Ja gurno pare valjda ce to otic preko **** gaLloriS je napisao/la:SPY@ Hvala stari na info, greska je i vise nego uocljiva
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
- Ljiljani87
- Kontakt:
SPY je napisao/la:U PREMIERU POGREŠNO GRANICA POSTAVLJENA NA TORONTO SAMO 97,5 KOŠEVA TREBALA BI BITI OKO 105,5!!
ma to majstore

1921 !
05.06.1998
05.06.1998
@SPY hvala drug, valjda ovo prodje

Re: Odg: FK Željezničar
Nemam komentar kad bi to bilo tacno!benjamin1997 je napisao/la:Zeba u Slobodi.
Toronto 97,5 z2
Real 2
Hvala spy i od mene!
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Toronto 97,5 z2
Real 2
Hvala spy i od mene![/quote]
i
Manresa-Real-12,5 h2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Real 2
Hvala spy i od mene![/quote]
i
Manresa-Real-12,5 h2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Evo izbacili su iz ponude.. Ko je jamio jamioo.. idemoooo

Jamili smo mnogi zahvaljujući tebi.SPY je napisao/la:Evo izbacili su iz ponude.. Ko je jamio jamioo.. idemoooo![]()

Ja sam igrao under.
Doduse, rekreativni je listic, za pracenje.
Trebao bi i Nikola Vucevic prebaciti ovoh 17.5. Ustvari ubjedjen sam da ce prebaciti ako uzme 15+suteva.

Trebao bi i Nikola Vucevic prebaciti ovoh 17.5. Ustvari ubjedjen sam da ce prebaciti ako uzme 15+suteva.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Fino prošla ABA liga danas, idemo za večeras :hamzaTM87 je napisao/la: Za danas :
Jure Lalić (12,5) OVER @ 1,85
Johnathon Jones (11,5) UNDER @ 1,85
Igokea - Cedevita kp2 @ 1,40 ; (+5,5) 2 @ 1,85
Jeremy Chardy - Borna Ćorić 1 @ 1,40
Iako mi je Borna dosta drag igrač, večeras ću definitvno odigrati protiv njega na ovoj kvoti. Borna ne blista na početku sezonu, u Chennai-u je dosta lako poražen od Wawrinke od drugom kolu, dok je u Aucklandu (upao sa WC) odigrao još lošije, i bio bez ikakve šanse u meču protiv stručnjaka za šljaku kakav je Kareno Busta. Sa druge strane ni Chardy rezultatski nije bio puno bolji, ali je prikazao puno bolju igru. Od Dimitrova je poražen u TB trećeg seta nakon što je propustio par meč lopti, a protiv Mullerovog servisa nije imao nikakve šanse u Sidneju. Chardy voli igrati na AO i tu ima najbolji svoj rezultat na GS turnirma (1/4 finale od prije dvije godine). Ima iskustvo, pa i kvalitet još uvijek na svojoj strani i mislim da dolazi ovdje do pobjede.
Nikola Vučević (17,5) OVER @ 1,85
Harris je i večeras out, što znači da bi Nikola opet trebao biti na svojoj dozi šuteva (minimalno 15). U posljedneje vrijeme igra u nejverovatnoj formi, i stvarno je bezobrazno spustiti ga sa 19,5 na 17,5 nakon što zabije 18 poena protiv defanizvca kakav je Mark Gasol. Večeras neće imati jakog match up-a u vidu Adamsa, iako je Oklahoma ima Ibaku koji je zadužen za cijeli reket. Ali na ovoj margini ga ne smijem propustiti, pa makar ostao i na ispod 10.
Za ovo nemam vremena pisati analize :
Erensts Gulbis - Thanasi Kokkinakis (-4,5) 2 @ 1,50
Ivo Karlović - Ruben Bemelmans 1s(10,5) OVER @ 1,95
Samuel Groth - Filip Krajinović 1s(9,5) OVER @ 1,55
Gordon Hayward (17,5) UNDER @ 1,85
ZELJEZNICAR 1921!
AO 1.dan
-3,5/An.Konjuh-Rybarikova M. 2 1.70, 2 2.55
Konjuh favorit ali po meni ne bi trebala pokriti ovo a mislim da ne da neće pokriti nego neće ni pobjediti ali vidjet ćemo
+3,5/Ćorić B.-Chardy J. 2 1.55, 2 1.45
Borni je ovo prva Australija i teško može nešto više od časnog poraza, francuz bi trebao pokriti ovaj hendi i dobiti svaki set sa dva gema plus
-4,5/Puig M.-Ar.Rodionova 1 1.60
očekujem od portorikanke da se prošeće u 1.kolu
-6,5/Goffin D.-M.Russell 1 1.45
belgijanac u dobroj formi, spreman i onaj poraz prije par dana bilo je tankiranje za 1.kolo Australian Opena, očekujem od njega laganih 3:0
-2,5/Berankis R.-Sijsling I. 1 1.60
Ruben je u boljoj formi od Igora i očekujem da on pokrije to bez većih problema
Od ostatka ponude probao bih Anu Ivanović manje od 18.5, i Ka.Pliskova manje od 20.5
Konjuh favorit ali po meni ne bi trebala pokriti ovo a mislim da ne da neće pokriti nego neće ni pobjediti ali vidjet ćemo
Borni je ovo prva Australija i teško može nešto više od časnog poraza, francuz bi trebao pokriti ovaj hendi i dobiti svaki set sa dva gema plus
belgijanac u dobroj formi, spreman i onaj poraz prije par dana bilo je tankiranje za 1.kolo Australian Opena, očekujem od njega laganih 3:0
Od ostatka ponude probao bih Anu Ivanović manje od 18.5, i Ka.Pliskova manje od 20.5
Klizan - Ito 1 @ 1.25 ; TR 3:0 @ 2.00
Robredo - ERV 1 @ 1.25 ; TR 3:0 @ 2.00
Struff - Sela 1 @ 1.45 ; TR 3:0 @ 3.00
Goffin - Russell TR 3:0 @ 1.30
Bolelli - Monaco 1 @ 1.50
Gulbis - Kokkinakis 1 @ 1.50
Kukushkin - Jaziri 1 @ 1.30 ; TR 3:0 @ 2.25
Kyrgios - Delbonis TR 3:0 @ 1.75
Rosol - De Schepper 1 @ 1.70 ; TR 3:0 @ 4.50
Mayer - Millman 1 @ 1.65
Federer - Lu TR 3:0 @ 1.20, (-8.5) h1 @ 1.85
Mayer - Millman 1 @ 1.65
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Miljenja sam da Millman uzima Mayer-a, a ostalo mi se djasvi. SretnoForster je napisao/la:Klizan - Ito 1 @ 1.25 ; TR 3:0 @ 2.00
Mayer - Millman 1 @ 1.65
Mnogo volim kad godina izda, sve poskupi, a pojeftini p... ;)
Struff - Sela 1 @1,50
Njemac se oslanja na dobar servis i forhend. Psihicki dosta jaci igrac od Sele, kojeg jedan poen moze izabaciti iz fokusa i glatko da izgubi mec.
Karlovic - Bemelmans 1 @1,30
Div sa Salate ce opaliti sigurno preko 30tak as udaraca. Odlicno igra na pocetku godine, sto je dokazao pojedivsi i Noleta. Ako Nole nije mogao naci nacin da mu reternira, ne znam kako ce tek Ruben. Moguce 3-0 u setovima.
Groth - Krajinovic 1 @1,35
Australac odlicnog servisa i uz pomoc publike bi trebao proci Krajinovica.
Kukushkin - Jaziri 1 @1,35
Kukushkin odlicna na pocetku sezone. U Sydneyu je pobjedio IStomina, Delpa, Cuevasa, Mayera i to sve u dva seta. Jaziriju je ovo tek prvi turnir.
_________________________________________________________________________________________________
Goffin, Gasquet, Anderson, Kyrgios, Tomic sigurice.
Moguca iznenadjenja: Nadal - Youzhny 2 @5,80 ili Miha uzima bar jedan set @2,00
Kohlschreiber - Mathieu 2 @4,00 ili Mathieu uzima bar jedan set @1,55
Kavcic - Duckworth 2 @2,00 ; rezultat 0:3 @5,50
__________________________________________________________________________________________________
Puig - Ar. Rodionova 2 @4,00 na dame se ne kladim, ali na sistem vrijedi uzeti ove kvote.
Safarova - Shvedova 2 @4,00
Njemac se oslanja na dobar servis i forhend. Psihicki dosta jaci igrac od Sele, kojeg jedan poen moze izabaciti iz fokusa i glatko da izgubi mec.
Karlovic - Bemelmans 1 @1,30
Div sa Salate ce opaliti sigurno preko 30tak as udaraca. Odlicno igra na pocetku godine, sto je dokazao pojedivsi i Noleta. Ako Nole nije mogao naci nacin da mu reternira, ne znam kako ce tek Ruben. Moguce 3-0 u setovima.
Groth - Krajinovic 1 @1,35
Australac odlicnog servisa i uz pomoc publike bi trebao proci Krajinovica.
Kukushkin - Jaziri 1 @1,35
Kukushkin odlicna na pocetku sezone. U Sydneyu je pobjedio IStomina, Delpa, Cuevasa, Mayera i to sve u dva seta. Jaziriju je ovo tek prvi turnir.
_________________________________________________________________________________________________
Goffin, Gasquet, Anderson, Kyrgios, Tomic sigurice.
Moguca iznenadjenja: Nadal - Youzhny 2 @5,80 ili Miha uzima bar jedan set @2,00
Kohlschreiber - Mathieu 2 @4,00 ili Mathieu uzima bar jedan set @1,55
Kavcic - Duckworth 2 @2,00 ; rezultat 0:3 @5,50
__________________________________________________________________________________________________
Puig - Ar. Rodionova 2 @4,00 na dame se ne kladim, ali na sistem vrijedi uzeti ove kvote.
Safarova - Shvedova 2 @4,00
Anderson
Chardy
Kyrgios
Groth
Karlovic
Riske
Pavlyuchenkova
Ivanovic
kvota 5
Chardy
Kyrgios
Groth
Karlovic
Riske
Pavlyuchenkova
Ivanovic
kvota 5

-
- Kontakt:
Prvo kolo i treba odmah tražiti skalpove na početku sezone, lično ne volim igrati zicere jer uvijek ima iznenadjenja na GS... Večeras cu igrati singlove uglavnom i možda neki double.. Prvo single ce biti na U Radvansku protiv Diyas po kvoti 2.30 odlicno je odradila kvale i očekujem da prodje zaista neugodnu Diyas,obje su jako dobroj formi,prošle godine su jednom igrale Ursula je dobila 2:0
Sljedeći je DeScheeper protiv Rosola kv:2.00
Rosolo u zadnjih 12 mečeva 11 poraza i jedna pobjeda grozna forma,francuz ima vise odigranih mečeva i u boljoj je takmičarskoj formi u zadnjih par mjeseci,dok je rosol igrao dohu i ispao od Karlovića, prije toga je igrao krajem oktobra..
Dubl cu staviti goffina kontrahendikep s Russellom (7.5+) ne vjerujem previše Belgijancu da bi isao preko ove granice i pliskovu do 20 gemova s Rodinom
I još jedan triple sepi - istomin preko 40 gemova,uvijek na GS igraju u 5 setova, Peng - Maria kontrahendikep (4.5+) i schmiedlovu protiv Scheepers... Sretan svima početak teniske sezone
Sljedeći je DeScheeper protiv Rosola kv:2.00
Rosolo u zadnjih 12 mečeva 11 poraza i jedna pobjeda grozna forma,francuz ima vise odigranih mečeva i u boljoj je takmičarskoj formi u zadnjih par mjeseci,dok je rosol igrao dohu i ispao od Karlovića, prije toga je igrao krajem oktobra..
Dubl cu staviti goffina kontrahendikep s Russellom (7.5+) ne vjerujem previše Belgijancu da bi isao preko ove granice i pliskovu do 20 gemova s Rodinom
I još jedan triple sepi - istomin preko 40 gemova,uvijek na GS igraju u 5 setova, Peng - Maria kontrahendikep (4.5+) i schmiedlovu protiv Scheepers... Sretan svima početak teniske sezone
1921
Solidno prvi dan prošao, Berankis je dobio ali nije pokrio hendi, Borna uzeo set pa iduća tri izgubio po 2 razlike kako sam i mislio ali eto zbog tog prvog seta ostalo na granici +3, Ana Ivanović nakon 6-1 2-3 i 40:15 pokazala sve čari ženskog tenisazgmiky je napisao/la:AO 1.dan

10.45
CORTINA D'AMPEZZO - SUPER-G (Ž)
L.Vonn pobjednica 2.10
Jučer odlična, pobjedila je u spustu i mislim da može i danas do slavlja u superveleslalomu, veliki je favorit pa da pokušamo
CORTINA D'AMPEZZO - SUPER-G (Ž)
L.Vonn pobjednica 2.10
Jučer odlična, pobjedila je u spustu i mislim da može i danas do slavlja u superveleslalomu, veliki je favorit pa da pokušamo
James Brian Florence (16,5) UNDER @ 1,85hamzaTM87 je napisao/la: Fino prošla ABA liga danas, idemo za večeras :
Jeremy Chardy - Borna Ćorić 1 @ 1,40
Nikola Vučević (17,5) OVER @ 1,85
Za ovo nemam vremena pisati analize :
Erensts Gulbis - Thanasi Kokkinakis (-4,5) 2 @ 1,50
Ivo Karlović - Ruben Bemelmans 1s(10,5) OVER @ 1,95
Samuel Groth - Filip Krajinović 1s(9,5) OVER @ 1,55
Gordon Hayward (17,5) UNDER @ 1,85
Florence iza sebe ima odličnu seoznu i uz Sobina vuče ekipu Zadra. Ipak večeras će imati jako težak posao, jer gostuje kod najbolje ekipe lige i najbolje odbrane. Njemu dosta zavisi od toga kako otvori meč, i ako ga krene šut nemoguće ga je zastaviti. Danas će njegov matchup na početku biti Branko Lazić, koji je defanzivni specijalista i koji je ove sezone zaustavljao i mnogo bolje igrače nego što je Florence. U prvom meču je zabio 11 poena uz šut iz igre od 30 %. Večeras očekujem da će Sobin više povući i da se njemu ne može ponoviti onako loša utakmica kao protiv Cibone, a Florenca onda vidim svakako ispod ove margine
Makedonija - Bosna i Hercegovina 1 @ 1,35 ; (-2,5) 1 @ 1,75
Što se tiče naše ekipe na ovom prvenstvu nisam uopšte optimista i prije nego što si otišli bio sam siguran da samo Irana mogu pobjediti, pa u skladu sa tim nastavljam tako i igrati. Makedonija je puno iskusnija i jača reprezentacija, koja ima kontinuitet i iskustvo igranja na velikim takmičenjima. Većina igrača dolazi iz domaćih Vardara i Metalurga (plus Lazarov iz Barse) i dobro se poznaju i uigrani su. Ti igrači posljednjih godina igraju konstantno na visokom nivou i u Ligi Prvaka. Bosna će danas u meč ući i bez povrijeđenog Savića tako da ostaju samo na jednom desnom beku (zamjena Zulfić je krilo) što bi moglo dodatno izazvati probleme u ionako već konfuznom napadu. Makedonci su slavili u prva dva kola protiv Irana i Tunisa, i mislim da i danas dolaze do pobjede i u hendikepu.
Kiril Lazarov (8,5) OVER @ 1,85
Dosta mi se sviđa ova granica na Lazarova. Već godinama je ubjedljivo najbolji igrač Makedonije i jedan od najboljih strijelaca u cijeloj Evropi. U prve dvije utakmice se moglo vidjeti koliko Bosna ima problema sa zaustavljanjem bekova i koliko golova primaju upravo sa te pozicije, i siguran sam da će igrač kvaliteta Lazarova danas to znati maksimalno iskoristiti. U prva dva meča na prvenstvu protiv Tunisa je imao 10/17, a protiv Irana 9/14.
Još par prijedloga :
Roy Hibbert (12,5) UNDER @ 1,85
Marc Gasol (17,5) UNDER @ 1,85
Domagoj Duvnjak (3,5) UNDER @ 1,85
Robert Weber (5,5) OVER @ 1,75
Zadnja izmjena: hamzaTM87, dana/u 19 jan 2015, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJEZNICAR 1921!
Bjelorusija(57,5)-Brazil više 1,85
Špan/Čile(36,5)-Španjol manje 1,85
BiH/Make(27,5)-Maked više 1,85
Hrva/Iran(33,5)-Hrvatska manje 1,85
Katar(55,5)-Slovenija više 1,85
Austrija(rm)-Tunis 1X 1,80
UKUPNO: 39
Bjelorusija igra previše otvoreno i vjerujem da će to biti jedna otvorena utakmica. Španjolci bi mogli malo odahnut i odmoriti neke igrače pogotovo u utakmici koju će dobiti lako i povrede im nisu na kraj pameti. Ista stvar je sa Hrvatskom samo što hrvati imaju malo jačeg protivnika i vjerujem da idu under. Makedonija bi treba proći granicu jer bosanci dosta slabo i neočekivano loše igraju na SP. Slovence sam mislio igrati ukupno UNDER, ali 55.5 granica me povukla da idem OVER. Slovenci standardno puno zabijaju i ovo je borba za prvo mjesto i očekujem rezultat cca 30-26.
Zadni par Austrija dosta dvojben. Pokušao sam kombinirat na golove ali Austrija s epokazala kao odličan suparnik i jako me vuće na X. Mislim da je 1x solidan odbair. Uostalom, kvota na Austriju je počela padati pa me i to malo pouvklo

Špan/Čile(36,5)-Španjol manje 1,85
BiH/Make(27,5)-Maked više 1,85
Hrva/Iran(33,5)-Hrvatska manje 1,85
Katar(55,5)-Slovenija više 1,85
Austrija(rm)-Tunis 1X 1,80
UKUPNO: 39
Bjelorusija igra previše otvoreno i vjerujem da će to biti jedna otvorena utakmica. Španjolci bi mogli malo odahnut i odmoriti neke igrače pogotovo u utakmici koju će dobiti lako i povrede im nisu na kraj pameti. Ista stvar je sa Hrvatskom samo što hrvati imaju malo jačeg protivnika i vjerujem da idu under. Makedonija bi treba proći granicu jer bosanci dosta slabo i neočekivano loše igraju na SP. Slovence sam mislio igrati ukupno UNDER, ali 55.5 granica me povukla da idem OVER. Slovenci standardno puno zabijaju i ovo je borba za prvo mjesto i očekujem rezultat cca 30-26.
Zadni par Austrija dosta dvojben. Pokušao sam kombinirat na golove ali Austrija s epokazala kao odličan suparnik i jako me vuće na X. Mislim da je 1x solidan odbair. Uostalom, kvota na Austriju je počela padati pa me i to malo pouvklo

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.