EDIT: ipak ima, sad hocel znat zadrzatreeds je napisao/la:ma nista od ovih marseljeza, fujj cccc...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
EDIT: ipak ima, sad hocel znat zadrzatreeds je napisao/la:ma nista od ovih marseljeza, fujj cccc...
hvala, ja zadovoljan,reeds je napisao/la:kolko je "sigurno" da li se nadati, dati im ili uzeti im sve![]()
http://pokit.org/get/?d535060a786a84f61 ... 729e78.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
ja prosto ne mogu da vjerujem kako se ovaj nba odvija akda ti treba za pare, pa nestvarno majke mi. evo ja sad glat prođem evansa, al vamo sevilja nema kornera na mapi. jesi vidio nekog forumaša cousins oborio za preko 2000 maraka, a odma sljedeci dan nije ni igro. kako se nije moglo potrefiti čovjeku da ne igra kada je njemu trebalo, pa da dobije bar milju i nešto, al ovako će igrati i oboriti te. a ovaj rukomet je posebna priča, onaj weber neki dan protiv nas je oborio boga oca, frajer dva zicera fula, fula sedmerac i na kraju skoro na granici.10DelPiero je napisao/la:Sve ti **** Evansu i tih 15p sto danas dajes za **** poluvrijeme a obaras me prije koji dan za 130 sa 7 uzetih lopti za cijeli mec i onolikoj nezainteresovanosti od jednog profesinalca fuj konjino raspala
Izgleda da pali ova taktikaFrankie je napisao/la:Izgleda opet glupi francuzi po ko zna koji put, ne mogu ovi debili sanse napraviti a ne gol zabiti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.