SP Qatar 2015 - rukomet

Aktuelna dešavanja na domaćoj i međunarodnoj sportskoj sceni.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

samo_lijevo
Kontakt:

Re: SP Qatar 2015 - rukomet

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jan 2015, 00:34

Puma je napisao/la:Pa sta je ovo ljudi, kakav je ovo oficijelni web sajt svjetskog prvenstva ? Stranica koja apsolutno ne sluzi nicemu. Gdje ja sad da pregledam statistike, najboljeg strijelca, statisticki najbolje golmane i ostalo sto bi jedan zvanicni web sajt nekog prvenstva jednostavno morao da ima. :oops:

Ulupaju kilograme zlata, kupuju navijace, a nisu u stanju staviti u pogon najobicniju web stranicu. :x

evo

http://www.handball2015.en.beinsports.net/match-center" onclick="window.open(this.href);return false;
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2015, 00:39

Hvala, ali svejedno je zabaceno. :zviz: :mrgreen:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 18 jan 2015, 00:59

ma jašta je nego zabačeno. ja večeras nisam bio kući, igrao Vražalića manje golova, uđem preko fona na ovu njihovu stranicu i hoću da pogledam trenutnu statistiku igrača, ma nema šanse nać`.
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jan 2015, 17:47

Gledam Njemačka-Rusija, vode Rusi na poluvremenu 13-9 sasvim zasluženo. Njemci imali dva isključenja a Rusi pet, šest i u tom periodu kad je Rusija sa igračem manje Njemačka dadne gol naprave neku akciju za Uwea i on poentira al' igraju zaista lošu odbranu i Rusi haman neometano igraju i sa igračem manje..

I još da dodam od tih pet, šest ruskih isključenja sigurno su 4 bila na njemačkom pivotu Wienceku, kako je frajer jak dvojica mu ništa ne mogu :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 18 jan 2015, 17:55

FaraonTM je napisao/la:Gledam Njemačka-Rusija, vode Rusi na poluvremenu 13-9 sasvim zasluženo. Njemci imali dva isključenja a Rusi pet, šest i u tom periodu kad je Rusija sa igračem manje Njemačka dadne gol naprave neku akciju za Uwea i on poentira al' igraju zaista lošu odbranu i Rusi haman neometano igraju i sa igračem manje..

I još da dodam od tih pet, šest ruskih isključenja sigurno su 4 bila na njemačkom pivotu Wienceku, kako je frajer jak dvojica mu ništa ne mogu :tokralju:
moze link?
Manijaci Zeljini

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jan 2015, 17:56

ultrassa1921 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Gledam Njemačka-Rusija, vode Rusi na poluvremenu 13-9 sasvim zasluženo. Njemci imali dva isključenja a Rusi pet, šest i u tom periodu kad je Rusija sa igračem manje Njemačka dadne gol naprave neku akciju za Uwea i on poentira al' igraju zaista lošu odbranu i Rusi haman neometano igraju i sa igračem manje..

moze link?
http://www.rtvuzivo.com/rtl-zagreb/" onclick="window.open(this.href);return false; :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 18 jan 2015, 17:59

hvala :thumbup:
Manijaci Zeljini

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jan 2015, 18:13

stize se razlika,idemo jako do kraja.

slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2015, 18:22

ovi naši smećari, zatamne i ovu uvodnu emisiju, da moramo slušati vamo Babića jbo ih on
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jan 2015, 18:49

:cool: :njanjanja:
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 18 jan 2015, 18:50, ukupno mijenjano 1 put.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 18 jan 2015, 18:50

Nijemci pokazali moral i dosli do pobjede protiv Rusa :clap: :clap:
Ali umalo u posljednje tri minute susreta ne prokockase tri gola prednosti. Prvo glupost pravi Weinhold, pa zatim Kraus, ali eto sreca pa su Rusi napravili gresku u posljednjem napadu i rezultat je ostao 27-26.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

ultrassa1921
Kontakt:

Post Postao/la ultrassa1921 » 18 jan 2015, 18:54

uh,samo mi ne ide u glavu ovo sudjenje na ovom prvenstvu,nije da bas pratim rukomet,ali koliko znam da se ove 2min prije nisu davale bas ovako olako :hmmmmm:
Manijaci Zeljini

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 jan 2015, 18:57

Ne moze se jednostavno nista ispratiti, nedostatak TV prenosa, za trazenje streamova nemam volje. Najgori od svih su nasi javni emiteri koji ne prenose apsolutno nista.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 18 jan 2015, 18:58

ajmo ejč di stream za francuze imal ko? :D
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 18 jan 2015, 19:04

Puma je napisao/la:Ne moze se jednostavno nista ispratiti, nedostatak TV prenosa, za trazenje streamova nemam volje. Najgori od svih su nasi javni emiteri koji ne prenose apsolutno nista.

da vidis ljepote kada prenosi Susec,pa milina u odnosu na one nase strucnjake.Pa onda Dzomba,Lackovic kao gosti,ne upada im u svaku recenicu Aco Babic.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jan 2015, 19:16

KIM AMDERSSON! Majstoreee...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 jan 2015, 20:02

sajo10 je napisao/la:KIM AMDERSSON! Majstoreee...
Reko sam ja odma, na početku, Švedi mi na papiru djeluju pravo jaki, evo sad to i potvrđuju, možda se vrate na stare staze slave
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

filip13

Post Postao/la filip13 » 18 jan 2015, 20:16

Rukometaši domaće reprezentacije na Svjetskom prvenstvu startali su s dvije pobjede, koje su ostale u sjeni činjenice da Katar mora plaćati ljude koji će na tribinama navijati, a ekipu predvode igrači koji nemaju prevelike veze sa zemljom…

Katar nije rukometna zemlja. No, svejedno je domaćin rukometnog Svjetskog prvenstva, kao što će biti i domaćin SP-a u nogometu 2022. godine. Razlog je financijska moć ove države koja je spremna uložiti milijarde u održavanja velikih natjecanja, iako nema dovoljan broj zainteresiranih za sport da bi se natjecala na vrhunskom nivou.

Katar sve rješava novcem. Prekrasne rukometne dvorane možda zjape gotovo potpuno prazne na utakmicama poput one Hrvatske i Austrije, no barem su se pobrinuli da domaća selekcija ima svoje navijače. Način? Jednostavno su platili ljudima da navijaju. Tako je izabrano 60 najglasnijih Španjolaca iz ASOBAL lige te sada vode navijanje u Kataru. Dobili su ponudu prije dva tjedna i prihvatili je. Sve im je plaćeno na ovom izletu i samo trebaju navijati za domaće. Dopušteno im je navijati i za španjolsku selekciju, no ne i 21. siječnja kada igra s domaćinom, s obzirom da po ugovoru moraju uvijek navijati za – Katar.

Što se reprezentacije tiče, tu je također novac nadoknadio rupe u kvaliteti kadra. Reprezentaciju predvodi Danijel Šarić, odlični bosansko-hercegovački golman koji je selekciji dao čvrstinu u obrani. Nema rodbinske veze u ovoj arapskoj državi, no uspjeli su golmana Barcelone uvjeriti da se isplati igrati za Katar. Tu su još i Žarko Marković, Eldar Memišević, Zoran Stojanović, kao i Rafael Capote, Borja Vidal te Bertrand Roine, sve uvezeni reprezentativci. Bez njih bi Katar bio ispodprosječna reprezentacija, a s njima ima već dvije pobjede i igrat će u osmini finala natjecanja, prenosi Tportal.

Novac može mnogo toga, ali ne može kupiti pravu sportsku atmosferu. I zato rukometni SP u Kataru nije ni blizu onima koji su održani u Španjolskoj, Hrvatskoj, Njemačkoj posljednjih godina. A ljubitelji nogometa imaju razloga za brigu, jer SP 2022. godine ovdje definitivno nije dobra ideja…

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 18 jan 2015, 23:33

još nisu skontali da rtl prenosi pa ga ne ključaju... iznenadih se danas kad sušec prozbori na rtl(on je novinar hrt)
danas sam gledao Njemačka-Rusija i dobra bi tekma, ali, ali... Sudije bi crkle da nisu postale najbitniji faktor meča! zadnja dva minuta nisu znali više šta rade... ekipa krene u napad greška u koracima, drugi zgrabe loptu oni sviraju probijanje, i tako sjebu potencijlno dobar kraj... mada opet imali su rusi šansu nakon svih sranja na štetu i njih i njemaca da uzmu bod ali je napad odigran smušeno...
takođe selektor njemačke je dobro vodio meč, zamjenio golamana i preokrenuo meč...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 18 jan 2015, 23:42

DANTES je napisao/la:iznenadih se danas kad sušec prozbori na rtl(on je novinar hrt)
Koliko ja znam, on i njegov sin Sasa Susec, su odavno presli sa HRT-a na Arenasport Hr.
Don't believe the hype.

Odgovori

Natrag na “Aktuelne teme”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.