FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

effe_sa
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la effe_sa » 30 mar 2010, 22:59

Isnar je napisao/la:Evo, cekao sam da se razbjeze oni navijaci Liverpoola kojim je jedina satisfakcija u zivotu kada United ne pobijedi...
Brat-bratu zasluzili ste pobjedu, ovakvu partiju Bayerna nisam gledao jos od 2001. i doba Effenberga, ocito da se ovdje neki pale na velike utakmice, pa onda odigraju 10 puta bolje nego inace. Ferguson je ocito odmarao igrace na terenu za Chelsea, to je ipak prepotcjenjivanje ako mene pitate. U narednim danima cemo opet poceti sa sprdancijama na racun ovog drugog, bice svakakve price, ali veceras je noc Bayerna, vazna pobjeda za vas, i ja vam na tome cestitam... ;)
znas sta ti mogu reci, drago mi je zbog pobjede bayerna i zasluzena je, iako su oba tima odigrala na visokom nivou i rekao sam i dalje stojim iza toga da pobjednik ovog duela je novi evropski prvak
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 30 mar 2010, 23:00

Vidjeti navijace Manchestera kako spustene glave idu kuci neprocjeniljvo :D

Nemorate vjerovati ali nakon gola Olica suze su krenule naravno radosne suze :D

MUD-ovci nisu nista pokazali osim onog gola Roneya ako cemo realno vise sretno nego spretno, ma da je i Ribery sretno pogodio.Ali smo ih unistili u svim segmentima igre, da nije sjajnog Van der Sara bilo bi i puno veci rezultat, drugo poluvrijeme smo ih unistili nisu mogli meda.
Olic i Altintop su mi uvijek bili dragi i nikad mi nije bilo jasno sto im LvG ne daje vise sansi, odigrali su fantasticno, u uzvratu se nemamo cega bojati idemo u Manchester vidjelo se da mozemo snjima nisu oni nista bolji od nas, idemo da dadnemo gol vise uz Robbena i Schwienia mozemo svasta ocekivati, LvG mi ide na qrac sa Mullerom lik nista nije uradio, nije se vidio,ne znam koji ga vise qrac forsira, i nije mi jasno Pranjic igra zadnje veznog umjesto Tyme koji ga zubima moze nositi.

slika

Bayern stern des südens

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 30 mar 2010, 23:02

Ova je tekma najbolje pokazala da je tacna ona stara izreka: FUDBAL SE IGRA IZMEDJU DVIJE EKIPE,AL NA KRAJU UVIJEK NjEMCI POBIJEDE!!!!!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 30 mar 2010, 23:03

Isnar je napisao/la:Evo, cekao sam da se razbjeze oni navijaci Liverpoola kojim je jedina satisfakcija u zivotu kada United ne pobijedi...
Brat-bratu zasluzili ste pobjedu, ovakvu partiju Bayerna nisam gledao jos od 2001. i doba Effenberga, ocito da se ovdje neki pale na velike utakmice, pa onda odigraju 10 puta bolje nego inace. Ferguson je ocito odmarao igrace na terenu za Chelsea, to je ipak prepotcjenjivanje ako mene pitate. U narednim danima cemo opet poceti sa sprdancijama na racun ovog drugog, bice svakakve price, ali veceras je noc Bayerna, vazna pobjeda za vas, i ja vam na tome cestitam... ;)
Vidis kako ti znas fin biti. :P Hvala care, hoces reci da je ipak bilo ono presudno zbog cega smo se MI nadali.
A to je podcjenjivanje.
Nista jos nije rijeseno, mada sam ja ubjedjen da ce Bayern proci :D . Do uzvrata cemo jos razmjeniti koju...ali ovaj put mozda u drugim tonovima. :)
Vom Jäger zum Gejagten

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:03

Iskreno ja bih volio da bayern prodje.
Razlog,pa jednostavan laksa prepreka za Pjanicev Lyon. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 30 mar 2010, 23:06

^ Ne samo jedina , NAAAAJVEEEEĆAA :mrgreen: Sutra još Barca nakanta Arsenal , u četvrtak primam platu sedmica boli glava :mrgreen:

Oliver Kahn
Kontakt:

Post Postao/la Oliver Kahn » 30 mar 2010, 23:06

Pozdrav svim navijacima Bayerna,pisem po prvi put a citam vas forum nekih 2 mjeseca,ali nisam htjeo da ista komentarisem ;) . I sve do ovg trenutka kada je ISKARAN meni najmrzi tim :D
Braco kakvo je ovo karanje bilo :D :D :D :D .....Gdje je bio Manchester od 21:45 do 22:30 imali ko kakava konkretan odgovor... :D :D :D ?????

HuX
Kontakt:

Post Postao/la HuX » 30 mar 2010, 23:07

harishp je napisao/la:Iskreno ja bih volio da bayern prodje.
jednostavno si dosadan sa tim svojim upadima
Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk

Nasa najveca mana je sto smo muslimani!

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 23:08

geronimo je napisao/la:
Vidis kako ti znas fin biti. :P Hvala care, hoces reci da je ipak bilo ono presudno zbog cega smo se MI nadali.
A to je podcjenjivanje.
Nista jos nije rijeseno, mada sam ja ubjedjen da ce Bayern proci :D . Do uzvrata cemo jos razmjeniti koju...ali ovaj put mozda u drugim tonovima. :)
Mislis da ce biti u drugim tonovima? Sad bolan kad pometemo Chelsea, moral ce opet biti na nivou, i onda ima da se promiejni prica... :mrgreen: Al ozbiljno, brat bratu, nikad nisam vjerovao da zalaganje moze nadoknaditi kvalitet u toj mjeri kao veceras, ali jeste, realno samo Muller nije dobro odigrao, ostali su bili toliko napaljeni da mislim da sada ne mogu da se maknu od silnog trcanja... evo makar mogu nac utjehu u ovom eksperimentu sudaranja protona, odo malo citati od tome da se relaksiram... :mrgreen:
Zadnja izmjena: Isnar, dana/u 30 mar 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 23:09

HuX je napisao/la:
Daj čovječe, vidiš da ga niko više ne shvaća ozbiljno. Služi ko dvorska luda tu :lol:

Isnar
Kontakt:

Post Postao/la Isnar » 30 mar 2010, 23:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:
^ Ne samo jedina , NAAAAJVEEEEĆAA :mrgreen: Sutra još Barca nakanta Arsenal , u četvrtak primam platu sedmica boli glava :mrgreen:
Jadan je taj tim kojem je najveca satisfakcija poraz drugog tima, a ne njegova pobjeda... ;)
FK Željezničar/Manchester United/KK Bosna/Boston Celtics/RK Bosna/VK Mladost/Pittsburgh Penguins/NY Jets/Fernando Alonso/Rafael Nadal/Hamza Alić/LoLo Jones/Jeremy Wariner/Kenenisa Bekele/Rebbeca Soni/Stephanie Rice/Michael Phelps/Eamon Sullivan/C. Stoner

Furymaker
Kontakt:

Post Postao/la Furymaker » 30 mar 2010, 23:12

Jao , cestitam na pobjedi .
Isprike zbog podcjenjivanja Bayerna :)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 30 mar 2010, 23:12

Ah meraka u veceri rane 8-) :mrgreen:
Znaci u cijelom je*enom kaficu, raja za Man. navija, samo ovaj jedan haver i ja za Bayern. I 91 minutu smo meta podje*avanja, ismijavanja i glupih fazona.
Al' znate onu, ko se zadnji smije, najsladje se smije :mrgreen:
I jos kad prodjes kladionici, poklon kvota 3, uhhhhhh 8-)
Pozdrav narode, toliko od mene za veceras, sutra cemo u detalje.
Pazite ste pisete, budite pristojni ;)

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 23:15

ribery je napisao/la:Ah meraka u veceri rane 8-) :mrgreen:
Znaci u cijelom je*enom kaficu, raja za Man. navija, samo ovaj jedan haver i ja za Bayern. I 91 minutu smo meta podje*avanja, ismijavanja i glupih fazona.
Al' znate onu, ko se zadnji smije, najsladje se smije :mrgreen:
I jos kad prodjes kladionici, poklon kvota 3, uhhhhhh 8-)
Pozdrav narode, toliko od mene za veceras, sutra cemo u detalje.
Pazite ste pisete, budite pristojni ;)
Samo da nisu pepeljare letile. :D

Ballack2311
Kontakt:

Post Postao/la Ballack2311 » 30 mar 2010, 23:17

7 dana samo taj rad 8-) 8-) 8-) a onda da ne plaču moramo ih lupiti i na Trafordu !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 mar 2010, 23:17

Pomalo dolazim sebi. Pocinjem vjerovati da smo uspjeli napraviti preokret i to bez trenutno naseg najboljeg igraca. Podsjeti me na tekmu protiv Juventusa, barem gledajuci statistiku. Bez Robbena ponovo na jednom visokom nivou.

United smo pobijedili njihovim vlastitim oruzjem, gol u 90+. :D

Pokazali smo da se mozemo nositi sa Unitedom, iako su nam to mnogi osporavali. Ocigledno da je tekma protiv Stuttgarta bila varka za Fergusona, jer su nas definitivno podcijenili nakon te utakmice.

Sad se spremiti se na najbolji moguci nacin za uzvrat i traziti to polufinale.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 30 mar 2010, 23:18

moram se popraviti.
bayern je imao 20 suteva, 9 suteva mancestera.
u drugom poluvremenu su imali jedan jedini sut.
:twisted:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:19

Mrgood je napisao/la:
HuX je napisao/la:
Daj čovječe, vidiš da ga niko više ne shvaća ozbiljno. Služi ko dvorska luda tu :lol:
Vidjecemo nakon uzvrata ko je budala ako pametan.
Mada ni Mud ne volim ali zbog ovih Olicokockastih ima da se grohotom nasmijem.
Mene bi bila sramota navijati za klub gdje mi ovi klocevi tekmu vade. :roll:
@inace mrgood izgleda da ce lovrena u bayern da pozovu kazu odbrana im tanka. :mrgreen:
Dobar je bio danas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 30 mar 2010, 23:23

Vidjecemo nakon uzvrata ko je budala ako pametan.
Mada ni Mud ne volim ali zbog ovih Olicokockastih ima da se grohotom nasmijem.
Mene bi bila sramota navijati za klub gdje mi ovi klocevi tekmu vade. :roll:
@inace mrgood izgleda da ce lovrena u bayern da pozovu kazu odbrana im tanka. :mrgreen:
Dobar je bio danas.
Ne izdajem ja dozvole za LP nego UEFA njima se obrati ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 30 mar 2010, 23:24

Ma njemu ni FBI ne pomaze. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.