FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 18 jan 2015, 22:17

lafomamone je napisao/la:Smijem se
nadam se da ce administracija napokon banovati ovog trola ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jan 2015, 22:19

bolje reci vola

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 18 jan 2015, 22:27

fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.

Mi u srijedu igramo sa Slogom, a u subotu sa Veležom.
Zašto ?Stvarno šteta...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

pepgvardiola
Kontakt:

Post Postao/la pepgvardiola » 18 jan 2015, 22:46

Daleko Pula, iziskuje velike putne troskove!!!

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 18 jan 2015, 22:59

Grohotom :mrgreen: Cirevi rade cim se Amar pojavi na snimku od 4 minuta.. :urnebes:

Steta za ovaj turnir ali tek je pocelo ne sumnjam da ce se neka utakmica dogovoriti i na licu mjesta ako zatreba.
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 18 jan 2015, 23:01

aleksandar_veliki je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Smijem se
I ja isto...
Samo nemoj da je na 7 dana. Bog ti dao lijepo zdravlje. :thumbup:

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 18 jan 2015, 23:02

ZZtop10 je napisao/la:
fkzeljeznicarba je napisao/la:Ne igramo na ovom turniru, ovo je baš stara vijest. Vitez umjesto nas igra.

Mi u srijedu igramo sa Slogom, a u subotu sa Veležom.
Zašto ?Stvarno šteta...
Ma ne znam ni od kud to. Nikad nismo ovako rano išli u Rovinj. Biće gore tekmi, uvijek ima ekipa.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 18 jan 2015, 23:16

Eto vam intervju na početnoj starnici sa Amarom gdje kaže da je sve to bilo pripremljeno i da je bio u toku svega što se dešava dok je bio u klubu. Demant za sve one koji su pisali kako je Željo konačno "prodisao" i krenuo pravim putem od njegovog odlaska.

Nekoliko hiljada kilometara udaljen od Grbavice, sa Željom nema nikakve veze osim emocionalne, a u intervju vezano za Želju govori "mi ćemo", "mi smo". :tokralju:
I onda neko ima hrabrasti sastaviti rečenicu tipa "Svaka njemu čast, ali.."
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 18 jan 2015, 23:19

Bravo i ja sam bas to primjetio :thumbup: Koristi prvo lice mnozine i stice se utisak da je jos uvijek nas uposlenik. :D
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jan 2015, 23:31

Amar je uvijek bio i biće Zeljin vojnik.. To je jasno svima osim zlobnicima..

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BUDI ŽELJO !!!

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 18 jan 2015, 23:38

Ima li neko info, znam da nije direktno vezano za naseg Zelju, ali Amar je vec odigrao dva pripremna susreta sa novim klubom protiv nekog kluba iz S. Arabije i Sudana..zna li neko rezultate?
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jan 2015, 23:40

Sa Arapima 2-2, a šampione Sudana klepili 2-0.
DRUG NEBI TI PUNCA

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 18 jan 2015, 23:40

bagrcavi je napisao/la:Sa Arapima 2-2, a šampione Sudana klepili 2-0.
Hvala drug ;)
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 19 jan 2015, 08:54

Dobro jutro manijaci!!
Nisam puno aktivan (pisanje i to) na forumu ali cesto se ukljucim da procitam sta ko pise i mogu reci osim prepucavanja ima lijepih stvari za procitati. Za raziliku od foruma mnogo sam aktivniji na utakmicama.
Tako sam i ovog vikenda otisao da gledam našeg Željkana u Gabelu (bilo osporavanja nemoj bit ce belaja i sl.).
I odlučih sam da napišem par stvari čisto radi pogrešnih informacija koje vidim kruze po forumu.
Prva koja mi je zapela za usi je da je Hiros igrao i da Oda računa na njega. Hiroš nije igrao nikako, igrao je Đelmić i iskreno mogu reci što se mene tiče bit će veliko pojačanje (brz, prodoran, u treningu max..).
Što se tiče ostalih prvo poluvrijeme: Tomić standardno dobar na svom nivou, Kvesa također, Baja zvijer čitavu utakmicu, zeljković kao 2013, par puta je ispao kao iz kamiona ali sve u svemu prolazna ocijena. Drugo poluvrijeme više izmjena(vise izmjena nego Hajduk) i jedna od njih je i Kosorić. Samo cu reci sa njim maksimalno grijesite (makar za ovu utakmicu) svaka po zraku je bila njegova, ne volim hvaltiti nikoga vjerujte ali mislim da je poslije perioda adaptacije koja na svakome ostavi traga , da cete napokon vidjeti zašto ga je Brko i doveo. Momak je vjeruj te bio najjači na terenu u drugom poluvremenu.Antolovica je zamjenio Vedran drugo poluvrijeme i stvarno se vidi da je talentovan i još malo mu fali (slaganje igraca, ona dernjava i to kod kornera i slobodnih) da zamjeni Marijana skroz. Ponovit cu ušao je i Đelma extra odigrao poluvrijeme. Benjamin Čolić nastavlja po starom imao je par dobrih intervencija ali i par fula tako da nadam se da će se vratiti na onu staru formu od prije. Sejo igrao čitavu utakmicu zasto ne znam ali bio je ok, sliku koju ste postavili a vezano za ono guranje to se Sejo pogurao sa Milevskim bas zakuhali, poslije toga izveo Tudor Milevskog i sve se brzo smirilo.I eto mozda sam jos koga zaboravio da je raju interesovalo , ugl htio sam napisati za igrace koje ste bezzveze prozivali.
Čitava atmosfera vrlo pozitivna, Oda se za razliku od Adžema (koji nije znao progovoriti s klupe) dere se čitavu utakmicu, koriguje, meni je lijepo bilo čuti. Još jednu stvar da ne zaboravimm isječak koji ste gledali je snimao frajer iz hajduka i montirao vjerovatno samo Hajdukove sanse, vjerujte mi (a nije samo po meni bilo je tu i raje ne opterećene iz mostara, širokog i lokalaca) Željo je drugo poluvrijeme odigrao 3 puta bolje nego Hajduk. Jeste da nisu igrali sa nekim igracima ali igralo im je 88 % prve ekipe. Par slika ću postaviti (ako skontam kako ih postavljate na ovaj forum) a postavio bih i par klipova da mi nije mrsko ako koga bude interesovalo nek se javi u pp.

Izvinjavam se na duzem malo postu ali nemoj te bezze na ljude a niste gledali utakmicu...
Kralj price

OdaVeliki
Kontakt:

Post Postao/la OdaVeliki » 19 jan 2015, 10:07

Drago mi je ovo procitati da neko iz prve ruke prenese ono kako jeste bilo, a ne da od isjecka 3 minute moramo citati kako Zeljkovic ispada i nema pojma. Isto mi je drago sto je Delmic igrao samo ne mogu da vjerujem da nam na oficijelnoj stranici ne znaju da je igrao. Mora to biti puno azurnije jer ne ulaze svi na forum.Isto tako da kazem za ovog Hirosa jer sam ga gledao sigurno 10 utakmica, i s pravom mogu reci ima puno boljih od njega koji zasluzuju da udu par utakmica.Mnogo komplikuje situacije u kojima su ciste, pred golom uvijek potez viska, u toku akcije ako se neko otvara uvijek jako sebican. Sad zasto on nije otisao na posudbu kao ostali, cak mislim od onih sto su na posudbi jedan je mogao biti u rosteru, prije svega onaj mali ljevak.
Vidim da je Hajduk otjerao Gorana Jozinovića. Treba pokusati,
Zadnja izmjena: OdaVeliki, dana/u 19 jan 2015, 10:11, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 19 jan 2015, 10:08

hvala drug, znaci trebamo se nadati dobrom :D
sta je sa nuspahica, kakav je on bio ??
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 19 jan 2015, 10:20

godrina je napisao/la:hvala drug, znaci trebamo se nadati dobrom :D
sta je sa nuspahica, kakav je on bio ??
Nuspahic je igrao prvo poluvrijeme i bio solidan. Ovo koliko sam ja vidio jer smo radi 4 policijske kontrole zakasnili na prvo poluvrijeme 25 min. Nismo ni golove vidjeli tj gol Hajduka i penal Seje.
Kralj price

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 19 jan 2015, 10:26

OdaVeliki je napisao/la:Drago mi je ovo procitati da neko iz prve ruke prenese ono kako jeste bilo, a ne da od isjecka 3 minute moramo citati kako Zeljkovic ispada i nema pojma. Isto mi je drago sto je Delmic igrao samo ne mogu da vjerujem da nam na oficijelnoj stranici ne znaju da je igrao. Mora to biti puno azurnije jer ne ulaze svi na forum.Isto tako da kazem za ovog Hirosa jer sam ga gledao sigurno 10 utakmica, i s pravom mogu reci ima puno boljih od njega koji zasluzuju da udu par utakmica.Mnogo komplikuje situacije u kojima su ciste, pred golom uvijek potez viska, u toku akcije ako se neko otvara uvijek jako sebican. Sad zasto on nije otisao na posudbu kao ostali, cak mislim od onih sto su na posudbi jedan je mogao biti u rosteru, prije svega onaj mali ljevak.

Vjeruj mi i mene je zbunilo ovo oko Hirosa i Đelmica, jer je i spiker na utakmici govorio dva puta da je usao Hiros. A nije znam da je Đelmić kosica fazoni a i ono u dodavanju čujem zovu ga Đelma. Pa tako da sigurno je igrao Đelmic.
Jedino sto mi je krivo, ne znam jeli u petak igrao jer ja u petak nisam bio, onaj Asanović baš sam htio i njega da vidim makar na pripremnoj, zagrijavali su se čitavu utakmicu ali nista. Ne znam na ovom forumu slike postaviti ako ko zna nek kaze kako vrlo rado cu par postaviti. A što se odbrane tiče vjeruj te mi iznenadit ce te se , samo ako Bog da da ga povrede mimoiđu, Kosorićem. Momak je odigrao vrhunski, isto kao da nije pripremna, kliza skace udara svugdje ga je bilo.
Kralj price

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 19 jan 2015, 10:28

ZeljoSampioneGo je napisao/la:
OdaVeliki je napisao/la:Drago mi je ovo procitati da neko iz prve ruke prenese ono kako jeste bilo, a ne da od isjecka 3 minute moramo citati kako Zeljkovic ispada i nema pojma. Isto mi je drago sto je Delmic igrao samo ne mogu da vjerujem da nam na oficijelnoj stranici ne znaju da je igrao. Mora to biti puno azurnije jer ne ulaze svi na forum.Isto tako da kazem za ovog Hirosa jer sam ga gledao sigurno 10 utakmica, i s pravom mogu reci ima puno boljih od njega koji zasluzuju da udu par utakmica.Mnogo komplikuje situacije u kojima su ciste, pred golom uvijek potez viska, u toku akcije ako se neko otvara uvijek jako sebican. Sad zasto on nije otisao na posudbu kao ostali, cak mislim od onih sto su na posudbi jedan je mogao biti u rosteru, prije svega onaj mali ljevak.

Vjeruj mi i mene je zbunilo ovo oko Hirosa i Đelmica, jer je i spiker na utakmici govorio dva puta da je usao Hiros. A nije znam da je Đelmić kosica fazoni a i ono u dodavanju čujem zovu ga Đelma. Pa tako da sigurno je igrao Đelmic.
Jedino sto mi je krivo, ne znam jeli u petak igrao jer ja u petak nisam bio, onaj Asanović baš sam htio i njega da vidim makar na pripremnoj, zagrijavali su se čitavu utakmicu ali nista. Ne znam na ovom forumu slike postaviti ako ko zna nek kaze kako vrlo rado cu par postaviti. A što se odbrane tiče vjeruj te mi iznenadit ce te se , samo ako Bog da da ga povrede mimoiđu, Kosorićem. Momak je odigrao vrhunski, isto kao da nije pripremna, kliza skace udara svugdje ga je bilo.
evo ovdje mozes uploadat slike http://zaslike.com/" onclick="window.open(this.href);return false; samo kasnije kopiras drugi link sa vrha i ovdje postavis

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 19 jan 2015, 10:46

slika

slika

Malo su losije kvalitete slike ne zamjerite (sto zbog zuma, sto zbog telefona,drhavih ruku :D , vjetra i sl.)

slika
Kralj price

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.