Prezentacija klubova
Re: Pjesme
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja fakat nikad nisam cuo da tu pjesmu pjevate,iskreno,ali ako ti kazes tako ok.Ja znam da se pjesma na istu melodiju sa drugim tekstom pjevala u beogradu na marakani o bih,ako neko ima da je bio na toj utakmici moze nam o tome neto vise reci.
AMAR OSIM!!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:05, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:05, ukupno mijenjano 2 puta.
csh je napisao/la:Ja fakat nikad nisam cuo da tu pjesmu pjevate,iskreno,ali ako ti kazes tako ok.Ja znam da se pjesma na istu melodiju sa drugim tekstom pjevala u beogradu na marakani o bih,ako neko ima da je bio na toj utakmici moze nam o tome neto vise reci.
ma pjeva ti se to od prije rata, ali poslije rata se uglavnom pjeva "srusicemo zenicu" ili siroki i sl.
a jedno vrijeme je bilo aktuelno i "srusicemo istanbul" zna se i kad
a strasan vam je repertoar pjesama....
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:14, ukupno mijenjano 1 put.
Mi pjevamo,navijamo
i samo tebe volimo
jer ti si bog i život moj
jer ti si Velež šampion !
i samo tebe volimo
jer ti si bog i život moj
jer ti si Velež šampion !
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
-
- Kontakt:
meni najjdraža
oooooo ajmo bijeli...
oooooo ajmo bijeli...
BLISTAJ U IGRI KO MOSTARSKO SUNCE, ZA TEBE KUCA HERCEG-BOSNE SRCE!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
SAMO JAKO, SAMO DESNO!!
nisu svi kao sto smo mi
pravi drugovi,uvijek najjaci
horde zla kao nekada
jedini moj san
za njega zivim ja
sad smo tu
proslo je i to
spremite se svi
vratilo se zlo
oooooooooooooooo
ooooooooooo
pravi drugovi,uvijek najjaci
horde zla kao nekada
jedini moj san
za njega zivim ja
sad smo tu
proslo je i to
spremite se svi
vratilo se zlo
oooooooooooooooo
ooooooooooo
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.
Buraz ja bi sad trebao da krenem redom pa da postavljam sva vasa sranja koja su se redala niz godina dok ste bili u ****,!! ali to nije moj cilj,jer kontam i znam situaciju kakva je bila,nevidim razlog da ti sad odgovaram na ovaj tvoj post jer nadovezat ce se mnogo raje i ispast ce beze rasprava,ja postujem rad i kontinuitet svakog al hajd vidim da ti ne pa sta cu.Navijacka scena u BiH odavno i ne mozes blatiti neku grupu zbog jednog izdanja!ZOI1984 je napisao/la:csh je napisao/la:Ja fakat nikad nisam cuo da tu pjesmu pjevate,iskreno,ali ako ti kazes tako ok.Ja znam da se pjesma na istu melodiju sa drugim tekstom pjevala u beogradu na marakani o bih,ako neko ima da je bio na toj utakmici moze nam o tome neto vise reci.
ma pjeva ti se to od prije rata, ali poslije rata se uglavnom pjeva "srusicemo zenicu" ili siroki i sl.
a jedno vrijeme je bilo aktuelno i "srusicemo istanbul" zna se i kad
a strasan vam je repertoar pjesama....
AMAR OSIM!!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.
Zabranjeno pusenje je snimilo pjesmu,himnu za Zelju samo sto jos nije izasla za download.Kazu raja da je odlicna,slusali je valjda preko neke radio stanice pa eto ako neko ima tekst od manijaka nek stavi posto je meni mrsko dede mi
A ovi hzzz sto se javljaju samo cu reci momci uzivajte jer ste tek poceli i drzite jezik za zubima.Nemate pravo da pricate ista jer vas do jucer nije bilo na mapi a mi smo sa tim kako ih zovete agentima prvi uveli standarde,bar salove,acab furku i trans kao i koreografije koje su krasile najbolju tribinu,Dzevad Begic Dzilda.Dokazi imaju hvala Bogu zato nijedne...
Svima vam je bezveze sto donosite odluke o kvaliteti repertoara pjesama koje gledate preko youtube.Dodite brate na Grbavicu pa poslusajte uzivo kako to zvuci.Pa onda nesto recite a ja cu ispostovati vasu odluku.

A ovi hzzz sto se javljaju samo cu reci momci uzivajte jer ste tek poceli i drzite jezik za zubima.Nemate pravo da pricate ista jer vas do jucer nije bilo na mapi a mi smo sa tim kako ih zovete agentima prvi uveli standarde,bar salove,acab furku i trans kao i koreografije koje su krasile najbolju tribinu,Dzevad Begic Dzilda.Dokazi imaju hvala Bogu zato nijedne...
Svima vam je bezveze sto donosite odluke o kvaliteti repertoara pjesama koje gledate preko youtube.Dodite brate na Grbavicu pa poslusajte uzivo kako to zvuci.Pa onda nesto recite a ja cu ispostovati vasu odluku.
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 16:23, ukupno mijenjano 1 put.
LaCosta je napisao/la:Zabranjeno pusenje je snimilo pjesmu,himnu za Zelju samo sto jos nije izasla za download.Kazu raja da je odlicna,slusali je valjda preko neke radio stanice pa eto ako neko ima tekst od manijaka nek stavi posto je meni mrsko dede mi![]()
ne seri molim te,prije rata vas nije bilo ni na mapi,hvala bogu ima dokaza za to
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
A da niste izmislili cijepanje atoma?LaCosta je napisao/la:Zabranjeno pusenje je snimilo pjesmu,himnu za Zelju samo sto jos nije izasla za download.Kazu raja da je odlicna,slusali je valjda preko neke radio stanice pa eto ako neko ima tekst od manijaka nek stavi posto je meni mrsko dede mi![]()
sta ti znas kad su hz pocele a kad ste vi...vi ste poceli malo navijati nako sto je zubanovic pogodio i par god kad ste sve osvojili i to je sve...i sad cete navijati par utakmica ako vam picuga kaze...a i to zato sto ste dobili reflektore i malo se pojacali...ustvari jeste li vi uopste i bojkotovali,ako jeste znate li zasto ste bojkotovali,i jeste li prestali bojkotovati??? na ova pitanja niko kod vas nezna odgovor jer ste grupa bez stava....a horde su naravno uvijek korak ispred vasLaCosta je napisao/la:Zabranjeno pusenje je snimilo pjesmu,himnu za Zelju samo sto jos nije izasla za download.Kazu raja da je odlicna,slusali je valjda preko neke radio stanice pa eto ako neko ima tekst od manijaka nek stavi posto je meni mrsko dede mi![]()
a kakve ste vi standarde uveli?!

nedo bog nikom vasih standarda....
LaCosta je napisao/la:a mi smo sa tim kako ih zovete agentima prvi uveli standarde,bar salove,acab furku i trans kao i koreografije koje su krasile najbolju tribinu,Dzevad Begic Dzilda.Dokazi imaju hvala Bogu zato nijedne...

Boze me oslobodi ovih novokomponovani navijaca koji misle da znaju sve, a u stvari ne znaju nista

Kakva je to 'acab furka' kuku meni?

Nisam nikada cuo da ovo Robijasi pjevaju. Ova pjesma nikako nije melodicna, tako da mogu zamislit kako ju je tesko pjevat i kako lose zvuci.ja volim KPDom
i njegov bjeli sjaj
ja volim Celika
i nikog vise znaj
Limvo Likce volim Celik ja
limvo Likèe volim Celik ja
limvo Likèe volim Celik ja
limvo Likce, limvo Likce, volim Celik ja!
Na sjeveru stojimo, nikog se ne bojimo, Sarajevo volimo i uvijek ga bodrimo... E sad, ko je prvi poceo pjevat sa sigurnoscu ne mogu reci. Uostalom, ovo su dvi pjesme, a ne jedna. Ova druga ide; 'Nocas bice nereda nocas bice ludnica eto idu Robijasi sa zenickih ulica'. Sa sigurnoscu mogu reci da ova pjesma 100% kopirana od BBB i to u rijec.Na istoku stojimo,
nikog se nebojimo,
Celika mi volimo,
za njega robijamo,
nek' se istok pali,
veceras nam nema sna
eto idu Robijasi
sa Zenickih ulica!
Ni ovo nikad nisam cuo od Robijasa. Pjesma od HZ, svi znate kako ide.Robijaši Celik,
Gori carsija,
Neka zivi,
Bosna nasa drzava!
Viju se nase zastave i nasi salovi, Toricida je uz tebe znaj nikad neces biti sam oooo ooooo.... Mi rusimo razbijamo, Torcida to smo mi, znaj da cemo zauvijek samo tebe voljeti ooooo ooooooo... Znaci, kopirana Torcida.Mi rusimo razbijamo
Robijasi to smo mi
Za Celika mi navijamo
Za njega robijamo
Oooo oooo oooo oooo
Viore se nase zastave
I nasi salovi
Robijasi su uz tebe sad
Nikad neces biti sam
Oooo ooo oooo oooo
Meni je jako drago da Robijasi, ali i ostale grupe u BiH pocinju pjevat iskljucivo svoje pjesme, a izbacuju kopije pjesama navijackih grupa iz bivse velike cetvorke. Mislim, ne trebate se svadjat oko ovog, jer svaka grupa u BiH je pjevala tudjije pjesme. I da ponovim sto je neko na pocetku rek'o, bolje pjevat svoju ruznu pjesmu, nego neko ekstra tudjiju.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.