kako bez statuta bez išta ulaže svoj novac u rupu tek onako iz ljubavi da mi neko hoće pojasnit to.terabajt je napisao/la:Husić je milijarder nista tu nije čudno prijatelju.Format je napisao/la:E u qurcu smo ako Sloboda moze dovest Fajica a mi ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
fininavijac
Re: FK Željezničar
Svoj ti pos'o, ova tema više nije namijenjena za vas.kraljlavova je napisao/la:Za kikiriki niko nece da igra to neka vam je jasno cim prije svatite lakse ce vam biti
Ma nema od njega ništa, ugovor je raskinuo zbog inostrane ponude.Minjore je napisao/la:I njega cemo "preoteti"Format je napisao/la:Ne znam,mislim opet mi cudno da mi ne mozemo a oni da.
Nego ovaj Stokic ce u Olimpic ko da gledam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Najbolji strelac Borca Joco Stokić želi da napusti banjalučki Gradski stadion ove zime. Samo dva dana do početka priprema za prolećni deo sezone u Premijer ligi BiH Stokić je zatražio raskid ugovora koji važi do leta, a kako smo saznali kao razlog je naveo neisplaćeni dug nešto veći od 8.000 maraka.
Ipak, pozadina je drugačija. Naime Joco Stokić želi da ode u inostranstvo, a navodno su u pitanju klubovi iz Poljske, Rumunije i Mađarske.
terabajt je napisao/la:Kad je mahala pogodila igracaOdaVeliki je napisao/la:Pa treba reci da su svi razgovori propali sto se tice igraca koji su se spominjali..nazalost..
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
svatili smo.
Grad Tuzla je stao iza njega u pravom smislu te riječi. Spominje se cifra od 300.000 KM na godišnjoj bazi.fininavijac je napisao/la:kako bez statuta bez išta ulaže svoj novac u rupu tek onako iz ljubavi da mi neko hoće pojasnit to.terabajt je napisao/la:Husić je milijarder nista tu nije čudno prijatelju.Format je napisao/la:E u qurcu smo ako Sloboda moze dovest Fajica a mi ne.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz to, i kod njih je aktuelna priča o statutu.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Re: Odg: FK Željezničar
Razumijem da je grad Tuzla stao iza njih, a kako novci s njegove strane ulaze u klub to mi nije jasno, da bi bilo sve po zakonu, mozda prave neke ugovore o pozajmici, s rokom vraćanja Bog zna kadceze je napisao/la:Grad Tuzla je stao iza njega u pravom smislu te riječi. Spominje se cifra od 300.000 KM na godišnjoj bazi.fininavijac je napisao/la:kako bez statuta bez išta ulaže svoj novac u rupu tek onako iz ljubavi da mi neko hoće pojasnit to.terabajt je napisao/la: Husić je milijarder nista tu nije čudno prijatelju.
Uz to, i kod njih je aktuelna priča o statutu.
Lik je pametan. Mi da smo imali Husica umjesto Zuje sa Rijekom bi se ganjali po Evropi
Jasta je pametan on sa zujom nemoze u istu re enicu zujo ima titula koliko ni on a ni jedan drugi predsjednik nece imati i koji je nama **** svi su bolji od nasih jesu al u kurcu
Žujo je ublehaš teški, daleko mu kuća od Želje bila..zeljo1974 je napisao/la:Jasta je pametan on sa zujom nemoze u istu re enicu zujo ima titula koliko ni on a ni jedan drugi predsjednik nece imati i koji je nama **** svi su bolji od nasih jesu al u kurcu
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Zujo je glup ko ku.raczeljo1974 je napisao/la:Jasta je pametan on sa zujom nemoze u istu re enicu zujo ima titula koliko ni on a ni jedan drugi predsjednik nece imati i koji je nama **** svi su bolji od nasih jesu al u kurcu
Zato smo ga velika vecina nas jedva cekalo da se vrati a Amar insistira na njemu
pa ga otjerao
pile87 je napisao/la:Uvijek je bitnije ono sto se nije spominjalo vjeruj miOdaVeliki je napisao/la:Pa treba reci da su svi razgovori propali sto se tice igraca koji su se spominjali..nazalost..
Znam, doci ce sigurno jos jedan igrac sad da li nazad ili naprijed ?
-
sergejevic
- Kontakt:
@Neandertalac
Ma nisam ja ni pokusavao da ga opravdam. Upravu si ti, cinjenica je da se nije bas pokazao kao pojacanje. Ono sto sam zelio reci da je bilo ko drugi bio umjesto njega slicno bi bilo. Pile je napisao za zadnjeg veznog i ne pomaganje stoperima. Ima tu mnogo stvari koje ne zavise samo od jednog igraca. Vidjecemo u drugacijem sistemu kako ce to izgledati, ali opet je cinjenica da momak ima slifa i ima te neke kvalitete koji bi trebali doci do izrazaja. Postoje igraci na kojima vidis odmah da su limitirani, kod Kosorica to nije slucaj, barem po mom misljenju.
Ma nisam ja ni pokusavao da ga opravdam. Upravu si ti, cinjenica je da se nije bas pokazao kao pojacanje. Ono sto sam zelio reci da je bilo ko drugi bio umjesto njega slicno bi bilo. Pile je napisao za zadnjeg veznog i ne pomaganje stoperima. Ima tu mnogo stvari koje ne zavise samo od jednog igraca. Vidjecemo u drugacijem sistemu kako ce to izgledati, ali opet je cinjenica da momak ima slifa i ima te neke kvalitete koji bi trebali doci do izrazaja. Postoje igraci na kojima vidis odmah da su limitirani, kod Kosorica to nije slucaj, barem po mom misljenju.
Već u srijedu nova tekma, turnir u Medulinu i Puli. ODLIČNO! Sutra turnir počinje ...
Na turniru će učestvovati 6 ekipa podeljenih u dve grupe.
Grupa "Belvedere"
NK ISTRA 1961
NK MARIBOR i
FK ŽELJEZNIČAR
Grupa "Histria"
OFK BEOGRAD
NK SLAVEN BELUPO
NK LOKOMOTIVA
SREDA 21.01.15 - 15.00 ŽELJEZNIČAR – ISTRA 1961
PETAK 23.01.15 - 11.00 MARIBOR - ŽELJEZNIČAR
NEDELJA 25.01.15 - 11.00 i 15.00 ZA PETO MESTO, ZA TREĆE MESTO i Finale
Super jak turnir ovo nam treba sto vise jakih utakmica.
-
fkzeljeznicarba
- Kontakt:
Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.
Mi u srijedu igramo sa Slogom, a u subotu sa Veležom.
Kakva šteta, ne mogu da vjerujemfkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
U pravu si, vidjeh tek sad da su promijenili.
E čuj sa Slogom, jebla ih Sloga ...
Ovaj turnir je bio idealan! 
E čuj sa Slogom, jebla ih Sloga ...
-
lafomamone
- Kontakt:
Smijem se
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AhmedNurudin, Arma00, Bonton, DinGospo21, Pact1921 i 57 gostiju.