FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Hahahahahaah, sada sam pročitao sve, a jesam se dobro nasmijao majko moja... Šta kaže lik, željo odmah iza Zvezde pa onda prazno pet mijesta pa opet željo... HAHAHAHAHAHA, e moj dječače, taj mali Partizan je nekada igrao finale Kupa Evropskih Šampiona 1966 godine i to protibv jednog malog kluba iz predgrađa Madrida, klub se zove Real i trenutno je najtrofejniji evropski i svjetski klub, a po mnogima i najveći klub na svijetu... E pa ti mi danas popravi dan al baš pravo... nema veze ne treba nama stadion, eto samo da se vi baš puno ne sikirate, a luzera bem ti šabana...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sto volim kad se nakote na nasoj temi...neka,neka,za dobrim konjem se prasina dize!
Od stare slave se ne zivi...gleda se samo sadasnjost.A sadasnjost je takva da je Borac iz najveceg grada RS prvi na tabeli!
Da,da klub iz kako kazete "Republike Sumske",je na tabeli ispred GIGANATA Sarajeva i Zeljeznicara!
Licno,uvijek sam govorio da nam titula ne treba,ali evo kad ovako vidim ljubomoru na vrhuncu,tacno pozelim da osvojimo i kup i prvenstvo,pa da se nasladjujem...Aj banjalucki Borac!
Licno,uvijek sam govorio da nam titula ne treba,ali evo kad ovako vidim ljubomoru na vrhuncu,tacno pozelim da osvojimo i kup i prvenstvo,pa da se nasladjujem...Aj banjalucki Borac!
Treci put castimo
...sto si smijesan,cuj ne treba vam titula...pa istupite ko modrica,niko vam ne brani.da nije ove lige koju vi kao ne priznajete nikad nebi ni zaigrali dalje od laktasa...tatamata je napisao/la:Sto volim kad se nakote na nasoj temi...neka,neka,za dobrim konjem se prasina dize!Od stare slave se ne zivi...gleda se samo sadasnjost.A sadasnjost je takva da je Borac iz najveceg grada RS prvi na tabeli!
Da,da klub iz kako kazete "Republike Sumske",je na tabeli ispred GIGANATA Sarajeva i Zeljeznicara!
Jesam te ja pitao za misljenje?Nisam...Neka,bolje ovako da vas gledamo sa vrha,nema veze.ja-hordas je napisao/la: ...sto si smijesan,cuj ne treba vam titula...pa istupite ko modrica,niko vam ne brani.da nije ove lige koju vi kao ne priznajete nikad nebi ni zaigrali dalje od laktasa...
Treci put castimo
HEhehehehe, dobro je što vidim koliko pakosti ima u tebi, da ja navijam za moj Borac ali on nije kako ti reče lokalni, on je moj, i za njega krv ako treba, ali dobro je da znaš i da su i ZVEZDA I PARTIZAN MOJI, TJ NAŠIBlueSharks je napisao/la:@VB 1987
Za koga ti navijaš za Partizana il Borac![]()
![]()
De bolan popusti se Partizana, CZ i navijaj za lokalni klub Borac il BSK. A što se tiče bivše Yuge i uspjesima klubova, naravno da je velika četvorka najuspješnija, al isto tako FK Željezničaru za jedno 100g neće prići ni jedan BH klub što se tiče uspjeha. Jedini BH klub koji može parirati Želji po Europskim uspjesima i prije i poslije rata jeste Sarajevo i donekle Velež, a ostali klubovi, da izvineš su amateri za ove gigante.
Evo sad sam pročitao ovih zadnjih 4-5 stranica, da vidim o čemu se toliko pisalo. I nakon pročitaonog ustvrdio sam da je inicijator rasprave bio @zli mrkvić koji je spominjao neke "pakosnike iz Sarajeva"(kompleksi su čudo), dok do tog njegovog posta nijedan forumaš iz Sarajeva ništa negativno nije napisao o Borcu i BL. I pored toga spominje BL kao glavni grad. Čega
Pakistana
Zbog toga zamolio bih admina il moderatora odvoji 5min pročitao zadnjih 5 stranica i kazni @zli mrkvić zbog ispoljavanje mržnje i zbog toga što on promoviše pojedine BL u glavni grad.
Dobro sam upoznat sa pravilima foruma i dobro znam da mene nikavih mjenjanja granica, preimenovanje gradova, država...... To isto ko da ja kažem da je Kosovo Srbija. Naravno da nije i slučaju ja to da napišem slobodno mi odvalite ban od mjesec dana. Hvala na pažnji
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sada sam siguran da treba da se gradi i novi stadion, neka zlobnici i pomru od muke kad im već ništa nemože H1N1 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma joj,pusti...meni je drago sto dolaze na nasu temu...uzmem kokice i citam.Umrijeti od smjeha.VB 1987 je napisao/la:Sada sam siguran da treba da se gradi i novi stadion, neka zlobnici i pomru od muke kad im već ništa nemože H1N1
Treci put castimo
Sarajlije dzabe vam je sve i to sto imate ljude u savezu i sto namjestate utakmice ponovo smo bolji od vas jer nas cuva bog
Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...tatamata je napisao/la:Ma joj,pusti...meni je drago sto dolaze na nasu temu...uzmem kokice i citam.Umrijeti od smjeha.VB 1987 je napisao/la:Sada sam siguran da treba da se gradi i novi stadion, neka zlobnici i pomru od muke kad im već ništa nemože H1N1
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Ma svi smo mi SVOJI!VB 1987 je napisao/la: Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...
Treci put castimo
NABIJAMO KOMPLEKSE!!!!!!!!
Tako je.& ? je napisao/la:Sarajlije dzabe vam je sve i to sto imate ljude u savezu i sto namjestate utakmice ponovo smo bolji od vas jer nas cuva bog
Pa to je prema broju ulaznica koje su bile u prodaji, a kapacitet je nešto oko 21 000, ali za ovu utakmicu su dograđene teleskopske tribine koje idu skroz na parket, a znam da veliki dio onih redovnih ima odobrene propusnice pa oni na taj način ne ulaze u statistiku... a već su jednom oborili rekord euro lige...tatamata je napisao/la:Ma svi smo mi SVOJI!VB 1987 je napisao/la: Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...A bilo je 20 000 ljudi,komentator rekao.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Jel to ona: svi su nasi,samo jasi!tatamata je napisao/la:Ma svi smo mi SVOJI!VB 1987 je napisao/la: Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...A bilo je 20 000 ljudi,komentator rekao.
1921-2011
Ето ' " % у &, " " ? & ".BlueSharks je napisao/la: I pored toga spominje BL kao glavni grad. ČegaPakistana
Zbog toga zamolio bih admina il moderatora odvoji 5min pročitao zadnjih 5 stranica i kazni @zli mrkvić zbog ispoljavanje mržnje i zbog toga što on promoviše pojedine BL u glavni grad.
Dobro sam upoznat sa pravilima foruma i dobro znam da mene nikavih mjenjanja granica, preimenovanje gradova, država...... To isto ko da ja kažem da je Kosovo Srbija. Naravno da nije i slučaju ja to da napišem slobodno mi odvalite ban od mjesec dana. Hvala na pažnji
"" ПУТ ""
Ej pa gdje si ti poznavalac velikana fudbala, šta ima, jes čuo ti za Real Madrid, hahahahaha, e ti si prejak, daj zovi onog što ima onaj potpis, "forumaš godine" da to odmah skine i da ga ti sebi staviš, hahahaha, al odma za dve godine unaprijed, hahahahahaEsii TM87 je napisao/la:Jel to ona: svi su nasi,samo jasi!tatamata je napisao/la:Ma svi smo mi SVOJI!VB 1987 je napisao/la: Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...A bilo je 20 000 ljudi,komentator rekao.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
...samo gledajte,ali na tv-u ko i ostali...Esii TM87 je napisao/la:Jel to ona: svi su nasi,samo jasi!tatamata je napisao/la:Ma svi smo mi SVOJI!VB 1987 je napisao/la: Hahahahaha, u pravu si, još kada sam vidio kakva je atmosfera u Areni (limesu) shvati sam da sam sretan što su i Zvezda, a i Partizan moji, hahahahaha, svaka čast za onu atmosferu... nisam gledao sve ali mi se čini da ima najmanje 27 000 ljudi...A bilo je 20 000 ljudi,komentator rekao.
Ma zna on koji je glavni grad Pakistana, samo se pravi blesav, hahahahaEastStand je napisao/la:Ето ' " % у &, " " ? & ".BlueSharks je napisao/la: I pored toga spominje BL kao glavni grad. ČegaPakistana
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!
Treci put castimo
tatamata je napisao/la:AJ BORAC,AJ BANJALUCKI BORAC!Nek okaci neko tabelu,za ove iz Sarajeva!

"" ПУТ ""
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.