Nisi racunao Benku ili?Zompir je napisao/la:Kres je igrac koji ce Sirokom biti dovoljan za prvaka, po meni najkvalitetnije pojacanje u BiH nogometu zadnjih 5 godina.
NK Široki Brijeg
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar je Benko, al' je Kres puno vise timski igrac, Benko vise okomito igra i za sebe, dok Kresinger i vise asistira i uzima skokove na centru, Kresinger je standardan, a Benko svakih 7 godina eksplodira.MortemHz je napisao/la:Nisi racunao Benku ili?Zompir je napisao/la:Kres je igrac koji ce Sirokom biti dovoljan za prvaka, po meni najkvalitetnije pojacanje u BiH nogometu zadnjih 5 godina.
"Combat, Oltre La Gloria, Combat, evo Spirito Vive ancora!".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ti se ne salis 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Iskreno ja nikad za njega nisam cuo.Sad gledam Cibalija i Varazdin mu najjaci klubovi u kojim je igrao.MortemHz je napisao/la:A ti se ne salis
Za mene Jajalo,Husejinovic,Benko,vaš Pandza itd., su puno jaca imena od njega.
I eto zajebaše dogovorhifans je napisao/la:Dogovoreno GOŠK uzima.
Kresinger je za ove lige igracina. Znam ga ja, pratim HNL od kad sam se rodio, mada ne znam kakav je bio zadnje 2-3 sezone dok je bio u Australiji i Sloveniji. Jajalo je puno vece ime od njeg i bolji igrac, Husejinovic je bio odlican u PL, ali je u HNL-u poklekao, no ta dva su nebitna s obzirom da vise i ne igraju PL.amypitar je napisao/la:Iskreno ja nikad za njega nisam cuo.Sad gledam Cibalija i Varazdin mu najjaci klubovi u kojim je igrao.MortemHz je napisao/la:A ti se ne salisPo cemu je najbolji igrac,koji je u zadnjih 5 god.doveden u Premijer ligu, meni nije jasno.
Za mene Jajalo,Husejinovic,Benko,vaš Pandza itd., su puno jaca imena od njega.
Benko je daleko losiji igrac od onog sto se misli za njega. Dobar je on, ali ja ni dan danas nemam pojma kako se on nazabijao u Rijeci i nekako mislim da nece biti na toj razini u Sarajevu. Rekao bi doslo i proslo njegovih pet minuta.
Pandza je igrac za kojeg se moze rec da je pojacanje za cijelu ligu i sto se tice imena i velicine da je on vjerojatno najvece ime zadnjih pet godina. Kresinger bi trebao biti medju najboljim igracima lige, ali bi se slozio da nije najvece pojacanje u zadnjih pet godina. Doduse, mozemo samo pricat tko je najvece ime, tko je najvece pojacanje se gleda tek kad igrac ode i na osnovu pruzenih partija. U toj kategoriji ja bi glas dao Husejinovicu, ali moramo priznati da Sarajevo i Siroki dovode igrace koji bi vrlo brzo mogli maketi Husejinovica s tog mjesta. Zrinjski takodjer. Kresinger moze biti takav igrac, ali i ne mora. Ima teren, ima loptu, nek se pokaze.
jel treniraju i Vagnerova djeca fudbal? 
Mali Wagner ima tek 2,5 godine, rano je josFairBet je napisao/la:jel treniraju i Vagnerova djeca fudbal?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da ga kaparisemo u šeher 
Malo sutraFairBet je napisao/la:Da ga kaparisemo u šeher
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
android - je li ovi marušić tako dobar talent kao što se priča?
Ne bih ti znao reci, nisam ga gledao, ali dok igra za Hrvatsku U-15, mora biti nesto u njemubrigsiroki je napisao/la:android - je li ovi marušić tako dobar talent kao što se priča?
HRHB
HRHB
-
brigsiroki
- Kontakt:
priča se da je dobar,valjda će dočekat da zaigra za široki,ako ga prije maminjo ne odvede a to bi bila katastrofa jer ako je tako dobar nek ga naši ne daju dok ne zaigra za široki a onda će mu cijena narast i nekad ga možda prodat za veću lovu... 
-
brigsiroki
- Kontakt:
Pandža: Inozemni angažman nije prioritet, idem po naslov prvaka sa Širokim
Koliko znači jesenska titula? Kao što nam je to nedavno rekao trener Širokog Slaven Musa, lijepo je čuti kada vas nazivaju jesenskim prvakom, posebno kada to čine rivali, no daleko je to od nekog zvanja, trofeja.
Dobro to zna i njegov stoper Boris Pandža, koji je stava da je prvo mjesto nakon 15 kola prije svega obvezujuće, da se na proljeće zaigra bolje, piše Dnevni list.
Dva boda prednosti unio je Široki u zimsku stanku. Sarajevo mu diše za vratom. Bogato Sarajevo, ali i ono isto Sarajevo koje je u 9. kolu palo na Pecari. Drugim riječima, na Koševu imaju novce, no neće se samo njih pitati.
Širokobriježani znaju da je dosta toga do njih, svjesni su da jesenske partije moraju podići u novu dimenziju…
– Sarajevo je na kraju prvog dijela smanjilo zaostatak na dva boda i sigurno je da će baš oni biti najozbiljniji kandidat, smatra stoper Boris Pandža i dodaje: Očekujem da će u nastavku prvenstva podići igru na višu razinu pa to moramo učiniti i mi. To je najbolji recept za osvajanje naslova.
Ipak, jedno je reći, a drugo to pretočiti u rezultat na travnjaku…
– Sarajevo raspolaže kapitalom, najviše su uložili, vidi se i da su to kvalitetni igrači. Međutim, na njima je i najveći pritisak, dok je s nama i Zrinjskim drukčije. Vjerujem da mi imamo potencijal podići našu igru…, e, sad je drugo kako ćemo se posložiti u pripremama, kako će to sve ispasti na kraju.
Utakmice u Gabeli, usprkos osvajanju Ankovićevog memorijala, Boris ne drži mjerodavnima…
– U Gabeli su te utakmice igrane po teškom terenu, ništa spektakularno se tu nije moglo vidjeti. Kakvi smo, najbolje će se vidjeti u prvom kolu nastavka u Bijeljini. Moramo pokušati svezati dobrih par rezultata u prvih nekoliko kola, kako bi stekli određenu zalihu bodova i nastavili u dobrom ritmu.
Do rujna i povratka na Pecaru Pandža je još glavom bio drugdje, no vrlo se priviknuo, odnosno prisjetio uvjeta Premier lige, a sada i predugačke zimske stanke, piše Dnevni list.
– Da, stanka traje previše, ali valjda to lakše podnosim sada kada sam stariji. Ne smeta mi to toliko koliko činjenica da će tereni na dosta gostovanja biti loši kada počnu utakmice. Infrastruktura je u globalu i dalje jako loša. Srećom, mi imamo odlične uvjete, a ni treninzi nisu dosadni. Kada treniramo dva puta dnevno, ujutro je fitnes, poslijepodne teren i tako.
Dobro je i što se loše vrijeme nije previše odrazilo na zdravstveni bilten…
– Svi smo manje-više zdravi. Damir Džidić se nakon redovitih terapija vratio treninzima, Tai je u Gabeli istegnuo ložu, ali koliko znam, trebao bi biti u redu. Za sada je uglavnom dobro.
Katanecov transfer nije iznenađenje
Pandža zna kako je iz Premier lige otići vani. Iz Širokog je svojevremeno preselio u Hajduk, zatim je odradio angažman u belgijskom Mechelenu, a onda se kratko zadržao u poljskom Gorniku. Stoga smo ga upitali kako vidi transfer Matije Kataneca iz Zrinjskog u Speziju, koliko ga je iznenadio ili možda nije?
– Ne treba to biti neko iznenađenje, ne vidim razlog da se tako gleda na taj transfer. Momak je, kako čujem od svih, to zaslužio. Još nešto, ne trebamo se mi toliko podcjenjivati. Ni vani ti igrači nisu ništa bolji, ali je sve ostalo sređenije, bolje.
Inozemni angažman nije prioritet
Boris je u Široki došao u rujnu prošle godine, no kada smo ga tada pitali je li došao “oživjeti” karijeru, nije se složio. Rekao nam je tada da prije svega želi pomoći Širokom. Mišljenje ni sada nije promijenio, piše Dnevni list.
– Bilo je nekih poziva, ali ništa konkretno. Inozemni angažman mi u ovom trenutku nije prioritet. Ne bilo loše osvojiti naslov sa Širokim, pa ćemo vidjeti.
Koliko znači jesenska titula? Kao što nam je to nedavno rekao trener Širokog Slaven Musa, lijepo je čuti kada vas nazivaju jesenskim prvakom, posebno kada to čine rivali, no daleko je to od nekog zvanja, trofeja.
Dobro to zna i njegov stoper Boris Pandža, koji je stava da je prvo mjesto nakon 15 kola prije svega obvezujuće, da se na proljeće zaigra bolje, piše Dnevni list.
Dva boda prednosti unio je Široki u zimsku stanku. Sarajevo mu diše za vratom. Bogato Sarajevo, ali i ono isto Sarajevo koje je u 9. kolu palo na Pecari. Drugim riječima, na Koševu imaju novce, no neće se samo njih pitati.
Širokobriježani znaju da je dosta toga do njih, svjesni su da jesenske partije moraju podići u novu dimenziju…
– Sarajevo je na kraju prvog dijela smanjilo zaostatak na dva boda i sigurno je da će baš oni biti najozbiljniji kandidat, smatra stoper Boris Pandža i dodaje: Očekujem da će u nastavku prvenstva podići igru na višu razinu pa to moramo učiniti i mi. To je najbolji recept za osvajanje naslova.
Ipak, jedno je reći, a drugo to pretočiti u rezultat na travnjaku…
– Sarajevo raspolaže kapitalom, najviše su uložili, vidi se i da su to kvalitetni igrači. Međutim, na njima je i najveći pritisak, dok je s nama i Zrinjskim drukčije. Vjerujem da mi imamo potencijal podići našu igru…, e, sad je drugo kako ćemo se posložiti u pripremama, kako će to sve ispasti na kraju.
Utakmice u Gabeli, usprkos osvajanju Ankovićevog memorijala, Boris ne drži mjerodavnima…
– U Gabeli su te utakmice igrane po teškom terenu, ništa spektakularno se tu nije moglo vidjeti. Kakvi smo, najbolje će se vidjeti u prvom kolu nastavka u Bijeljini. Moramo pokušati svezati dobrih par rezultata u prvih nekoliko kola, kako bi stekli određenu zalihu bodova i nastavili u dobrom ritmu.
Do rujna i povratka na Pecaru Pandža je još glavom bio drugdje, no vrlo se priviknuo, odnosno prisjetio uvjeta Premier lige, a sada i predugačke zimske stanke, piše Dnevni list.
– Da, stanka traje previše, ali valjda to lakše podnosim sada kada sam stariji. Ne smeta mi to toliko koliko činjenica da će tereni na dosta gostovanja biti loši kada počnu utakmice. Infrastruktura je u globalu i dalje jako loša. Srećom, mi imamo odlične uvjete, a ni treninzi nisu dosadni. Kada treniramo dva puta dnevno, ujutro je fitnes, poslijepodne teren i tako.
Dobro je i što se loše vrijeme nije previše odrazilo na zdravstveni bilten…
– Svi smo manje-više zdravi. Damir Džidić se nakon redovitih terapija vratio treninzima, Tai je u Gabeli istegnuo ložu, ali koliko znam, trebao bi biti u redu. Za sada je uglavnom dobro.
Katanecov transfer nije iznenađenje
Pandža zna kako je iz Premier lige otići vani. Iz Širokog je svojevremeno preselio u Hajduk, zatim je odradio angažman u belgijskom Mechelenu, a onda se kratko zadržao u poljskom Gorniku. Stoga smo ga upitali kako vidi transfer Matije Kataneca iz Zrinjskog u Speziju, koliko ga je iznenadio ili možda nije?
– Ne treba to biti neko iznenađenje, ne vidim razlog da se tako gleda na taj transfer. Momak je, kako čujem od svih, to zaslužio. Još nešto, ne trebamo se mi toliko podcjenjivati. Ni vani ti igrači nisu ništa bolji, ali je sve ostalo sređenije, bolje.
Inozemni angažman nije prioritet
Boris je u Široki došao u rujnu prošle godine, no kada smo ga tada pitali je li došao “oživjeti” karijeru, nije se složio. Rekao nam je tada da prije svega želi pomoći Širokom. Mišljenje ni sada nije promijenio, piše Dnevni list.
– Bilo je nekih poziva, ali ništa konkretno. Inozemni angažman mi u ovom trenutku nije prioritet. Ne bilo loše osvojiti naslov sa Širokim, pa ćemo vidjeti.
-
ultra gitano
Aaaa admine ostavio si Široki vamo u ostale
Sve razumjem u vezi pisanja forumaša i to ,al ovi klubovi sem Zrinjskog,Želje,i Sarajeva neće nikad biti na razini Širokog i ovih navedenih bar ne u ovom bližem periodu ,a ove god možda budu i prvaci
malo glupo nekako je bolje bilo kad su svi bili tu na jednom pdfu 
Sve razumjem u vezi pisanja forumaša i to ,al ovi klubovi sem Zrinjskog,Želje,i Sarajeva neće nikad biti na razini Širokog i ovih navedenih bar ne u ovom bližem periodu ,a ove god možda budu i prvaci
U cetvrtak u 14.30h protiv Cibalije u kampu
HRHB
HRHB
Nije to bitno! Bitno je da su oni otvorili "velikanima" POD Kome je u ekipi xy (da ne izazovem raspravu) narastao ječmen na oku.ultra gitano je napisao/la:Aaaa admine ostavio si Široki vamo u ostale![]()
Sve razumjem u vezi pisanja forumaša i to ,al ovi klubovi sem Zrinjskog,Želje,i Sarajeva neće nikad biti na razini Širokog i ovih navedenih bar ne u ovom bližem periodu ,a ove god možda budu i prvacimalo glupo nekako je bolje bilo kad su svi bili tu na jednom pdfu
Možeš ti narasti ko brdo, ali osta sitan u duši.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
1:1 danas sa Cibalijom, Pandza zabio
Loncar, Menalo i Juricic potpisali profesionalne ugovore
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HRHB
HRHB
zasada sve pod kontrolomAndroid je napisao/la:1:1 danas sa Cibalijom, Pandza zabio
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AvantiBL, bordobijeli, bvsic, CHR, J1897, Konigsblau, MikiPirs, siroki1991, VolimBiH96 i 96 gostiju.