Anel Hadzic

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Virtu4l
Kontakt:

Re: Anel Hadzic

Post Postao/la Virtu4l » 18 jan 2015, 21:09

aleksandar_veliki je napisao/la:Usput, Bicakcica sam zaboravio. Dakle dva sigurna stopera, jos dva se traze. Ako je ovaj decko odradio to sasvim solidno u utakmicama u kojima je igrao, ne vidim razlog zbog kojeg on ne bi bio taj treći ili cetvrti. Ili mozda da Kosorica aktiviramo. Ovo malo za one klupski obojene...
Odbrana: Kolašinac, Spahić, Zukanović, Bičakčić, Mujdža i Hadžić, to je ono čime raspolažemo za dva naredna meča.

Zašto Kosorić, a ne recimo Cocalić?

@Željooooo, opet si promašio, a ne da mi se nadmudrivati. Pitanje je 'da li je on dokazan u Austriji', što nema nikakve veze sa tvojim spinom oko reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 18 jan 2015, 21:12

aleksandar_veliki je napisao/la:Tesko je voditi bilo kakvu konstruktivnu raspravu ovdje, a glavni krivac sam ja. Zato cemo u buduce malo kriterije postroziti, a ovi s mislom za humor ce se preseliti na neki drugi forum.

Usput, Bicakcica sam zaboravio. Dakle dva sigurna stopera, jos dva se traze. Ako je ovaj decko odradio to sasvim solidno u utakmicama u kojima je igrao, ne vidim razlog zbog kojeg on ne bi bio taj treći ili cetvrti. Ili mozda da Kosorica aktiviramo. Ovo malo za one klupski obojene...
Dobro je da si se spustio medju diskutante i sa te pozicije sagledao stvari. Jedno obicno pitanje i nekoliko objektivnih odgovora zavrsi kao i svaki druga diskusija: trazenjem bilo kakvog izlaza i nacina da se omalovazi bivsi selektor sto naravno iziritira one koji smatraju da je za vrijeme njegove vladavine bilo i uspjeha. Mene je to odvelo do par zescih odgovora i dva zasluzena banovanja, a neki nastavljaju bez posledica. Ja da sam ti odmah bi banovao: Amorovskog, Jose Murinja, adoo3, Bih Sport, Zamora, Otelo, Efenberg, PapeSusic, Zeljooo, Sjeverni Vjetar...diskusije ovih ljudi pocinju i zavrsavaju se upadacima koje veze nemaju sa temama obicno se obracaju drugom diskutantu sa par pogrdnih rijeci i tu je kraj diskusiji. Poslednje opomene bih uputio nickovima Husika i Rishaaaa.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 18 jan 2015, 21:27

Anel Hadzic zadnji vezni, stoper, lijevi bek, desni bek, desno krilo :facepalm: :facepalm: da ovaj kilonja spori hajde barem da ima neki pas, pregled igre sta vec..
X

PapeSusic
Kontakt:

Re: Odg: Anel Hadzic

Post Postao/la PapeSusic » 18 jan 2015, 22:20

Ajax je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:S obzirom da se na stoperu pokazao dosta dobro, te da se u narednim susretima najvjerovatnije nece racunati na Sunjica, Vranjesa i Kolasinca, ocekujem ovog decka na spisku. Ostaje nam Spahic i ko jos?
Pa sad zasad je to samo Bicakcic koji bi trebao da bude taj prvi stoperski par. Znaci da nam treba jos vise desni bek mozda Martic. Vranjesa nebi trebalo zvati bar dok ne zaigra standardno za neki klub. I trenutno Hadzic zasluzuje poziv kao cetvrti stoperi kao i Sunjic. Posebno jer se nezna koliko i kada ce Sunjic igrati.
Bolji stopera imas i u PL BiH. Pa dovoljno je bilo gledati kako ga nas kombinovani sastav U21 dere.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 jan 2015, 22:26

Zamora je napisao/la:Anel Hadzic zadnji vezni, stoper, lijevi bek, desni bek, desno krilo :facepalm: :facepalm: da ovaj kilonja spori hajde barem da ima neki pas, pregled igre sta vec..
Novinar: Ko moze zamijeniti Begovica?
Pape: Samo Anel moze zamijeniti Begovica.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 26 jan 2015, 21:34

Želi ga Granada, ode nam Anel u Primeru.
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 26 jan 2015, 21:43

haris92 je napisao/la:Želi ga Granada, ode nam Anel u Primeru.

Ulaze covjek u marketing :rol:

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 26 jan 2015, 21:46

slika

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 jan 2015, 21:52

A mene želi Real, odoh ja u Madrid. Tinu želi Inter, jako ga žele, na koljenima ga mole da potpiše za Inter,vjerovatno ode Tino u Milano, dok Avdiju žele neki engleski klubovi, samo mu Hajduk pravi problem, ne žele da ga puste ispod 5 miliona eura. Višću želi Arsenal al on odlucio da ostane u Turskoj, kaže bolja plata, a uz to i redovnija, za Štilića se raspituju svi mogući njemački klubovi osim Bayerna, kažu u Bayernu, da nisu popunjeni na toj poziciji rado bi ga doveli. Ratko Dujković ima neku ponudu od Rome, njima fali golman kikser, taman da zamijeni De Sanctisa. Papeta želi Marsej ali on neće da ide tamo, jer bi time izdao klub koji voli više nego sebe, svoj PSG, tako da će otići u Barcelonu itd..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

haris92
Kontakt:

Post Postao/la haris92 » 26 jan 2015, 22:26

Bassha je napisao/la:

Ulaze covjek u marketing :rol:
Germanija ce bankrotirati od silnog investiranja u marketing, a puleni se ne miču iz Hajduka i Sturma :D
Pa sve nase raprezentativce zajedno nije trazilo ovoliko klubova kao Tinu i Anela :D
#Miske institucijo!!!!!

Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 26 jan 2015, 22:48

Meni je najinteresantnije kad ga pozovu sa ovih nasih portala da nam kaze nesto vise o ponudi (Newcastle, West Ham, Leeds, Sampdoria itd., ocekujem i sad za Granadu), a on uvijek kaze da nisu dobili ponudu ali bi volio preci u taj klub. :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 26 jan 2015, 22:52

Kad usporediš sve ostale reprezentativce, samo se Džeko može pohvaliti ovolikim ponudama, i držati kakav takav priključak sa trio fantastikus iz Germanije.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 26 jan 2015, 23:07

Ma hoce oni Hadzica, ali onoga iz Zaragoze :mrgreen:

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 27 jan 2015, 22:46

voltron30 je napisao/la:Anel Hadžić za ****.ba: Dobio sam ponudu Cordobe, ali Sturm je želio da ostanem

Ma daajjjjj... :lol:
Promjena taktike, ocigledno se fura na Tinu. Do sad je bilo:
Hadžić: West Ham, Newcastle, Leeds, Everton, Villarreal, Parma, Sampdoria? Iskreno, ne znam ništa o tome

"Iskreno, o interesu West Hama ne znam ništa. Već i ranije dovodio sam se u vezu s engleskim klubovima, međutim, konkretnih ponuda nema", javio se Hadžić iz Graca, te dodao:

"Neće nikakva katastrofa biti i da ostanem u Sturmu. Ovdje mi je mnogo lijepo, sad su nam ambicije da se domognemo druge pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome".

muhamedkonjic
Kontakt:

Post Postao/la muhamedkonjic » 27 jan 2015, 23:21

Pivopija je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Anel Hadžić za ****.ba: Dobio sam ponudu Cordobe, ali Sturm je želio da ostanem

Ma daajjjjj... :lol:
Promjena taktike, ocigledno se fura na Tinu. Do sad je bilo:
Hadžić: West Ham, Newcastle, Leeds, Everton, Villarreal, Parma, Sampdoria? Iskreno, ne znam ništa o tome

"Iskreno, o interesu West Hama ne znam ništa. Već i ranije dovodio sam se u vezu s engleskim klubovima, međutim, konkretnih ponuda nema", javio se Hadžić iz Graca, te dodao:

"Neće nikakva katastrofa biti i da ostanem u Sturmu. Ovdje mi je mnogo lijepo, sad su nam ambicije da se domognemo druge pozicije koja vodi u Ligu prvaka. Vjerujem da ćemo uspjeti u tome".
ovaj iskreniji od Dzenana Uscuplica :D :lol:

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 27 jan 2015, 23:37

ovaj hadzic **** narod u zdrav mozak, ali i treba im tako samo kad se sjetim one koji su ovog olosa branili ovdje :guz:
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 27 jan 2015, 23:57

Ozbiljni forumasi ovde fakat racunaju na Hadzica, eh svasta. Odigrao je uz nekoliko gresaka solidno na poziciji koju apsolutno ne zna igrati. To ce se prije ili posle pokazati. Alibi igraci ne mogu pruziti konstantno dobru igru na poziciji koja im ne odgovara. Kao sto Vrsi ne odgovara pozicija lijevog beka, veznog igraca i krila.

Kao stoper moras biti prvenstveno jak u duel igri, a on je smijesan u tom segmentu. Eh, sta sve necu procitati ovde.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 00:04

DonCorleone je napisao/la:Ozbiljni forumasi ovde fakat racunaju na Hadzica, eh svasta. Odigrao je uz nekoliko gresaka solidno na poziciji koju apsolutno ne zna igrati. To ce se prije ili posle pokazati. Alibi igraci ne mogu pruziti konstantno dobru igru na poziciji koja im ne odgovara. Kao sto Vrsi ne odgovara pozicija lijevog beka, veznog igraca i krila.

Kao stoper moras biti prvenstveno jak u duel igri, a on je smijesan u tom segmentu. Eh, sta sve necu procitati ovde.

Nikada nije ni igrao na ovim pozicijama. Igrao je desnog beka, dok je desno krilo jedina pozicija koja mu odgovara.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 28 jan 2015, 00:11

Ja sam ga u reprezentaciji vidio kako se koprca svudje po terenu pa i na sredini terena. Najgori je kao desni bek, defanzivna duel igra kao kod Anela kada mora cuvati Drogbu.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 28 jan 2015, 00:20

DonCorleone je napisao/la:Ja sam ga u reprezentaciji vidio kako se koprca svudje po terenu pa i na sredini terena. Najgori je kao desni bek, defanzivna duel igra kao kod Anela kada mora cuvati Drogbu.
Znam jbg. On ako je opcija za nekih zadnjih 10-ak minuta jedino na poziciji desnog krila i to je to.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bosnas_, CAGarfia, Cwirek, EdinjoBos, Jegres, Micron, No99 i 45 gostiju.