RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

mikki21
Kontakt:

Re: FK Velež: Igrački kadar i transferi

Post Postao/la mikki21 » 18 jan 2015, 15:37

taman i ja mislio napisat valjalo bi odma u ofanzivu sto se stokica tice, fali nam dobar napadac ko budali samar..

zizu1991
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la zizu1991 » 18 jan 2015, 15:41

Nisam želio da off-topičarim, ali sam morao podjeliti razmišljanja sa vama. Isto bih reagovao da je bio bilo koji drugi klub, moj animozitet prema njima ne postoji, i na njih gledam kao na bilo kojeg drugog sportskog protivnika. Ovim putem se izvinjavam RAji, bilo je jače od mene.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jan 2015, 15:44

zizu1991 je napisao/la:Nisam želio da off-topičarim, ali sam morao podjeliti razmišljanja sa vama. Isto bih reagovao da je bio bilo koji drugi klub, moj animozitet prema njima ne postoji, i na njih gledam kao na bilo kojeg drugog sportskog protivnika. Ovim putem se izvinjavam RAji, bilo je jače od mene.
I ja sam se grohotom nasmijao kad sam vidio onaj ruzni grb ali hajde ko ih.. :D
ROĐENIIIIII :clap: :clap: :clap:
#musvdg

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 jan 2015, 15:57

otofonribentrop je napisao/la:Evo da se javim nakon nekoliko komentara i nevjerice pojedinih clanova. Za pismo koje spomenuo pitajte clanove Uprave ako ih neko dobro poznaje, jer ljudi nece da javno govore o famoznom pismu. Na pripremama u Austriji zadnja 2 dana su se prikljucili Tana, Lala i jos neki "prijatelji kluba". I onda nastqje cirkus u hotelu. Ljudi popili oko 300 eura, pa pare skupljaju po hotelu jer nisu mogli dobiti pasose da se vrate kuci. Sad idemo malo kako se ko odnosi prema Svetinj. Npr Gabrijelq je zaduzena za karte u klubu na nacin da ona daje karte ljudima koji ih prodaju. Kada isti ti ljudi koji rodaju karte prekontrolisu bunt karata desava se da nekoliko karata fali. Neko je uzeo za kafe brato. Dalje ko je ta firma od koga Velez nabavlja dresove i gdje se brojevi na istima stampaju. Ako je Svetinja RSD zasto plate funkcionera koii su izabrani na mandat niko nezna ili ne
zeli da zna. Za igracki kadar smatram da treba da je tajna jer su oni dosli da igraju za novac. Ko i kako je dobijao poslove u Velezu neki drugi put. I jos jednom nisam nikad bio protiv i nemam namjeru stvarati huskacku atmosferu, nego mi je dosta vise poltrona i neradnika i lezihljebovica. Doce boljq vremena za nasu Svetinju i petokraku, ali sam misljenja da ljudi koji su klubu nekolioo godina a samo gledaju svoj interes je vrijeme da odu. Zato apel na Upravu mjenjajte stanje jer ste Vi ti koji imaju mandat.
@oto druze prije svega da ti pozelim dobrodoslicu na nas pdf s obzirom da si nam se poslijednji pridruzio.
Nemam namjeru ulaziti u diskusiju , s obzirom da si iznio dosta nelogicnosti u koje ja necu povjerovati,al ovo sto je boldirano ,ako budes doslijedan ,onda nam iznesi nesto sto neznamo a eventualno bi bilo pozitivno za nas.
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..

mikki21
Kontakt:

Post Postao/la mikki21 » 18 jan 2015, 16:04

otofonribentrop interesantne izjave ali ja cu ih uzet sa rezervom.. spominjes da ljudi trebaju da odu a klub od poslje rata nikad bolje nije poslovao.. ko bi to preuzeo da danasnja garnitura ode? mozda jedino bas ti koje si ti spominjao da su to pismo uvezi mirze poslali... nebranim ljude u upravi i moze to svakako dosta bolje, cak sta vise tanu ko tanu nemogu kao lika i zamjerim mu nekoliko stvari nevezano za velez ali treba i realan bit i priznat krali oni ili ne klub nikad stabilniji nije bio u ovi 20 posljeratni godina nego bas pod ovom upravom..

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jan 2015, 16:13

Zna se ko najvise udara po ovoj sadasnjoj upravi,ko hoce da se ugnijezdi tu i ako oni udju u klub citava familija ce igrat u prvih 11 ;)
#musvdg

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 18 jan 2015, 16:17

1922VFC1981 je napisao/la:Zna se ko najvise udara po ovoj sadasnjoj upravi,ko hoce da se ugnijezdi tu i ako oni udju u klub citava familija ce igrat u prvih 11 ;)
Eno Blagaj stao na noge od kako Sturm finansira, odma se vrte oko Blagaja...cccc

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jan 2015, 16:25

pravnik1981 je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:Zna se ko najvise udara po ovoj sadasnjoj upravi,ko hoce da se ugnijezdi tu i ako oni udju u klub citava familija ce igrat u prvih 11 ;)
Eno Blagaj stao na noge od kako Sturm finansira, odma se vrte oko Blagaja...cccc
Hahahaha majko moja :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:
#musvdg

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 18 jan 2015, 16:27

mikki21 je napisao/la:otofonribentrop interesantne izjave ali ja cu ih uzet sa rezervom.. spominjes da ljudi trebaju da odu a klub od poslje rata nikad bolje nije poslovao.. ko bi to preuzeo da danasnja garnitura ode? mozda jedino bas ti koje si ti spominjao da su to pismo uvezi mirze poslali... nebranim ljude u upravi i moze to svakako dosta bolje, cak sta vise tanu ko tanu nemogu kao lika i zamjerim mu nekoliko stvari nevezano za velez ali treba i realan bit i priznat krali oni ili ne klub nikad stabilniji nije bio u ovi 20 posljeratni godina nego bas pod ovom upravom..
To je to :thumbup: Nisu ni ovi bajni, ali rade solidan posao za razliku od predhodnih uprava.
Zadnja izmjena: Crvena1981Armija, dana/u 18 jan 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 jan 2015, 16:29

Sto se famoznog pisma tice to je tacno 100%. U tome momentu poslje ne znam koje tacno utakmice je bio sastanak gdje je dosao i Nika u prvi mah se cinilo da ce dati ostavke kompletna ova uprava na celu sa Nikom medjutim uprava nije zelila da dosadasnji rad tek tako samo preda nekome drugome i zauzeli su taj stav da ce jednostavno ignorisati to sve i da nece uopste niti odgovarati niti se kaciti sa bilo kim. Jednostavno su nastavili da rede.

Toliko o tome i ovo je zavrsena prica tako da bih molio da se ne sire svakave price u vezi ovoga jer se nije nista strasno desilo. Ljudi napisali pismo nisu dobili nikakav odgovor, a klub nastavio da radi svoj posao.

Adma
Kontakt:

Post Postao/la Adma » 18 jan 2015, 16:32

Sto se Mirze Cemalovica tice bolje da i on igra i ako ne daje golove nego da dovodimo igrace sa strane koji su nam veliki trosak a ni od njih ne dobivamo nista. Sto se Mirzine kvalitete tice momak ne samo da treba da radi i da igra puno vise vec treba dobro da guzove zagrije i dosta poradi na sebi ako misli biti napadac u bilo kojoj ekipi.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 18 jan 2015, 16:36

Mirza realno nije los igrac volim njegovu borbenost i trku ,ali ako Velež hoce da igra evropu i ako hoce da bude u vrhu nase lige treba naci boljeg napadaca,klasicnog golgetera. ;)
#musvdg

otofonribentrop
Kontakt:

Post Postao/la otofonribentrop » 18 jan 2015, 16:45

Kada sam govorio da ljudi koji su zaposleni u klubu treba da odu,nisam mislio na Uparvu. Naprotiv Uprava je ta koja je dovela stanje na koje se htjeli mi ili ne moramo ponositi ili bar biti zadovoljni. Nisu Tana,Mrkva, Lala, Ajanic,Vuk donijeli novac u klub, nego su to pojedini clanovi Uprave. I ponavljam jos jednom nisam za negativnu atmosferu i husckacu retoriku. Blizi se odlazak na pripreme i do tada bi treba biti poznat igracki kadar. Do sada mi ne ulijevaju nadu da ce biti bolje nego u jesenjem dijelu. Citam da je prvo pojacanje igrac prve lige Srbije, pa rekoh da vidim o kome se radi i nisam neki optimista, ali dajmo momku sansu. Mostar u srcu Velez do groba.

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 18 jan 2015, 17:04

otofonribentrop je napisao/la:Kada sam govorio da ljudi koji su zaposleni u klubu treba da odu,nisam mislio na Uparvu. Naprotiv Uprava je ta koja je dovela stanje na koje se htjeli mi ili ne moramo ponositi ili bar biti zadovoljni. Nisu Tana,Mrkva, Lala, Ajanic,Vuk donijeli novac u klub, nego su to pojedini clanovi Uprave. I ponavljam jos jednom nisam za negativnu atmosferu i husckacu retoriku. Blizi se odlazak na pripreme i do tada bi treba biti poznat igracki kadar. Do sada mi ne ulijevaju nadu da ce biti bolje nego u jesenjem dijelu. Citam da je prvo pojacanje igrac prve lige Srbije, pa rekoh da vidim o kome se radi i nisam neki optimista, ali dajmo momku sansu. Mostar u srcu Velez do groba.
Mislim da cemo samo odlascima huskaca (Skajle, Vlade i Merze) biti za barem 30% jaci u odnosu na jesenji dio sezone, taman da nikoga ne dovedu. Kada je atmosfera zdrava ur rad i trud rezultat nemoze izostat. Ubjedjen sam da ce se mnogi igraci preporodit (Blagoje, Janka). Mozes zamosliti kako se ovi igraci sa strane osjecaju kada ih nasi "kauboji" dijele na domace i gostujuce ili nedaj boze muslimane, srbe i hrvate. Kada budu osjecali sigurnost i povjerenje od strane kluba sigurno ce to uzvratit na terenu. A to sto je iz druge lige Srbije, kakve to veze ima? Odakle je Blagoje dosao?
Prkosni i Ponosni od 1922

pravnik1981
Kontakt:

Re: FK Velež:Legende i Historija

Post Postao/la pravnik1981 » 18 jan 2015, 21:30

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 2053124230" onclick="window.open(this.href);return false;

Srce ko Velež !

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 18 jan 2015, 21:33

"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 18 jan 2015, 21:42

emil02in je napisao/la:"ROĐENI ZA VJEČNOST" -već sam pit'o ali niko ne odgovori gdje ima kupiti ova knjiga i koliko košta?
ajde RAja ko zna nek napise....

Zajedno i u AEK-u: Duško i Kulje.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9207_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 jan 2015, 21:49

Nesto kontam kad pogledam raspored za Proljece,mi ce mo se pravo "pitati" za krojenje tabele.Svi kandidati za vrh osim Olimpica nam dolaze.Bice vatre do yaya,bas kako onaj nas pametni BMV22 napisa ako dobijemo prve dvije , a nije neizvodivo ulazimo ponovo u neke seme ,ako nista morace svi biti dobri sa nama :lol:
Ma sve ih dobiti i to je to,bas ko lani ,da nam nema niko nista prigovoriti pa na kraju kako im bude

rodjenisa
Kontakt:

Post Postao/la rodjenisa » 18 jan 2015, 21:52

@pravnik 1981 svaka cast za ove slike :thumbup:
Jbt neznas koji je veca legenda,Vaha,Dule,Kulje .... za pocetak odlicno

hercegovac236
Kontakt:

Post Postao/la hercegovac236 » 18 jan 2015, 21:54

pravnik1981 je napisao/la:Zajedno i u AEK-u: Duško i Kulje.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/ ... 9207_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Što je reći drugo vrijem :D Pogledaj šorceva :)
Sada ne bi smio od sramote izići na teren ovako obučen

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.