Vrijeme je za rukomet
15h
Čile-Španjolska
Čile 2.5 sedmerca VIŠE 1.70
3.5 Tomas Gonzalez VIŠE 1.85
Bjelorusija-Brazil
56.5 VIŠE 1.65
6.5 Rutenka VIŠE 1.50
Brazil 4.5 isključenja VIŠE 1.85
Čile i Španjolska egzibicija, Čile je poprilično slab i jedna od najlošijih ekipa na SP ali i jedna od najmlađih. Nedvojbeno da će im ova utakmica protiv aktualnih svjetskih prvaka biti motiv da daju apsolutno sve što imaju i koliko mogu dok za Španjolce ova utakmica odrađivanje posla. U takvom razvoju događaja očekujem da Čile ima barem tri sedmerca a kod Španjolske od ponuđenih igrača Tomas 3.5,Aguinagalde 3.5 i Canellas 5.5 iako je igrače u ovakvim utakmicama nezahvalno igrati, nekako mi se najbolji izbor čini krilo Tomas koji bi trebao igrati više i može on zabiti četiri komada sad hoće li nadam se da hoće
Bjelorusija i Brazil je već utakmica koja se igra za prolaz i evo prilike Rutenki da povuče i odvede svoju ekipu do prve pobjede na SP, no ponešto će za reći imati i Brazil koji se isto nada da bi mogao proći dalje.U takvim okolnostima vidim jednu borbenu utakmicu i mislio sam igrati da će Brazil imati više od 4.5 isključenja jer do sada u dvije odigrane utakmice imaju po 5 isključenja a u jednoj ovakvoj utakmici za očekivati je da ih možda bude i više pa ću to na jedan listić kao double s Rutenkom a na drugi Rutenku i over golova jer Bjelorusija igra na gol više pa bi tu moglo biti više od ovih 56.5.
17h
Katar-Slovenija
Slovenija 6.5 isključenja VIŠE 1.85
Marković 5.5 VIŠE 1.70
Špiler 2.5 VIŠE 1.70
Hrvatska-Iran
Iran 5.5 isključenja VIŠE 1.65
Bičanić 2.5 VIŠE 2.10
BiH-Makedonija
8.5 Lazarov VIŠE 1.85
Makedonija 5.5 isključenja VIŠE 1.70
Domaćin danas ima najteži ispit do sada na ovom SP, moguće i utakmica za prvo mjesto u grupi i biti će zanimljivo vidjeti mogu li kako dobiti do sada vrlo dobru ekipu Slovenije. Očekujem ovdje da suci navlače za domaćina pa tako bi Slovenci mogli dobar dio utakmice prosjediti vani, to je šansa za domaćina da bude u utakmici sa objektivno boljom ekipom ali lukavstvo njihova izbornika Rivere moglo bi svojim načinom igre isprovocirati Slovence koji su inače najgrublja ekipa ovog SP sa po 8 isključenja na svakoj utakmici. Isprva mi se činila jako visoka margina ali mislim da je prolazna gledajući do sada njihov način igre plus danas kontra domaćina. Od igrača preko bi mogao Marković jedan od ponajboljih igrača domaćina, 5.5 dosta velika margina ali ako namjesti nišanske sprave može on do 6 komada, kod Slovenije nisam siguran da li će domaćin uspjeti zadržati Gajića na 7.5 pa mi se kao neloš izbor čini i Špiler sa 2.5, očekujem da on ispoštuje to.
Hrvatska i Iran, mi se susrećemo sa najslabijim protivnikom u grupi i biti će dosta rotiranja pa tako vidim Bićka preko 2.5, povećana je kvota na over ali mislim da može on zabiti tri komada. Čupić ganja titulu najstrijelca ali bi danas trebao ipak igrati manje i dijeliti kako minutažu tako i sedmerce sa Horvatom koji je jednako dobro krilo. Iran dosta gruba ekipa i na ovom SP do sada u prva dva nastupa 8 pa 7 isključenja i očekujem da i na ovoj utakmici "zarade" 6 isključenja.
BiH će pokušati iznenaditi Makedoniju koja će predvođena Kirom Lazarovom tražiti treću pobjedu na SP, granica od 8.5 je vrlo visoka ali kada je u pitanju Kiro očekujem od njega barem 9 golova pogotovo jer BiH dosta slabo brani s te pozicije a teško bi ga zasutavile i puno kvalitetnije i iskusnije ekipe. Lazarov je u prve dvije utakmice zabio 10 Tunisu i 9 Iranu oba puta preko ove margine. Makedonija igra dosta grubo, u oba susreta do sada po 7 isključenja i očekujem da i danas vidimo dva prsta šest puta u zraku uperena ka njihovim igračima.
Sretno ako netko nešto prepiše, sve neće proći sigurno