AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Neće se taj nikada vratiti trenerskom poslu zbog zdravlja. Uzima on dobar keš kao stručni komentator.
Forza Milan!
Re: Odg: AC Milan
Sebično go*no, dodao bi on al mu zao lopte. Jos je i glavni krivac za gol. Sad ce nama Poli da poveze redove 
Il Club più titolato al mondo!
Cerci i Abate su se pokoskali na poluvremenu, zato je ovaj i izvadjen. Bas lijepo, raspad sistema.
bravo cerci, that's the spirit
covjek tek dosao i vec pokazuje da mu je stalo, pa poslije onakvog poluvremena bi svako pukao i svaka mu cast sto nije sutljiva pi.zda kao ostatak ekipice, od mene vec ima ogromni plus.
bravo cerci, that's the spirit
covjek tek dosao i vec pokazuje da mu je stalo, pa poslije onakvog poluvremena bi svako pukao i svaka mu cast sto nije sutljiva pi.zda kao ostatak ekipice, od mene vec ima ogromni plus.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Re: Odg: AC Milan
Na koju sad temu treba pisat 
Jesam vam rekao da ce nova tema vremenom postat glavna, a nebi trebalo. Kad treba prestat pisat na jednoj a pocet na drugoj???
Jesam vam rekao da ce nova tema vremenom postat glavna, a nebi trebalo. Kad treba prestat pisat na jednoj a pocet na drugoj???
Il Club più titolato al mondo!
Pa brate fino je receno, tamo komentari u toku utakmice, ovdje sve ostalo. Znaci, sad se ovdje svi selimo, a ona miruje do iduce hefte. 
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Kazu da je tuca bila izmedju Cercia i Abatea!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
daBogda se sasikli' svi
za Milan,ekipu koja je postala ona na kojoj se bodovi uzimaju
Nadam se da De Jong nije produzio ugovor,i da ce nakon danasnje predstave skontati da ovo nije zdrava sredina za njega.
Nadam se da De Jong nije produzio ugovor,i da ce nakon danasnje predstave skontati da ovo nije zdrava sredina za njega.
- LegendKiller
- Kontakt:
Ja kada 3 dana prije tekme kažem da Menez nije top igrač kakvim ga ovdje predstavljate, od većine budem napadnut, a posle utakmice svi pucaju po Menezu. Lik je presebičan i kao takav nije za timskog fudbala, zato je i nogiran iz PSG-a. Može u cirkus zajedno za Tarabtom.
Do sada sam podržavao Pipa i nadao se da će ipak pokrenuti stvari na bolje ali ništa. Pogubio se Pipo pravo, nema od njega ništa. Bez obzira na loše igrače koje ima, miješanje Tate i Cele, ipak za 3 utakmice protiv onakvih ekipa normalne akcije ne napraviti, onako loše na terenu stajati, ne može biti da nije do njega. Igraci totalno bezvoljni, niko da malo digne ton, da zagalami, ništa. A još uz to svaki užasan pas, loše izveden korner, ubacivanje koje završi u autu na suptonoj strani, igraci jedan drugom aplaudiraju. Stvarno ovo nema smisla više. Nešto se mora mijenjati i to krupno, kozmetičke promjene nam neće puno pomoći.
Za početak ja predlažem smjenu Pipa i penzionisanje Galijania.
Do sada sam podržavao Pipa i nadao se da će ipak pokrenuti stvari na bolje ali ništa. Pogubio se Pipo pravo, nema od njega ništa. Bez obzira na loše igrače koje ima, miješanje Tate i Cele, ipak za 3 utakmice protiv onakvih ekipa normalne akcije ne napraviti, onako loše na terenu stajati, ne može biti da nije do njega. Igraci totalno bezvoljni, niko da malo digne ton, da zagalami, ništa. A još uz to svaki užasan pas, loše izveden korner, ubacivanje koje završi u autu na suptonoj strani, igraci jedan drugom aplaudiraju. Stvarno ovo nema smisla više. Nešto se mora mijenjati i to krupno, kozmetičke promjene nam neće puno pomoći.
Za početak ja predlažem smjenu Pipa i penzionisanje Galijania.
Tek dosao a vec...meskalin je napisao/la:Kazu da je tuca bila izmedju Cercia i Abatea!
X
Menez je pokazo da nije timski igrač niti u Romi niti u PSG_u x puta je upropastio dobre sanse...dolaskom Saccia u klub na neku poziciju bi bilo dobro, jer siguran sam da bi imao zahtjeve odredjene...ovako klub je spao na jako niske grane, lp mozemo sanjati..Galliania treba ostaviti, ali esencijalno je da pocnu ulagati, jer free igraci ti ne garantuju ni 8 mjesto
Ja odavno govorim da Menez, koliko donese dobrog toliko donese i loseg, presebican je i gusi druge. Ili mu nadji novu poziciju jer ta lazna devetka ne odgovara nikome ili mu jednostavno daj jasno zacrtan zadatak gdje nece smetati drugima i biti u sesnaetercu, a ne da baulja okolo i glupira se.
U sustini, daleko je on od najboljeg igraca, ne sjecam se kad je povezao 2-3 dobre utakmice (da ne pominjem da mu je vise od pola golova sa penala) vec mu je citava sezona toplo-hladno tako da ne vidim razlog zasto bi bio nedodirljiv.
Ma Pippo jeste najveci krivac za ove tri utakmice, to je evidentno. Bezivotno, bezidejno, a vrhunac njegove takticke zamisli je staviti dva prodorna krila od kojih covjek ocekuje prodore i ubacaje i Meneza u sredini kojeg bude svugdje, ali najmanje u sesnaetercu. Logika za deset.
Protiv Lazia Menez van, mali Ginkel u vezu i Jack na krilo. Za Saravija ne vjerujem da ce moci poceti od prve jer kazu da je iz svlacionice izasao na stakama, trebat ce vremena da spadne modrica jer je ocigledno zajebana. Samo ne razumijem sto ga je Pippo drzao svih 90 minuta
U sustini, daleko je on od najboljeg igraca, ne sjecam se kad je povezao 2-3 dobre utakmice (da ne pominjem da mu je vise od pola golova sa penala) vec mu je citava sezona toplo-hladno tako da ne vidim razlog zasto bi bio nedodirljiv.
Ma Pippo jeste najveci krivac za ove tri utakmice, to je evidentno. Bezivotno, bezidejno, a vrhunac njegove takticke zamisli je staviti dva prodorna krila od kojih covjek ocekuje prodore i ubacaje i Meneza u sredini kojeg bude svugdje, ali najmanje u sesnaetercu. Logika za deset.
Protiv Lazia Menez van, mali Ginkel u vezu i Jack na krilo. Za Saravija ne vjerujem da ce moci poceti od prve jer kazu da je iz svlacionice izasao na stakama, trebat ce vremena da spadne modrica jer je ocigledno zajebana. Samo ne razumijem sto ga je Pippo drzao svih 90 minuta
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
farukzidane
- Kontakt:
bozeeeeeeeeeeeee,,,,,,,samo da nedodje do fuzije
Evo još jedan muštuluk
Kako Sportmediaset navodi Boneri će biti produžen novi ugovor,pošto mu trenutni ističe na kraju sezone.
Kako Sportmediaset navodi Boneri će biti produžen novi ugovor,pošto mu trenutni ističe na kraju sezone.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
rope11 mislis da bi tako islo
Ja licno ne vidim vise rjesenja za ovo,jer ga ocigledno i nema.
Jer djaba i mali Ginkel kad i Montolivo sve manje na veznjaka lici. Izgleda da mi samo mozemo praviti prilike kad smo u podredjenom polozaju,kad nas pritisne neka jaca ekipa. Tad ovih par brzih u napadu mogu neku priliku iz kontre i stvoriti. A da mi nesto krojimo u veznom redu,i da iz toga se izrodi sansa,nema teorije. Toga nema od doba Pirla,Seedorfa i ostalih.
Ja licno ne vidim vise rjesenja za ovo,jer ga ocigledno i nema.
Jer djaba i mali Ginkel kad i Montolivo sve manje na veznjaka lici. Izgleda da mi samo mozemo praviti prilike kad smo u podredjenom polozaju,kad nas pritisne neka jaca ekipa. Tad ovih par brzih u napadu mogu neku priliku iz kontre i stvoriti. A da mi nesto krojimo u veznom redu,i da iz toga se izrodi sansa,nema teorije. Toga nema od doba Pirla,Seedorfa i ostalih.
Nekako je nasa najbolja partija bila sa Ginkelom u ekipi, Udinese cini mi se. Nas najgori nedostatak je to sto nas svaka ekipa pojede na sredini, a on je taj koji zna kako s loptom, daje tu neku mirnocu, da ne pricam da je samom Montolivu lakse kada ima nekoga s kim ce igrati. Ne kazem da je on rijesenje svih nasih problema, al' vrijedi pokusati nesto novo, sto da ne, ionako ova postojeca formacija i igraci klincu ne valjaju tako da, ako zele uraditi nesto od ove sezone, mora se rizikovati i probavati nesto novo.
Mada je nas ubjedljivo najveci problem to sto nasi ne vide da je problem upravo u sredini i sto ni ovog merkata necemo docekati veznjaka iako bi taj mister x bio glavna karika koja bi ovu ekipu digla na noge. Naravno, za novog napadaca ce se naci novca, volje i nacina da se dodje do njega jer se Berli dize ku'rac na takve, to je upravo ono sto nama treba.
Mada je nas ubjedljivo najveci problem to sto nasi ne vide da je problem upravo u sredini i sto ni ovog merkata necemo docekati veznjaka iako bi taj mister x bio glavna karika koja bi ovu ekipu digla na noge. Naravno, za novog napadaca ce se naci novca, volje i nacina da se dodje do njega jer se Berli dize ku'rac na takve, to je upravo ono sto nama treba.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Ma dajte koji mister x, nama treba min 5 mister x, sta ćeš dovedes veznjaka wc lik se ozljedi i pusiona opet...potrebna je zestoka rekonstrukcija
Kad dodje pravi trener tada ce i biti nesto od Milana,a do tada ne vrijedi kidati zivce i nervirati se,ubio je ekipu na smrt,i previse tuzno ovo izgleda........moj Pippo pa vezze sa vezom on nema.... kataklizma dva dobra trenera su slobodna mogu li se ikad sjetiti i angazovat jednog od njih
Zadnja izmjena: Warrick, dana/u 18 jan 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.