Anel Hadzic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Anel Hadzic
Hadzic je dobro odigrao na stoperu dvije utakmice svaka cast. Sa borbenom igrom je nadoknadio neke druge nedostatke i nema se tu sta prigovoriti. Na beku je odigrao jako lose. Mislim da selekcija sa ovakvim kosturom igraca i sa toliko potencijalnih talenata u zemlji i dijaspori nebi trebala da ima te specijalce koji mogu da odigraju sve pozicije. Stopera neka igra stoper. Beka neko ko igra bek koji to i igra za svoj klub i tako dalje a ne da imamo igraca koji pokriva vise skroz razlicitih pozicija jer to na duge staze se rijetko kada pokaze kao dobar potez. Inace momku svaka cast na one prve dvije utakmice i odigrao je iznad svih ocekivanja i dokazao je da moze da uskoci po potrebi.
Zao mi ga bilo protiv Izraela, momak je promijenio nekoliko pozicija u toku utakmice, a nijedna nije bila njegova
Ali Safet je prekucao drugo poluvrijeme, 1 stoper i 8 veznih
inace za to je je kriv Makatombo Bagatombo iz Gvineje, a ne Saf 
Ali Safet je prekucao drugo poluvrijeme, 1 stoper i 8 veznih
Ja bih rekao tri. Prva protiv Velsa u samom pocetku ispao dva puta, kasnije odigrao kao ziherica, bez ijedne greske. Protiv Belgije jedan od najboljih na terenu, pravovremeno postavljanje, markiranje, presjecanje. Bas me iznenadio.aleksandar_veliki je napisao/la:Cisto da pitam kako je momak po vama odigrao ove dvije utakmice, koje je igrao na mjestu na kojem nikad nije igrao? Cisto me interesuje?
Protiv Izraela kao i cijeli tim jako lose, kompletna odbrana je djelovala kao rastimovani orkestar. Ukupna ocjena jako pozitivna, dokazao je da je s'pravom bio na sirem spisku, i da se na njega moze racunati kad zagusti.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
aleksandar_veliki je napisao/la:S obzirom da se na stoperu pokazao dosta dobro, te da se u narednim susretima najvjerovatnije nece racunati na Sunjica, Vranjesa i Kolasinca, ocekujem ovog decka na spisku. Ostaje nam Spahic i ko jos?Ajax je napisao/la:Hadzic je dobro odigrao na stoperu dvije utakmice svaka cast. Sa borbenom igrom je nadoknadio neke druge nedostatke i nema se tu sta prigovoriti. Na beku je odigrao jako lose. Mislim da selekcija sa ovakvim kosturom igraca i sa toliko potencijalnih talenata u zemlji i dijaspori nebi trebala da ima te specijalce koji mogu da odigraju sve pozicije. Stopera neka igra stoper. Beka neko ko igra bek koji to i igra za svoj klub i tako dalje a ne da imamo igraca koji pokriva vise skroz razlicitih pozicija jer to na duge staze se rijetko kada pokaze kao dobar potez. Inace momku svaka cast na one prve dvije utakmice i odigrao je iznad svih ocekivanja i dokazao je da moze da uskoci po potrebi.
sto nece racunati na Sunjica, jel ti to imas spisak igraca kod sebe....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Prati li ko oporavak Kolašinca, kad bi trebao na teren? Ja sam bio ubjeđen da bi do marta trebao početi igrati.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Goalgetter
- Kontakt:
Crveni karton protiv Izraela a i svakako ne igra vise nikako u Kubanu, a sezona im pocinje u martu. U malu je krizu upao Toni.phily je napisao/la: sto nece racunati na Sunjica, jel ti to imas spisak igraca kod sebe....
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Anel Hadzic
Spahic, bicakcic i zukanovic + Šunjić, znaci stopera imamo, on nije stoper i ne treba izmisljat stvari i gurat ga gdje ne trebaphily je napisao/la:aleksandar_veliki je napisao/la:S obzirom da se na stoperu pokazao dosta dobro, te da se u narednim susretima najvjerovatnije nece racunati na Sunjica, Vranjesa i Kolasinca, ocekujem ovog decka na spisku. Ostaje nam Spahic i ko jos?Ajax je napisao/la:Hadzic je dobro odigrao na stoperu dvije utakmice svaka cast. Sa borbenom igrom je nadoknadio neke druge nedostatke i nema se tu sta prigovoriti. Na beku je odigrao jako lose. Mislim da selekcija sa ovakvim kosturom igraca i sa toliko potencijalnih talenata u zemlji i dijaspori nebi trebala da ima te specijalce koji mogu da odigraju sve pozicije. Stopera neka igra stoper. Beka neko ko igra bek koji to i igra za svoj klub i tako dalje a ne da imamo igraca koji pokriva vise skroz razlicitih pozicija jer to na duge staze se rijetko kada pokaze kao dobar potez. Inace momku svaka cast na one prve dvije utakmice i odigrao je iznad svih ocekivanja i dokazao je da moze da uskoci po potrebi.
sto nece racunati na Sunjica, jel ti to imas spisak igraca kod sebe....
Jel prelazi Anel u Newcastle ,West Ham ili ceka ponudu Intera ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ceka Stilica pa ce u paketu.Željooooo je napisao/la:Jel prelazi Anel u Newcastle ,West Ham ili ceka ponudu Intera ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Kakve veze ima Štilić sa Anelom ? uostalom Štilić kad je u formi za Anela je Maradona..Sabinho je napisao/la:Ceka Stilica pa ce u paketu.Željooooo je napisao/la:Jel prelazi Anel u Newcastle ,West Ham ili ceka ponudu Intera ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Stilic se dokazao u kakvoj takvoj ligi a Anel Universalni Hadzic ni u truloj Austrijskoj ligi...Sabinho je napisao/la:Ceka Stilica pa ce u paketu.Željooooo je napisao/la:Jel prelazi Anel u Newcastle ,West Ham ili ceka ponudu Intera ?
Kako se ja sjecam Stilic je pitao loptama Lewandovskog a koga je Hadzic, Gregora Schlierenzauer-a ???
Inace Stilic je bio na SP-u a Hadzic nije, sve po zakonu, pa kako, sve po zakonu, pa objasnite, sve po zakonu
Zadnja izmjena: Husika, dana/u 18 jan 2015, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Steta sto to nisu uvidjeli brojni treneri po Evropi.Željooooo je napisao/la:Kakve veze ima Štilić sa Anelom ? uostalom Štilić kad je u formi za Anela je Maradona..Sabinho je napisao/la:Ceka Stilica pa ce u paketu.Željooooo je napisao/la:Jel prelazi Anel u Newcastle ,West Ham ili ceka ponudu Intera ?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ceka Stilica pa ce u paketu.[/quote]
Kakve veze ima Štilić sa Anelom ? uostalom Štilić kad je u formi za Anela je Maradona..[/quote]
Steta sto to nisu uvidjeli brojni treneri po Evropi.[/quote]
Zato Anelove partije nisu prošle neopaženo, puno klubova stoji u redu za njegov potpis, treneri Newcastla, West Hama, čak i Mancini iz Intera se raspituje da u paketu dovede Tinu, Anela i Avdiju..
Kakve veze ima Štilić sa Anelom ? uostalom Štilić kad je u formi za Anela je Maradona..[/quote]
Steta sto to nisu uvidjeli brojni treneri po Evropi.[/quote]
Zato Anelove partije nisu prošle neopaženo, puno klubova stoji u redu za njegov potpis, treneri Newcastla, West Hama, čak i Mancini iz Intera se raspituje da u paketu dovede Tinu, Anela i Avdiju..
Re: Odg: Anel Hadzic
Pa sad zasad je to samo Bicakcic koji bi trebao da bude taj prvi stoperski par. Znaci da nam treba jos vise desni bek mozda Martic. Vranjesa nebi trebalo zvati bar dok ne zaigra standardno za neki klub. I trenutno Hadzic zasluzuje poziv kao cetvrti stoperi kao i Sunjic. Posebno jer se nezna koliko i kada ce Sunjic igrati.aleksandar_veliki je napisao/la:S obzirom da se na stoperu pokazao dosta dobro, te da se u narednim susretima najvjerovatnije nece racunati na Sunjica, Vranjesa i Kolasinca, ocekujem ovog decka na spisku. Ostaje nam Spahic i ko jos?
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jan 2015, 20:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zar nije? Igrač koji odigra 250 utakmica u nekoj ligi, a ima 25 godina, je poprilično dokazan u toj ligi.Husika je napisao/la:Stilic se dokazao u kakvoj takvoj ligi a Anel Universalni Hadzic ni u truloj Austrijskoj ligi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
I Stanić otprilike ima isto toliko nastupa u našoj ligi, što znači da je poprilično dokazan igrač u toj ligi, hajmo i njega ubacit u reprezentacijuVirtu4l je napisao/la:Zar nije? Igrač koji odigra 250 utakmica u nekoj ligi, a ima 25 godina, je poprilično dokazan u toj ligi.Husika je napisao/la:Stilic se dokazao u kakvoj takvoj ligi a Anel Universalni Hadzic ni u truloj Austrijskoj ligi...
Aludiram na nagrade, igrac kola, igrac mjeseca, strani igrac sezone, najbolji asitent itd.Virtu4l je napisao/la:Zar nije? Igrač koji odigra 250 utakmica u nekoj ligi, a ima 25 godina, je poprilično dokazan u toj ligi.Husika je napisao/la:Stilic se dokazao u kakvoj takvoj ligi a Anel Universalni Hadzic ni u truloj Austrijskoj ligi...
Daj malo uvida u tu Anelovu kolekciju priznanja????
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Vidim da si me citirao, a to što si napisao nema nikakve veze sa onim što sam ja replicirao Gringu. Još mi se učinilo da si izjednačio kvalitet Austrijske lige sa našom Premijer ligom, nadam se da mi se samo učinilo.Željooooo je napisao/la:I Stanić otprilike ima isto toliko nastupa u našoj ligi, što znači da je poprilično dokazan igrač u toj ligi, hajmo i njega ubacit u reprezentaciju
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
To ti zaista ne bih znao reći, jer u vrijeme dok je razvaljivao u Riedu, nismo baš pratili te nagrade.Husika je napisao/la:Aludiram na nagrade, igrac kola, igrac mjeseca, strani igrac sezone, najbolji asitent itd.
Daj malo uvida u tu Anelovu kolekciju priznanja????
Teško ćeš mene upecati u ovu zamku Štilić - Hadžić. Jasno je ko je moj favorit u toj raspravi, ali nećemo formirati istinu onako kako nekome odgovara i vaditi subjektivne zaključke.
Znači, Anel Hadžić je itekako dokazan igrač u Austrijskoj Bundesligi. To i nije neki ogroman uspjeh, ali je istina.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Prvo pogledaj šta si ti napisao, pa onda procitaj moj odgovor na to..Virtu4l je napisao/la:Vidim da si me citirao, a to što si napisao nema nikakve veze sa onim što sam ja replicirao Gringu. Još mi se učinilo da si izjednačio kvalitet Austrijske lige sa našom Premijer ligom, nadam se da mi se samo učinilo.Željooooo je napisao/la:I Stanić otprilike ima isto toliko nastupa u našoj ligi, što znači da je poprilično dokazan igrač u toj ligi, hajmo i njega ubacit u reprezentaciju
Po cemu je Anel Hadžić dokazan igrač u toj ligi ? Po kojem kriteriju on zaslužuje poziv u svetinju ? Kako je on zaslužio poziv u Brazil nakon one bruke protiv Egipta ?
Pogledaj njegove zadnje tri utakmice u reprezentaciji, protiv Velsa u prvim minutama čovjek hladno otišao sa pozicije stopera na lijevog beka, ostavio Gareth Bale samog, sreća je pa je Šunjić to uocio, uklizao i izbacio loptu u korner, protiv Belgije, more grešaka, sreća pa je Asmir bio raspoložen u prvom poluvremenu, protiv Izraela kod njihovog prvog gola umjesto da isprati igrača on pobjegao od njega i naravno ovaj nam zabio gol. Mada ja Anela ne mrzim, čovjek je veliki patriota i to jako cijenim i poštujem ali je kao fudbaler mrtvi prosjek.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, edvaE2, Google Adsense [Bot], jestamaji i 40 gostiju.