj novi nacin rada,super mi djeluje.
Jos toplije pozdravljam slanje Nocerina u Parmu,samo steta sto nije prodat(ili dat dzaba) a ne pozajmljen.
Toplo pozdravljam ovaj novi nacin rada,super mi djeluje.
Jos toplije pozdravljam slanje Nocerina u Parmu,samo steta sto nije prodat(ili dat dzaba) a ne pozajmljen.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Raspalom Torinu? Nasli se pravi da to kazurope11 je napisao/la:yebo mater, nije dobio minute u raspalom torinu, a hoce ponovo izboriti poziv u reprezentaciju... hoces, mal' ne reko'
Don't believe the hype.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
I evo ga,prvi primjer kiksa na nasoj temi. Momak mislim da ti nije mjesto da postas ovdje (koliko sam ja razumio)

Povlacim rijec
brisite nove teme,nece ovo ici,bolje da se nastavi sve ovdje diskutovati,o svemu. Rekao je admin da ni to nije problem,ukoliko mi to zelimo 
Povlacim rijec
Raspali Nocerino u raspalom Torinu koji se vuce oko dna nije ni dvije utakmice uspio odigrati, u cemu je ustvari problem? 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Srecan rodjendan kapitenu Montolivu i nadam se da ce mu danas suigraci uljepasti dan sa pobjedom...
[youtube][/youtube]
stose tice sastava za danasnji mec meni je sasvim ok i svidja mi se, samo jos da Bonera nije tu ali boze moj, dakle:
line-up: D.Lopez; Abate, Mexes, Rami, Bonera; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Cerci, Menez, El Shaarawy
mada se ocekivao i Pazzo ali eto pippo ocigledo nema muda da nesto mijenja pa ostaje dosljedan 4-3-3
[youtube][/youtube]
stose tice sastava za danasnji mec meni je sasvim ok i svidja mi se, samo jos da Bonera nije tu ali boze moj, dakle:
line-up: D.Lopez; Abate, Mexes, Rami, Bonera; Montolivo, De Jong, Bonaventura; Cerci, Menez, El Shaarawy
mada se ocekivao i Pazzo ali eto pippo ocigledo nema muda da nesto mijenja pa ostaje dosljedan 4-3-3
Nisam siguran da li ce to biti 4-3-3 ili 4-2-3-1 sa Jackom iza Meneza, jer je ovih dana najavljivana ta mogućnost. Znamo da Mexes zna kiksat, al mislim da nam je ovo najbolji stoperski par
Nemas sta propustiti osim naravno gola atalante i nase kriminalne igre

Majko mila oni pricaju o Sachiu kao nekakvom treneru trenera. Pa postavite ga za glavnog trenera prve ekipe bilmezi glupi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.