Rooney se ozljediobavarian_bk je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjj bracooooooooooo ,placeeeem
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Zadnja izmjena: Mrgood, dana/u 30 mar 2010, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
magijaaaaaaaaaaaaaa
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ne znam bas ni ovdje utd nije nesto pokazao u ovoj tekmisolidus je napisao/la:nema šanse na traffordujuzni vjetar! je napisao/la:nek robben igra u revansu prolazite bez problema![]()
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
nisam zavrsio s psovkama na racun Gomesa kada je fulio onu 100% sansu, kad on me prekide sa onim prodorom... 
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
^ Roožney će u tabutu da zaigraRooney se ozljediojoš kad ga nebi bilo u uzvratu prolaz zagarantiran.
Još neka se vrati Robben.
Zadnja izmjena: OTNYS_YNWA, dana/u 30 mar 2010, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
o harise šta ima,pozdravio te olaaaaaa,vjerojatno sad nećeš niti odgovorit ali nema veze,kad olić igra onda se ne gubi.......harishp je napisao/la:Ne zato sto su Hrvati vec sto veze nemaju.Pa to bi i Matic Sasa uocio.Dabar je napisao/la:e sad što si rekao,vjerojatno je zato što ne voliš hrvate,olić je spašavao bayern tokom čitave sezone,a pranjić je večeras ronaldo za altintopa,van buytena i demichelisa..juzni vjetar! je napisao/la:olici i pranjic nisu kalibar da igraju za bayern definitivno ima jos neki igraca fali roben pravo aj sve je moguce valjda ce bayern bolje odigrati drugo poluvrijeme![]()
Nijedan ozbiljan klub ih nebi ni dovodio.
Zasluzeno, samo tako Bayern nije bez sansi da pridje dalje. Ivica je bio na terenu najbolji. Puno srece, samo scum izbacite 
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
- neko_iz_mase
- Kontakt:
Sasvim zasluzena pobjeda Bayerna. Da ste imali prisebnijeg napadaca,mogla je i trica komotno leci. Drugo poluvrijeme kao iz udzbenika.
Sto rece moj jaran. Olica treba pustiti na zagrijavanju da promasi 3 puta gol, 4-ta ce uci
Gomez ponovo pokazao da je 30 milja baceno u vjetar.
Puno srece na Old Trafordu
Sto rece moj jaran. Olica treba pustiti na zagrijavanju da promasi 3 puta gol, 4-ta ce uci
Gomez ponovo pokazao da je 30 milja baceno u vjetar.
Puno srece na Old Trafordu
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
jaooooo, ludnica mi u kuci
nemate pojma kak mi je drago sto su im se osvetili (mislim, osveta je bila davno vec, ali opet) i to na jedan gotovo isti nacin.
bravo ola carino. zasluzena pobjeda, bili su bolji
rijetko kad navijam za bayern, ali veceras sam svim srcem bio uz njih.
nemate pojma kak mi je drago sto su im se osvetili (mislim, osveta je bila davno vec, ali opet) i to na jedan gotovo isti nacin.
bravo ola carino. zasluzena pobjeda, bili su bolji
rijetko kad navijam za bayern, ali veceras sam svim srcem bio uz njih.
Upravo tako. Mislio sam da nemaju sanse ali svabo je svabo, pogotovo Bayern. Svaka cast!!!geronimo je napisao/la: Nayebao je onaj ko Bayu otpise.
- Omerbavarac
- Kontakt:
OOOOOOOOOOOOOOOOOOO Boze dragi, o Allahu moj, koja radost. Kakva ludnica. Ivice majstore, noga ti se pozlatila. Sad sam siguran da vise neces do kraja karijere izgubiti mjesto u timu Bayerna.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prvo poluvrijeme - udzbenicki primjer kako se ne treba i ne smije igrati
Drugo poluvrijeme - najbolje ove sezone, cak bi se usudio reci jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina, sve je bilo perfektno.
Cestitke svim igracima
Drugo poluvrijeme - najbolje ove sezone, cak bi se usudio reci jedno od najboljih u zadnjih nekoliko godina, sve je bilo perfektno.
Cestitke svim igracima
Seceru, mili i dragi
, rekoh li ja tebi ko treba izaci, da bi Olic ostao na terenu.
Tetka Mulija je zasluzila pauzu, samo sto se ti volis inatiti.
Jos kad bi Lahm naucio centrirati...
Svaka cast kompletnoj ekipi, drugo poluvrijeme onako kako treba da bude. Hamit zasluzuje sve cestitke, Olic ratnik kakav se rijetko vidja, Micho ispravio svoju gresku, Ribery napokon probudjen.
Idemo na Old Trafford da ih ponizimo.
Tetka Mulija je zasluzila pauzu, samo sto se ti volis inatiti.
Jos kad bi Lahm naucio centrirati...
Svaka cast kompletnoj ekipi, drugo poluvrijeme onako kako treba da bude. Hamit zasluzuje sve cestitke, Olic ratnik kakav se rijetko vidja, Micho ispravio svoju gresku, Ribery napokon probudjen.
Idemo na Old Trafford da ih ponizimo.
Vom Jäger zum Gejagten
Ko jel RoneyOTNYS_YNWA je napisao/la:^ Taj će u tabutu da zaigraRooney se ozljediojoš kad ga nebi bilo u uzvratu prolaz zagarantiran.
Još neka se vrati Robben.
![]()
Jehbo utakmicu gdje je ona trkaca kokos od olica najbolji
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
gdje ste sada fudbalske neznalice dok bayern pobjedjujeeeeeeeeeeeee, dok bayern pobjedjujeeeeeeeeeeeee, vas glas se ne cujeeeeeeeeeeeeeeeeee......zar moze iko protiv bayerna favorit biti???zar moze??'moze onim fudbalskim neznalicama, koji su govorili o prednosti manchestera.....ko to moze pametan mislit da neko moze biti favorit protiv bayerna...spektakularna utakmica i velika pobjeda bayerna....rekao sam onima koji su pricali suprotno gdje ce biti u utorak, pa gdje su sad nek kazu koju pametnu...
a pozdrav bayernovima navijacima i naprijed bavarciiii cudesni
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Svaka cast za nas. nao sam da cemo se mi na kraju radovati. Hvala svima veceras na odigranoj utakmici, svi su bili dobri 60% - 40% posjed lopte za nas.
Ima dosta toga da kazem, pa cu krenuti redom. Kao prvo zasluzena pobjeda Bayerna, u drugom poluvremenu su igrali odlcan fudbal i bili preporodjeni. Kao drugo za ove tzv. eksperte trebaju imati u vidu da covijek ne smije nikad podcijeniti jednu Njemacku ekipu, i veceras mi je drago sto su bas Engleskoj ekipi pokazali da se i u Njemackoj igra odlican fudbal i da se igrace bore za svaki dio terena i ako su je svi prije pocetka utakmice otpisali. Kao trece tzv. navijacima Bayerna bi rekao sljedece: Svoj klub se bori i bodri svih 90 minuta (u ovom slucaju 180 minuta), a ne kaze se odmah nakon jedne lose akcije da nista ne valja i da je ekipa ispala i da se treba predati, onda nemojte ni pratiti fudbal. Eh ovo Vam je isto jedan od razloga sto Nijemci s jednim prosjecnim timom uvijek se nalaze u vrhu (bilo klupski ili reprezentativni fudbal) u odnosu na ostale timove i njihove zvijezde, jer nema nikad predaje. Man.UTD je vraceno milo za drago, sada znaju koliko je Bayern bolila 1999.godina.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- raja_sa_sjevera
- Kontakt:
olic
jos kad bi ga sutra ovako u zadnjoj zabio cesc barsi u sudijskoj za 1-0
jos kad bi ga sutra ovako u zadnjoj zabio cesc barsi u sudijskoj za 1-0
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ`VO
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
OLIĆ,OLIĆ,OLIĆ.............................GOLIĆ
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Olić je srušio Englesku, Njemačku, Juventus, Manchester. I sve u velikim i važnim utakmicama. Sramotno ga je više podcjenjivati. Čovjek se bori ko lav i treba ga respektirati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.